geçmişi okuyup geliyosunuzda burda arkadaşınızın canı sıkkın,
nişanlısıyla konuşmuyoruz demişte kimsenin mi gözüne çarpmamış, sizdemi konuşmuyosunuz benimle
nişanlımla tabiki konuştum canım. Diğeri ewi o görmüştü ama bu ewi görmedi. Kaç kere aradım hemde anlattım. Sen beğendiysen güzeldir. Masrafı yoksa daha iyi tabi dedi. Zaten ben hiçbişeye tek başıma karar wermem asla mutlaka birbirimizin fikrini alırız biz. Ama ew sahibi ters gbi geldi biraz. Ama ewe bisürü masraf yapıcama 80-100 tl onun masrafını weririm daha iyi dimi??
Slm kızlar bugün benm doğum günüm ama hiç hatırlayan yok henüz
Selam kızlar dün, bu sabah yazılanları okuyup okuyup geldim...
Speedy albümüne baktım hepsi birbirinden güzel fotoğraflar...
Kızlar bu ara keyfim yok biraz...Paşazade bey dün bana mesaj attı da onu bir süre aramamamı söyledi... Aliye veliye mesaj atıyor sanki... Kaç günden beri konuşmuyoruz zaten... Amacı ne acaba? Biz 6 yıldır birlikteyiz en uzun küslüğümüz 3 gün sürmüştür uzatıp uzatıp da kendinden soğutmak mı istiyor acaba...
Kızlar mesajlarınızı arada okuyup çıkıyorum ama pek katılamıyorum size((
speedy cim bu arada fotolarına baktım da harika gülmek çok yakışıo sana bayıldım gerçekten hep gül inş.ömür boyu mutluluklar
speedy kızlar nerden bakıyolar fotoğraflarına bende istiyorum ben de ben deeeeee:))))
aynen öyle canım sonuçta para ondan çıkıyor ise düşünecek.
bide benim kayınpeder sağolsun sen beğen ben gider konuşurum diyordu genelde.
ama gittiğim zaman her beğendiğimde söylüyordum x kişi gelecek anlaşırsanız onunla anlaşın
yoksa gider başka yerle anlaşırız benim için problem değil diye..
kk'da özel albumda canım. hemencik bak akşama uçurucam resimlerimalum gizli olalımm :)
Buanbuan alıntı yapamadım ama yorumun için teşekkür ederim canım... Aradığım zaman açmıyor o yüzden onun aramasını bekleyecem... Bi kaç gün daha sürdürmek ister de ben de dayanamazsam artık babamın telefonundan ararım onu açıyor
Semerta var arkadaşım var burda da canı sıkılan ben varım meselaSiz de pazar günü tartışmıştınız değil mi... Haftada bigün tatilimiz var onda da evde oturmaktan canımız sıkılıyor kavga ediyoruz Yok bundan sonra haftanın hergünü çalışacam ben... Anlat bacım dertlerini
Doğum günün kutlu olsun sniperelit...
özel albümden mi? albümler kısmından değil yani, nasıl bakıcam, dur bi kurclayayım:))
kızlar çok okuyamıyorum ama lğtfen alttan alın onlarınki bizden daha zor biz detay düşünüyoruz onlar hem detay hemde para düşünüyorlar biraz zaman istiyorlarsa zaman verin çok zor ama mecbursunuz çünkü insan yalnız kalınca daha sakin düşünebiliyor ve belkide size hak verecek yada mail ve msn den faceden ulaşmaya çalışın duygularınızı anlatın
dün tartıştık, ama öyle böyle değil ne varsa biriktirdiğim kustum, dicem de bi o kadarını da tuttum, bu iş bitsine bile geldi laf, hem regl oldum o gün hem de sigara bırakma ilacı kullanıyorum acayip sinirliyim, başta belirttim ama nafile odunun daniskasıyla bi işe kalkışırsan böyle olur
canım benimkiyle aynı odada çalışıyoruz da hiçç konuşasım çekesim yok kendilerine kırgınım çoook kırgın, karşılıklı yokmuşuz gibi davranıyoruz
Ah yavrum ah üzülme sen düzelir herşey...Her iki taraf da çok hassas oluyor...Regl öncesi gerginlik de eklenmiştir belki üstüne hormonlarımız da nanik yapıyo ya bize o zamanlar... Ben de sigara kullanıyorum ama bu aralar bırakmayı hiç göze alamıyorum bende de oluyor o gerginlik bırakmaya çalıştığım zamanlarda... Ama şöyle bişey var onların oraya gittiğimde hiç sigara filan içmiyorum sadece biraz tuhaf hissediyorum başka da bir problem olmuyor o yüzden oraya gttiğimde bırakırım inşallah diye düşünüyorum....Sizin tartışmanızın sebebi neydi ki ??dün tartıştık, ama öyle böyle değil ne varsa biriktirdiğim kustum, dicem de bi o kadarını da tuttum, bu iş bitsine bile geldi laf, hem regl oldum o gün hem de sigara bırakma ilacı kullanıyorum acayip sinirliyim, başta belirttim ama nafile odunun daniskasıyla bi işe kalkışırsan böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?