2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Koltuk rengini seç ancak üretilir bu hafta temizliğe girsen iyi olur kafan biraz rahatlar oturma odası yapıcağın yeri temizle iyice çarşaf falan serin yere eşyalarını koyarsın mutfak,yatak odası diye ayır daha kolay bulursun yerleştirirken Allah kolaylık versin canım sıkma canını hepsi yetişicek

Çok iyi olmuş böyle gelip yardım etmeleri ne güzel kısa zamanda tertemiz yapmışsınız evi işte şu toz meselesi delirtiyor,bizim evin kabası çok yoktu ama çok toz vardı temizliyorum hala toz görüyorum artık zamanla temizliyerek havalandırarak gidicek

evet canım hızlı btti o tozlarda hemen gitmiyr hareket ettikçe kapı kenarından bile çıkıyor

evet canım hızlı btti o tozlarda hemen gitmiyr hareket ettikçe kapı kenarından bile çıkıyor

Görümcende yardım etmiş benim bir görümcem çeyizime yardım etti taşınmasında saolsun çalışıyor haftasonuda birkaç saat izin almış geldi olsun ben yinede seviyorum onu buda yeter,diğeri geçen cumartesi temizlik yapmışız akşam üstü geldi daha ilk defa evimize hanfendi tatilden yeni geldide ancak vakit bulabilmiş giyinmiş süslenmiş herzamanki gibi ay iyi temizlemişsiniz ben yapamazdım valla evde bi bardağımı bile kaldırmıyorum alışmamışım,bende sordum kahve içermisin diye ama laf olsun diye içiyim bari demezmi,ya kalk deki siz yorulmuşsunuzdur oturun hem size hem kendime kahve yapıyım zaten bişeyinizede yardımım dokunmadı falan yok olurmu hiç sosyetik elini değmez,birde döndü anneme nasıl heyecan varmı az zaman kaldı dedi,annemde valla temizlik yapmaktan oraya buraya koşmaktan heyecanımı düşünücem dedi halimizi görmüyosun heralde dedi koptuk biz nişanlımla,geleli 10dakka oldu hadi gidelim hadi gidelim neyse tamam dedik gidelim aa siz böylemi geldiniz dedi bize böylemi gitceksiniz diye güldü nişanlımda evet dedi böyle geldik bir sakıncasımı var abla görmüyomusun halimizi annesiyle beraber sabah beri yoruldular zaten saçma saçma konuşma heralde giyinicez şimdi dedi sen in aşşaya arabada bekle en iyisi destek olmuyosun bize bari köstek olma hadi dedi dedim ben nişanlıma bir daha gelmesin annemde dedi işimiz gücümüz var ablana laf yetiştirmeye mecalimiz yok dedi oda tamam anne dedi benim görümceler böyle asla iş beklemiyorum gelmelerinide istemiyorum zaten

lemlemcim sşimdi bizim mühendislerle konuştum evin duruma göre değişir uzunda sürebilir kısada dediler,sıkıntısı yoksa hemen alırlar ama şantite elekte. ve suyu çok gelir dikkatli kullansın dediler:44::44:

evet bugün koltuğun siparişini vermemiz lazım 2 haftada biter dediler ama güven olmaz, onların lafına bakılırsa kumaş örneğide pzt gelecekti bugün çarşamba.. çeyizlerimi kolilerken ayırıp üstüne ne olduklarını yazmıştım zaten. onları ayırmak kolay olacak..

aman canım sende eşimin ablası diye değer ver yeter. illa sevmek zorunda değiliz kimseyi ama saygı duymalıyız
benimde 1 tanesinin 2 çocuğu var zaten istemezdim gelmesini bize mi yardım etsin çocuğuna mı baksın. diğeri geldi yaptı bişeyler oda bekar
benim mantığım diyor ki çok herşeyi dert etmeyeceksin. ben mutlu muyum bitti diğerleri benimle mutlu ise olsun yoksa hiç gerek yok

kızlarrr benide aranıza alın 2 eylül kına 3 eylül nikah 4 eylül düğün (iki şehirde :18: ) şahbaz gelin

Kesinlikle siparişini verin bi aksaklık çıkar falan çok geçe kalmasın,biim mobilyalar iki hafta sonra gelicek inşallah bi aksilik çıkmazsa birde onların kurulumu falan ancak sürer sonra temizliği yerleştirmesi bir haftasonu buna gider zaten,o yüzden temizlikten sonra ilk işin mutfağı yerleştirmek olsun aradan çıksın

bu arada diyordum ya bizim arkadaşn eylülde düğünü var diye..
14 Eylül kına
16 Eylül Düğün çok kötü oldu hemde uzakta artık sonuna yetişiriz herhalde

Çeyiz yerleşirken de kızlar mutlaka her odaya 2 kişi belirleyin yapabilecek onlar girsin diğer odalara muhalefet olmasın..
ben mutfağa 2 kişi verdim yatak odasına 2 kişi ben ve annem iş yapmadık ama deli gibi döndük durduk herkes bize bişey soruyor...
kalanlarda birisi yerini sildi diğeri camını öbürü eşyaları halletti falan çok basit oldu

Son düzenleme:

speddy bişi sorcam hiç kıonuyla alakası yok ama, bu kolileri paketlemek için kagıt nerden aldın? Birde ne kadara almıştın?

speddy bişi sorcam hiç kıonuyla alakası yok ama, bu kolileri paketlemek için kagıt nerden aldın? Birde ne kadara almıştın?

bu iş tamamen annemle babamın işi canım bana kalsa asla yapmam deli gibi
eminönüne gezmeye gittiklerinde almışlar ben bile çeyiz gününe yakın gördüm kızmayım diye göstermemişler
ama gerçekten zor iş söyleyim mutlaka 4/5 kişi olması lazım saatlerinizi alıyo çünkü akıl kari değil tabi çok güzel duruyor o ayrı..
kilo ile alınıyomş hiç sormadım ama sorarım haber veririm annemle aynı işyerindeyiz şimdi müsait değil ama

Haklısın hemde çok, önemli olan bizim mutlu olmamız onlar bunun dışında kalmak istiyolarsa lafım yok zaten saygıda kusur etmedim şimdiye dek hiçbişeyime karışmalarını istemiyorum zaten ben hallederim ablası sonuçta bişey diyemiyosun biz mutluyuz sonuçta,kendi odamızın camını sildik beraber canım sen bırak silme diyorum nedenki diyo rezil olcaz dedim erkeğe cam sildiriyolar diye onlara neki diyo hem gidip kocalarına derler bak gördünmü kocası cam siliyo kıyamıyo sen niye silmiyosun herif diye

kızlar korunmayı düşünenler ve yöntemlerniz neler? ben desolett kullanıcam bu ay 8-10 ay kullanmayı dusunuorum yaşım 27

öyle canım biz evlilik eğitimine gittiğimizde kadın bize dediki.
evlendikten sonra aileler yüzünden birbirinizi yersiniz gece olur onlar kapının dışında kalır evlerine kalır o evde ikiniz kalırsınız.
onun için anne baba bişey mi diyor haklısın evet tabi de geçiştir sonra eşinle otur bu böyle olmalı böyle olsun dye konuş
bizde şimdi öyle yapıyoruz çok şükür ikimizinde sıkıntısı yok ama ilerde olmaması da adına dikkat ediyorz. sevmesek bile tüm ailemize birbirimizi sevdiğimiz için saygı gösteriyoruz

Selam kızlar geçmişi okuyordum ama baktım ki sayfamız 1000 olmuş hemen yarım bıraktım geldim... 1000 ci sayfamız hepimize hayırlı olsun... Kurdalyeyi keselim.... Alkış alkış

Evet çok doğru söylemiş kapıyı kapatınca herkes dışarıda biz içerideyiz,ailesi beni istemesede çok fazla dillendirmiyorum gerekte kalmıyor o benim yerime demesi gerekeni diyor beni koruyor,fazla konuşmamak en iyisi daha önemli konular var evliliğimiz ikimizin hayatı gibi tavsiyene uyucam mutlaka bazen ağzıma geliyo bişey diyim diye desem ne olucak nişanlım değiştiremiycek sonuçta ailesini ben onu üzmüş olucam sonra bende üzülücem bu tarz bişeyde hemen kendi kendime içimden sakin sakin ol sus diyorum ve birkaç saniyede geçiyor sinirim, aman diyorum kendi evine hayatına eşine önem ver yeter mutlu olalım hepimiz çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok yardımcı oluyor bizler için

canım teşekkür ederim araştırdığın için bakalım bu akşam konuşacaz adamla o zaman herşey daha bir netleşir.

kızlarrr benide aranıza alın 2 eylül kına 3 eylül nikah 4 eylül düğün (iki şehirde :18: ) şahbaz gelin

hoşgeldin canım

Selam kızlar geçmişi okuyordum ama baktım ki sayfamız 1000 olmuş hemen yarım bıraktım geldim... 1000 ci sayfamız hepimize hayırlı olsun... Kurdalyeyi keselim.... Alkış alkış

bende tam bunu yazacaktım sen önce davranmışsın evet sayfamız 1000 olmuş vay beeeee.... :119::119::119::119::119:
daha nice 1000lere o zaman, acaba evlendikten sonra burda ne yazıyor olacaz... bugün ne yemek yapsam, misafirim gelecek falan derdine düşeriz, sonra sizlerin bebek haberleri gelir, (ben uzun süre düşünmüyorum ya) sonra bebecikler doğar, resimlerini falan paylaşırsınız bende gaza gelir yaparım hahaaahaaa ...

AYNEN Canım ailesine bişey dersen bu kez sonuçta ailesini atamaz ki bunu yapması bile çok kötü arada sen kötü kalırsın sen herkesle iyi ol eşin dengeyi korur. zaten anladığım kadarı ile yeterince koruyor
evlilik eğitimi bize öyle iyi geldi ki anlatamam bi çok söyleyeceğimize dikkat ediyoruz. ve söylerken daha yumuşak dili kullanıyorz

Vatanın sitesine bak sony 101cm fiyatı uygun yani diğer yerlerden daha uygun göründü gözüme
Hemen bakacağım cnm saol

kızlar avize almayanlar var ise mutlaka şişhaneye gidin hatta direk adres bile verebilirim isteyene.
yatak odasını falan hep orada yaptırdık özel yapıyorlar abajur imalatçıları
ya cnm ben almadım daha şişhaneye gitsem diyorumm
yalnız ben daha şişhane neresi onu bile bilmiyorum ki kaldı orada avizeileri bulcam
:44::44:
hoşgeldiiiinnnnn
hep diorumm sipidiiii akıllı kızsın vesselam 2 kişi olayı mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…