2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok sıkıldım bugün, iki akşamdır nişanlım bizde geç saatlere kadar oturduk, bu akşam eve gider gitmez uyumalyım ki yarın başlayan tempoda ayakta kalabileyim
yaa benim şu sıralar tek telaşamin evlilik üzerine olması gerekirken daha ortada ev yok, ve hastanede şirket değişiyo gece gündüz kurulumdu eğitimdi, nasıl dayanıcam bilmiyorum, Dua edin kızlar tertemiz sıfır uygun bi ev bulalım ki 1- 2 günde ev hazır olsun yoksa mümkün değil,
işte böyle zamanlarda nişanlımla aynı yerde hatta aynı birimde çalışmak hiç kolay değil.

aynı yerde calışmak zordur eminim canım benim fotograflarınıza baktım faceboktan çok yakışmışsınız evinide bul biran önce

Son düzenleme:
minacıım sen neye kızdında ağladın diyecem ama madem unutmak istiyormuşsun boşver kafana takmamaya çalış. benimde var kafamda binbir tane düşünce ama napacağımıda bilmiyorum bi boşlukta gibiyim, beni benden başka kimsenin anlamayacağını özelliklede nişanlımın hiç anlamayacağını anladım, bunu anlamak bile daha kötü yaptı ama napim, kendimi düğün telaşına verdim evdi eşyaydı koşturuyorum işte..

ayakkabı olarak bende yanıma yedek olarak babet almayı düşünüyorum, çünkü yeni giyilen ayakkabıların ayağı vurma tehlikesi var, korkuyorum nolur nolmaz, belki düğünün ilerleyen saatlerinde babetlerime geçerim..

miraclecııım tabiiiki beklerim gelinlik provalarıma hatta seni benim gelinlikçime götüreyim kendisi biraz kıldır ama çok güzel gelinlikleri var, ben bütün ışıkları larayı falan dolaştım... kışlahanda gülüm gelinlikçi en üst katta provam 2 hafta sonra, ben antalyaya taşınalı 2buçuk yıl oldu burda hiç arkadaşım yok, gerçekten gelirsen çok sevinirim, yoksa ya babamla yada nişanlımla yada tek gitmek zorunda kalacam

ozdn ve burcik saç rengimi beğenmenize sevindim bende beğeniorum yaa, kimseyi dinlemeyip bu renk kalması en güzeli galiba.. teşekkürler.

Canım arkadaşım biliyo musun bende gitmiştim oraya ama bayanla aynı frekansta buluşamadık o yüzden ben çok güvendiğim altın iğneye siparişimi verdim dikiliyo gelinliğim cidden ben çok gelmek isterim provana o zaman haberleşelim birlikte gidelim ins.

Kızlar sizleride olumsuz yönde etkilediğim için çok üzgünüm.Ama konuşabileceğim kimsem yok,burada rahatlıyorum biraz...

Bende uyuyabildiğim kadarıyla benzer bir rüya gördüm.Düğün günü belli oldu ya,17 Eylül Cumartesi akşamı.O gün gelmiş çatmış,ben evdeyim,akşam olmuş,hala pijamalarlayım.Ne çabuk geldi bugün,oysa yapmam gereken bir sürü şey vardı diye karamsarlığa düşüyorum.Şimdi ben nasıl kuaföre gidicemde gelinlik giyicem bir sürü şey var diye.Annem geliyor hadi diye,ben ağlamaya başlıyorum evlenmiyceeeemmm,evlenmek istemiyorum diye...

Bu akşam nişanlım geliyor...

Eminönü'ne gittik,oysa benim gitmeme de hiç gerek yoktu.Boş yere can sıkıntısı oda...

Canım olumsuz etkilendiğimizi düşünerek içine atma sakın,,, tabi ki etkileniyoruz çünkü ben hepimizin mutlu olmasını istiyorum ve senin mutsuzluğun beni de mutsuz yapıyor ama inan sen anlatmasan sessiz kalsan ben buna daha çok üzülürüm, burada anlat ki biz de sana yardımcı olmaya çalışalım,
Nişanlın geliyor demek bakalım neler olacak , hayırlısı neyse o olsun...
Eminönünde alışveriş yapmadınız mı niye gitmene gerek yoktu ?

Dün gelmeyeceğim demişti ama amcam geldi,görmedi daha babasını,gelmek zorunda.Dünden beri iyi,ben belki dahada yüklenir demiştim baban aradı diye ama...

Alışveriş derken,işte kuyumcuya gidilecekti,110 adet gömlek aldık :)
Moralimi bozan şeylerde oldu.Mesela amcamlar ev alacakları zaman benim nişanda olan bileziklerle 5 altın bozdurup gönderdi babamlar.Bugün onları yaptırdı,4 altın getirmiş zaten ama 1 tanesi kargaşaya geldi.Babam dedi altın? Amcam gerek yok ona deyince babam sustu.Kuyumcudan çıkınca amcam yanına çekti,o 1 altını yaptırsamıydık,bişey derler mi diye sordu.Bişey de diyemiyorum.Seninse yaptırmayıp başka bişey alalım dedi.Bide sorup duruyor kaç bileziğin var,kaç altının var bilmiyo musun diye.Ay sevmiyorum bu muhabbetleride,dikkat de etmiyorum.

Bende yalnızken babama sordum altını,babamda sinirlendi,o altını ben kendimden bozdurup göndermiştim,senin nişandakileri de bozdurup bilezik yaptırdık dedi.Bende sonra amcama dedim valla amca o altın benim değilmiş,babamınmış diye.

Eve gelince tekrar sordu babamlar yokken kaç bileziğin var,ne zaman bilezik yaptırdılar falan.O sırada kardeşim geldi de sustu.Babam da demişti ne alemi var nişanda olanları sormanın diye.Kardeşine kızıyor.Ki bol bol bağırıyor zaten babam :))

110 gömlek miiii bu kadar çok gömleği kim napacak anlamadım :44:

şu altın muhabbetleri beni de gerer, hiç sevmem bu mevzularda konuşmayı...

belki bu akşam nişanlınla konuşursun , konuşmak neyi değiştirir bilmiyorum ama inşallah hayırlısı neyse onu yaşarsınız eftelyacım

Valla 110 gömlek.Hiç sevmiyorum bizim bu adetleri.Davetiye var işte,ne bu herkese gömlek dağıtmak düğüne davet etmek için.Zaten hele o gömlek pazarlığı falan iyice dellendirdi beni.Amcam da Sivas gibi sanıyor buraları...

Nişanlımla da bilmiyorum artık ama psikoloğa gitmesi için ikna etmeye çalışacağım...

Annemde bugün kına seti alalım dedi ama zamanımız yetmedi ki hiç birşeye.Gömlekleri ve havluları alabildik ancak.Sizler aldınız mı kına setlerinizi,nasıllar? ....panik oldum birden annem alınacak deyince.Hiç araştırmamıştım çünkü.Zaman yetmediğine sevindim.Belki yarın tekrar gidilecek,bana da birşey alınmadı çünkü...

Hımm adetlerinizde varrr şimdi anladım...
Valla canım ben daha kına hazırlıklarına başlamadım , bindallımı kiralamayı düşünüyorum, bir de abiye alacağım, dağıtmak için küçük süslü paketlerde kınalar var onlardan alıcam, onun haricinde çerez alıcaz, başka ne yapılır bilmiyorum

Bilmem,farklı birşey olabilir mi acaba diye düşündüm.Beyaz sepetlerde vardı,olabilir mi acaba...

selam güzeller
eftelya, güzel haberlerini bekliyorum
inan bütün topik senin için dua ediyoruz
lütfen bizi habersiz bırakma

aayyyy kızlar napıyosunuz...ben klimanın karşısında tembellik yapmaktayım... yarın sabahtan yine izin aldım dişçiye gidicem....dolgum düşmüş onu yapacaklar... pffff ((

kızlarrrrrrrrrrrrrrr gelinliğim dikilmişşşşşşşşşş giydimmm bi güzelll:) ayy çok mutluyumm tam istediğim gibi oldu gidene kadar kırk tane kötü senaryo yazmıştım boşunaymış ama foto çekemedim yasakkk keşke çekip koyabilseydim
straplez ama aynı tülden güpürlü yaprak kol diktircem çıtçıtlı. resimlerde felan değişiklik olsun takar çıkarırım diye.. arkası ipli açık, kuyrukluu kilo almamışım ama vermemişimde kızlar şimdi size bişey danışacam gelinliğim kuyruklu ya uzun duvak mı olsun yoksa yarım duvakmı ordaki kadın zaten kuyruğu var felan dedi hem sırtın kapanır dedi bende etkisinde kaldım ama sonradan arkadaşımla tereddütte kaldık sizce nasıl duvak seçeyim?
bugün bayağı iş hallettik çiçekçiye gittik canlı el çiçeği siparişi verdik beyaz güllerden güzel bi buket sonra pasta işini hallettik bide davetiye baktım 400 tanesi 350 ile 450 arasında beğendiklerim..
bi dahaki provam 15 inde. kuaförümede gittim bi gelin vardı porselen makyaj yaptılar ona çok hoş oldu. saç konusunda hala çok kararsızım prova yapacaz ilerleyen haftalarda bi kaç model bulmam gerek..
lemlem gelinliğin çok güzel canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…