2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya çok metetdiler birde beni oraya yollayan kişi nıormalde terzi ve 30 yıldır her abiye ve gelinliklerini oraya diiktirmişler,tam zamanında diker ve dikişi herşeyiyle harika yapar dediler ben hiç dikişini görmedim birde ankarada kızılayda tanımayan mağaza filan yok umarım sorun olmaz geeksiz stres yapıyorum belkide birde burda bir arkadaşda ona diktiriyor ben yönlendirdim kötü olursa üzülürüm yaa

Canım o zaman yok yere stres yapma... Boşver şimdi işi yogun diye sallamasyon yapcagına, ramazanda daha özene özene yapar. Sende ağustosta azcık laf söylersin, dersin beni bu kdar beklettin bana özel bişiler yap diye :) Önemli olan gelinliğin tam istediğin gibi olmasın, içine sinmesi... Geç olsun ama çok güzel olsun :)

yan, aslında içimde hiçbir sıkıntı yok inşallah istediğim gibi bişi olur yaaa 3 ağustosu beklşcez bakalımmm

Selam kızlar.... Caponum böylesi daha iyi olur belki de modele filan karar vermişsin, herkes tavsiye ediyormuş bilinen bi yermiş boşver aceleye gelmesin ramazan da rahat rahat diker gelinliği...

Biz de dün perdelere baktık... Evde de bir sürü pencere var yaw... Ölçülerini verdik perde beğendik filan...Henüz mobilyalarımızı almadığımız için tam netleştirmedik ama mobilyalar alındığında fonlar filan tamamen netleşip dikilmeye başlanılacak... Haftaya mobilya bakmaya gidicez bakalım artık hayırlısı... Çok sıkıldım ya şu mobilya konusundan alsak da kurtulsak...:97:

selam kızlar sabah bi girdim ama çok kalamadım çıktım işlerim vardı bugün perdecilere baktım biraz..
kızlar ya dün burda tarkanın konseri vardı malum şehit haberleri gelince kesti konseri çok moralimiz bozuldu. şunların soyu kurusada bi rahat etsek neydi bu senelerden beri sinir oluyorum!! şu mübarek kandil gecesi Allaha havale diyorum onları...

tatlım bende bugün biraz baktım senle aynı durumdayım kiracı olacam ve 1-2 sene ancak aynı evde oturabilecem bende o yüzden düz yere kadar sade tüllerden istiyorum belki salona fon yaptırırım o da belkii. tüle fazla para vermek istemiyorum taşınacağımız yerlerde ne olacağı belli değil. bugün bi yerde beğendim çok şık sade bi modeli vardı 15 lira dedi metresine hoşuma gitti bi ölçü alıp bu işede başlamam gerek..
kızlaaarrr
provadan geldiimm
ay dantelimi, kumaşımı seçtim
enfes olucak yaaa inşaALLAHHH
daha güzelleri sizin başınıza
şekerimmm hadi bakalımmm ilk provana gittin eminim çok güzel olacaktır tatlım.. bu arada bende seni görmek istiyorummmm

selam kızlar sabah bi girdim ama çok kalamadım çıktım işlerim vardı bugün perdecilere baktım biraz..
kızlar ya dün burda tarkanın konseri vardı malum şehit haberleri gelince kesti konseri çok moralimiz bozuldu. şunların soyu kurusada bi rahat etsek neydi bu senelerden beri sinir oluyorum!! şu mübarek kandil gecesi Allaha havale diyorum onları...

tatlım bende bugün biraz baktım senle aynı durumdayım kiracı olacam ve 1-2 sene ancak aynı evde oturabilecem bende o yüzden düz yere kadar sade tüllerden istiyorum belki salona fon yaptırırım o da belkii. tüle fazla para vermek istemiyorum taşınacağımız yerlerde ne olacağı belli değil. bugün bi yerde beğendim çok şık sade bi modeli vardı 15 lira dedi metresine hoşuma gitti bi ölçü alıp bu işede başlamam gerek..
kızlaaarrr
provadan geldiimm
ay dantelimi, kumaşımı seçtim
enfes olucak yaaa inşaALLAHHH
daha güzelleri sizin başınıza
şekerimmm hadi bakalımmm ilk provana gittin eminim çok güzel olacaktır tatlım.. bu arada bende seni görmek istiyorummmm

Kızlaaaaaaaaarrrrr bayılıcam
bu ne sıcak yaw iş yerinde herkes mayışık herkes ofluyo
resmen ufoya sarılıcam yanımda duruyor banamısın demiyor
ah bide şimdi işten çıkıp eve temizliğe gidicem
hele orda resmen su döküyorum başımdan aşağı sanki
(((((( çok sıcaaaaaakkkkkkkkk

kimsecikler kalmamış ya.. yogunluktan zor takip edebiliyorum. gelinliği halleden kızlar hayırlı olsun:) perde konuşmusuz bende salona mekanizmalı falan istiyordum vazgeçtim kira sonuçta diye düz yaptırıyorum. sadece bi yemek odası düz olmadı zebra istedim onu da perdeci digerleriyle aynı fiyata yaptı zaten..bu arada nişanlımla gene didiştik 60 yaşındaki patronumdan kıskanıyo ya akşam olsada konuşsak yoksa telefonla hallolmuyo..ablamlar falan gülüyo halimize:)..

herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller ne güzel herkes birşeyleri yoluna koymuş :) allah bozmasın. benim evimin herşeyi tam ama hala perde beğenemedim. zaman var diyip atıyorum bakalım :)

benim ev perdeci dükkanı gibi,görünüşleri süperde bakımda napcam bilmiyrm
mutfak-zebra
salon-japon
yatak odası,oturma odası-katlamalı
sadece çocuk odası tül

iyi akşamlar kızlar, kimse kalmamış, öncelikle hepinizin berat kandili mübarek olsun, bugün dua kapıları açık olurmuş, bol bol dua edin..

geçmişi okudum ama şimdi hepsini hatırlamıyorum, ahsencim resim koymuşsun göremedim seni, daha önce çok ısrar etmemiştim ama, merak ediyorum tekrar koyarmısın..
mina albüme resim koyarken orda seçenek var, özel olarak işaretlediğin zaman sadece arkadaş listendekiler görebiliyor..

evlerini yerleştirenlere kolay gelsin, yeni eşyalar alanlar hepinize hayırlı olsun.

rozelinda nişanlınla orta yolu bulmanıza sevindim canım, hiç sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak..

veeeeee kızlar bugün bizde evimizi tuttuk gibi... gibi diyorum çünkü kontrat yapmadık henüz.. sıfır bina, herşeyi bitmiş, ufak tefek şeyler kalmış bu ay sonuna iskan alacak ve su elektrik bağlantıları yapılacakmış, adam kirayı eylülde başlatırız dedi.. kontratıda ağustosta yapacaz.. aptda çoğu daireler boştu, hepsini gezdik en beğendiğimizi tuttuk, ve ev sahibi yeni evli çiftlere veriyomuş evleri sadece, komşularımız hep genç olacak ve çocuksuz çok sevinçliyim çok heyecanlıyım ama bi aksilik çıkacak diyede çok korkuyorum yaa..

hayırlı olsun cnm allah içinize sindirsin

Herkese iyi gecelerr, hepinizin kandilini kutluyorum kızlaar, Rabbim dualarınızı kabul etsin
o kadaarr yorgunum ki ama yine de buraya uğramadan edemedim

geçmişi okudum geldim ama hepsine alıntı yapamadım, Rozalinda canım nişanlınlaa sorununuzu halletmenize sevindimm, bir daha yaşamayın inşallah
Ahsencimmmm gelinlik provan güzel geçmişş çok sevindim canımm, resim koymuşsun bu arada ben de isterimm heeeeee
Lemlemcimm hayırlı olsun tatlımm, ne güzel sıfır ev bulmuşsunuzz , Allah huzurla oturmanızı nasip etsin
Eşyalarını alan yerleştiren, tüllerine karar veren kızlaarr hepinizin herşeyi hayırlı olsun, güle güle kullanınn
bu arada benim gelinlik provam ertelendi çünkü tarlatanım ben gittiğimde gelmemişti, pazartesi tekrar gidicem şimdilik bu kadar kızlaarr , kimsecikler yok topikte, ben de yatayım barii yarın görüşürüz

Son düzenleme:
günaydın kızlar kimsecikler yok bugün öğlen işten çıkınca gelinlik için ölçülerimi vermeye gidicez nihayet karar verdim göstermek istiyorum ama resmi yükleyemedim yükleyince bakarsınız

işte oldu özel albüme yükledim gelinliğimi ancak o maşallah gibi kocaman askı değişecek daha zarif bşy olacak ve ona göre bedendeki işleme de biraz farklı olacak ama kalıp bu şekilde şimdi yorumlarınızı bekliyorum resmi sonra kaldırıcam

canım gelinliğin güzelmiş.. güle güle giyin inşallah..askılar değişince çok hoş gözükecek gerçekten:)

herkese günaydın içim yanıyor şehitlere bir polis şehidi daha var aklım nişanlımda offf hayatım hep böyule olacak allahım ca-ezalarını versin kan kustursun inşallah onlara onlarında ciğerleri yansın
hayırlı olsun kuzucummm allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn

bayıldım prenses gibi olmuşsunnn cidden çooook güzellll süperr ,dediğin gibi askı olayı kalkarsa çok daha zarif olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…