2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet eftelyayı ben de merak ediyorum son durum ne acaba :26:

aa cidden sizin ev meselesi ne oldu? Bi ara annenlerle şuan oturduğunuz eve yerleşme düşünceniz vardı

Sağolun kızlar.Çok heyecanlıyım.Babamla beraber amcamda yolda şu an.Birkaç günlüğüne geliyor işte bakalım...

Nişanlım cumadan beri bizdeydi.Hiç konuşmadım.Çok korkuyor babasına anlatacağım,konuşacağım diye.Peşimde dolanıp durdu çok pişmanım,üzgünüm,söyleyecek birşey bulamıyorum diye.Düğün konuşmaya geliyor,konuşup can sıkmaya gerek yok dedi.Ama beni gerçekten çok üzdü bu kez.

Bilmiyorum,ben konuşmasam annem söyler zaten amcama.Kıskançlık yaptığı kişi abisinin oğluydu çünkü.Tabii kimse ayrılın demeyecek,belli birşey.Sonra bir kavgada söyledim diye çıkar...

Yarın ola hayrola diyelim (

eftelya olayı tam bilmiyoruz canım ama çok kırgın olduğun ortada
hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyelim

canım hakkında hayırlısı olsun umarım tez vakitte sıkıntılarınız atlatırsınız

eftelya olayı tam bilmiyoruz canım ama çok kırgın olduğun ortada
hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyelim

canım hakkında hayırlısı olsun umarım tez vakitte sıkıntılarınız atlatırsınız

Sağolun arkadaşlar.Şimdi bir konu okuyordum,hemen hemen aynı sebepten açmış konuyu arkadaş.Ona takıldım cevap yazsam mıııı,yazmasam mı diye.Sinirliyim ya,okuyunca heyecanlandım...

iyi geceler bebişlerrrr
sahilde arkadaşlarlaydık yaa kızlarr ben bu şehri çok seviyorum nasıl gitcem çorak ankaraya bugün bayağı bunu düşünüp üzüldümmm
bu arada ahsencim şekerim arada kalman normal ama sonuçta sende yuva kuracaksın istediğin evde oturmak en doğal hakkın.. sanki zaman mı biraz kısıtlı o aile için hani hemen ev bulmaları.. ee taşınmakta masraflı iş maddiyatlarını ayarlamaları felan.. bilemedim şimdi arada kaldım ben doğrusu canımcımm

yarınn mutfağımın ölçüsü alınacak çok heyecanlıyımmm çarşamba günüde ilk provam var ilk provada kabataslak bişey çıkıyo galiba dimi kızlar fazla hayallere kapılmayayım barii

günaydın kızlar cumartesi gelinliğimin siparişini verdik kına kıyafetimi de kırmızı ile değiştirdik 1 yıldır beğenip de alamadığım yatak örtüsünü aldık 790 tl ydi 640 a aldık pahalı belki uygun fiyata bulurum die almıyodum ama yok 1 yıldır bulamadım istediğim gibi netten resmini bulup paylaşıcam sizinle dün de geleneksel tekne turumuz vardı bütün gün denize girdik çok yorgunum...

kızlar kimse bşy yazmıo hayırdır uyanamadınız galiba :76:

yatak örtüm kızlar parlak duruyo burda ama yakından biraz daha farklı pamuk saten nevresimlerin kumaşı gibi tül veya saten falan değil yani makinada yıkanabilir garantili güllerin ortasında ve örtünün bazı yerlerinde kocaman inciler var yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, ben bugün işe geç kaldım yaaww... sabah kalkamamışım dün çok yorulduk, önce nişanlımın arkadaşını götürdük evimizi gösterdik, onlarda kiralık ev arıyordu, sonra annem ve kayınvalidem geldi memleketten, onları otogardan alıp yine evimize gittik onlarada gösterdik, Aay herkes çok beğendii nişanlıma damatlık ayakkabısı baktık falan bayaa yorulmuşum...

selam güzel gelinleeeeerrrr....

ben ekim 9 geliniyim sizin düğünlere yakın sayılır...

aranıza katılabilir miyim acaba?

hoşgeldin canım aramıza, sonunda antalyadan bir gelin buldum.. bende antalyadayım canım, 1 eylülde düğünümüz.. yardımcı olacağım bişey olursa seve seve yardımcı olurum

Son düzenleme:
demetcim yatak örtün çok güzelmiş güle güle kullan, ama bunu serip toplamak baya yorucu olsa gerek kolay gelsin artık sana

kına kıyafetini değiştirmende iyi olmuş, tekrar hayırlı olsun, gelinliğinin de siparişini vermişsin iyi oda çıkmış aradan..

ya ben ne biçim bir memlekette yaşıyorum ki pazar günleri gelinlikçiler kapalı yaaaa, taaa nerelere kadar gittik, bi gelinlikçi vardı en son orayada bakıp ona göre karar vereyim demiştik, kapalı olduğunu görünce deli oldum, aman kalsın burası dedim bidahada gelmem, boşverelim benim gelinlikiye gidelim artık onun siparişini verelim hazırlasınlar dedim taaaa nerden nereye yürüdük baktık oda kapalı çıldırdım resmen yaaaa...

günaydın kızlarr... H.sonu bisürü iş hallettik biz. Enn önemlisi gelinliğimi telsim aldım artık. Ay çoook güzel olmuş o kadar içime sindiki.. Etekler biraz daha kabarık olmuş,,daha çok inci koymuşlar. Duwağımı çok beğendim. walla nazar değicek diye korkuyorum sonra gelinlik-damatlık ayakkabılarımızı aldık. Lemlemcim senin ayakakkabılarını çok beğenmiştim nişanlıma sölemiştim dantelli ayakkabı alıcam diye. kemeraltında gezerken bi dükkanda gördü nişanlım hemen soktu bizi içeri. Dantelli platform topuk bi ayakkabı aldım anca yetişiyorum nişanlıma ki 18 punto ayakkabı yine de ondan kısayım
Annem,babam,kardeşim hepsi aldılar kıyafetlerini ayakkabılarını. Düğüne hazırız

Sonraa aldığım yatak odasından vazgeçtim. Biyerde daha güzelini gördüm bembayazdı. Aldığımın içime sinmediğini farkettim. Biraz daha düşünüp başka bi model alıcam. Bugünde ewimin badana işleri başlıyo. H.sonuda büyük temizliğimiz olucak galiba.. İşte böylee ne çok şey warmış anlatıcam dimi.

hayırlı olsun canım, hadi sende geleneği bozma ayakkabılarının resimlerini koy albümüne :)) gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim, bende gelinlik işini bu hafta içi halledecem galiba, bigün iş çıkışı gideriz artık..

demetcim gelinliğin çok yakışmış sana ama dediğin gibi kesinlikle askılar çıkartılmalı tatlım. Nasıl bi zevkle onu oraya diktilerse gelinliğin tüm şıklığını alıyo. ama çıkartınca çok tatlı olursun
Lemlem ne güzel diğer ewin olmaması hayırlı olmuş senin için. Çok sewindim içine sinen bi ew bulmana tatlım. Hayırlı olsun.
Eftelya Allah sabır wersin, İşallah hakkında en hayırlı olan sonuca ulaşırsınız canım.
Ahsencim çok zor bi karar senin için arkadaşım. Ama ben kıyamazdım ya. Bebiş olmasa neyse de ne bilim çok yufka gönüllüyüm bende senin gibi. Tabi kendi ewiniz senin en doğal hakkın orda oturmak ama onlar düzenini kurmuş çıkmaları daha zor senin yeni bi ew bulman daha kolay gibi sanki. Sen en doğru kararı werirsin tatlım eminim buna.

Tamam bugün unutmaz çekersem koyarım Rahatlığı benim için önemliydi bunlar çok rahat. İşallah sende içine sinen en güzel gelinliği alırsın canım. İzmirde olanlar için kemeraltında derya modaevini çok çok tawsiye ederim. Vitrinden bakınca pek güzel gelinlik yok gibi. Ama anlatıığınız gelinliği mutlaka anlıyolar çok güzel dikişleri var. En önemlisi çok tatlı insanlar ya bayıldım. sanki eskiden beri tanışıyo gibi olsuk 2 kez görüşmeyle.

hayırlısı olsun canım :) Maşallah ya herşeyi tamamlamıssınız :) Benimde haftasonu provam vardı. Zayıflamısım ben Cumartesi hava ne sıcaktı izmirde öle ya Tansiyonum düştü kemeraltında,erkenden eve gitmek zorunda kaldım.Dünmadam burcudan kına gecesi kıyafetini aldık :) Çok hoşuma gitti. O da daraltılcak...Bi ayakkabılar kaldı bide çeyizde bir kaç eksik. 31 temmuz gibi çeyiz gitcek benim:S

ewet ya izmir felaket sıcaktı. Sıcaktan başım ağrıdı gözlerim kulaklarım heryerime vurdu ağrısı. Bide benim kardeşim sağolsun felaket kararsızdır. Bi elbisenin başında 1,5 saat bekledik kızlar inanamazsınız. Sinirden ağlıycaktım artık nişanlımla birbirimizi sakinleştiriyoruz. Herzaman gidemiyoruz izmire 2,5 saat yol çünkü. Hadi gitmişken hepsiini halledelim dedik ama canımız çıktı.

:) Kardeşinde bendenmiş anlaşılan :) Çok güzel olsun, parası cok pahalı olmasın, üstümde güzel dursun, acaba başka yerde daha güzel bir model bulabilr myim diye düşününce insan, dediğin gibi sıkıcı durumlar oluşabiliyor. Cumartesi günü erken eve gittim diyom ama kna gecesi için en aşağı 50 elbise denedim :) hehe :)

Aynen dediğin gibi bendem güzel giyinen olmasın, sade olsun ama şık olsun. Ya daha güzeli warsa. güzelmi gerçekten. Yok arkadaşlarını aradı tek tek elbieyi anlattı. Sizce nasıl alayımmı. Ya neler neler varya yannda olsanız çıldırırdınız. Seninde ondan eksik kalır yanın yokmuş yanii azcık yanınızdakileri de düşünün canım :) Walla ben istanbulda öylesine 2 gelinlik denemiştim. İzmirde de 2.denediğim gelinliği aldım.yarım saat bile düşünmedim gelinliğimi seçerken. Hele ayakkabı ilk denediğimi aldım. Kardeşimin ayakkabısında yine yarım saat bekledik. SAtıcıları da bezdirdi canından

kına gecesi için sen elbise aldın mı canım? Bide hiç gezerken gözüne fındık topuklu yada babet gibi güzel gelinlik ayakkabısı gibi gözüne bişi çarptı mı?

benim 2 düğünüm olucak canımcım ben manisadayım nişanlımın ailesi istanbulda. ikisindede gelinlik giyicem o yüzden kına için ayrı kıyafet almadım. Ewde kına gecesi yapıcam yakınlarımla sadece. Ondada bindallı türü bişey giyicem ama daha almadım. Zaten kiralamayı düşünüyorum.. Dediğin gibi ayakkabı gördüm tatlım hatta annem aldı kendine. Elbisesinin altına beyaz ayakkabı uyuyodu. Burnu açık,taşlı sanırım yumurta topuk çok rahat bi ayakkabı aldı. Ayakları rahatsız olduğu için her ayakkabıyı giyemez annem ama bunda çok rahatmış. Yine kemeraltından aldık onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…