2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kaldı kaldııııııı, daha evimin temizliği için vileda, kova, süpürge, vırt zırt almam lazıııııım, bu sıralar ona taktım şaka bi yana eksikler var daha...

damadımın ayakkabısı, kınada takacağı gravatı ve benim bindallının altına giyeceğim ayakkabım kaldı, aslında bir saatlik bindallı iiçin mor ayakkabı almak istemiyorum krem olabilir ama çok masraf olacak yaaa.. napacam bilmiyorum, bindallı için son ana kadar beklicem belki ucuz bi ayakkabı falan bulurum..

olur hepsi inş
biz de dün damatlık ve ayakkabı aldık aşkıma
benim gelinlik ayakkabım ve kına ayakkabım da tamam
bindallı meselesine henüz karar vermedim
şaka maka az kaldı ya

kıyamam ya,üzüme tatlım belki böylesi hayırlıdır
inan biz bazı şeylere üzülüyoruz ama sonrası daha güzel olduğu için "iyi ki.." diyoruz
Rabbim hayra çevirsin

öyle tabi canım da kaç yıldır uğraşıyorum... offf artık umudum kalmadı hayırlısı diyelim..

sınavım berbattı canım heleki eğitim soruları çok mutsuzumm

ahh canım yaaa, üzülme sağlık olsun..

olur hepsi inş
biz de dün damatlık ve ayakkabı aldık aşkıma
benim gelinlik ayakkabım ve kına ayakkabım da tamam
bindallı meselesine henüz karar vermedim
şaka maka az kaldı ya

aaa ahsen canım sende almışmıydın gelinlik ayakkabınıı? sende eklesene resimlerini merak ettim..bu arada hayırlı olsun canım.

öyle tabi canım da kaç yıldır uğraşıyorum... offf artık umudum kalmadı hayırlısı diyelim..

hayırlısı olsun tatlışım, lütfen üzülme
eminim senin için en iyi olan ne ise o olacaktır
ama hiçbişey için umudunu yitirme

aaa ahsen canım sende almışmıydın gelinlik ayakkabınıı? sende eklesene resimlerini merak ettim..bu arada hayırlı olsun canım.

eklemeye çalıştım ama olmadı tatlışım
boyutu büyükmüş
nasıl halledeceğimi biliyosan öğretiver, ekleyeym hemencik

bi kötü haber daha kızlar benden... hani nişanlımla ev beğenmiştik yaa olcak demiştik adam orayı satmaya karar vermiş
Allahımm ne kötü bi günnnndü böylee. bu gün kara cumartesi ilan ediyorummm

bi kötü haber daha kızlar benden... hani nişanlımla ev beğenmiştik yaa olcak demiştik adam orayı satmaya karar vermiş
Allahımm ne kötü bi günnnndü böylee. bu gün kara cumartesi ilan ediyorummm

şimdi sana çok kötü bir haber gibi geliyor ama emin ol yuva kurana Allah yardım ediyor, demekki o ev sizin için hayırlı değilmiş. bide şöyle düşün ev belki güzeldi ama illahlah detirtecek bir komşu vardı orda.. ne demişler ev alma komşu al.. daha zamanımız var canım, aramaya devam edin.. inşallah daha güzelini bulacaksınız..

ahsenciim, o resimlerin üstünde sağa tıkla birlikte aç de, ordan painti seç, painte atıncada farklı kaydet de ve jpg olark tekrar kaydet bakalım, boyutları küçülecektir bence..

haydaaa
ay canım biraz zaman kaybetmiş oldunuz ama daha vakit var ev için
daha güzel bir ev bulursunuz eminim

ahsen dur dur dediğim işlemleri yap ama paintte farklı kaydet demeden önce yeniden boyutlandır diye bir kısım var onu aç, orda boyutlar kaç yazıyorsa yarısını veya dörtte birini yaz, sonra farklı kaydet..

yeniden boyutlandır nerede yazıyo bebişim

yaaaanii bendeki paintte üst kısımda yazıyor ama sürümden sürüme farkediyordur.. kırp falan yazan yerin yanında yazıyor normalde, sen bi ara bakalım biyerlerde olması lazım.. yada msnde ekle beni, ordan bana at, ben küçülteyim sana tekrar atayım albümüne koy

ya bebişkom gözlerimin zayıflığına ver
görememişim

gördüüüüm, pembe pembe giyeceksin demekkiii, çok güzel. o günü çok rahat geçirirsin inşallahh... bende düşündüm ayakkabı alırken, pudra rengi veya gümüş rengi alsammı diye ama sedef rengine karar verdim..

senin ayakkabılarını da begendim
bende boy olmadığı için platforn tercih ettm
ancak kulağına yetişebildim tontişimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…