2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inşaAllaaaahhh tatlım
ay sofiş biliyo musun ben yemek tarfifi defteri hazırlıyorum
cicili bicili süsledim bi de

nası süsledin kızz kenar süsümü yaptın:)) hazırla tabi benim var bi tane nerdeyse hepsini denedim lazım olacakkkk

ben pek becerikli değilimdir ama severim uğraşmayı
çok üşengecim aslında,
kafama esmeden yapmam hiçbişey :97:

öyle sıcak ki evde abim babam olmasa sütyenle yatıcam
giydiğim herşey ateş oluyo üzerimde sanki

:119::119::119:Günaaaaaaaaayyyydııııııınnnnnn :119::119::119:

altın iğne nerde hiç duymadım ışıklarda mı? ben diktirmek istemedim hazır bi model bulup üstünde belki bikaç değişiklik yaptırırım demiştim, ve öylede oldu zaten.. senin provan ne zaman, ben çalışıyorum cmt-paz tatilim, ve akşamlarıda 6dan sonra müsaitim.. bu zamanlarda ne zaman istersen gelebilirim.

hayırlı olsun sofistikeciim, gelinlik dikilmiş ve sonuçta artık senin değil mi hala neden izin vermediler foto çektirmeyekii? bence bidahaki provanda gizlice birine çektir.. duvak konusunda akıl veremeyecem, yanii kuyruğu varsa uzun duvak olur mu bilemedim... benimkinin arkasıda ipli açık ve kuyruksuz, ben iki duvak yaptıracam, biri uzun biri kısa olacak, uzun foto çekimlerinde ve ilk salona girişte takılı kalacak, sonra onu çıkarıp kısa olanla kalacam..

bu arada çiçekçi siparişi şimdiden mi veriliyor yahuu :26: , bende canlı çiçek yaptıracam ama şimdiden sipariş verildiğini bilmiyordum, peki ne kadar tuttu?

ben dün çamaşır kurutmalığı ve ev temizliği için bi sürü şey aldım kızlar.. vileda, mop, balkon yıkamak için fırça ve çekçek falan aldım, 8 tanede toz bezi aldım.. yani nerdeyse deterjan falanda alacaktım, evimi temizlemek için hazır sayılırım.. ooofff şu ağustos gelsede evimizi teslim alsak artık yaaa....

herkese günaydınlar kızlar dün nikahtaydı biliyorsunuz herşey mükemmel geçti bazı aksilikler dışında şimdi izmirdede düğünleri olacak cuma akşamı biniyorum ve izmirdeyimm,kızlar dün yaşanan aksiliklere gelince size söyleyim dijkkat edin,iç çamaşırın ı içine diktirmiş yani büstiyerini ve gelinliği straptezdi iç çamaşırı resmen gözüküyordu önce biraz çekiştirdik sonrada salona girmeden önce çok yüklenmişiz çıt çıt açıldı zaten o böyle sağlam bir dikişle dikilmiyormuş,neyse ondan sonra rahatladı arkadaşım göğüsler fıışkırcak gibi duruyordu, benden söylemesi dostlarr şimdi geçmişi okuyayıım okuduğum kadarıyla sofistikecim gelinliğini görmüş bir çok işi halletmişsinn allah nazarlardan korusun ağız tadıyla giydirsin inşallah,birde gelin buketini sormuşsun lemlemcim bende pazar günü tanıdık çiçekçi var oraya sordum bir gün önceden tüşlü getir bnir hafat öncedende haber ver yeter dedi fiyat içinde 50-100 arası dedi,araba süsüde olursa bir paket yaparım indirimli dedi ama fiyatı söylemedi

günaydın :123: caponum merhaba şimdi ben anlamadım benimde gelinliğim straplez benimde içine dikilecek bak şimdi olmadı bu iççamasırım gözükürse allahım kabus olur

benim de çamaşır kurutmalığım mandallarım falan hazır sadece plastik şeyler kaldı kova sepet leğen gibi ama onlar için evde yer yok eylüle girince alırım diye düşünüyorum nasıl olsa eylülün 24 üne kadar vakit var :)
biz de adamlar taşındığı halde kendi evimizin anahtarını hala alamadık bu hafta sonuna kadar veririm demişti adam inş. bekliyoruz
bir de yatak örtüsünü açıp bakmamıştım mağazada açığını gördüm die sen sermesi zor olur deyince akşam merak ettim baktım çok rahat göründüğü gibi değil günlük kullanılan örtülere benziyo sadece fazladan gül dikmişler üstüne

Günaydınn herkeseeeeeee mutlu sabahhlaarr :118:

Sofistike canımm gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlu mesut giyersin inşallah
ama foto çektirmemeleri çok garip, o gelinlik artık senin değil mii

caponumm tüşlü ne? çiçekçi demiş ya bir gün önceden getir diye o ne anlamadım :26:

birde benim gelinliğim arkasıda açık olacağı için sütyen kesilip içine dikilecek, yaa zaten bu konuda hala karar veremedim, orda açık olsun dedim ama sonradan da sorun yaşarmıyım diye korktum.. 15 gün sonra gittiğimde inşallah arkasını yapmamış olursa, içine kumaş yaptırayım o zaman sütyenin dikilmesine gerek kalmaz.. hem ben destekli sütyen alıp arkadan da daraltıp sımsıkı durmasını istiyorum, çünkü gelinliğim benimde askısız düşer müşer alim allah..

Günaydın bebişlerrr.. Dün çok yoğundum sohbetinize katılamadım.
Sofistike; canım gelinliğin içine sinmesi çok güzel Rabbim güle güle giymek nasip etsin işallah

Eftelya ; canım sana hiç yazmadım ama dualarım seninle. Kendini hiçbişey için mecbur hissetme lütfen. Senin duyguların herşeyden herkesten önemli. Seçtiğinn eşinle bir ömrü paylaşıcanı düşün. Ewlendiğinizde sadece ikiniz olucaksın. Lütfen bunu düşün ve mantıklı kararını ver. Nişanlınla ewlenmek sağlıklı bi kararmı tatlım, yanında yeteri kadar mutlumusun,huzurlumusun.. Sana sarıldığında öptüğünde içinden bişeyler eriyip gidiyomu?? Bunları iyi düşünüp sağlıklı kararını verirsin işallah. Allah yardımcın olsun canım benim. Hakkında hayırlısı olsun işallah.

Ahsencim; benim oturma odam siyah köşe takımı biliosun. Ben bütün ewin duwarlarını aynı renk yaptım. kum bejine benzeyen bi renk biraz daha koyusu.
Duwarlar koyu mawiydi. O renkten açık renge dönüştürmek o kadar zor oldukii boyacımız çok yoruldu kıyamam. salona 4 kat boya çekti, hemde geniş ani salonum. Diğer odalara 3 kat çekti. Bizden önceki kiracı o kadar pismişki, 3 sene önce boyatış o ewi ama 3 senedir pimapenlerin üstünde mavi mavi boya kalıntıları duruyodu hala.. O pencerelerin önündeki mermerleri hiiç silmemiş ya. Duvarlar deseniz ayy berbatt..Bi insan nasıl o kadar pis olur öle bi ewde nasıl misafir ağırlar anlamam.

orada ş fazla olmuş tülü demek istedi galiba

sofistike bak, hem uzun duvak hem kuyruklu gelinlik ikisi bir arada, tülün ince bişey olursa üstünde desen falan olmazsa, gayetde güzel olmuş..

hımmm teşekkürler özdn bak o aklıma gelmemişti. ama ne tülü götürecez çiçekçiye ki? onlarda süsleme tülü yok mu zaten..

bu arada benim beğendiğim taçlı topuzlu saç modelleri bu kızlar, sizce hangisi güzel? bazılarında taç yok ama taç eklenebilecek modeller..

Eki Görüntüle 228122

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…