girip çıkıyorum hep bişey yazamadan
eftelyayı merak ediyorum, nasıl oldu acaba:97:
mobilyaları aldık, şimdi onlara uygun aksesuarlar bakınıyorum
onlarla ilgili bişeyler sormam gerekiyo ama önce resimler lazım
bi de bizim ev meselesiyle ilgili bikaçşey var
Evet eftelyayı ben de merak ediyorum son durum ne acaba :26:
aa cidden sizin ev meselesi ne oldu? Bi ara annenlerle şuan oturduğunuz eve yerleşme düşünceniz vardı
Sağolun kızlar.Çok heyecanlıyım.Babamla beraber amcamda yolda şu an.Birkaç günlüğüne geliyor işte bakalım...
Nişanlım cumadan beri bizdeydi.Hiç konuşmadım.Çok korkuyor babasına anlatacağım,konuşacağım diye.Peşimde dolanıp durdu çok pişmanım,üzgünüm,söyleyecek birşey bulamıyorum diye.Düğün konuşmaya geliyor,konuşup can sıkmaya gerek yok dedi.Ama beni gerçekten çok üzdü bu kez.
Bilmiyorum,ben konuşmasam annem söyler zaten amcama.Kıskançlık yaptığı kişi abisinin oğluydu çünkü.Tabii kimse ayrılın demeyecek,belli birşey.Sonra bir kavgada söyledim diye çıkar...
Yarın ola hayrola diyelim(
eftelya olayı tam bilmiyoruz canım ama çok kırgın olduğun ortada
hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyelim
canım hakkında hayırlısı olsun umarım tez vakitte sıkıntılarınız atlatırsınız
selam güzel gelinleeeeerrrr....
ben ekim 9 geliniyim sizin düğünlere yakın sayılır...
aranıza katılabilir miyim acaba?
günaydın kızlarr... H.sonu bisürü iş hallettik biz. Enn önemlisi gelinliğimi telsim aldım artık. Ay çoook güzel olmuş o kadar içime sindiki.. Etekler biraz daha kabarık olmuş,,daha çok inci koymuşlar. Duwağımı çok beğendim. walla nazar değicek diye korkuyorumsonra gelinlik-damatlık ayakkabılarımızı aldık. Lemlemcim senin ayakakkabılarını çok beğenmiştim nişanlıma sölemiştim dantelli ayakkabı alıcam diye. kemeraltında gezerken bi dükkanda gördü nişanlım hemen soktu bizi içeri. Dantelli platform topuk bi ayakkabı aldım anca yetişiyorum nişanlıma ki 18 punto ayakkabı yine de ondan kısayım
Annem,babam,kardeşim hepsi aldılar kıyafetlerini ayakkabılarını. Düğüne hazırız
Sonraa aldığım yatak odasından vazgeçtim. Biyerde daha güzelini gördüm bembayazdı. Aldığımın içime sinmediğini farkettim. Biraz daha düşünüp başka bi model alıcam. Bugünde ewimin badana işleri başlıyo. H.sonuda büyük temizliğimiz olucak galiba.. İşte böylee ne çok şey warmış anlatıcam dimi.
hayırlı olsun canım, hadi sende geleneği bozma ayakkabılarının resimlerini koy albümüne :)) gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim, bende gelinlik işini bu hafta içi halledecem galiba, bigün iş çıkışı gideriz artık..
günaydın kızlarr... H.sonu bisürü iş hallettik biz. Enn önemlisi gelinliğimi telsim aldım artık. Ay çoook güzel olmuş o kadar içime sindiki.. Etekler biraz daha kabarık olmuş,,daha çok inci koymuşlar. Duwağımı çok beğendim. walla nazar değicek diye korkuyorumsonra gelinlik-damatlık ayakkabılarımızı aldık. Lemlemcim senin ayakakkabılarını çok beğenmiştim nişanlıma sölemiştim dantelli ayakkabı alıcam diye. kemeraltında gezerken bi dükkanda gördü nişanlım hemen soktu bizi içeri. Dantelli platform topuk bi ayakkabı aldım anca yetişiyorum nişanlıma ki 18 punto ayakkabı yine de ondan kısayım
Annem,babam,kardeşim hepsi aldılar kıyafetlerini ayakkabılarını. Düğüne hazırız
Sonraa aldığım yatak odasından vazgeçtim. Biyerde daha güzelini gördüm bembayazdı. Aldığımın içime sinmediğini farkettim. Biraz daha düşünüp başka bi model alıcam. Bugünde ewimin badana işleri başlıyo. H.sonuda büyük temizliğimiz olucak galiba.. İşte böylee ne çok şey warmış anlatıcam dimi.
hayırlısı olsun canım :) Maşallah ya herşeyi tamamlamıssınız :) Benimde haftasonu provam vardı. Zayıflamısım benCumartesi hava ne sıcaktı izmirde öle ya Tansiyonum düştü kemeraltında,erkenden eve gitmek zorunda kaldım.Dünmadam burcudan kına gecesi kıyafetini aldık :) Çok hoşuma gitti. O da daraltılcak...Bi ayakkabılar kaldı bide çeyizde bir kaç eksik. 31 temmuz gibi çeyiz gitcek benim:S
ewet ya izmir felaket sıcaktı. Sıcaktan başım ağrıdı gözlerim kulaklarım heryerime vurdu ağrısı. Bide benim kardeşim sağolsun felaket kararsızdır. Bi elbisenin başında 1,5 saat bekledik kızlar inanamazsınız.Sinirden ağlıycaktım artık nişanlımla birbirimizi sakinleştiriyoruz. Herzaman gidemiyoruz izmire 2,5 saat yol çünkü. Hadi gitmişken hepsiini halledelim dedik ama canımız çıktı.
:) Kardeşinde bendenmiş anlaşılan :) Çok güzel olsun, parası cok pahalı olmasın, üstümde güzel dursun, acaba başka yerde daha güzel bir model bulabilr myim diye düşününce insan, dediğin gibi sıkıcı durumlar oluşabiliyor. Cumartesi günü erken eve gittim diyom ama kna gecesi için en aşağı 50 elbise denedim :) hehe :)
Aynen dediğin gibi bendem güzel giyinen olmasın, sade olsun ama şık olsun. Ya daha güzeli warsa. güzelmi gerçekten. Yok arkadaşlarını aradı tek tek elbieyi anlattı. Sizce nasıl alayımmı. Ya neler neler varya yannda olsanız çıldırırdınız. Seninde ondan eksik kalır yanın yokmuş yanii azcık yanınızdakileri de düşünün canım :) Walla ben istanbulda öylesine 2 gelinlik denemiştim. İzmirde de 2.denediğim gelinliği aldım.yarım saat bile düşünmedim gelinliğimi seçerken. Hele ayakkabı ilk denediğimi aldım. Kardeşimin ayakkabısında yine yarım saat bekledik. SAtıcıları da bezdirdi canından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?