ay canım yaa ne gıcık bi durum valla ben kabul etmezdim ayılır bayılırdım galibakızlaaar nerelerdesiniz yaaa, moralim bozuk benim yaaa, bugün akşama kadar evdeydim, kına müzikleriyle uğraştım tamizlik yemek falan yaptım, nişanlımın işten çıkmasını bekledim, akşam bize gelir hepberaber yemek yeriz, sonra dışarı çıkar yürüyüş falan yaparız diye düşünmüştüm.. akşam iş çıkışı konuştuk, ben bize gel diyecekken o planını yapmış bile, daha önce anlatmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum nefret ettiğim bir arkadaşı vardı (bayadır bir kız arkadaş bulmuştu kendine de onla oyalanıyodu ayrılmışlar) her cmt akşamı nişanlımı çağırmaya başladı, akşamları birlikte canlı müzik olan bi cafeye takılıyorlar, bu salak kendine piyasa yapmaya gidiyor benim daha salak olan nişanlımda onla beraber gidiyor... kendimi zor tuttum o çocuğa msj atmamak için, diyecektim ki sana bi kız bulmaya dört elden çalışacağım bora, bi kız bulalımda benim nişanlımı yine rahat bırak diyecektim..o çocuğu bi kaşık suda boğasım geliyor, top olduğundan bile şüpheleniyorum...
Kızlaaaaaaaaarrrrrr çoook mutluyummm evimizi tuttukkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hiç beklemediğimiz bir şekilde evimizi tuttuk kızlaar yaa, nişanlıma bir arkadaşı söylemiş falan yerde ev var bi git bak diye, nişanlım da gitti , beğenmiş sonra beni çağırdı apar topar gittim baktım
Ev çok yeni bir ev değil ama ev sahibimiz çok iyi, herkese evini vermek istemiyormuş, bizi görünce size veririm evi, hem de istemediğiniz yerleri değiştirir yenisini yaptırırım dedii, şimdi mutfak dolapları, tuvalet ve banyo yeniden yapılıyor, depozit de istemediitadilat bitince temizlikçi tutup evi temizlettirip bize öyle teslim edecek, yani yaklaşık 10 gün sonra eşyalarımızı yerleştirmeye başlayacağızz Allah ım bu günleri de gördümm yaa
Kızlar ev tutanlara hayırlı olsun dıyorum Allah gercekten yardım edıyor yuva kuranlara hepınıze kolaylıklar yapmıs ev sahıplerı cok sevındım.
Size birşey danıscam biz salon ıcın esyaları begenmıstık.Adam yazdı hepsını faturaya 100 lira odeme yaptık, kapora gıbı ama paranın hepsını tahsıl edınce, uretıme baslıcaklardı ama ben baska bır tv unıtesı begendım baska bır magazada onu ıptal ederler mı sizce?
Kızlar ev tutanlara hayırlı olsun dıyorum Allah gercekten yardım edıyor yuva kuranlara hepınıze kolaylıklar yapmıs ev sahıplerı cok sevındım.
Size birşey danıscam biz salon ıcın esyaları begenmıstık.Adam yazdı hepsını faturaya 100 lira odeme yaptık, kapora gıbı ama paranın hepsını tahsıl edınce, uretıme baslıcaklardı ama ben baska bır tv unıtesı begendım baska bır magazada onu ıptal ederler mı sizce?
sadece tv ünitesiyse iptal eder bence bi görüş cnm..
canım çok geçmiş olsun yaaagünaydın kızlar ev tutanlar olmuş hayırlı olsun içinize sinmiş sevmişsiniz çok mutlu oldum:)...
lemlemcim hakikaten kötü bi durum sinir oldum boraya bende.. tez zamanda bulur birinide kurtulursun inşallah..ben olsam göndermezdim heralde deli olurdum..
bu arada bizde dün didişmiştik nişanlım kaza yapmış allahtan pek bişey olmamış..biraz alnı çizilmiş düşmüş kazadan sonra çok korkmuş garibim kıyamadım ya..
bi daha sözünden çıkmıycam onun ..
Mutlu pazarlar kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum..
eğer paranın hepsini tahsil edince üretime başlayacaklarsa daha başlamamışlar demektir tabiki değiştirebilirsin... bizde bütün parasını ödediğimiz beyaz eşyalarımızda değişiklik yapacaz meselaa...
bugün annem ve kayınvalidem geliyor sonunda memleketden, yarın evimizi onlara göstermek için tekrar gidecez, her yerinin tek tek fotoğraflarını çekecem.. hatta mutfak penceresinin falan ölçüsünüde almayı düşünüyorum, masa örtüsüyle aynı kumaştan perde yaptıracam.
canım çok geçmiş olsun yaaa
sadece tv ünitesinimi iptal edeceksiniz canım. edin sonuçta üretime geçmemiş bişey sonuçta tüm eşyaları iptal etmiyosunuz ya ben sorun olacağını sanmıyorum
mutlu pazarlar canımİNşallah sorun cıkarmazlar sız neden degişiklik yacıaksınız beyaz esyalarda.
güzelleeeerrrr
dün çok yorgundum söyleyemedim
akşam ikeaya gittik, bir sürü cici aldık
kırmızı köşe koltuğum için kıpkırmızıı saat aldık, içindeki rakamlar siyah
ayyy bakıp bakıp sarılıyorum
Kızlaaaaaaaaarrrrrr çoook mutluyummm evimizi tuttukkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hiç beklemediğimiz bir şekilde evimizi tuttuk kızlaar yaa, nişanlıma bir arkadaşı söylemiş falan yerde ev var bi git bak diye, nişanlım da gitti , beğenmiş sonra beni çağırdı apar topar gittim baktım
Ev çok yeni bir ev değil ama ev sahibimiz çok iyi, herkese evini vermek istemiyormuş, bizi görünce size veririm evi, hem de istemediğiniz yerleri değiştirir yenisini yaptırırım dedii, şimdi mutfak dolapları, tuvalet ve banyo yeniden yapılıyor, depozit de istemediitadilat bitince temizlikçi tutup evi temizlettirip bize öyle teslim edecek, yani yaklaşık 10 gün sonra eşyalarımızı yerleştirmeye başlayacağızz Allah ım bu günleri de gördümm yaa
selam güzel gelinleeeeerrrr....
ben ekim 9 geliniyim sizin düğünlere yakın sayılır...
aranıza katılabilir miyim acaba?
selam miracle, tabiki aramıza katılabilirsin, ha eylüül haa ekimm ne farkederrsenin hazırlıklar ne alemde?
teşekkür ederim zyv...
senin tarih ne zaman ?
valla benim hazırlıklar bi kısmı tamam bi kısmını da nişanlım askerden gelince halledicez inş.
bu ara beyaz eşya bakıyorum ağustos ayında zam gelecekmiş beyaz eşyaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?