2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

senin ayakkabılarını da begendim
bende boy olmadığı için platforn tercih ettm
ancak kulağına yetişebildim tontişimin

ben platform giyince aynı boy oluyoruz, gerçi oda kundura giyince yine uzun duracak ama düğünde saçımı topuz yaptıracağım için ondan daha uzun durmak istemedim.. bu aldığım ayakkabının önüde yüksek ama platformlar kadar değil. ama çok çok rahat.

Tünaydın kızlar nerelerdesiniz yaa, herkes alışverişte galiba... şu an kimbilir bazılarınız gelinlik deniyordur, kimisi ayakkabı, kiminiz ev bakıyorsunuz.. hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah... Bende nişanlımı bekliyorum yolda bize geliyor, bizim evin yakınındaki yapı markete bakacaz, bu havada başka yerede bakılmaz zaten.. Antalya felaket sıcak, dışarda çöl sıcağı gibi bir hava var, evin kapısını penceresini bile kapattık sıcak hava eve dolmasın diye..

Bu arada hani çekimler için şemsiye süslemeyi düşünenler naaptınız? neşe sen yapacaktın galiba, bitirdin mi canım. bende de şeffaf bir şemsiye var, nişalımdan aldım, onu süslemeyi düşünüyorum ama nasıl birşey yapacağıma karar vermedim.. şemsiyenin resminide albüme koyarım, ordan bakın fikri olan varsa bekliyorum kızlar..

selam kızlarr dünün şokunu üstümden attımm azcıkk kendime geldim
bu arada 2 gündür nişanlım ev arıyo ama ne yazıkki bulamadı istediğimiz gibi site içerisinde ve merkezi sistem bi ev kirası bize uygun olanlardan... site içinde güzel bi ev bulamazsak şimdi yaşadığı evde durmayı düşünüyoruz artık. şimdi ki evin içi yeni yapılmış bu kış parkeleri yeniledi ev sahibi ıslak zeminleri yeniledi tek sorun mutfağııı.... minik ve eski.. ama dün nişanlımla konuşmuşlar çıkmıcaksan mutfağı yaptırım demiş kira olarakta çok uygun burası biraz semti beni düşündürüyo sonuçta geceleri evde tek kaldığım zamanlar çok olacak ama apartmanda 3 4 tane polis ailesiyle oturuyomuş zaten.. bende atanamıyorum yüksek kiralara çıkamayız artık:84: pofff evdeki hesap çarşıya uymadı yinee...
bu arada ahsen ve lemlem ayakkabılarınız muhteşemmm güle güle giyin kızlarr

herkese selam kızlar 2 aydan sonra en sessiz ve sakin pazarımı yaşıyorum fotcu ve kuaför vardı ama evden çıkmadım evde yalnızım dün akşam 8 den ebri yayıldım bir güzel yatıyorum dünya varmış annemde yok evde 1 hafta yalnızım zaten ama kızlar evde yayılmak paha piçilemezmiş her hafta sonu koştur koştur onu yap bunu yap yorulmuşum diğer işleride iş çıkışlarında halledeyim diyorumm
kızlar ayyakkabılarınıza bayıldımmmm fevkaladenin fevkindeler benimki çok rahat ama ben içine ayağı yotrmayan tabanlıklardan aldım işe yarıyor baya sizde alın kızlar ne kadar rahat olursak olalım kaç saat ayakta olacağızz
sofistike tatlım sınava ve eve üzülme herşeyde bir hayır vardır varlık mahallesi o kadar da kötü değil orda herkes birbirini tanır daha öncedende konuşmuştuk sıkma tatlı canını
ben şimdi biraz daha yayılmaya gidiyorum görüşürüz kızlarrrr

hiç güzel bi haftasonu değil:97:

lemlem şemsiyelerden ben de yapcam canım
zeminini ya tülle ya da satenle kaplayıp tül ve tüylerle süslemeyi düşünüyorum üzerini
kafamda belli bir kalıp yok yalnız

sofiş ya takma bu kadar, bak ne güzel
apartmanda polis aileler de varmış
herşey yoluna girecek
sabır sadece... hepimize...

Son düzenleme:

lemlemo7 seninde hayrlıolsun güle güle giy ayakkabılarını

meraba kızlar yeni gelinler hoşgeldiniz aramıza
lemlemcim ayakkabına bayıldım çok güzel hayırlı olsun
biz de kına elbisemi aldık ama hiç beklemiyodum bir anda oldu nişanlım çok beğendi ben de tabii ama bi problem var lacivert renk kırmızısını falan denedim ama bu daha güzel oldu benim nişan elbisem de lacivertti özel albümde var sizce problem olur mu lütfen fikir verin

kızlar size bir şey soracaktım ya biz mobilyalarımıza baktık adanadan ama sivasa götürmüyorlar mobilyaları biz götürcekmişiz yada mazot parasını verecekmişiz onlar götürcekmiş filan. diyoruz ki kargoyla göndersek pttnin veya özel kargolarla bu konuda bilgisi olan var mı eşyalarımızı gönderebilirmiyiz kargoyla ? ve kaça patlar sizce bu bizee?

Herkese selammm , bugün sabah erkenden kalktım,nişanlımın yanına gittim, kahvaltı yapıp başladık ev aramaya, dolan dolan tabanlarımız şişti, fiyatı uygun olanlar hep giriş kat, onu ben istemiyorum, diğerleri de çok pahalı 650 den aşağı fiyat veren olmadı bakalım aramaya devam edicezz

Lemlem ve Ahseen, kızlaaar ayakkabılarınıza bayıldım hayırlı olsun ikinizinki de

sınavım berbattı canım heleki eğitim soruları çok mutsuzumm

Canım vardır bunda da bir hayır ya kendini üzmee, bakarsın çok daha iyi bir iş kapısı açılıverir Allah büyük, tevekkül etmekte fayda var

kızlar destekleriniz için teşekkürlerr kısmet diyorum artık vardır elbet bi hayır

bizde burdan bi kaç eşya yollıcaz canım kargoya felan bakmıştı nişanlım ptt kargo bayağı ucuzmuş bi de anlaşmalı şirketleri oluyomuş kargoların onların üzerinden gönderirsen bayağı indirimli oluyomuş onu bi araştır. ama mobilya sonuçta ölçüp biçiyolar ona göre fiyat belirliyolar biraz tuzlu olabilir...

ablamın yakın bir arkadaşı vefat etti
bu hafta hep ölüm haberlei aldım
hem de gencecik insanların...
Rabbim rahmet etsin

canan, siz Eyüp-Gaziosmanpaşa civarına bakıyodunuz yanlış hatırlamıyosam
gop u bilmiyorum ama eyüp biraz tuzludur
aslında İstanbul'da güzel, ferh, yeni bir dairede oturmak için en az 800 ü gözden çıkarmak gerekiyo
sadece Beylikdüzü avcılar çevresi biraz uygun ama oralar da yeni yeni yerleşim alanı olmaya başladığı için iş merkezlerine çok uzak

lemlemo7 seninde hayrlıolsun güle güle giy ayakkabılarını

teşekkür ederim.. daha güzelleri size olsun inşallahh..

teşekür ederim canım. kına elbisenin rengini keşke başka renk alsaydın ama çok beğendiysende olur neden olmasın, modelleri birbirine benzemiyordur dimi.. önemli olan senin beğenmen içine sinmesi... hayırlı olsun canım güle güle giy inşallah...

ahsenciiim, üzerini saten veya tül gibi bişeylerle kaplamayı bende düşündüm ama bu seferde şemsiyeyi kapatırken yırtılabilir mi veya yapıştırılan yerlerden çıkabilir mi diye düşündüm.. uç kısımlarada tüyler çok güzel olur, ama sanırım şemsiyeyi hiç kapatmamak gerekecek.. bu seferde koca şeyi evin neresinde saklayacam, hadi sakladım biirbuçuk aya kadar toz falan olur, hadi tozdanda korudum, o gün çekim yerine giderken o şemsiye açık haliyle arabaya nasıl sığacak?

herkese günaydın 2011 en güzel gelinleri :92::92:
dünkü miskinlikten sonra uyuyorum resmennnn

kızlar biliyorsunuz ben eşyalarımııı parça nakliyat diye birşey var tam eşya olmadığından daha uıcuaza geliyor beizim ankarada siteler diye birmobilyacılar çarşısı var orasizde araştırın taşıması hariç 600 tl ye gönderdim bemn ptt filan daha fazla olur gibime gelityor,baza,yetek,koltuk takımı ,4 tane hurç ve 30 tane koli vardı kızlar belki faydası olurr

günaydın kızlar.. dün düğün namına pek bişey yapmadım:)azcık sevgilimle didiştik gene çok kıskanç başlarda deli etti ama sonra düzeldik evimize eşya falan götürdük öyle işte..keşke eşyalarımız gelse artıkkk:)

Günaydın kızlar Cumartesi ve Pazar günü evimi temizlemekle geçirdim bütün kemiklerimi hissediyorum, temizlikçi tutalım dediler yok temizleyemez dedim keşke tutulsun deseydim dahada bitiremedik haftaya devam tam gaz, avizelerim takıldı kornişlerim takıldı oturma odasını temizlemiştik çeyizlerimin bi kısmını getirdik geri kalanlarınıda haftaya cumartesi temizlik biter pazar getiririz ama çok zormuş

Günaydn kızlarr.. H.sonu istanbuldaydım, sabah indim ve şimdi işteyim. Yoldada uyuyamadım çok sersemim ya bide bugün 12ye kadar nöbetim var bakalım napıcam.. İstanbuldan Perde kumaşlarımı beğendim. Camların ölçülerini alıcaz, bugün arayıp dikimini başlatıcaz işallah. Taç'ın sakallı ip çeşidimiymiş ne. Kabartıları var üzerinde işallah güzel olur. Sonra pierre cardinden damatlığımızı aldık. Takım elbise,gömlek,yelek,kravat 400 aldık. Sizce nasıl fiyatı kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…