2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım benimmmm aynıyız işte kuşum falcıda ne falcıymış maşallah ölmeden mezara koymuş seni fala inanma falsız kalma geleceğimizi sadece allah bilir,nişanlılarımız ona emanet allahım tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun yarabbim

merhaba kızlar, bugün hava öyle böyle değil nasıl bir sıcak anlatamam..

demetciiim gelinliğin çoooook güzelmiş, çok yakışmış.. sadece askısı biraz kaba onuda değiştirtecekmişsin o zaman daha da süper olacaktır.. hayırlı olsun canım.

caponumm, ebrumehmet kızlar kötü düşünmeyin.. negatif enerjileri toplamayın üstünüze.. düşünce gücü diye birşey var, nasıl düşünürseniz onun olma ihtimalini yükseltiyorsunuz, o yüzden hep iyi şeyler düşünün.. binlerce asker, polis var.. Rabbim hepsini korusun, haberlerde hepsini verdikleri için bize çok geliyor (tamam gerçektende çok) ama trafik kazasında bile hergün birsürü insan ölüyor.. yani kime nerde ne olacağı belli değil. hastanelere gidin heleki devlet hastanelerinde günde kaç kişi ölüyor..ben hergün yollardayım ve sürekli ölümlü trafik kazaları görüyorum, bir anlık dikkatsizlik hayatıma mal olabilir... yani meslekleri nedeniyle tehlikede olduklarını düşünmeyin, bütün herkes aynı tehlike içerisinde nasılsa.. hepimizi kocaman bir ömür bekliyor, kötü düşünmeyelim, hep iyi şeyler düşünelim... muckkk...

hakılısn tatlım nişanlım ilk bu mesleği seçtiğinde ben yine bu durumdaydım ve oda bana öyle demişti bir dk sonra başıma saksı düşüp veya çok sıcakgtan beyin kanaması geçirip ölmeyeceğimi bilebilirmisin demişti çok doğru allahın verdiği bir ömür var zamanı dolan gidiyorrr allahım hesini korusunnn

günaydın kızlar
lemlemcim canım sıfır ev bulmuşsun hayırlı olsun çok sevindim tatlım
demet gelinliğin askısı değiştiğini düşünürsek çok güzel güle güle giy canım

caponum bi polis dahamı şehit olmuş valla ya artık haber izlemek istemiyorum psikolojim bozuldu. ölüm her yerde herkes için Rabbim korusun tüm sevdiklerimizi... bizi bol stresli bi ömür bekliyor maalesef bazen düşünüyorum nasıl üstesinden gelirim diye.. daha bunun doğu görevi var güne kötü başladım pofffffff

slm kızlar

lemlemcim evine cok sevindim canım hayırlısı olsun içine sinsin inşallah

demetcim seninde gelinliğin çok güzel çok mutlu huzurlu ol inşallah

bende işler hiç yolunda değil, dün gece okadar çok ağladımki gözlerimi açamıyorum, bugün bitsin istiyorum zaman geçmiyor sanki, ve ben bayılıcak gibi halsizim

dün gece yarısına kadar yine temizlik yaptık, didişmesinler die anneme gelme dedim, ama annemle olanlar yüzünden bana okadar tavırlıydıki çıkana kadar konuşmadık, he birimiz bir odada iş yaptık, yoldada konuşmadık, ama tam kapıya geldik patladı, gider ayak o kadar tartıştık ki ağlamaktan öldüm sokakta, çok fevri, o sinir anında ne söylediğini ne yaptığını bilmiyor, onun ailesinden kimse yok, işsiz kaldı üstüne gitmiyim diyorum ama obeni çok yıpratmaya başladı, gece msj attı yemin ederim o eve gitmiycem, istemiyorum o evi diye, ne yapıcağımı bilmiyorum, bir ay kaldı şurda daha fazla kaldıramıycam gibi, içinizi sıkmak istemedim sabahtan beri girmedim,ama düşün düşün deliricem artık, hiç sakinleşmeyi bilmiyor, bense artık çooook yoruldum....
dan beter durumdayım yani, akşam 8 olur mu

ah canım yaaa, annenle nişanlın evde temizlik yaparken niye tartışmışki anlamadım.. bu kadar acele etmeyin kendinizi yıpratmayın daha zaman çok, yorgunluktan bitkin düşüyorlardır bu seferde sinirli oluyorlardır belkide... canım yavaş yavaş yapın temizliğinizi arada kendinize de zaman ayıırın, biraz gezin bi cafeye oturun bişeyler için sohbet edin... nişanlının üstüne gitme bakalım sakinleşmesini bekle bir anlık sinirle söylemiştir..

aralarında tartışma bile yok, ikiside herşeyi bana anlatıyor, ikiside birbirine tavırlı, babam hiç eve gelmiyor ona kızıyor, ama kendi ailesindende kimse yokki ben ona bişey demiyorum, o daha üstüne laf söylüyor, ben ona kimsen yok diyemezken o daha benim bütün işimi yapan yıpranan annemi beğenmiyor, a canımı çok sıktı, zor bir durumda anlıyorum onuda ama bu kadarda üste çıkması delirtiyor beni
düğünün olmamasından herşeyin bozulmasından çok korkuyorum bana dua edin kızlar
çıldırdımı benimkine kimse laf geçiremez

canım benim sıkma canını bu kadar herkes tartışıyo bizde gene tartıştık ve kolay kolay sakinleşmiyo..bi iki gün geçmesi lazım aradan.. sonrada kedi gibi oluyo ama arada biz kaynıyoruz, yıpranıyoruz...evli arkadaşlarımın hep geçeceğini söylüyo bu devrelerin evlenince soru olmazmış
inşallah yuvalarımıza sorunsuz gireriz..

tatlım bi kere babana eve gelmiyo diye kızması ve bunu sana rahatlıkla söyleyebilmesi için kendi anne babasının o eve sürekli gelip bi işin ucundan tutması gerek. anneni beğenmiyo da ne demek?? bu çok kötü bi durum nişanlının böyle bişeyi düşünmesi ve sana söyleyebilmesi.. ne kadar kızsan yeridir..bu durumu bi kere ona iyice anlat. biz çok ince düşünüyoruz aman nişanlımın üzerinde büyük yük var şu sıkıntısı var söylemiyim, şöyle davranamayayım üzüldür alınır... iyi tamamda karşı taraftan bu incelikleri görüyormuyuz??? bunu sormak lazım bi durup... tabikide karşılıklı alttan alacaz bazı şeyleri ama ''karşılıklı'' tek taraflı değil. sonra bu durumun sonu gelmiyo maalesef hep alttan almaya mahkum oluyoruz.. umarım nişanlın sakinleşir ve mantıklı düşünmeye başlar canım.dualarım seninle herşey yoluna girer inşallah..

sağol canım çok teşekkür ederim desteğin için
işte ben o hatayı en başta yaptım, malesef çok sessiz ve sabırlı biriyim ve hiç kendimi ifade edemem hemen ağlamaya başlarım, işte o da o anda çıldırır ben ağladıkça, ama durduramıyorum kendimi, o da tam aksi patpat herşeyi söyler içini boşaltır olan bana olur malesef, biz hiçbir zaman "karşılıklı" olamadık, en baştan beri hep o zor durumdaydı bende ona destekçi, ama şimdi benim üstümede düğün stresi yorgunluğu eklenince patlak verdi, babası yok o yüzden babama karşı çok hassas ama babamda bir yere kadar yani biraz mesafe koymak istiyor, çok yoruldu o da hem kız hem oğlan babası resmen. Ama tüm bunlara rağmen görmüyor işte benimki görmüyor. Acilen iş bulması lazım yoksa iyice bana sarıcak, işte yok yok yok....
Bu yüzden sıkıntının çoğu, herşeyin ucu maddiyata dayanıyor çünkü

Bir süredir aranızda bulunamamaktan dolayı çok üzgünüm arkadaşlar.Eylül'de düğünüm olsada olmasada bu sitede en çok kaynaştığım,yakın hissettiğim kişiler sizler oldunuz.

Şimdi hem içimi dökmek için,hemde eğer dikkate alıp cevap yazacak birileri olursa fikir almak için şu an ki duygularımı paylaşmak istedim.

Nişanlımla sürekli sorunlar,kavgalar yaşıyoruz.Bazen hak veriyorum,Sivas gibi bir yerden kalkıp İstanbul'a geldi,çalışıyor.Tek başına fabrikada kalıyor falan.Adapte olamadı,henüz ayak uyduramadı desem yeridir herhalde.Ama kavgalarımız hiç normal değil.Arada saygı falan kalmıyor.En son kavgamızda kuzenimden kıskandığı içindi.Çok ileri gitti...

Aylardır babasının gelmesini,düğün tarihinin belli olmasını heyecanla bekledim.Her seferinde bir aksilik çıktı.Eşya konusundada aynı şekilde.Komik gelecek belki ama diyorum ki tüm bunlar nişanlımın bu yüzünü görebilmem için bir işaret miydi...

Pazartesi amcam geliyor sonunda.(Bilmeyenler için söyleyeyim,nişanlımın babası amcam oluyor)
Şimdi çok kararsızım.Düğün tarihini belirlemek için geliyor ama düğün müğün umrumda değil.Acaba bana bugüne kadar yaşattığı herşeyi anlatsam,rahatlasam mı... Çünkü artık dayanamıyorum.Haa,ne işe yarayacak orası meçhul.Ayrılın demeyecektir tabii.Ama annem,hele hele babam duysa bu iş biter diyeceklerdir sanırım.

Geleceğini duyunca acayip heyecanlandım.Korkuyorum.Ne yapsam bilemiyorum

lemlem hayırlı olsun tatlım ev için çok sevindim
demet gelinliğinin alt kısmı çok güzel ancak üst kısmındaki askıyı ben de begenmeidm bi de bazzı şerit gibi şeyler geçmişler bence onları da çıkarttır

mina, ya ne kadar zor durumdasın canım benim. Hem nişanlının işsizliği hem bu olumsuzluklar...
ikiniz de sakinleşin ve bir iki gün eve gitmesin kimse
dinlenin, herhangi bi iş yapmayın
sonra sakince konuşursunuz. O kendisi de farkındadır kendi ailesinin ve senin ailenin...
babandan da fazla beklenti içerisine girmiş olabilir, kendi babası olmadığından ve babanı sevdiğinden..

eftelya açık açık konuş herşeyi canım içinde biirktirdiklerinle yşamak zor
ama tartışacak şekilde değil
duygullarını ifade et
çok yıprandığını ve yaşadıklarınan dolyı bu evlilik hakkında endişeye düştüğünü söyle

uslubuna dikkat et
hem çok sakin ve yumuşak hem de kendinden emin bir tavrın olmalı

eftelya merhaba hoşgeldin, uzun zamandır sıkıntıların vardı ara sıra gelip bizede yazmıştın canım çok üzülüyorum, aranız düzelir, nişanlılar arasında her zaman olan kırgınlıklardır diye düşünüyordum ama öyle değil galiba..

öncelikle kendin oturup iyice bir düşünmelisin eksi yönlerini artı yönlerini iyice düşün, (gerçi eminim düşünmüş ve işi içinden çıkamamışsındır) ilk önce kendin herşeyden önemlisin bunu unutma, etraf ne eder akrabalar ne der diye düşünme, baktın olmuyor ayrıl bence canım... seni bu kadar yıpratmasına izin verme, sonuçta sen bu kişiyle bir ömür geçireceksin, maddi sıkıntılarınızda olacak manevi sıkıntılarında olacak, evlenipte yarın birgün çocuğunuz olunca belki daha da kötü olacak.. sevmek herşey demek değildir, ne kadar çok seversen sev, karşı taraf değerini bilmiyorsa bir anlamı yoktur.. eziyet çeken yine sen olursun...hayat senin hayatın.. nişanlandın diye evlenmek zorunda değilsin, gerekirse düğünü ertele, ben istemiyorum de, bakalım sana olan davranışları falan değişecek mi, hatta uzun bir süre görüşme, blöf yapmadığını ne kadar ciddi olduğunu bilsin... seninle bu şekilde bir ömür geçirip geçiremeyeceğim konusunda emin değilim de, düşünmem gerekiyor görüşmeyelim de.. erkekler kıymet bilmez, ancak kaybettiklerinde anlarlar.. kaybetme korkusunu yaşat ona, gerekirse aileleride araya kat, herkes bilsin anlat ama geri adım atma, alttan alma.. evlendikten sonra bunları yapma şansın hiç olmayacak..

bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum belki doğru düşünüyorum, tam oalrak aranızdakileri bilemem ama sen kendine göre değerlendir dediklerimi

en başta yaptığın hatayı sürdürme canım kendini düşün biraz bencil olmak lazım ya bu hayatta nereye kadar kendinden taviz verip alttan alabilrisin ki sonra kendini tanıyamaz duruma gelirsin.. bu arada evlenmek üzere olan bi erkeğin işsiz olması çok sıkıntılı bi durum tatlım kim bilir içinde neler yaşıyodur ama sen bunu zaten anlayıp alttan alıyomuşsun yanında olduğunu söyle ama sana böyle davranmaması gerektiğinide kesin dille belirt ne biliyim kesin sınırların olsun bunuda nişanlına kabul ettirt bi şekilde canım her iki taraf sınırını bilmeli bi ömür geçireceğiz bu insanlarla yoksa çok zor...umarım gönlüne göre bi iş bulur bu işsizlik parasızlık feci bişey en uysal adamı bile değiştiriyo Allah yardımcın olsun canım üzülme...

hoş geldin eftalyacım hala sorunlarınızın devam etmesine çok üzüldüm. bi orta yol bulabilme ihtimaliniz varmı bilemiyorum... umarım babasının gelmesi bişeyleri değiştirir ama ilk önce sen ne istediğine bi karar ver? anladığım kadarıyla bu yaşadığınız olaylar seni nişanlından az da olsa soğutmuşmu? yoksa yalnışmı düşündüm bu okuduklarımdan canım.. sen ilk önce içindekileri bi ölç tart onunla evlensem mutlu olurmuyum yoksa bu durum artarak devammı eder bunlar senin için önemli en önemlisi ne hissettiklerin.. lütfen bu kararı verirken kim ne düşünür herkes üzerimemi gelir diye düşünüp baskıda hissetme. Allah kimseye mutsuz evlilik yaşatmasın derim ben hep eğer mutsuz olacaksam nikah masasından kaldırsın... bi de herşeyden önemli kendini gör boşver milleti öyle karar ver ve bunuda nişanlının babasıyla paylaş..

kızlar kına müziklerini halletmem gerekiyor bugün kendime bu görevi verdim, akşamada birtürlü bitiremediğim kalan 5 kına tacım var, onları yapmayı düşünüyorum, bu arada kına için haticenin çok güzel şarkıları varmış, tavsiye ederim, deli oğlan, farfara, kazban yenge şarkıları çok hareketli... listenize ekleyin derim ben

Böyle bir konuşmayı daha önce kuzenimin evinde yapmıştım.Kuzenimin eşi normalde sürekli espiri yapmaya çalışan,gülen bir tip.Ciddiyeti de fenadır ama.Ona da sinirlenirsem ne yaparım ne ederim diye kendimi hazırlayarak gitmiştim dalgaya alırsa bazı lafları falan diye.Ama o gün hiç kimseye taviz vermedim konuşurken.Nişanlımsa hiç konuşmadı,gerek ciddileşerek,gerek gülerek dinledi durdu.En sonundada bu son kavgamız olsun,bir daha olursa sen çık istediğini söyle hakkımda demişti,istersende ayrıl dedi hatta.

Annemde biliyor olayı,anlatsam bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz...

Ona dedim zaten,ben evlenmek istemiyorum seninle bu şekilde dedim.Bunun konusu daha önce ki tartışmamızdada olmuştu,zaman zaman dile getirilen birşey haline geldiği için inanmıyor ciddiyetime.Ama korkusu amcama anlatacak olmam.Ben annemede dedim,anne evlenmek istemiyorum ben onunla dedim,tabii sinirle söylenmiş birşey olarak algılanıyor,babama da anlatmış annem.Babam şu an Sivas'ta.Giderken annem şakayla karışık dedi düğün istemiyormuş kızın,söyle gidince dedi,babamda gelince konuşsun amcasıyla demiş...

Aynen soğuttu kendinden.Ya istiyorum ki aramasın,bi sakin kafayla düşünelim,belki daha iyi olacak.Ama yok,ısrarla mesaj üstüne mesaj.Sanki arada hiç birşey yokmuş,olmamış gibi mesajına cevap bekliyor,yazmayınca tekrar deliriyor.En sonunda da diyor tek çare bir an önce eşyaları alıp düğünü yapmak :)) Sinirden gülüyorum yaa.Neler yapıyor,neler söylüyor,ben ilişkimizi sorguluyorum,hatta o kadar yıl birbirimizi beklememize rağmen ayrılığı düşündürebiliyor bana,ama adam ne dersen de,ben eşyaları alıcam diyor...

of kına müzikleri de var dimi yaa.. dün nişanlım bi aceleyle nete çağırdı beni düğünde çalacağımız müzikleri flasha atıcakmış biz giriş şarkısı hala bulamadık onu düşündük biraz ama karar veremedik...ilk dans tamam nikahta evet dediğimizdeki şarkı tamam ama giriş şarkısı yok yok yok bide pasta kesilirken çalacak şarkıda tereddütteyiz. sizler nelere karar verdiniz kızlar??

az önce kk dan araştırdım bi giriş müziği buldum çokda hoşuma gitti böyle alkışlı felan
şimdi yazıyorum düğün için seçtiğim şarkıları
giriş: greek music (sadece müzik)
ilk dans: yalın-meleklerin sözü var. ilerleyen vakitlerde rafet el roman-sürgün şarkısındada dans edecez o da bizim şarkımız
nikahta evetler denilirken:kenan doğulu- kandırdım
pasta: ringa ringa house mix diye hareketli şarkı var ama onda şüpheliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…