hımmm teşekkürler özdn bak o aklıma gelmemişti. ama ne tülü götürecez çiçekçiye ki? onlarda süsleme tülü yok mu zaten..
bu arada benim beğendiğim taçlı topuzlu saç modelleri bu kızlar, sizce hangisi güzel? bazılarında taç yok ama taç eklenebilecek modeller..
Eki Görüntüle 228118 Eki Görüntüle 228119 Eki Görüntüle 228120 Eki Görüntüle 228121 Eki Görüntüle 228122 Eki Görüntüle 228123
çok teşekkür ederim canım benim... of benimde içine dikilecek ama dün giydim ben içine dikilecek sütyeni ama dikilmemiş hali olmasına rağmen gözükmüyodu... ay valla öyle bişey olursaaa sökerim sütyensiz giyerim napiimmm zaten bayağı sıkı üst tarafherkese günaydınlar kızlar dün nikahtaydı biliyorsunuz herşey mükemmel geçti bazı aksilikler dışında şimdi izmirdede düğünleri olacak cuma akşamı biniyorum ve izmirdeyimm,kızlar dün yaşanan aksiliklere gelince size söyleyim dijkkat edin,iç çamaşırın ı içine diktirmiş yani büstiyerini ve gelinliği straptezdi iç çamaşırı resmen gözüküyordu önce biraz çekiştirdik sonrada salona girmeden önce çok yüklenmişiz çıt çıt açıldı zaten o böyle sağlam bir dikişle dikilmiyormuş,neyse ondan sonra rahatladı arkadaşım göğüsler fıışkırcak gibi duruyordu, benden söylemesi dostlarr şimdi geçmişi okuyayıım okuduğum kadarıyla sofistikecim gelinliğini görmüş bir çok işi halletmişsinn allah nazarlardan korusun ağız tadıyla giydirsin inşallah,birde gelin buketini sormuşsun lemlemcim bende pazar günü tanıdık çiçekçi var oraya sordum bir gün önceden tüşlü getir bnir hafat öncedende haber ver yeter dedi fiyat içinde 50-100 arası dedi,araba süsüde olursa bir paket yaparım indirimli dedi ama fiyatı söylemedi
günaydın canım. çok sağol hepimiz mutlu mesut giyeriz inşallah sorunsuzzGünaydınn herkeseeeeeee mutlu sabahhlaarr :118:
Sofistike canımm gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlu mesut giyersin inşallah
ama foto çektirmemeleri çok garip, o gelinlik artık senin değil mii
sofistike bak, hem uzun duvak hem kuyruklu gelinlik ikisi bir arada, tülün ince bişey olursa üstünde desen falan olmazsa, gayetde güzel olmuş..
Eki Görüntüle 228116
caponumm tüşlü ne? çiçekçi demiş ya bir gün önceden getir diye o ne anlamadım :26:
birde benim gelinliğim arkasıda açık olacağı için sütyen kesilip içine dikilecek, yaa zaten bu konuda hala karar veremedim, orda açık olsun dedim ama sonradan da sorun yaşarmıyım diye korktum.. 15 gün sonra gittiğimde inşallah arkasını yapmamış olursa, içine kumaş yaptırayım o zaman sütyenin dikilmesine gerek kalmaz.. hem ben destekli sütyen alıp arkadan da daraltıp sımsıkı durmasını istiyorum, çünkü gelinliğim benimde askısız düşer müşer alim allah..
bu aralar hazırlıklarımız o kadar yavaşladıki stres yapmaya başladım..halılar duruyo salonun koltugu gelinlik damatlık off ya off..
yarın inşallah hallderim ya izin günüm de i izin günüm var onda koşturuyorum anca..
ben de açık yaptırıyorum sırtını bence sorun olmaz hatta istersen arkası şeffaf olan ya da sırtı olmayan yanlardan yapışkanlı çamaşırlar var onları deneyin
lemlemcim bak facebookta kuaförlerin sayfaları var gelin başlarıyla ilgili oraya bak mankenlerden model secmek yanıltabilir
walla ben sütyeni çıkartırsam da dümdüz görünür, zaten minikler.. bi tane destekli straplez güzel bi sütyen aldım gelinlikçiye giderken ama giydimki acayip kötüymüş, yanlara topladı göğüslerimi, birde gelinliğin içinde göründü çok kötü durdu.. pierre cardin veya anıl almayı düşünüorum ikisinede bakacam. arkası şeffaf olanlardanda var benim sırt dekolteli bi elbisem için almıştım ama o gelinlik için olmaz şeffaf bantlar parlıyor çünkü belli oluyor o zamanda kötü görünür.
şimdi onlara bakıyorum ama daha doğru düzgün bi model göremedim onlarda da.. amaaaan gerek yok bide bunu araştırmayacam, o paylaştığım fotoların çıktısını alır götürürüm bunlar gibi bişey istiyorum derim.. benimde orda en çok hoşuma giden son iki resimdekiler, zaten çok benziyor..
ben gelin buketimi renkli yaptırmak istiyorum tabii soft renklerde, gül kurusu, beyaz, uçuk pembe karışımlı bişeyler..
facebookta gelinle ilgili herşey diye bir safya var tatlım biraz karıştır bakalım değişik bir fikirler var
ben niye bulamıyorum, adı tam olarak "gelinle ilgili herşey" mi, aratıyorum ama çıkmıyor :26:
kınada giyeceğim elbisem bu ama henüz ayakkabım yok onuda gelin ayakkabısı alırken alıcağım Eki Görüntüle 228169
Rengine bayıldım ozdn çok güzelmiş, model de çok hoş ama bu tarz modeller bana pek yakışmıyorhayırlı olsun, biz de buakşam kuzenimle kına için elbise bakacağız ramazan gelmeden halletsem iyi olacak
günaydın :123: caponum merhabaşimdi ben anlamadım benimde gelinliğim straplez benimde içine dikilecek bak şimdi olmadı bu iççamasırım gözükürse allahım kabus olur
caponumm tüşlü ne? çiçekçi demiş ya bir gün önceden getir diye o ne anlamadım :26:
birde benim gelinliğim arkasıda açık olacağı için sütyen kesilip içine dikilecek, yaa zaten bu konuda hala karar veremedim, orda açık olsun dedim ama sonradan da sorun yaşarmıyım diye korktum.. 15 gün sonra gittiğimde inşallah arkasını yapmamış olursa, içine kumaş yaptırayım o zaman sütyenin dikilmesine gerek kalmaz.. hem ben destekli sütyen alıp arkadan da daraltıp sımsıkı durmasını istiyorum, çünkü gelinliğim benimde askısız düşer müşer alim allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?