2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

vay kızlar yaa ne şensiniz bugünnn Allah bozmasınn tü tü tüüüüü

benimde perdelerim yok, bi yolluk almam gerek araya, ayakkabılık ve mutfak için sebzelik, kirli sepetim, avizelerim yokkk tabi ıvır zıvır eksikleri saymıyorumm bilee
evin daha mutfağı yapılacak sonra banyo ya dolap ve duşakabin yapılıp lavabolar ve musluklar değişecek bunların hepsi yapıldıktan sonra aşkım evdeki eşyalarını boşaltıp temizletirip mobilyacı ve beyaz eşyacıları arayıp eşyalarımızı getirtecek bu sırada ben burdan kalan çeyizlerimle birlikte (bi minik kamyonet ) ankaraya gidip evimi yerleştirecemm böyle anlatınca ne kolaymış yaa olur olurr daha 1 aydan fazla var telaş yokk sıkıntı hiç yokk

hayırlı olsun tatlım,bende yatak konusunda sen gibiydim yumoş diye bir yer kampanya yapmış ablamın komşuları almış hepsi çok memnunlar başlık+baza+yatak aldım 888 tl ödedim zaten tayinciyim mantığıyla yaklaştım biraz olmadı 3 yıl idare etsin ataruız dedik,nişanlım çok memnun yataktan,onunda viscosu vardı bilmediğim marka diye o kadarına cesaret edemedim,
2. kat canım. Ya o camlarla ben napıcam bilmiyorum. Sırf salonda koca koca 3 tane pencerem war. Off yandım ben yandım.

benimde öleeee 3 camım var bir balkonum varrr

ben kaçar azcık pazar yapıp geleyim belki evime reçel filan yapmak için bişeler alırım. of of kocası yemeyi seven birisi olmak çok zor

görümce sevilmezmi ilahi elif neden sevilmesin bence dökümlü uzun bir elbise giyebilirzin renkte siyah değilde fuşya kullan inan siyahtan daha zayıf gösteriyor mesela şöyle bir elbiseEki Görüntüle 228746

sağol canım hep siyah giyiyorum annem deli oluyor satanist gibi siyah giyiniyorsun diye başka renk pek yok hayatımda kiloları gizlemek için aslında zayıflamak

Eftelyaaa
nerdesin? merak ediyoruz seni
ne alemdesin?

Sanırım tarih belli olunca da evlilik öncesi sendromu yaşamaya başladım.Ağlamak geliyor içimden sürekli,düğünmüş,gelinlikmiş,eşyaymış,davetiyeymiş,hiç biriyle uğraşmak istemiyorum.Ağladım ağladım,başım ağrıyor şimdi.Sabahtan beri mutfağa girip girip çıktım,sözde akşam nişanlım gelince çayın yanına birşeyler yaparım demiştim.Oturdum bir güzel ağladım :))

Nişanlımla da o gün bayağı konuştuk.Kıskançlıkla ilgili makaleyi okuttum.Okudukça kafa sallayıp durdu evet bendede var,bende böyleyim falan diye.Psikoloğa gitmek istiyor,o da memnun değil halinden,sorunlarını falan konuştu.Bir anlık sinirle yaptıklarını söylediklerini gözü görmüyor.Sonrada pişman oluyor.Dedim sen bi anlık yaşıyorsun,söylediklerin bende uzun süre kalıyor ama dedim.İşte ilerisini düşünebilsem üzüleceğimizi bile bile neden yapayım ki dedi.Birşey diyemedim.Hastalık yani,psikoloğa da haftaiçi gidemiyorum,ne yapabilirim ki dedi.Ona da bir çözüm arıyorum işte.

Kısaca böyle...

kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz doktora falan gittiniz mi ben gitmedim hap da kullanmak istemiyorum :S

Selam kızlar bu aralar çok giremedim girsemde yazamadım herkes gibi telaştayım bende çok şükür perdelerime karar verdim geçen hafta cumartesi seçtim taç hepsi,toplamda 1.400tl tuttu yarın teslim edicekler gelip eve takıcaklar tabii, yarın erkenden evime gidicem son bir kez perdeler gelmeden camları silmem gerek tekrar yerleri silmem gerek,yeni ev olunca toz bi türlü gitmiyor ben siliyorum yine toz geliyor bir yerlerden anca hafta sonları yapabiliyorum,geçen hafta çeyizimin hepsini götürdük oturma odası yapıcağım odaya koyduk ayırdık yatak odası,mutfak,banyo,salon diye yerleştirirken çok rahat olucak,bu akşam halı baktım beğendiğim halılar pierre cardinmiş önce 950 dediler sonra nakit olursa 700tl olur dediler bi salon halısı bide hole yani iki adet halıya bu fiyat şoka girdim resmen halı araştırması yapmam lazım bu fiyatlara halı alamam

Bizdede aynı durum sofistike eksikler hiç bitermi tam tamam biter az kaldı diyosun pat başka bişey çıkıyor,daha vakit var hepsini vakitlice tamamlarsınız yanlız senin çeyizin gitmesi lazım anca açıp yıkayıp yerleştirirsin ama evin tadilatı bitmiş olmalı en zor iş bu olsa gerek hepsini kısa zamanda bitirirsiniz inşallah kalan zamanıda sen kendine ayır dinlenmekte lazım

kızlar yine migrenim tuttuu off bunun bi tedavisi yokmu yaa
jeloo canım hayırlı olsun perdelerin halılara gelince araştırma yap biraz daha bence gerçi evinizde kalıcıysanız bence paraya kıyıp alabilirsin beğendiklerini
evin tamir işleri bi bitse gerisi kolay da iştee onu bekliyoruz ramazana kadar biter dediler umarım aksamaz

merhaba arkadaşlar
bende sizler gibi eylül ayınada evleniyorum :87: düğün tarihim 22 EYLÜL
düğünle ilgili araştırmalar yaparken kuzenimin çok takıldığı bu siteyede bakyım dedim ve hemen daldım:97:
benim düğün hazırlıklarınında bir çoğu bitti evim tutuldu ama ev sahibinin çıkmasını bekliyorum mobilyalarım alındı perde ve halıdan ses yok :96: mutfak eşyalarımın bir kısmı alındı halen alınıyo eksik hiç bitmiyo ne çok şey gerekliymiş bu arada neler çıkıyo neler yaaa
ama en önemli konu gelinliğim yokkkkkkkkk davetiye dersen bi haberim kına kıyafetim yok bindallım yok kına tepsisi yok yokta yokkkk

levrek anlattığın davetiyeden benimki işteee

canım kına günü tarihi 30/06 olarak yazıyo 7. ayın 30 u olmayacak mı ?

[/I]

evet canım onu niaşnlım yanlış yazmış, daha önce anlatmıştım ya kendi söküğünü dikemeyen terzi gibi , basılmadan önce düzelttik.

canım ben yataklar konusunda bir topic açmıştım, araştırma sonuçlarımı oraya yazmıştım bir bak istersen, linkini paylaşayım hatta... bende daha almadım, belki bir kampanya olur diye bekliyorum nasılsa acelesi yok diye.. ama artık zaman az kaldı bende tekrar bu yatak konusunu gündemime alsam iyi olacak..

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...odasi-takimimizi-aldik-peki-yataklarimiz.html

Son düzenleme:
Çok çok çok teşekkür ederim canım.Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama...
Uyu uyuyabilirsen şimdi

canım benim.bak benim nişanlımla aramda çok fazla sorun çıkmadığı halde ben hergün düşünüyorum acaba biz bir ömür beraber olabilirmiyiz diye evlilik kolay bişey değil.Ve düşünmelisinki senin hayatın çok kıymetli zamanıımız çok değerli şahsen benim zamanımı ağlatarak alan birisi ile aşkından ölsem evlenemem çünkü ben değerliyim.Mantık dediğimiz olayda işte tam burada devreye giriyor.Aşk gelip geçici karşımdaki insanın bana önce saygısı olacakki benimle konuştuklarına dikkat edecekki sonra sevgi yeterli olsun tek başına.herkes haddini bilecek bilmeyende defolup gider yani üzülmezmisin tabiki çok üzülürsün ama hayatın boyunca ben neden böyle bir hata yaptım demekten daha iyi değil mi bir süre üzülmek.sen tabiki otur duanı et ama Allah hepimize akıl fikir vermiş bir noktada kaderimizi kendimiz belirliyoruz sonuçta.Çok iyi düşün canım Çok.Geri dönüşü olmayan yollara girmeden iyi karar ver.

eftelya bu topiği bıakma lütfen
haberdar et bizi
kararın ne olursa olsun ben senin için hep dua edicem

hoş geldin aramıza canım hayırlı olsun ev tutuldu eşya alındıysa gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme

kızlar kızlaaaarr günaydın
sabah sabah uyandım

hoşgeldin canım,
daha zaman var, hepsi olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…