kızlar nasıl korunmayı düşünüyorsunuz doktora falan gittiniz mi ben gitmedim hap da kullanmak istemiyorum :S
ayy ben hiç düşünmedim neyle korunuruz diye ama prezervatif en iyisi şıklardan. yasmin ya da iğne kullanıp dombay gibi olmak istemiyorum :/
nasıl korunacağını bilmem ama ben ilk geceden hamile kalmıştım tam 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım düğün adetimden 4 gün sonra olmuştu yumurtlama dönemine denk geldi buna dikkat et düğün tarihini alırken
hazırlıklarınız esnasında damada pijama eşofman yada parfum gibi şeyler alıyor musunuz ben farkettimki hep kendime almışım :// neler alınırki damada ://
hazırlıklarınız esnasında damada pijama eşofman yada parfum gibi şeyler alıyor musunuz ben farkettimki hep kendime almışım :// neler alınırki damada ://
ayyyyyyyy
benim adetim de düğünden sadece 3 gün önce
canım allah kolaylık versin ama adetin 4 gün öncesi ve sonrası yumurtlama dönemi diye biliyorum ilk gecenin amacı sevişmek değil sadece kan akması der büyükler ama sana tavsiyem eğer korunmayacaksan işten sonra yatma dik dur ve hemen tuvalete git içine gitmesin anlarsın ya meni
bu aradaa kızlar şimdi farkediyorumki lemlem listeden bile silmiş beni. 10 gün gelmeyince listeden silinecekmiydik biz.aRA ara yoğun çalıştığım için gelemiyorum.Bu hiç gelmesede olur diye düşünüldü sanırım ki ben buraya ilk gelenlerdenim.daha da gelmeme gerek yok sanırım.gözden çıkarıldığıma göreÇok üzüldüm gerçekten.Size iyi sohbetler hoşçakalın.
Kızlarrr kristal diye bi marka duyanınız ve kullananınız varmı? Bu markadan pike almayı düşünüyorumda ayrıca taç'ın yan ürünüymüş.
Kızlarrr kristal diye bi marka duyanınız ve kullananınız varmı? Bu markadan pike almayı düşünüyorumda ayrıca taç'ın yan ürünüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?