- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ooo süpper
yemekleri güzel yapmış mıydı bari
yok! gerizekalı çalışıyomuş izin alamazmış! kendisi holding yöneticisi ya!!aman bana ne gelmezse kendi kardeşine gelmez ben yine kurtlarımı dökerim
kızlar selamlar herkese,
sinirler gerilmiş yahu
3 gün önce evimiz oldu o kadar listeler yapan hatta buralara yazan ben 3 gündür boş eve gidip bakıp geri çıkıyorum bi kafamı toparlayamadım valla şapşal oldum iyice
naaapıcazzz şimdiiii :44:
ne güzel yapmışsın cnm ya ben yapamıyorumcanım biz nişanlımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz,ama nişanlanmadan önce 6 aylık bir ayrılık sürecimiz oldu,ayrılanda bendim,ona bir ders vermem gerekiyordu,tam 6 ay boyunca kapımda yattı,iş yerimde ağaç oldu, ne çiçekler ne çikolatalar geldi gitti burnumu çevirip bakmadım bile,şimdi size çok gaddar biri gibi gelebilirim ama gerekliydi, iyi ki yapmışım, nişanlım daha bana dişlerini sıkarak bile konuşmamıştır. (çooook şükür) o yüzden bence sende biraz ağırdan al,tabiki kestir at demiyorum ama azıcık nazlan:))
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...n-gelinliklerle-cikarken-hissedilenler-3.html
burda yazılanları okurken bile ağlıyorum ya, inşallah dayanabilirim o gün ağlamamaya...
offff ya buan buan nerden koydun bunu bende girdim baktım hemen
tüylerim ürperdi
bende çok yakına gidiyorum 5dAKİKALIK YER hatta apartmanda ananem ve teyzem var
ama evden çıkmak başka bişey işte
ben çok ağlarım yaaaaa
canım speddy arkadası olman lazım. Arkadası isen Speddy nickinin üzerine bilgilerini gördüğün ekranın sol alt köşesinde albüm kısmı yer alıyor. Orda görüyorsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...n-gelinliklerle-cikarken-hissedilenler-3.html
burda yazılanları okurken bile ağlıyorum ya, inşallah dayanabilirim o gün ağlamamaya...
kızlar yapmayın ya siz iki adım öteye gidiyosunuz biz napalımhiç düşünmemeye çalışıyorum babamla tv izlerken bile gözlerim doluyo düğün günümde ağlayıp ağlayıp akmış makjajım ve kızarmış bi burunlar ttarihe geçcem galiba..
ben en çok annemi düşünüyorum o bensiz hiçbir şey yapamaz, kendi kendime söz veriyorum haftada en az 1 gün gelip kalıcam yanında.... çok kötü bi hisBu sitedeki ilk konum babamla ilgiliydi.Aşırı düşkünüm ama belli edemem ben sevgimi.Acaba düğünüm olacak,evimden tamamen çıkıp gideceğim için mi daha yoğunlaştı bilmiyorum.Bazen durup dururken boynuna sarılıp ağlamak geliyor içimden,zor tutuyotum kendimi.Evden nasıl çıkacağım bu şekilde bilemiyorum
hayırlı olsun eviniz güle güle oturun çok sevindim adına herkesin evi olsun inş.bizde 2 hafta önce aldık ama içi dolu daha eşyaları almadık
kızlar aranızda arnavut havalarını bilen var mı*
damat,paydişko falan
müziklerini indirecek yer arıyorum
Ya süper oynuyorlar onlar yaa.Bir düğünde yakından izleme şansımız oldu :)) Hatta hemen öğrenmiştik payduşkayı,onlarla çekmiştik...
Hayırdır? :))
ooo ben hepsinin ustasıyım
kına için arıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?