canım biz ocakta almıştık kemere gidicez eylül sonbahar olduğu için akdenizi tavsiye ederim eylül ayında en sıcak tatil orada yapılır bence
antalya belek cornelia diamondtek hayalim balayı oldu ben,im
bizim limak limra kemer fiyatı çok uygundu eylül gelinlerinin otellerine bak istersen netten şimdi paylaşırlar zaten belki birini beğenirsin
Demetcim hem gelinliğin hem de yatak örtün hayırlı olsun tatlım,günaydın kızlar cumartesi gelinliğimin siparişini verdik kına kıyafetimi de kırmızı ile değiştirdik 1 yıldır beğenip de alamadığım yatak örtüsünü aldık 790 tl ydi 640 a aldık pahalı belki uygun fiyata bulurum die almıyodum ama yok 1 yıldır bulamadım istediğim gibi netten resmini bulup paylaşıcam sizinle dün de geleneksel tekne turumuz vardı bütün gün denize girdik çok yorgunum...
Elifcim gelinliğini almışsın ve içine sinmiş maşallah ne güzel, inşallah bizim gelinliklerimiz de içimize siner, ben ağustos sonuna doğru teslim alıcamgünaydın kızlarr... H.sonu bisürü iş hallettik biz. Enn önemlisi gelinliğimi telsim aldım artık. Ay çoook güzel olmuş o kadar içime sindiki.. Etekler biraz daha kabarık olmuş,,daha çok inci koymuşlar. Duwağımı çok beğendim. walla nazar değicek diye korkuyorumsonra gelinlik-damatlık ayakkabılarımızı aldık. Lemlemcim senin ayakakkabılarını çok beğenmiştim nişanlıma sölemiştim dantelli ayakkabı alıcam diye. kemeraltında gezerken bi dükkanda gördü nişanlım hemen soktu bizi içeri. Dantelli platform topuk bi ayakkabı aldım anca yetişiyorum nişanlıma ki 18 punto ayakkabı yine de ondan kısayım
Annem,babam,kardeşim hepsi aldılar kıyafetlerini ayakkabılarını. Düğüne hazırız
Sonraa aldığım yatak odasından vazgeçtim. Biyerde daha güzelini gördüm bembayazdı. Aldığımın içime sinmediğini farkettim. Biraz daha düşünüp başka bi model alıcam. Bugünde ewimin badana işleri başlıyo. H.sonuda büyük temizliğimiz olucak galiba.. İşte böylee ne çok şey warmış anlatıcam dimi.
kına gecesi için sen elbise aldın mı canım? Bide hiç gezerken gözüne fındık topuklu yada babet gibi güzel gelinlik ayakkabısı gibi gözüne bişi çarptı mı?
Balayı konusuna baktım genelde hotel isimleri verilmiş, o hotellerde çok tuzlu geldi bana bütçe ayarladım çünkü eve harcamaktan balayına fazla bi bütçe ayırmadım en fazla 1.700 verebilirim
Cornelia incelemiştim güzel bir hotel ne kadara ayarladınız sorabilirmiyim birde balayı için özel seçenekler sundularmı
kızlarrr size bir sorum olacak ya ben saçlarımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum istediğim kalın bukle yaptırıp önünü biraz kaldırtıp arkayı açık birakmak yada yan tarafa toplayıp açık bırakmaktı tabi postişde takacaktım ama herkes kötü olur diyor ama benim suratım küçük o yüzden topuzda hiç istemiyorumhele önünü yapıştırıyorlar topuzlarda iğreniyorum size bir resmimi göstercem böle bir kıza sizce nasıl bir saç modeli yakışır düğününde artı iki düğünüm olacak iki model yani..........
özel albüme bakarsanız tipime sevinirim
yüz hatların çok güzel canım özellikle gözlerin bence herşey yakışır ama açık bırakırsan çok zorlanırsın gelinlik zaten ayrı bir eziyet bence topuz yaptır ama öyle çok yapışık ben de sevmiyorum bukleli falan bşyler olabilir ben öyle yapıcam
selam arkadaşlar ince detaylara girmişsiniz balayı inanılmaz keyifli geçiyor ilk 3 gün kendim rezil ettim babamı annemi çok özlediğim için ağladım falan
ama yine de mükemmeldi özlemle tatil bi araya giriyor işte
kızlarrr size bir sorum olacak ya ben saçlarımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum istediğim kalın bukle yaptırıp önünü biraz kaldırtıp arkayı açık birakmak yada yan tarafa toplayıp açık bırakmaktı tabi postişde takacaktım ama herkes kötü olur diyor ama benim suratım küçük o yüzden topuzda hiç istemiyorumhele önünü yapıştırıyorlar topuzlarda iğreniyorum size bir resmimi göstercem böle bir kıza sizce nasıl bir saç modeli yakışır düğününde artı iki düğünüm olacak iki model yani..........
özel albüme bakarsanız tipime sevinirim
canım eylül ayı için erken rezervasyondan 1170 e aldık 5 gece 6 gün sen de en fazla 1500 e alırsın ets tur sitesine gir otel ara günleri yaz otomatik hesaplıo ve yer olup olmadığını söylüo eylül sonu uygun olur fiyatı otel gidenler de çok memnunlar balayı için gidenler vardı çevremden öğrendim
canım benim balaynı ayarlayı çok oldu ama balayına özel secenekler var odaya kahvaltı meyva sepeti şarap ve alacart restaurantta 1 gece yemek sonra özel nevresimler bizim ucak bileti gidiş dönüş 7 gece konaklama 3 bin civarı tuttu
Ayrıca şu özellikle izmirden ve kemraltından yumurta topuk yada alçak topuklu gelin ayakkabısı alan arkadaşlar yer,fiyat ve resim paylaşın lütffeeeeennnn
dolguda olsa platformda olsa ben giyemiycem yaaaa
o günü işkence haline getirmek istemiyorum çünkü napıyım giyemiyorum topuklu((((
canım mesaj atıcam sana ama 10 dakikam dolması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?