2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok! gerizekalı çalışıyomuş izin alamazmış! kendisi holding yöneticisi ya!! aman bana ne gelmezse kendi kardeşine gelmez ben yine kurtlarımı dökerim

ayy o da çok fenaymış ya
sen git onun kınasına
bi dk bile oturma hep göbiş at
"görümcemden kurtuluyom, evlenip gidiyo" imajı çiz

ben yemek yapmaya gidiyorum kızlar
annem hala dönmedi rizeden
sonra yine gelirim
öptüm hepiciğinşzş

hayırlı olsun eviniz güle güle oturun çok sevindim adına herkesin evi olsun inş.bizde 2 hafta önce aldık ama içi dolu daha eşyaları almadık

yaa güzeller bu adamları sewiyosak bir ömür geçiricekssek şu stresli dönemde sabredicez başka çaresi yok işte.. Bağırmadan sakin bi çocukla konuşuyomuş gibi inatlaşmadan konuşucZ. Benim nişanlım yüksek sesle konuştuğum zaman kızar mesela yapacağı warsada yapmaz ama aşkımlı canımlı anlatırsam sakin sakin o da daha ılımlı olur. Onlara dA YAzık ailleriyle bizim aramızda kalıyolar işte. Bizim haklı olduğumuzu çok şey hakettiğimizi biliolar,aileleri bu imkanı wermediği için üzülüyolar.Ailelerini değiştirmek ellerinden gelmiyo daha fazlasın güçleri yetmiyo.Bu sefer bize mhcup oluyolar üzülüyolar. Ay yazık onlarada ya öle değil mi???

ne güzel yapmışsın cnm ya ben yapamıyorum ama gerçekten yapmak lazım akıllarının başlarına gelmesi için nugun herkeste bi sorun var akşamada biz tartışıcaz bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

Bugün gidince anneme iyice bir sarılcam... Doğup büyüdüğün evden ayrılmak çok zor olcak ya, ailemden ayrılmak çok zor olcak

canım speddy arkadası olman lazım. Arkadası isen Speddy nickinin üzerine bilgilerini gördüğün ekranın sol alt köşesinde albüm kısmı yer alıyor. Orda görüyorsun...

Teşekkürler canım ama arkadaş değilim arkadaşlık isteği göndersem kabul eder mi acaba:26:

Bu sitedeki ilk konum babamla ilgiliydi.Aşırı düşkünüm ama belli edemem ben sevgimi.Acaba düğünüm olacak,evimden tamamen çıkıp gideceğim için mi daha yoğunlaştı bilmiyorum.Bazen durup dururken boynuna sarılıp ağlamak geliyor içimden,zor tutuyotum kendimi.Evden nasıl çıkacağım bu şekilde bilemiyorum

ben en çok annemi düşünüyorum o bensiz hiçbir şey yapamaz, kendi kendime söz veriyorum haftada en az 1 gün gelip kalıcam yanında.... çok kötü bi his

kızlar aranızda arnavut havalarını bilen var mı*
damat,paydişko falan
müziklerini indirecek yer arıyorum

kızlar aranızda arnavut havalarını bilen var mı*
damat,paydişko falan
müziklerini indirecek yer arıyorum

Ya süper oynuyorlar onlar yaa.Bir düğünde yakından izleme şansımız oldu :)) Hatta hemen öğrenmiştik payduşkayı,onlarla çekmiştik...

Hayırdır? :))

Günaydınn kızlaaar, saat 4 te uyandım, iyice psikopata bağladım ben uyuyamıyorum:84:
Geçmişi okudum şimdii, hepimiz stressliyiz bu dönem, elimizden geldiğince alttan almalıyız ki şu günleri en kolay şekilde atlatalım, ay ben artık evlenmek istiyorum yaa hazırlıklardan , herşeyi düşünmekten yorulmuş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…