2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oohohh maşallah güzelelr neşenize nazar değmesin. Böle olalım tabi yaa ne öyle üzüntü kaswet hawası dimi.. Herşey hallolur gider elbet. Bende öğle arası yatak odası ve mutfağı miçin perde seçtim. Benim pencerelerim çok büyük ya o yüzden perdeler baya masraflı tuttu.. iş çıkışıda yatak odası takımı bakmaya gidicez. Bitane beğenmiştik büyük ihtimal onu alırım heralde.

Dün nişanlımla çoook güzel zaman geçirdim. Burda çay bahçesi var ormanlık bi alana kurulmuş. Annemler dayımlar filan oraya gittik. Onlar okey oynarken biz bitanemle hamağa oturduk. uzun ve tatlı bi sohbet ettik. Maşallah bize. Çook sewiyorum ben onu yaa

ayy bizim nikah işlemlerinden hiç bahsetmeyeyim
çünkü çok sancılıydı
acayip uğraştırdılar
memur öyle dediyse problem olacağını sanmıyorum

şekil Bde benim 28 hazirandan beri evli bir bayanım ammma kocişimin yanında değilim kiiiii
ooo zahter sen de bendensin heee, biz de ayrı şehirlerdeyiz canım yaa o yüzden kendimi hiçç evli gibi hissedemiyorum

Ne güzel canım ya Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Elifcim siz ev işini ne yaptınız, bi ara tutmak üzereydin sanki ama evin içi eski falan diyodun son durumu hatırlamıyorum tuttunuz mu o evi :26:

Amin canım hepimiz mutlu olalımömür boyu işallah. Biz o ewi tutmadık tatlıcım. Başka ew tuttuk hemde işyerime 5 dk Çok iyi oldu. Bu daha iyi durumda.TAbi buda eski ew ama diğer ew gerçekten kötüymüş meğerse aceleyle karar wermişim o zaman heyecanlanıp. Yeni ewlerin kiraları çok pahalı altından kalkamayız. Bunun duwarları baya uğraştırdı boyacı ablamızı. koyu maviden açık renge döndürdük çünkü. Birde bizden önceki kiracı o kadar pismişki büyük bi temizlik bekliyo yarın bizi. Kızlar keşke yardıma gelebilseydiniz hepimiz ayrı bişey yapardık 2 saatte biterdi valla temizlik

sevindim canım yaa, insan bazen heyecanla karar veriyor sonra düşününce içine sinmediğini anlıyor, ben de ilk gelinlik olayında öyle yapmıştım ya
daha iyi bir ev bulmana sevindim canım, keşke yakın olsaydık yaa ben temizlik yapmayı çok severim hem de hep birlikte kakara kikiri güzel olurdu

Son düzenleme:
walla canım benim bu düğün hazırlıkları biraz garip oldu ya. A,Hep acele karar werdik düşünmeden. Mesela yatak odası takımınıda düşünmeden aldım sonra içime sinmedi iptal ettirdim aynı şekilde perdesinide
Şimdi tekrardan seçiyorum. Allahtan gelinliğim içime sindi.

Bende temizlik yapmaktan nefret ederim ya hele böle ince işler bunlaltıyo beni ama mecburen yapıcam tabi. Banyo fayanslarını owmayı sewrim bu sıcaklarda bitek. Oh serin serin 2 ow 1 su dök serinle

merhabalar kızlar herkeslerin keyfi yerindedir inşallah:)) forumu şöle biraz okudum hepimiz yavaş yavaş tamamlıyor gibiyiz hazırlıkları bizde dün beyaz eşyalarımızı aldık aynı yerden küçük ev aletlerini de aldım ve hepsinden birden kurtuldum çok şükür, bir tek halı ve perdeee!! (şu perde konusu beni de çok sıkıyor bir türlü karar veremiyorum)bir de benim alacağım yatak kaldı şimdi netten biraz araştırdım ama yataklar çok pahalı yahu şok oldum kızlar sizler ne yaptınız aldınız mı yatarınızı? benim baya bi kafam karıştı visco yatak mı normal yaylı yatak mı, hangi marka iyidir vs beni bilgilendiriseniz sevinirim

Ben de o ilk gelinlikten vazgeçtim, yoksa çok üzülürdüm, şimdiki gelinliğimi de çarşamba günü görücem çok merak ediyorum
Mobilya faslına geçemediğimiz için yorum yapamıyorum , bakalım kararsızlık yaşayacakmıyım ben de

Bende temizlik yapmaktan nefret ederim ya hele böle ince işler bunlaltıyo beni ama mecburen yapıcam tabi. Banyo fayanslarını owmayı sewrim bu sıcaklarda bitek. Oh serin serin 2 ow 1 su dök serinle

canımcım beim daha banyom temizlenmedi çok istersen seve seve bana yardım edebilirsin :)

zyw ; tatlım walla ben aklımda olandan çok daha farklılarını aldım biliomusun. Koltuk takımımı canlı görmedim katalogdan beğendim. İşallah bambaşka bişey gelmez. Kararsızlık mutlaka yaşanıyo. Bide bilmiyorum sizde öyle oldunuz mu kızlar, insan aptal gibi oluyo eşyalarını seçerken ya. Önceden kafanda kurduğun hiçbi özelliğine bakamıosun mesela, soru soramıyosun. Öylece tamam deyiweriyosun. Hani ewlenicen kişiyi tanıdığında nasibinde warsa ağzın dilin bağlanır derler ya eşyada da öyle heralde

ay nişanlım yok,nikah işlemim yok,evimi görmedim,çeyizlerim nişanlımın yanında, evimden bir haberim,mobilyalaram daha ortada yok ohohohhohoama dini nikahım varrrrr amannnnn

Evet canım , kararsızlıklar mutlaka yaşanıyor, onun için birşeyi beğensem bile hemen almamaya gayret ediyorum, en azından bir gün düşüneyim belki fikrim değişir diyorum, ki genelde de değişiyo o anki hevesle gözüne hoş gelen şey birgün sonra farklı gelebiliyo
aman yaa çokta takılmamak lazım, oturacak koltuğumuz yatacak yatağımız olsun en önemlisi de evimizde huzurumuz olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…