2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaar nerelerdesiniz yaaa, moralim bozuk benim yaaa, bugün akşama kadar evdeydim, kına müzikleriyle uğraştım tamizlik yemek falan yaptım, nişanlımın işten çıkmasını bekledim, akşam bize gelir hepberaber yemek yeriz, sonra dışarı çıkar yürüyüş falan yaparız diye düşünmüştüm.. akşam iş çıkışı konuştuk, ben bize gel diyecekken o planını yapmış bile, daha önce anlatmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum nefret ettiğim bir arkadaşı vardı (bayadır bir kız arkadaş bulmuştu kendine de onla oyalanıyodu ayrılmışlar) her cmt akşamı nişanlımı çağırmaya başladı, akşamları birlikte canlı müzik olan bi cafeye takılıyorlar, bu salak kendine piyasa yapmaya gidiyor benim daha salak olan nişanlımda onla beraber gidiyor... kendimi zor tuttum o çocuğa msj atmamak için, diyecektim ki sana bi kız bulmaya dört elden çalışacağım bora, bi kız bulalımda benim nişanlımı yine rahat bırak diyecektim.. o çocuğu bi kaşık suda boğasım geliyor, top olduğundan bile şüpheleniyorum...

ay lemlemtoş ne kadar sabırlısın
sen her cumartesi acil iş çıkar nişanlına
öyle adamlarla beraber takılmasın aa 1 buçuk ay sonra düğünü var canım ne işi var

ara sıra girince herkesi tek tek aklımda tutup cevap veremiyorum. kusuruma bakmayın.
ev tutan arkadaşıma hayırlı olsun diyorum.

Gelinliğini diktiren arkadaşım güzel ama herkes gibi askısının daha zarif olmasından yanayım. allah mutlulukla giymeni nasip etsin.

annesi ve nişanlısı arasında kalan arkadaşım işimiz gerçekten zor. bende aynı devredeyim şu anda. ama ben belki yanlış yapıyorum ama her iki tarafada hem kendi aileme hem nişanlıma hemde onun ailesine biraz mesafe koyarak ev eşya temizlik çeyiz gibi hiçbir işe karıştırmıyorum. iki haftada inşaat halinde tuttuğum evi temizliğini yaptım. Üç günde ancak yerleri ovaladım. Biliyorum kendimi harap ettim. Çok yıprattım. Ama inan bana kafam çok rahat. Gene konuşuyorlar. Annem erkek tarafı hazır eve gelip yayılacak oh diyor kimse elini işe sürmüyor.ki biz birlikte oturmayacağız. misafir gibi gelip gidecekler. Kayınvalidem zaten ayrı alemlerde her gelişinde müfettiş gibi inceliyor. sürekli laf sokuyor. Hepsine tebessüm edip sus burcu diyorum. sus sen kendi işine bak. bende çok ağladım. ama benden başka kimse ağladığımı görmüyor. Umursamıyor. bende onları umursamıyor gibi davranıyorum. kendi elim kendi başıma yettiriyorum. sende bu andan sonra güzel dille anne sen yoruldun ben yaparım diye annenide katma istersen işlerine. ben nişanlımı çağırıyorum. gel bu ev ikimizin sadece ben işlerine koşmayacağım diye. tabi senin işin durumun zamanın ne durumda bilemem. ama annenide hem yorma yıpratma hemde çok herşeye sokma. yanlış söylediğim bir şey varsa şimdiden özür dilerim. geçmişte neler yaşadınız fazla bilmiyorum. ben kendi durumum üzerinden yorumda bulundum bende çok doluymuşum anlaşılan

zahter, canım senin de işin zor ya Rabbim kolaylık versin

bizler ne kadar özverili davranıyoruz daha evlilik bile gerçekleşmemişken dimi :97:

zahter, canım senin de işin zor ya Rabbim kolaylık versin

bizler ne kadar özverili davranıyoruz daha evlilik bile gerçekleşmemişken dimi :97:

sağol canım. ben resmi olarak artık evliyim. işin zor kısmı isteme gecesinden beri hep özveride bulundum. eğer bukadar sevmeseydim ve ömür geçireceğime inanmasaydım hiç dayanamazdım.Hepimiz için bolca sabır ve hakkımızda hayırlısı.

pepez hoşgeldin :)

kızlar merhaba,
ocwmays arada tekrar resim eklayip kaldrmışsındır diye üzülüyodum ki bi daha eklememişsin, herkes seni çok merak ediyo, çok kimse yok şimdi benim için eklermisin diyemicem, kızlarda burdayken eklersin emi,
tüm gün evdeydim, incir receli ve ya sonra yı izledim, ya sonrayı beğenmedim ama incir recelinde nefesim kesildi ağladımm, boş şeyleri kendimize dert edip aşkımızın değerini veremediğimizi anladım

Son düzenleme:
kızlar merhaba, zahter maşallah o kadar işi tek başına nasıl yaptın helal olsun sana ben olsam herkese tripler atardım bi yardım etmiyosunuz diye gerçi iyide yapmışsın ama bu kadarda özverili olma kendini harap etme, nişanlında çalışsın senle birlikte, ben şahsen temizliği nişanlımada yaptırmayı düşünüyorum.. bizde yeni inşaattan çıkacak bir ev tuttuk, inşaat pisliği temizlemek kolay değil, heleki ağustos ayında hiç kolay değil.. bizim ev ağustosta tesim edilecek..

yeni gelen arkadaş hoşgeldin bu arada..

incir reçelini bende çok merak ediyorum geçenlerde biride demişti çok güzel filmmiş, bak uyuz nişanlım bugün bize gelseydi izlerdik beraber...

zaten bugün kına müzikleri dinlemekten şaftım kaydı, evin içinde abe kaynana ne yaptın bizeee diye dolanıyorum
yaa kızlar nere gittiniz yaaa, biraz önce 4-5 kişi vardı, şimdi yok

ahseeeeen burdasıın, hani resim hani hani? walla ben semerta gibi demiicem, sen ekle ben bakiim, diğer kızlar gelince bidaha eklersin olma mııı

Kızlaaaaaaaaarrrrrr çoook mutluyummm evimizi tuttukkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hiç beklemediğimiz bir şekilde evimizi tuttuk kızlaar yaa, nişanlıma bir arkadaşı söylemiş falan yerde ev var bi git bak diye, nişanlım da gitti , beğenmiş sonra beni çağırdı apar topar gittim baktım
Ev çok yeni bir ev değil ama ev sahibimiz çok iyi, herkese evini vermek istemiyormuş, bizi görünce size veririm evi, hem de istemediğiniz yerleri değiştirir yenisini yaptırırım dedii, şimdi mutfak dolapları, tuvalet ve banyo yeniden yapılıyor, depozit de istemedii tadilat bitince temizlikçi tutup evi temizlettirip bize öyle teslim edecek, yani yaklaşık 10 gün sonra eşyalarımızı yerleştirmeye başlayacağızz Allah ım bu günleri de gördümm yaa

çok sevindim canım hayırlı olsun, yenilenecek olması çok güzel, evi ne kadar geç teslim ederse kirada o kadar geç başlar aslında, yaa böyle ev sahiplerine bayılıyorum sağolsun bizimkide eylülde başlatacak kirayı, gerçi 1000TL depozito istiyor ama olsun dedik napalım.. güle güle oturun inşallah, çok güzel sevinçler bunlar insanın içi içine sığmıyor, ev belirlendiği zaman hayallerinde hep o eve göre oluyor, şunu şuraya koyarım bunu buraya koyarım diye 10 gün boyunca düşünürsün artık

Teşekkür ederim canım, üzerimizden kocamaann bir yük kalktı sankii, evet ev sahibimiz gerçekten elinden geldiğince evi yeniliyor, çok anlayışlılar dertleri para değil yanii,
dediğin gibi hemen eşya olayını düşünmeye başladım nereye ne koyarız falan :))) önümüzdeki pazar inşallah eşyaları da alacağız, sanırım artıkkk yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruzz daha doğrusu mutlu başlangıca

Son düzenleme:
evet az kaldı mutlu başlangıçlarımıza, ne kadar kaldığını düşününce bazen nefesim kesiliyor korku basıyor, sanki yetişmeyecek gibi geliyor.. 45 günüm kaldı... vayy beeee

şimdide ayaklarıma bakım yapayım dedim kk da onu araştırdım şu an ayacıklarım sirkeli sıcak suyun içinde bekliyor sabahtan akşama kadar ayakkabıların içinde terleye soğuya birde evde terliksiz gezdiğimden mahvoldu ayaklarım, nasır oldu ilk defa..

evet az kaldı mutlu başlangıçlarımıza, ne kadar kaldığını düşününce bazen nefesim kesiliyor korku basıyor, sanki yetişmeyecek gibi geliyor.. 45 günüm kaldı... vayy beeee

evet canım yaa ben de 40 lı günlere düştüğümüzü düşününce telaşlanmaya başlıyorum, sonra sakinleştiriyorum kendimi, hepsi hallolacaak merak etme diyee :)) herşey olur biter de Rabbim inşallah kuracağımız yuvalara huzur versinn, eşlerimizle bize karşılılklı anlayış, fedakarlık ve merhamet nasip etsin ki huzur içinde yaşamımızı sürdürelim

Ay ben de bu aralar pek bakımsızım, kendimle hiç ilgilenemiyorum
Ben yatayım artık lemlemcimm, geç oldu saat , sana iyi geceler, yarın görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…