2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geçmişi okuyup geliyosunuzda burda arkadaşınızın canı sıkkın,
nişanlısıyla konuşmuyoruz demişte kimsenin mi gözüne çarpmamış, sizdemi konuşmuyosunuz benimle

geçmişi okuyup geliyosunuzda burda arkadaşınızın canı sıkkın,
nişanlısıyla konuşmuyoruz demişte kimsenin mi gözüne çarpmamış, sizdemi konuşmuyosunuz benimle

ah canım benimm gözümüzden kaçmış neiye konuşmuyorsunuz bakalım ..

Buanbuan alıntı yapamadım ama yorumun için teşekkür ederim canım... Aradığım zaman açmıyor o yüzden onun aramasını bekleyecem... Bi kaç gün daha sürdürmek ister de ben de dayanamazsam artık babamın telefonundan ararım onu açıyor
Semerta var arkadaşım var burda da canı sıkılan ben varım mesela Siz de pazar günü tartışmıştınız değil mi... Haftada bigün tatilimiz var onda da evde oturmaktan canımız sıkılıyor kavga ediyoruz Yok bundan sonra haftanın hergünü çalışacam ben... Anlat bacım dertlerini
Doğum günün kutlu olsun sniperelit...

2. EV DAHA çok içine sindi ise nişanlına söyle o arasın anlatsın.. yaptığı işlemler içinde
en azından ödemesini yaparsınız. hallolmuş olur

bence sen de onu arama, malum kaçan kovalanırmış...

yok cnm para ondan çıkmıyor bizden çıkıyor,çıkacak da
iyi yapmışın sen cnm bakalım bende bi yol bulacağım artık

dün tartıştık, ama öyle böyle değil ne varsa biriktirdiğim kustum, dicem de bi o kadarını da tuttum, bu iş bitsine bile geldi laf, hem regl oldum o gün hem de sigara bırakma ilacı kullanıyorum acayip sinirliyim, başta belirttim ama nafile odunun daniskasıyla bi işe kalkışırsan böyle olur

Burcik herkes öyle diyor zaten... Ya dün 20 kere filan aramışımdır meşgule atıyor... Telefonunu filan kapatıyor ama ah benim yufka yüreğim işte... Karı kocanın bile ne olursa olsun 3 günden fazla küslüğü olmaması lazımmış... Dini bir kitapta okumuştum... Haklı da olsam haksız da olsam arardım barışırdık... Ben de işte ne oluyosa arıyım dedim pişman oldum...

kızlar çok okuyamıyorum ama lğtfen alttan alın onlarınki bizden daha zor biz detay düşünüyoruz onlar hem detay hemde para düşünüyorlar biraz zaman istiyorlarsa zaman verin çok zor ama mecbursunuz çünkü insan yalnız kalınca daha sakin düşünebiliyor ve belkide size hak verecek yada mail ve msn den faceden ulaşmaya çalışın duygularınızı anlatın

canım benimkiyle aynı odada çalışıyoruz da hiçç konuşasım çekesim yok kendilerine kırgınım çoook kırgın, karşılıklı yokmuşuz gibi davranıyoruz

hala sinirlisin semerta sakinol canım benim biz bu özel günlerde ağzımızdan çıkanı dymuyoruz,biraz daha sakin ol canımm

canım benimkiyle aynı odada çalışıyoruz da hiçç konuşasım çekesim yok kendilerine kırgınım çoook kırgın, karşılıklı yokmuşuz gibi davranıyoruz

bu daha iyiymiş siz oda arkadaşımısınız o zaman eve gidene kadar konuşmamak için sabırlı ol eve gidince skainleşmeye çalış uzak kalınca ikinizde sakince düşünürsünüz birarada konuşamıyorsanız en iyisi ayrı takılıp kendini toparlamak bence konuşursan bir dünya savaşı daha çıkabilir

Kızlar malesef biz bu durumda biraz sabır taşı olmak zorundayız
ya benim gibi olsanız naparsınız düğünümüze tam 2AY kala işten çıkarıldı
ve patronu babamın arkadaşı dinlemediler bile
babama annneme karşı soğudu 3gün ne aradı nede açtı telefonu
bende en sonunda dayanamadım akşam işten çıktıktan sonra gittim evlerine
ki çok uzak yol ve akşam saati asla beklemez benden
önce bir şok oldu, odaya girdik, kapıyıda kitledim :)
herşeyi konuşana kadar burdan çıkmak yok dedim
6yıldır tanıdığım nişanlım canım herşeyimi ilk defa böyle gördüm
hatta ağladı bile, özür diledi hata ettim çok içimde biriktirdim dedi
size tavsiyem şu düğün arifesinde bizim biraz yumuşak ve sabırlı olmamız gerekiyor
maddi manevi onların yükü daha büyük
yinede hakkımızda hayırlısı sıkmayın canınızı dönüp dolaşıp gelecekleri yer belli
yeterki şu durumda siz sakin olun, oluruna bırakın, azcıkda alttan alıverin canıııımmmm
hele bir şu düğünler olsun acısını çıkarırız dimi ama
oh be bende içimi döktüm bu arada

Son düzenleme:
Düğün yaklaştıkça stres daha çok artıyor her iki taraf içinde ne olcak nasıl olcak diye kafaya çok takıyoruz sonrada birbirimizden çıkarıyoruz acısını hoş görmek lazım bunların geçici olduğunu düşünerek alttan almak gerek diye düşünüyorum herşey bi şekilde nasıl olsa olucak ne diye boşuna birbirimizi üzüp kıralım ki dimi ama bunu söyleyenede bakmayın bende aynı şeyi yapıyorum hır gür çıkarıyorum sürekli nişanlım alttan alıyor üstünde durmuyor pek o yapınca bu sefer ben alttan alıyorum napalım işin doğrusu bu. Bu stresli günler geçecek boşvermek lazım. Benide ev telaşı sardı internetteki siteden bakıyorum ya kağıthane hamidiye mah. olacak yada feriköy paşa mah. tarafı oralarda kiralar uygun bize göre yani zaten istanbulda ucuz kira yok zaten. Kağıthane yada feriköyde oturan varsa nasıl yerler oralar bilen varsa söylesin lütfen özelliklede feriköydeki evi merak ediyorum ben oraları hiç bilmem çünkü pazartesi bakmaya gidicez ama kötüyse hiç gidip bakmıyım boşuna evin içi kadar semt ve mahallede önemli benim için.

Ah yavrum ah üzülme sen düzelir herşey...Her iki taraf da çok hassas oluyor...Regl öncesi gerginlik de eklenmiştir belki üstüne hormonlarımız da nanik yapıyo ya bize o zamanlar... Ben de sigara kullanıyorum ama bu aralar bırakmayı hiç göze alamıyorum bende de oluyor o gerginlik bırakmaya çalıştığım zamanlarda... Ama şöyle bişey var onların oraya gittiğimde hiç sigara filan içmiyorum sadece biraz tuhaf hissediyorum başka da bir problem olmuyor o yüzden oraya gttiğimde bırakırım inşallah diye düşünüyorum....Sizin tartışmanızın sebebi neydi ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…