senin ayakkabılarını da begendim
bende boy olmadığı için platforn tercih ettm
ancak kulağına yetişebildim tontişimin
kızlar iyi akşamlar hepinize, kimsecikler yok galiba, yeni gelen gelinlerimiz hoşgeldiniz aramıza..
kızlaaaaar çok mutluyumbu akşam, yani daha biraz önce gelinlik ayakkabımı aldııııık, aslında ayakkabı bakmaya çıkmıştık ama sonra vazgeçtik, yemek falan yedik, yemek yediğimiz yerin karşısında ayakkabıcı gördük, saatte geç olmuştu bi bakalım dedik, beğendim aldık, almamız yani benim karar vermem baya uzun sürdü gerçi ama çenebaz satıcı ikna etti beni.. eve geldim annem babm kardeşimde çok beğendiler. çokda rahat, resmini eklicem şimdi özel albümüme.
sınavım berbattı canım heleki eğitim sorularıçok mutsuzumm
kızlar size bir şey soracaktım ya biz mobilyalarımıza baktık adanadan ama sivasa götürmüyorlar mobilyaları biz götürcekmişiz yada mazot parasını verecekmişiz onlar götürcekmiş filan. diyoruz ki kargoyla göndersek pttnin veya özel kargolarla bu konuda bilgisi olan var mı eşyalarımızı gönderebilirmiyiz kargoyla ? ve kaça patlar sizce bu bizee?
lemlemo7 seninde hayrlıolsun güle güle giy ayakkabılarını
meraba kızlar yeni gelinler hoşgeldiniz aramıza
lemlemcim ayakkabına bayıldım çok güzel hayırlı olsun
biz de kına elbisemi aldık ama hiç beklemiyodum bir anda oldu nişanlım çok beğendi ben de tabii ama bi problem var lacivert renk kırmızısını falan denedim ama bu daha güzel oldu benim nişan elbisem de lacivertti özel albümde var sizce problem olur mu lütfen fikir verin
biz de kına elbisemi aldık ama hiç beklemiyodum bir anda oldu nişanlım çok beğendi ben de tabii ama bi problem var lacivert renk kırmızısını falan denedim ama bu daha güzel oldu benim nişan elbisem de lacivertti özel albümde var sizce problem olur mu lütfen fikir verin
kızlar size bir şey soracaktım ya biz mobilyalarımıza baktık adanadan ama sivasa götürmüyorlar mobilyaları biz götürcekmişiz yada mazot parasını verecekmişiz onlar götürcekmiş filan. diyoruz ki kargoyla göndersek pttnin veya özel kargolarla bu konuda bilgisi olan var mı eşyalarımızı gönderebilirmiyiz kargoyla ? ve kaça patlar sizce bu bizee?
biz de kına elbisemi aldık ama hiç beklemiyodum bir anda oldu nişanlım çok beğendi ben de tabii ama bi problem var lacivert renk kırmızısını falan denedim ama bu daha güzel oldu benim nişan elbisem de lacivertti özel albümde var sizce problem olur mu lütfen fikir verin[/QUOTsorun olmaz canım neden olsun ki sen sevdikten sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?