kızlar bende 2011 eylülde evleniyorum
Günaydınlar...
Lemlem nasıl bi duygu kuzum 50lili gunlerı görmek
Benım de ıse gelesım yok ama erken gaza gelmeyım ısten cıkmama daha 2,5 ay var
Speedy Allah ıyılıgını versın, yemegını yaptıgın hıc aklıma gelmedı, kız ne ısı var blendırın orda
kızlar ben kına elbisemi kırmızısıyla değiştirmeyi düşünüyorum
Günaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
biz dün nikah dairesine gittik, günümüzü çok önceden almıştık, imzalar kalmıştı, imzamızıda attık... ama daha kapıdan çıkarken kavga ettik, ayrı ayrı yollara devam ettik.. kavgamızın nedeni benim kendi soyadımıda kullanmak istememdi ama kabul etmedi, acayip derecede sinir oldum ve çok kırıldım..
bizde sözlenmeden önce öyle bişey demişti 2 soyad kullanmak istiyorum diye sonra düğüne 3 ay kala eşim olmaz öyle şey dedi. sonra da doğru dedi sen bana demiştin unuttum sen bilirsin ozaman dedi.
ama kullanmadan 2 soyadım da öyle kısa değil onun için çok uzun olacaktı bide ileri de çocuk olacak ananası farklı gibi 2 soyad. kısa ve öz daha iyi oluyor bence :78: ama eşim o zaman bana hayır deseydi burnundan getirrdim inat uğruna kullanıdrdım senin ki biraz emrivaki gibi sanki son dk golü gibi olmş hiç bi erkek istemez bunu
aydasu ne biliyim yaw bide etimeğin üstündeki tavuk gögsünü çekmedim belenderdan çok komikti
onca yemeği döktüm bazen pascalı ( ayıcık köpeğimizi ) özlüyorum ne kilo alırdı hee bizim yanımızda :26:
bilmem pek bi fark yok gibi, sanki haaala 4-5 ay var gibi geliyor. o 4-5 ay sendromundan çıkamadım galiba
bencede başka renk olursa daha iyi olur, hele hele kına için kırmızı daha süper olur.
Günaydın kızlarr.. Her sabah nişanlım bugün iş bulur işallah diye büyük bi umutla kalkıyorum ama yok yok yaaa...
bu akşam ne yapıcam yaa yemek olarak. siz evllilik derdindesiniz bende yemeksanırım yemek yapmaktan düşünmek daha zor
kendi soyadını kullanmak için önceden mi bildirmek gerekiyor ne yapmalıyım bana sormadılar başvuruda
Oy kıyamam ya :)
Hayvancagız catlardı kız yazık :)
speedy
Gel aksamkı kolay menumu paylasayım senle, 1 aydır ben de ev kızı modunda oldugum ıcın cok ıyı anlıyorum senı :)
Ben aksama kozlenmıs patlıcan salatası ve makarna yapıcam, çalabılırsın
vallahi hemde ne çatlardı heeee aman öküz gibiydi zaten 80 kg bişey olmazdı ona
patlıcan salatası ve amerikan salatasından bıktım yaaa evlendiğimden beri gelen misafirin birisine onu diğerine öbürünü yaptım.
haftasonu da mangaldaydık orada da yedik hatta eve közledim getirdim mangalda daha güzel oluyor diye
ama makarna düşünüyorummakarna salatası falan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?