2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet canım atarsa 23 duana kocaman amin diyorum hiç birimizi ayırmasın rabbim.

Evi nişanlım gelince tutacağız ins canım sizin hazır mi ev

kızlar ya ben diğer yerlerde de gördüm bunu
"atarsa 25" atarsa "125" fakan bu "atarsa"lar ne anlama geliyo, rakamları biliyom da
ayy cahiliiğime verin

Evet canım atarsa 23 duana kocaman amin diyorum hiç birimizi ayırmasın rabbim.

Evi nişanlım gelince tutacağız ins canım sizin hazır mi ev

Amin inşallah.bız bıraz erken davrandık canım.Hazıranın 15ınde tuttuk ama temmuzdan ıtıbaren baslattı ev sahıbımız.Uc ayda ındırımlı bır kıra aldı pesın. ekıme kadar rahatız:)

kızlar ya ben diğer yerlerde de gördüm bunu
"atarsa 25" atarsa "125" fakan bu "atarsa"lar ne anlama geliyo, rakamları biliyom da
ayy cahiliiğime verin

est. canım ne cahilliği asker beklemek neler öğretiyor neler işte

şimdi bugün şafak 24 tü bugün biterse yani atarsa 23 olacak yarınki şafağı söylüyor yani

Amin inşallah.bız bıraz erken davrandık canım.Hazıranın 15ınde tuttuk ama temmuzdan ıtıbaren baslattı ev sahıbımız.Uc ayda ındırımlı bır kıra aldı pesın. ekıme kadar rahatız:)

ne güzel olmuş canım ya nişanlım askerde olunca bizim elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz malesef hangi şehirdesin bu arada canım?

buarada hayatımda değişiklikler oldu en önemliside önceden evlenmeden bir ay önce istifa edeceğim için çok mutluydum ama şimdi istifa edemeyceğim bize kadro verdiler boludan düzceye gidip geleceğim birkaç sene gibi görünüyor bu biraz canımı sıkıyor ( ama mecburum ne yapalım inş sorun yaşamayız :2: depresyona girdim buara ne çalışmak istiyorum ne hazırlık yapmak hiçbirşey içimden gelmiyor.sizede oluyor mu evlilik öncesi birşey mi bu.yoğunbakımdanda çıkmaya uğraşıyorum servise onund etkiisi buyuk tabii..artık herşey çok zor geliyor..

herkeze iyi geceler yatmadan bir uğrayım dedim kim neler yapmış diye grginlikleri okuyunca üzüldüm bu hafta evliliğe dair hiçbirşey yapmadım sadece dün ahşap askı aldım sadece bu koca haftanın özeti haftayada bişey yapamıycağım konyaya nişanlımın akrabalarına gideceğiz 2 gün sizde bu hafta çok yol alıp beni üzmeyin olurmu

Son düzenleme:
şincik şöyle kızlar
annemler ekimde falan yeni alınan eve yerleşecekler,
bizim d eşuan oturduğumz ev yeni ve son derece bakımlı olduğu için "acaba burda mı kirada otursak" falan demiştik annemler teklif etmişti
neyse bundan vazgeçtik
ben farklı bi ortam farklı bi ev istiyorum

bu sefer annemler şöyle bir teklif sundu

bizim İstanbul'da başka bir daire daha var
o daire 3 buçuk senelik
yani herşeyi yepyeni ve 3 oda bi salon
nişanlımın çalıştığı şirket ordan da servis kaldıryo
annemler de isterseniz orya gçin dedi

biz de kabul etmiştik
ama şuan orda kiracı var
yeni evli sayılırlar bi tane bebişleri var
annem şimdi onlara kıyamıyo
bu oturduğumuz eve yerleşseniz olmaz mı diyo
ama diğer herkes diğer eve geçmenin mantıklı olduğunu sölüyolar
annem bi yandan beni düşünüyo bi yandan da kiracıları
evlendiklerinden beri orda oturuyolar, yerleşmiş bir düzenleri var, bebişleri oldu falan diye düşünüyo annem

ya benim ailem aşırı derecede yufka yürekli ve hassas
bu son günlerde beni de düşündürmeye başladı bu durum
sanki onlara kötülük etmiş mi olucam diyorum içten içe
off ya siz olsanız napardınz
biz mi çok ince düşünüyoruz?

bunlar çok normal en azında bazen benimde içimden birşey gelmiyor hiç birşeye bakmak almak istemiyorum aynen şimdi olduğu gibi suan aklımdaki tek eksik balayı eksiklerim

yani canım tabiki zor bir durum, sonuçta bebişleri de olmuş , ev bulmak çok zor bizzat yaşadık bu durumu çıkın deseniz mecbur çıkarlar daaa, dediğin gibi insan kıyamıyo, aslında bu konuyu önceden dile getiirip onlara da ev bulmaları konusunda genişçe bir zaman tanısaydınız bence sıkıntı olmazdıı, son karar sizin canım onlar açısından bakıyorum sıkıntıya düşecekler, senin açından bakıyorum, sonuçta o evde oturmak istiyosun , ev sahibi ailen, ailen ne derse o olur, ben de kararsız kaldım sana da kıyamadım, yeni bebişleri olan kiracınıza da

Son düzenleme:

ne güzel olmuş canım ya nişanlım askerde olunca bizim elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz malesef hangi şehirdesin bu arada canım?

ben istanbuldayım canım sen?

canım bu kadar kafana takma evlılık oncesı hepımızde stres telas cok fazla tabıkı ama mumkun oldugunca pozıtıf olup herseye ıyı tarafından bakmalıyız zor bır surec cunku..

askın hayırlı olsun canım bende bu aralar pek bısey almadım ama bır suru eksık var

canım annenler kıyamamakta haklı bebeklerıde varmıs ama senınde ıcıne sınen ev olması onemlı sonucta.Egerkı cıkarmayı dusunuyorsanız sımdıden soyleyın arasınlar ramazana kadar yazın tasınmaları daha kolay olur onlar ıcın.Ama ne kadar yaz olsada onlar ıcın mutlaka zor olcaktır.Genede siz bilirsiniz canım.

dimi ya işte biz de öyle hissediyoruz düşününce
sonuçta o evde oturmak benim hakkım ama onlar da yuvalarını kurdular orda sonuçta
ağustosun 15 inde falan çıksalar biz yetiştirebilirz herşeyi inş
çünkü biz 11 inde evleniyoruz
bir ayda ev bulamazlar mı ki
off ne bileyim ya krışık bi durum

ben antalyadayım canım

Tatlım peki kiracınızla konuşsanız çıkın edin diye değil de, hani durumu izah etsenizz ne bileyim onlarla oturup bi karar alsanız :26:

Tatlım peki kiracınızla konuşsanız çıkın edin diye değil de, hani durumu izah etsenizz ne bileyim onlarla oturup bi karar alsanız :26:

annem bugün arayıp izah etti
dediki,"teyze kiraya zam yapalım, fazla ödeyelim,ama çıkmayalım ya" falan
annem de dediki:"oğlum ben zam falan istemiyorum, onunla alakası yok" dedi
ailem 3 buçuk senedir onlara bir kez bile zam yapmadı, şimdi mi yapcak

herkese iyi akşamlar
aramıza katılan arkadaş hoşgelmiş
bugün itiariyle temizlik bitti ama bende bittim valla. yarın kardeşimle eminönüne gidiyoruz. kına kıyafetlerine bakmaya. önereceğiniz yerler varmı?

Anladım canım, ailen yeterince anlayışlı davranmış zaten, yani bundan sonrası için de size kalmış, hayırlısı olsun, inşallah en yakın zamanda çözüme kavuşturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…