kızlar ben de yakında evleniyorumm
zahter, canım senin de işin zor ya Rabbim kolaylık versin
bizler ne kadar özverili davranıyoruz daha evlilik bile gerçekleşmemişken dimi :97:
kızlar merhaba,
ocwmays arada tekrar resim eklayip kaldrmışsındır diye üzülüyodum ki bi daha eklememişsin, herkes seni çok merak ediyo, çok kimse yok şimdi benim için eklermisin diyemicem, kızlarda burdayken eklersin emi,
tüm gün evdeydim, incir receli ve ya sonra yı izledim, ya sonrayı beğenmedim ama incir recelinde nefesim kesildi ağladımm, boş şeyleri kendimize dert edip aşkımızın değerini veremediğimizi anladım
Kızlaaaaaaaaarrrrrr çoook mutluyummm evimizi tuttukkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hiç beklemediğimiz bir şekilde evimizi tuttuk kızlaar yaa, nişanlıma bir arkadaşı söylemiş falan yerde ev var bi git bak diye, nişanlım da gitti , beğenmiş sonra beni çağırdı apar topar gittim baktım
Ev çok yeni bir ev değil ama ev sahibimiz çok iyi, herkese evini vermek istemiyormuş, bizi görünce size veririm evi, hem de istemediğiniz yerleri değiştirir yenisini yaptırırım dedii, şimdi mutfak dolapları, tuvalet ve banyo yeniden yapılıyor, depozit de istemediitadilat bitince temizlikçi tutup evi temizlettirip bize öyle teslim edecek, yani yaklaşık 10 gün sonra eşyalarımızı yerleştirmeye başlayacağızz Allah ım bu günleri de gördümm yaa
çok sevindim canım hayırlı olsun, yenilenecek olması çok güzel, evi ne kadar geç teslim ederse kirada o kadar geç başlar aslında, yaa böyle ev sahiplerine bayılıyorum sağolsun bizimkide eylülde başlatacak kirayı, gerçi 1000TL depozito istiyor ama olsun dedik napalım.. güle güle oturun inşallah, çok güzel sevinçler bunlar insanın içi içine sığmıyor, ev belirlendiği zaman hayallerinde hep o eve göre oluyor, şunu şuraya koyarım bunu buraya koyarım diye 10 gün boyunca düşünürsün artık
evet az kaldı mutlu başlangıçlarımıza, ne kadar kaldığını düşününce bazen nefesim kesiliyor korku basıyor, sanki yetişmeyecek gibi geliyor.. 45 günüm kaldı... vayy beeee
şimdide ayaklarıma bakım yapayım dedim kk da onu araştırdım şu an ayacıklarım sirkeli sıcak suyun içinde bekliyorsabahtan akşama kadar ayakkabıların içinde terleye soğuya birde evde terliksiz gezdiğimden mahvoldu ayaklarım, nasır oldu ilk defa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?