sofiişş
hayırlı olsun arkadaşım hep mutlu ol
yok kız nefret ederim kenar süslernden
kapağını süsledim
tüylü tüylü yaptım pofuduk oldu
Canım arkadaşım biliyo musun bende gitmiştim oraya ama bayanla aynı frekansta buluşamadık o yüzden ben çok güvendiğim altın iğneye siparişimi verdim dikiliyo gelinliğim cidden ben çok gelmek isterim provana o zaman haberleşelim birlikte gidelim ins.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr gelinliğim dikilmişşşşşşşşşş giydimmm bi güzelll:) ayy çok mutluyumm tam istediğim gibi oldu gidene kadar kırk tane kötü senaryo yazmıştım boşunaymışama foto çekemedim yasakkk keşke çekip koyabilseydim
straplez ama aynı tülden güpürlü yaprak kol diktircem çıtçıtlı. resimlerde felan değişiklik olsun takar çıkarırım diye.. arkası ipli açık, kuyrukluukilo almamışım ama vermemişimde kızlar şimdi size bişey danışacam gelinliğim kuyruklu ya uzun duvak mı olsun yoksa yarım duvakmı ordaki kadın zaten kuyruğu var felan dedi hem sırtın kapanır dedi bende etkisinde kaldım ama sonradan arkadaşımla tereddütte kaldık sizce nasıl duvak seçeyim?
bugün bayağı iş hallettik çiçekçiye gittik canlı el çiçeği siparişi verdik beyaz güllerden güzel bi buket sonra pasta işini hallettik bide davetiye baktım 400 tanesi 350 ile 450 arasında beğendiklerim..
bi dahaki provam 15 inde. kuaförümede gittim bi gelin vardı porselen makyaj yaptılar ona çok hoş oldu. saç konusunda hala çok kararsızım prova yapacaz ilerleyen haftalarda bi kaç model bulmam gerek..
lemlem gelinliğin çok güzel canımmmmmm
ben dün çamaşır kurutmalığı ve ev temizliği için bi sürü şey aldım kızlar.. vileda, mop, balkon yıkamak için fırça ve çekçek falan aldım, 8 tanede toz bezi aldım.. yani nerdeyse deterjan falanda alacaktım, evimi temizlemek için hazır sayılırım.. ooofff şu ağustos gelsede evimizi teslim alsak artık yaaa....
caponumm tüşlü ne? çiçekçi demiş ya bir gün önceden getir diye o ne anlamadım :26:
birde benim gelinliğim arkasıda açık olacağı için sütyen kesilip içine dikilecek, yaa zaten bu konuda hala karar veremedim, orda açık olsun dedim ama sonradan da sorun yaşarmıyım diye korktum.. 15 gün sonra gittiğimde inşallah arkasını yapmamış olursa, içine kumaş yaptırayım o zaman sütyenin dikilmesine gerek kalmaz.. hem ben destekli sütyen alıp arkadan da daraltıp sımsıkı durmasını istiyorum, çünkü gelinliğim benimde askısız düşer müşer alim allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?