2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemcim bak facebookta kuaförlerin sayfaları var gelin başlarıyla ilgili oraya bak mankenlerden model secmek yanıltabilir

Son düzenleme:
hayırlı olsun sofistikeciim, gelinlik dikilmiş ve sonuçta artık senin değil mi hala neden izin vermediler foto çektirmeyekii? bence bidahaki provanda gizlice birine çektir.. duvak konusunda akıl veremeyecem, yanii kuyruğu varsa uzun duvak olur mu bilemedim... benimkinin arkasıda ipli açık ve kuyruksuz, ben iki duvak yaptıracam, biri uzun biri kısa olacak, uzun foto çekimlerinde ve ilk salona girişte takılı kalacak, sonra onu çıkarıp kısa olanla kalacam..

bu arada çiçekçi siparişi şimdiden mi veriliyor yahuu :26: , bende canlı çiçek yaptıracam ama şimdiden sipariş verildiğini bilmiyordum, peki ne kadar tuttu?
[/QUOTE]

bende foto çekimlerinde ve girişte uzun duvak istiyodum ama kocaman bişey olurum diye düşündüm gelinliğim biraz kabarık ve kuruklu ama çok uzun değil kuyruğu öyle bakalım ikinci provaya kadar bi karar verecem... foto işinde abartmışlar.. şirinlik yaptım ''ama nişanlım uzaktaaa oda görsün yazık'' dedim. diken bayanda kemküm etti bende üstelemedim:97:
canım çiçek işi düğünden 2 gün önce ki iş ama benim başka şehirden arkadaşım geldi ya onunla gidip karar vermek istedik o yüzden gidip konuşup anlaştık düğünden 2 gün önce tekrar arayıp hatırlatıcam. 30 tane beyaz gül sıkı bi pazarlık sonucu 60 liraya anlaştık aynı buketi başka çiçekçilerde 100-110 dediler. gelinlik tülümden bi parça getircem onunla uzantı tülünü yapacak. şuna benziyor beğendiğim ama o minik beyaz çiçekler aralara serpiştirilmiş ve daha derli toplu

Eklentiler

• $GB019-b.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
çok teşekkür ederim canım benim... of benimde içine dikilecek ama dün giydim ben içine dikilecek sütyeni ama dikilmemiş hali olmasına rağmen gözükmüyodu... ay valla öyle bişey olursaaa sökerim sütyensiz giyerim napiimmm zaten bayağı sıkı üst taraf
Günaydınn herkeseeeeeee mutlu sabahhlaarr :118:

Sofistike canımm gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlu mesut giyersin inşallah
ama foto çektirmemeleri çok garip, o gelinlik artık senin değil mii
günaydın canım. çok sağol hepimiz mutlu mesut giyeriz inşallah sorunsuzz
sofistike bak, hem uzun duvak hem kuyruklu gelinlik ikisi bir arada, tülün ince bişey olursa üstünde desen falan olmazsa, gayetde güzel olmuş..

Eki Görüntüle 228116

evet tatlım bu çok asil durmuş ama gelinlik tarlatansız düz bi model benimki kabarık o düşündürüyor beni. saol canım ikinci provada ikisinide denerim bana verdikleri düz duvak değildi bayağı yoğun oldum gibime geldi:26:

bu aralar hazırlıklarımız o kadar yavaşladıki stres yapmaya başladım..halılar duruyo salonun koltugu gelinlik damatlık off ya off..
yarın inşallah hallderim ya izin günüm de i izin günüm var onda koşturuyorum anca..

ben de açık yaptırıyorum sırtını bence sorun olmaz hatta istersen arkası şeffaf olan ya da sırtı olmayan yanlardan yapışkanlı çamaşırlar var onları deneyin

olsun canım tatlı koşuşturmaca bunlar. çok kararsız bi insan değilsen bi günde hallediliyor yaa bi çok şey sıkma canını..

ben de açık yaptırıyorum sırtını bence sorun olmaz hatta istersen arkası şeffaf olan ya da sırtı olmayan yanlardan yapışkanlı çamaşırlar var onları deneyin

walla ben sütyeni çıkartırsam da dümdüz görünür, zaten minikler.. bi tane destekli straplez güzel bi sütyen aldım gelinlikçiye giderken ama giydimki acayip kötüymüş, yanlara topladı göğüslerimi, birde gelinliğin içinde göründü çok kötü durdu.. pierre cardin veya anıl almayı düşünüorum ikisinede bakacam. arkası şeffaf olanlardanda var benim sırt dekolteli bi elbisem için almıştım ama o gelinlik için olmaz şeffaf bantlar parlıyor çünkü belli oluyor o zamanda kötü görünür.

lemlemcim bak facebookta kuaförlerin sayfaları var gelin başlarıyla ilgili oraya bak mankenlerden model secmek yanıltabilir

şimdi onlara bakıyorum ama daha doğru düzgün bi model göremedim onlarda da.. amaaaan gerek yok bide bunu araştırmayacam, o paylaştığım fotoların çıktısını alır götürürüm bunlar gibi bişey istiyorum derim.. benimde orda en çok hoşuma giden son iki resimdekiler, zaten çok benziyor..

ben gelin buketimi renkli yaptırmak istiyorum tabii soft renklerde, gül kurusu, beyaz, uçuk pembe karışımlı bişeyler..

facebookta gelinle ilgili herşey diye bir safya var tatlım biraz karıştır bakalım değişik bir fikirler var

Kızlar albümüme iki tane gelin çiçeği ekledim, benim beğendiklerim bunlar, belki size de fikir olur,

kınada giyeceğim elbisem bu ama henüz ayakkabım yok onuda gelin ayakkabısı alırken alıcağım

kınada giyeceğim elbisem bu ama henüz ayakkabım yok onuda gelin ayakkabısı alırken alıcağım Eki Görüntüle 228169

Rengine bayıldım ozdn çok güzelmiş, model de çok hoş ama bu tarz modeller bana pek yakışmıyor hayırlı olsun, biz de buakşam kuzenimle kına için elbise bakacağız ramazan gelmeden halletsem iyi olacak

Rengine bayıldım ozdn çok güzelmiş, model de çok hoş ama bu tarz modeller bana pek yakışmıyor hayırlı olsun, biz de buakşam kuzenimle kına için elbise bakacağız ramazan gelmeden halletsem iyi olacak

evet genelde kırmızı giyilirmiş kınada ama ben kendime kırmızıyı yakıştırmıyorum o yüzden biraz kırık tonu olan mercan sectim biraz yanarsam güneşte tam iyi olucak

günaydın :123: caponum merhaba şimdi ben anlamadım benimde gelinliğim straplez benimde içine dikilecek bak şimdi olmadı bu iççamasırım gözükürse allahım kabus olur

canım özdn yanıtlamış sanırım ya bu tülü gelinlikçiden alacakmışız tatlım,öle dedi
südyende içine dikilmişti arkaşımın ipli ve britliydi gelinliği büstiyeri jartiyeriyle beraber dikmişler ark. güğüslerde 80 filan,normalde gelinliğin bayağ aşağısına dikilmiş gözüküyordu ama giyince belli oldu biz ipleri baya sıktık düşme olmasın diye,sonra ipleri açtık bu seferde üst tarafı açıkalacak gibi nasıl desem sanki iki karton tutuyormuş gibiydi, biz biraz sökünce iyi oldu ama rahattı yinede şimdi izmire gitti akşam hemen gelinlikçiye gidecek yaptıracak tekrar ,bakalım düğünde nasıl olacak,birde saçı cılız olanlar sakın böle dalgalı dökümlü topuz yaptırmayın yada dağınık benim arkadaşımın öyledir bukleler hemen düştü bi ton saçında sprey ve biryantin olmasına rağmen ve ankara sıcağında oldu bu,duvağı çok uzundu ama kenarları sırf dantel değildi,gelinlikçi ilk öyle dikmiş baktım tyaşıyamıyorum çok ağır dedi,gelinlikçide duvağının üstüne gelinliğinin dantelindeki çiçekleri dikmiş güzel olmuştu o bile ağır geldi kafdası habire geri geri gidiyordu dün anldım çooooooooooook zor işler kızlar çoooooooooookkkkkk

SON KEZ UYARI....

Site de link paylaşmak, mesaj yada konu boşaltmak, hakaret içeren yazılar yazmak yasak, uyarıların sonunda üyeye ceza yada konu kapatılabilir
şimdi yine verdiğiniz linki editledim bir kez daha uyarı yapmayacağım....

Bilginize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…