2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar geçmişi biraz okuyum dedim ama oku oku bitmedi davetiye perde işi bitmiş genelde hayırlı olsun arkadaşlar..
bende dün gelinlikçiye gittim bi modelde karar verdim nişanlımda bugun gidip fiyat konuşacak.. salonun koltukları da da annlaştık yarın alıcaz zorla bide orta sehpa aldık:) sonra gene didiştik biraz kınaya elbiseyi kız evi mi erkek evi mi alır ..ben dedim çok masraf çıktı diyo anlıyorum onuda ama napalım evleniyoruz borç yapıcaz mecburen hem bende çalışıyorum maaşım da kötü sayılmaz ama çok stresli anlatamadım.. hep aileler yüzünden biz didişiyoruz ya aileler oturup konuşmuyo biz karar veriyoruz anca

kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz doktora falan gittiniz mi ben gitmedim hap da kullanmak istemiyorum :S

nasıl korunacağını bilmem ama ben ilk geceden hamile kalmıştım tam 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım düğün adetimden 4 gün sonra olmuştu yumurtlama dönemine denk geldi buna dikkat et düğün tarihini alırken

ayy ben hiç düşünmedim neyle korunuruz diye ama prezervatif en iyisi şıklardan. yasmin ya da iğne kullanıp dombay gibi olmak istemiyorum :/

hazırlıklarınız esnasında damada pijama eşofman yada parfum gibi şeyler alıyor musunuz ben farkettimki hep kendime almışım :// neler alınırki damada ://

ayy ben hiç düşünmedim neyle korunuruz diye ama prezervatif en iyisi şıklardan. yasmin ya da iğne kullanıp dombay gibi olmak istemiyorum :/

prezervatif kullanmayı erkekler pek sevmez eşim öyle demişti bende evlendiğimde o gece için hap kullanayım demiştim ama kısırlığa yol açar diye duyduğum için vazgeçmiştim

ayyyyyyyy
benim adetim de düğünden sadece 3 gün önce

hazırlıklarınız esnasında damada pijama eşofman yada parfum gibi şeyler alıyor musunuz ben farkettimki hep kendime almışım :// neler alınırki damada ://

ben nişanda almıştım canım onları
bi de 2-3 ay önce kendime iç çamaşırı allırken ona da almıştım
8 tane baxer, 8 tane atlet
kendime aldıklarım sayısız tabe

:)) bende hep kendime alırken birazda nişanlıma alayım dedim, atlet, bikaç çamaşır, çorap ve pijama aldım. Parfüm ve tüm traş ürünlerini nişan bohçasına alıp koyduğumuz için onlardan almadım doğrusu

bu aradaa kızlar şimdi farkediyorumki lemlem listeden bile silmiş beni. 10 gün gelmeyince listeden silinecekmiydik biz.aRA ara yoğun çalıştığım için gelemiyorum.Bu hiç gelmesede olur diye düşünüldü sanırım ki ben buraya ilk gelenlerdenim.daha da gelmeme gerek yok sanırım.gözden çıkarıldığıma göre Çok üzüldüm gerçekten.Size iyi sohbetler hoşçakalın.

liste arada gözden geçiriiliyo
bana kalsa biçok kişinin daha silinmesi gerek ama lemlem pek kıyamıyo
çoğu kişi bi kere girip bir daha uğramıyo
kırılmana gerek yok, biz herkesle sohbet etmek istiyoruz
herkesi sık sık bekliyoruz ve bunu dile getiriyoruz

seni tanıyoruz, uzun süreli ayrılık yapınca da bir daha gelmeyeceğin düşünülüyo doğal olarak

Son düzenleme:
merhaba kızlar, bugün kargocuya uyandım, nişanlıma aldığım iç çamaşırları gelmiiiş , özdenin verdiği siteden networkten almıştım hepside gayet güzel görünüyor.. 5 alt, 4 üst almıştım, boxerlardan biri tedarik edilememiş gelmemiş, babamda baktı atletler falan yumuşacık güzel görünüyor, biraz daha alacaz annem akrabalarına dağıtmak için paketler hazırlayacaktı atletde koyarız.. nişanlıma daha öncedende almıştım biraz, şimdiilik yeter daha fazla almayacam.

northstar böyle düşünmene üzüldüm, gözden çıkarılmış ne demek, ara sıra listeyi yayınlayıp bakıyoruz, sadece 1-2 kere gelip benim düğünüm şu tarihte deyip sohbetlerimize katılmayan birdaha gelmeyenleri siliyoruz. bunu daha öncede söylemiştik, ve bikaç kişiyi iki üç kere ekledğimiz oldu, tekrar geldiklerinde beni silmişsiniz diyorlar ve yeniden ekliyoruz..

korunma işini konuşmuşsunuz, biz daha önce konuşmuştuk ama nişanlım ilaç kullanmamı istemiyor, ben korunum diyor.. ben ona bırakacam

az önce nişanlım aradı gelinliğin modelini sordu sonrada aradı buzdobının markasını sordu pek konuşamadık halletti mi acaba çok heyecanlıyım

Kızlarrr kristal diye bi marka duyanınız ve kullananınız varmı? Bu markadan pike almayı düşünüyorumda ayrıca taç'ın yan ürünüymüş.

Kızlarrr kristal diye bi marka duyanınız ve kullananınız varmı? Bu markadan pike almayı düşünüyorumda ayrıca taç'ın yan ürünüymüş.

evet bende aldım pikesini.. pembe çiçekliydi benimki... fiyatı çok uygundu, henüz kullanmadığım için nasıldır bilmiyorum ama canım..

uff gelinlikte hiç indirim yapılmamış ya 1050tl adam yapabileceğim tek şey isterseniz aynı fiyata satarım demiş hem gelinliğimi çok sevdim hemde kıyamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…