2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın güzeller,
ya siz böyle haftasonlarını dolu dolu geçirince ben üzülüyorum kendi adıma, ya düğün adına haftalardır hiç bişi yapmıyorumm,
Elifçiğim maşallah sana, Lemmelimde geçtin sen, gelinliğin son halini bekliyorum
Kızlar dua edin nolur içimize sinen uygun bi ev bulalımm,
ben daha kına için de hiç elbise bakmadım, gelin ayakkabısı bakmam lazım,

bişi sorcam size, gelinliğimin arkası ipli ama kapalı vaziyette, içinde ki kumaşı kaldırtıp biraz sırt dekoltesi olsun istersem, sutyeni içine diktirtmem gerekiyo sanırım bu şekilde yaptıran varmı bilgi istiyorumm,

Son düzenleme:

ayyy canım yaaa uygun oldugunda onun fotografını gönderebilir misin bana? Lütfennn

canım bende onu gelinlikçiye sordum. İçine sütyen giyme dedi :S

kızlar günaydın bugün inanılmaz motiveye ihtiyacım var beni toparlayın hemencecik :84: ben evlilik günü yaklaştıkca sanırım saçmalıyorum dün akşam evde otururken kalkıp alışveriş merkezine gidip 200 liralık alışveriş yaptım sadece pantolan değişmeye gitmiştim halbuki dün gece uyuyamadım bile nasıl yaptım bunu diye onunla eksik alırım falan filan diye düşünüp duruyorumben bölyle değildim hiç düşünmez harcardım sanırım tutumlu bir ev hanımı olucam hiç böyle olmamıştım :26:

ayyy canım yaaa uygun oldugunda onun fotografını gönderebilir misin bana? Lütfennn

tamam canım akşam nişanlıma çaktırmadan fotosunu çekeyim yarın koyayım. Nişanlım bizde kalıyo da çektiğimi buraya koyucamı filan görürse dalga geçer benimlr. Mobilyalarımı filan koydum dedim gülüyo bana

Güzeli bozma moralini seninde herşeyin aniden olucak sen bile inanamıycaksın bak görürsün. Hemde herşeyin enn güzeli olucak. Ben bile ne kadar umutsuzdum çok şükür nişanlımın işi dışında herşey yolunda gidiyo. Ama çok stresliyiz herşeyi düşünmekten.
Gelinliği dediğin gibi yapabilirsin canım. sutyeni içine diktirebilirsin. Birde şimdi vücuda yapışan silikonlar var ya askısı yok sadece göğsüne yapışıyo. onlardanda kullanabilirsin. Gelinlikçine sor sen onlar doğru yönlendiriyo zaten. Benim iç çamaşırımı gelinlikçim aldı benim için içine silikonda alıcaktı unutmuş heralde bende ewe gelince hatırladım. Halledicem artık bi şekilde. Göğüslerim çok küçük o yüzden göğüs kısmı biraz sıkıntılı uruyo ama olsun o da nazarlığı olsun

canım bende onu gelinlikçiye sordum. İçine sütyen giyme dedi :S
Giymezsem çok komik dururr ergen gibiii

Güzelim ağzından bal damlıyo inş. Sanki ben evlenmiyorum mübarek bu ne rahatlıktır anlamadım gitti, daha nikah günü bile almadık varmı dahasıı, allahtan küçük bi yer burası da böyle ıkıntılar olmaz gibi geliyo,
göğüs bende de sıkıntı, şimdi arkası ipli olunca iplerin altında kumaş görünsün istemiyorum az da olsa sırt dekoltesi olsun

keşke maddi sıkıntım olmasa kendimi alışverişe vursam da rahatlasamm, iyiye işaret canım sıkma canınıı

keşke maddi sıkıntım olmasa kendimi alışverişe vursam da rahatlasamm, iyiye işaret canım sıkma canınıı

aynen keşke bende şöle gönlümce alışweriş yapabilsem. Nişanlım kıyafet gösteriyo bak güzelmiş gel alalım sana. Yoook diyorum ben ewimi güzlce döşemeden hiçbişey almam. O paraya başka bişey alırım. Giyicek kıyafetim kalmadı inanırmısın ama yinede almıyorum. Elde olanlar yeter diyorum. Allah paramızın bereketini veriyo ama farkındamısınız sizde...

Son düzenleme:

kredi kartı ekstrem gelince yas tutucam

canım benim gelinliğin arkadasıda öyle ipli ve açık sütyeni kesip içine dikecekler çok rahat oluyomuş öyle

ya kızlar bende çeyiz derdine düştüğümden beri kendime doğru dürüst bişe almıyodum ama bu sıralar pek rahatım geçen gidip alışveriş yaptımm sadece kendimee çok eğlenceliydi valla evleneceğimi unuttummmm kendimizi hiç bi zaman ihmal etmiyoruz kızlarr unutmıyalımmm

bu arada kızlar benim bir üyeliğim var meşhur bir iç giyim markasına ait oradan kendime gecelik çamasır falan filan alıyorum piyasanın neredeyse yarısı isteyen varsa şifremi verebilirim satıcı fiyatından sizde yararlanın ben satış falan yapmıyorum sadece kendime alıyorum eylül gelinlerine iyi gelir şimdi orası

hangi marka canım bana özelden markayaı yazarmısın. gerçi benim artık geceliğe felan ihtiyacım yok. ama yinede bakarım.. minik bi bavul dolusu gecelik takımım oldu ve ben gecelikle uyuyamayan biriyim sabaha kadar üzerimden sıyrılıyoo onu aşağı çekiştirmekten uyku haram oluyo bana

evlenince gerekiyormuş öyle şeyler bende rahat edemem ama çeyizde olsun hepsini balayına götürüp sonra ayılı pijamalarımı giyerim kesin buda en son aldığım ayıpcıl pijama 6 liraya inmiş

Son düzenleme:

canım bana verebilirsin şifreni her ne kadar aldıysam da doymam ben iç çamaşırı geceliğee, mail atarsan sevinirim

Selam kızlar herkes birşeylerin telaşında ev tutma ev temizleme çeyiz yerleştirmesi derken ben balayını daha ayarlamadım Eylül gelinleri nerelerde balayı yapıcak acaba

Son düzenleme:

canım hangi marka bana da mail atar msn ben de alıcam gecelik iç çamaşırı filan

Selam kızlar herkes birşeylerin telaşında ev tutma ev temizleme çeyiz yerleştirmesi derken ben balayını daha ayarlamadım Eylül gelinleri nerelerde balayı yapıcak acaba

canım biz ocakta almıştık kemere gidicez eylül sonbahar olduğu için akdenizi tavsiye ederim eylül ayında en sıcak tatil orada yapılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…