2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım biz ocakta almıştık kemere gidicez eylül sonbahar olduğu için akdenizi tavsiye ederim eylül ayında en sıcak tatil orada yapılır bence

Kemer güzel bir seçim olmuş bende Belek,Kemer,Side,Manavgat bunlardan birini istiyorum bunlardan çoğuna gittim ama Hotel seçimi zor Hotellere bakıyorum çoğu balayı için uygun değil özel olsun odası balayı odası için hazırlansın istiyorum

bizim limak limra kemer fiyatı çok uygundu eylül gelinlerinin otellerine bak istersen netten şimdi paylaşırlar zaten belki birini beğenirsin

bizim limak limra kemer fiyatı çok uygundu eylül gelinlerinin otellerine bak istersen netten şimdi paylaşırlar zaten belki birini beğenirsin

Balayı konusuna baktım genelde hotel isimleri verilmiş, o hotellerde çok tuzlu geldi bana bütçe ayarladım çünkü eve harcamaktan balayına fazla bi bütçe ayırmadım en fazla 1.700 verebilirim

Günaydınn güzeller muhabbeti kaynatmışsınız yinee
Demetcim hem gelinliğin hem de yatak örtün hayırlı olsun tatlım,
Elifcim gelinliğini almışsın ve içine sinmiş maşallah ne güzel, inşallah bizim gelinliklerimiz de içimize siner, ben ağustos sonuna doğru teslim alıcam
kına gecesi için sen elbise aldın mı canım? Bide hiç gezerken gözüne fındık topuklu yada babet gibi güzel gelinlik ayakkabısı gibi gözüne bişi çarptı mı?

Canım ben de gelinliğimin altına fındık topuk ayakkabı aldım, şuan ayakkabılarım gelinlikçimde, provaya gittiğimde getirip fotosunu koyarım sana da fikir olur tatlım

ozdn canım bana da özel msjla gönderirmisin bahsettiğin sitenin adresini, pijama, gecelik ilgi alanıma fazlasıyla giriyor da

kızlarrr size bir sorum olacak ya ben saçlarımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum istediğim kalın bukle yaptırıp önünü biraz kaldırtıp arkayı açık birakmak yada yan tarafa toplayıp açık bırakmaktı tabi postişde takacaktım ama herkes kötü olur diyor ama benim suratım küçük o yüzden topuzda hiç istemiyorum hele önünü yapıştırıyorlar topuzlarda iğreniyorum size bir resmimi göstercem böle bir kıza sizce nasıl bir saç modeli yakışır düğününde artı iki düğünüm olacak iki model yani..........

özel albüme bakarsanız tipime sevinirim

Balayı konusuna baktım genelde hotel isimleri verilmiş, o hotellerde çok tuzlu geldi bana bütçe ayarladım çünkü eve harcamaktan balayına fazla bi bütçe ayırmadım en fazla 1.700 verebilirim

canım eylül ayı için erken rezervasyondan 1170 e aldık 5 gece 6 gün sen de en fazla 1500 e alırsın ets tur sitesine gir otel ara günleri yaz otomatik hesaplıo ve yer olup olmadığını söylüo eylül sonu uygun olur fiyatı otel gidenler de çok memnunlar balayı için gidenler vardı çevremden öğrendim

Cornelia incelemiştim güzel bir hotel ne kadara ayarladınız sorabilirmiyim birde balayı için özel seçenekler sundularmı

canım benim balaynı ayarlayı çok oldu ama balayına özel secenekler var odaya kahvaltı meyva sepeti şarap ve alacart restaurantta 1 gece yemek sonra özel nevresimler bizim ucak bileti gidiş dönüş 7 gece konaklama 3 bin civarı tuttu

yüz hatların çok güzel canım özellikle gözlerin bence herşey yakışır ama açık bırakırsan çok zorlanırsın gelinlik zaten ayrı bir eziyet bence topuz yaptır ama öyle çok yapışık ben de sevmiyorum bukleli falan bşyler olabilir ben öyle yapıcam

selam arkadaşlar ince detaylara girmişsiniz balayı inanılmaz keyifli geçiyor ilk 3 gün kendim rezil ettim babamı annemi çok özlediğim için ağladım falan
ama yine de mükemmeldi özlemle tatil bi araya giriyor işte

resim ekleyemedim canım ya normalde kıvırcık zaten saçlarım bilmyorum ya yüzüm küçük olunca kafamda kocaman bir topuz itici geliyor

Slm kızlaaaarrrr
ne güzel herkesin haftasonu dolu dolu güzel geçmiş
benimki berbat ötesiydi hiç girmiycem bile o konulara
unutup önüme bakmak biraz rahatlamak istiyorum
gerçi geçmişi okuyup iyi haberlerinizi almak bile çok iyi geldi
umarım benim hayatımda artık düzene girer cünkü tam 45 gün kaldı herşeyin bozulmasından korkuyorum, dualarınıza çok ihtiyacım var
eylül gelinleride olmasa ben napardım

Ayrıca şu özellikle izmirden ve kemraltından yumurta topuk yada alçak topuklu gelin ayakkabısı alan arkadaşlar yer,fiyat ve resim paylaşın lütffeeeeennnn
dolguda olsa platformda olsa ben giyemiycem yaaaa
o günü işkence haline getirmek istemiyorum çünkü napıyım giyemiyorum topuklu
((((

şimdik ben özel albüm göremedim de şurdaki fotoğrafına bakınca gerçekten çooook güzel yüzün. bide duru ve çok sıcaklığın var. ne yaparsın bilmem ama inşallah klasik topuzlar falan yapmazsın...öleeee sımsıkı topluyken maşallah çooook güzelsin:)

Hemen bakıyorum canım teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiler için

Evet herkes balayını ayarlamış sona bıraktım ben, sizin baya bi tutmuş ama balayı bir kere yapılıyor

canım mesaj atıcam sana ama 10 dakikam dolması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…