hayırlı olsun tatlım,bende yatak konusunda sen gibiydim yumoş diye bir yer kampanya yapmış ablamın komşuları almış hepsi çok memnunlar başlık+baza+yatak aldım 888 tl ödedim zaten tayinciyim mantığıyla yaklaştım biraz olmadı 3 yıl idare etsin ataruız dedik,nişanlım çok memnun yataktan,onunda viscosu vardı bilmediğim marka diye o kadarına cesaret edemedim,merhabalar kızlar herkeslerin keyfi yerindedir inşallah:)) forumu şöle biraz okudum hepimiz yavaş yavaş tamamlıyor gibiyiz hazırlıkları bizde dün beyaz eşyalarımızı aldık aynı yerden küçük ev aletlerini de aldım ve hepsinden birden kurtuldum çok şükür, bir tek halı ve perdeee!! (şu perde konusu beni de çok sıkıyor bir türlü karar veremiyorum)bir de benim alacağım yatak kaldı şimdi netten biraz araştırdım ama yataklar çok pahalı yahu şok oldumkızlar sizler ne yaptınız aldınız mı yatarınızı? benim baya bi kafam karıştı visco yatak mı normal yaylı yatak mı, hangi marka iyidir vs beni bilgilendiriseniz sevinirim
2. kat canım. Ya o camlarla ben napıcam bilmiyorum. Sırf salonda koca koca 3 tane pencerem war. Off yandım ben yandım.
Eki Görüntüle 228934
iç dizayn bana ait dış dizayndada bellı kısımlar bana aittir . nasıl beğendiniz mi ben sade olsun istedim .
Dış dizayn harika, ama bence iç dizayndaki o kalpler sarı olmasın canım, siyah beyaz şekilde yapsan daha iyi olabilir bence...
cnm hklısın zaten kabataslak çizmiştim siyah beyaz olmalı bencede
görümce sevilmezmiilahi elif neden sevilmesin bence dökümlü uzun bir elbise giyebilirzin renkte siyah değilde fuşya kullan inan siyahtan daha zayıf gösteriyor mesela şöyle bir elbise Eki Görüntüle 228746
Eftelyaaa
nerdesin? merak ediyoruz seni
ne alemdesin?
vay kızlar yaa ne şensiniz bugünnn Allah bozmasınn tü tü tüüüüü
benimde perdelerim yok, bi yolluk almam gerek araya, ayakkabılık ve mutfak için sebzelik, kirli sepetim, avizelerim yokkktabi ıvır zıvır eksikleri saymıyorumm bilee
evin daha mutfağı yapılacak sonra banyo ya dolap ve duşakabin yapılıp lavabolar ve musluklar değişecek bunların hepsi yapıldıktan sonra aşkım evdeki eşyalarını boşaltıp temizletirip mobilyacı ve beyaz eşyacıları arayıp eşyalarımızı getirtecek bu sırada ben burdan kalan çeyizlerimle birlikte (bi minik kamyonet ) ankaraya gidip evimi yerleştirecemm böyle anlatınca ne kolaymış yaaolur olurr daha 1 aydan fazla var telaş yokk sıkıntı hiç yokk
kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz doktora falan gittiniz mi ben gitmedim hap da kullanmak istemiyorum :S
kızlar davetiye seçimleriniz çok hoş valla ben bi tane beğenmiştim hepinizde görmüşsünüzdür çekince damat geline doğru bi paketle geliyor
bu hafta sonu bi arkadaşımın düğünü var onunda aynı davetiyesi varmış görünce şok oldum
şimdi böyle oluncada hani herkes gördü fln gibi bi tuhaf duyguya kapılıyor insan
birde ortalama ne kadar para veriyorsunuz davetiyeye
ben bu konuda pintiyim sanıyorum şöle 150-200tl hepsi halolsun istiyorum birde kına gecesi içinde binik kartvizitler hazırlatıp davetiyenin içine koyayım diorum sizce nasıl olur?
canım kına günü tarihi 30/06 olarak yazıyo 7. ayın 30 u olmayacak mı ?
[/I]
merhabalar kızlar herkeslerin keyfi yerindedir inşallah:)) forumu şöle biraz okudum hepimiz yavaş yavaş tamamlıyor gibiyiz hazırlıkları bizde dün beyaz eşyalarımızı aldık aynı yerden küçük ev aletlerini de aldım ve hepsinden birden kurtuldum çok şükür, bir tek halı ve perdeee!! (şu perde konusu beni de çok sıkıyor bir türlü karar veremiyorum)bir de benim alacağım yatak kaldı şimdi netten biraz araştırdım ama yataklar çok pahalı yahu şok oldumkızlar sizler ne yaptınız aldınız mı yatarınızı? benim baya bi kafam karıştı visco yatak mı normal yaylı yatak mı, hangi marka iyidir vs beni bilgilendiriseniz sevinirim
Çok çok çok teşekkür ederim canım.Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama...
Uyu uyuyabilirsen şimdi
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi eylül ayınada evleniyorum :87: düğün tarihim 22 EYLÜL
düğünle ilgili araştırmalar yaparken kuzenimin çok takıldığı bu siteyede bakyım dedim ve hemen daldım:97:
benim düğün hazırlıklarınında bir çoğu bitti evim tutuldu ama ev sahibinin çıkmasını bekliyorum mobilyalarım alındı perde ve halıdan ses yok :96: mutfak eşyalarımın bir kısmı alındı halen alınıyo eksik hiç bitmiyo ne çok şey gerekliymiş bu arada neler çıkıyo neler yaaa
ama en önemli konu gelinliğim yokkkkkkkkkdavetiye dersen bi haberim kına kıyafetim yok bindallım yok kına tepsisi yok yokta yokkkk
merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi eylül ayınada evleniyorum :87: düğün tarihim 22 EYLÜL
düğünle ilgili araştırmalar yaparken kuzenimin çok takıldığı bu siteyede bakyım dedim ve hemen daldım:97:
benim düğün hazırlıklarınında bir çoğu bitti evim tutuldu ama ev sahibinin çıkmasını bekliyorum mobilyalarım alındı perde ve halıdan ses yok :96: mutfak eşyalarımın bir kısmı alındı halen alınıyo eksik hiç bitmiyo ne çok şey gerekliymiş bu arada neler çıkıyo neler yaaa
ama en önemli konu gelinliğim yokkkkkkkkkdavetiye dersen bi haberim kına kıyafetim yok bindallım yok kına tepsisi yok yokta yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?