2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlarrr mutlu pazarlar olsun inşallahhh
nişanlım gececiydi bende gece uyuyakalmışım bide bugün 92. ayımız bitmiş her ay kutlar benim sevgilimdee bissürü aramış sabah kavga ettiik zevk aldığım nadir kavgalardan biriydi
ay canım yaa ne gıcık bi durum valla ben kabul etmezdim ayılır bayılırdım galiba pek sarmadı beni bu boraa ona bi oya bulmak lazımm canım psikopata bağla ve nişanlını yollama öyle arkadaşlarıyla öyle mekanlara bence

canımmm yaaa çoookkk sevindimmm. benden sonra sende gönlüne göre bi ev ve iyi bi ev sahibi bulmuşsun süperr. ev stresi üzerimizden gittikten sonra valla insan kuş oluyoo bende artık stres kalmadı varsın evim yerleşmesin eksikler olsun ben evlenip bi gidim herşey yapılır diyorum.. gerçi benimde bi günüm bi günüme uymuyo

güzelleeeerrrr
dün çok yorgundum söyleyemedim
akşam ikeaya gittik, bir sürü cici aldık
kırmızı köşe koltuğum için kıpkırmızıı saat aldık, içindeki rakamlar siyah
ayyy bakıp bakıp sarılıyorum

günaydın kızlar ev tutanlar olmuş hayırlı olsun içinize sinmiş sevmişsiniz çok mutlu oldum:)...
lemlemcim hakikaten kötü bi durum sinir oldum boraya bende.. tez zamanda bulur birinide kurtulursun inşallah..ben olsam göndermezdim heralde deli olurdum..

bu arada bizde dün didişmiştik nişanlım kaza yapmış allahtan pek bişey olmamış..biraz alnı çizilmiş düşmüş kazadan sonra çok korkmuş garibim kıyamadım ya..
bi daha sözünden çıkmıycam onun ..

Kızlar ev tutanlara hayırlı olsun dıyorum Allah gercekten yardım edıyor yuva kuranlara hepınıze kolaylıklar yapmıs ev sahıplerı cok sevındım.
Size birşey danıscam biz salon ıcın esyaları begenmıstık.Adam yazdı hepsını faturaya 100 lira odeme yaptık, kapora gıbı ama paranın hepsını tahsıl edınce, uretıme baslıcaklardı ama ben baska bır tv unıtesı begendım baska bır magazada onu ıptal ederler mı sizce?

sadece tv ünitesiyse iptal eder bence bi görüş cnm..

Mutlu pazarlar kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum..

eğer paranın hepsini tahsil edince üretime başlayacaklarsa daha başlamamışlar demektir tabiki değiştirebilirsin... bizde bütün parasını ödediğimiz beyaz eşyalarımızda değişiklik yapacaz meselaa...

bugün annem ve kayınvalidem geliyor sonunda memleketden, yarın evimizi onlara göstermek için tekrar gidecez, her yerinin tek tek fotoğraflarını çekecem.. hatta mutfak penceresinin falan ölçüsünüde almayı düşünüyorum, masa örtüsüyle aynı kumaştan perde yaptıracam.

Son düzenleme:
sadece tv ünitesiyse iptal eder bence bi görüş cnm..

inşallah canım.İptal edilmezse çok üzülcem.Cunku bizim baktıgımız cok güzeldi ama kullanıssız cekmcelerı kucucuktu yemek odası almıcagımız ıcın daha dolabı cekmecesı genış lazım bıze.

canım çok geçmiş olsun yaaa

sadece tv ünitesinimi iptal edeceksiniz canım. edin sonuçta üretime geçmemiş bişey sonuçta tüm eşyaları iptal etmiyosunuz ya ben sorun olacağını sanmıyorum

mutlu pazarlar canımİNşallah sorun cıkarmazlar sız neden degişiklik yacıaksınız beyaz esyalarda.

canım çok geçmiş olsun yaaa

sadece tv ünitesinimi iptal edeceksiniz canım. edin sonuçta üretime geçmemiş bişey sonuçta tüm eşyaları iptal etmiyosunuz ya ben sorun olacağını sanmıyorum

inşallah canım yaa

mutlu pazarlar canımİNşallah sorun cıkarmazlar sız neden degişiklik yacıaksınız beyaz esyalarda.

fırınlı ocak almıştık ama tuttuğumuz evde ankastre set üstü ocak ve fırını var, ev sahibi sıfır almış taktırmış hepsini.. bizde aldığımız fırınlı ocağı klimayla değiştireceğiz.

hayırlı olsun tatlım aldıklarınız, iki sene önce istanbula gittiğimde ikeadan bende ufak tefek bişiler almıştım, keşke burdada olsa yaaaaa, çok bekledim ben evlenene kadar burda da açılır diye ama açılmadı haala...

canım ıbenim çok sevindim darısı bize inşallahhhhhhhhhhhhh... birgün bende aynı coşkuyla evimiziii tuttuk derim::) güle güle oturun

kızlar ne alemdesiniz.. bugun pazar çogunuz geziyordur ben çalışıyorum umarım bugun erken çıkarız ..nişanlımla buluşucaz önce salonun koltukları hallolucak sonra perdenin fonu ve fiyatını konuşucaz sonrada evimize eşya götürücez biraz mobilyalar geldikten sonra yalnız gezememiştik evimizi .. gezdiriyim nişanlımı..belki bolkomuzda çay içeriz

kızlaaarr yazamıyorum pek
Canan ev bulduğunuza çok sevindim, herşey çorap söküğü gibi gelir artık
hayırlı olsun

Mutluluğumu paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim kızlar , inşallah ev bulamayanlar da en kısa sürede içlerine sinen bir ev bulurlarr
hıı bu arada dün gelinlik provama da gittimm, henüz detaylar belli değil ama kaba taslakk kesimim bellii, kuyruklu bir gelinliğim olacak, provada aynadan sürekli kuyruğuma bakıp durdum bir dahaki hafta da detay provam varr, şimdiden heyecanlıyımm

selam güzel gelinleeeeerrrr....

ben ekim 9 geliniyim sizin düğünlere yakın sayılır...

aranıza katılabilir miyim acaba?

selam miracle, tabiki aramıza katılabilirsin, ha eylüül haa ekimm ne farkederr senin hazırlıklar ne alemde?

teşekkür ederim zyv...

senin tarih ne zaman ?

valla benim hazırlıklar bi kısmı tamam bi kısmını da nişanlım askerden gelince halledicez inş.

bu ara beyaz eşya bakıyorum ağustos ayında zam gelecekmiş beyaz eşyaya...

ben de 3 eylülde evleneceğim inşallah, biz de bugün yarın alacağız beyaz eşyalarımızı, siz hangi marka düşünüyorsunuz karar verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…