2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

1000. sayfamızın şerefine bir listemize göz atalım...

(yine unuttuklarım vardır, sonradan gelen ve eklenmeyenler olabilir, baştan söyleyeyim darılmaca gücenmece olmasın...)bakın zaten stresliyim kızlar, aaa ben niye yokum o zaman gidiyorum gibi şeyler söylemeyin lütfen.... söyleyin eklerim olur mu? )

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

canım gizem abajur diye bi yer canım. sitesi falan var bakarsın gitmek isteyen oraya gitsin
bak benim yatak odasındaki,mutfktakini hep onlar yaptı özel olarak
eee canım başımızdan geçti yoksa bende bilmezdim :78::78::78:

Kesinlikle atamaz ailesi sonuçta ben nasıl ailemi seviyorsam ellide kötü olsalar oda ailesini seviyor ben kötü kalmak istemiyorum çok fazla lafa girmemeye çalışıyorum zaten kendi dengeyi koruyor ailesine çok fazla anlatmıyor ve karıştırmıyor nede ailesinin sorduklarını yada laflarını taşımıyor bu huyunu seviyorum,benim yaşım 30 onun yaşı 29 aramızda 1 yaş var ama biz bunu dert etmedik hiç gayet iyi anlaşıyoruz evliliğe hiç sıcak bakmadım taki o hayatıma girene kadar 3 senedir hayatımda en sonunda evlenmeye ikna etti beni ve geri kalan hayatımı ne olursa olsun onunla geçirmeyi istiyorum gerekirse bizde evlilik eğitimi alabiliriz çok faydalı olmuş size gördüğüm kadarıyla Allah ağız tadınızı bozmasın

Kızlar daha önce konuşuldu ama belki fikirler değişmiştir.Nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Ben hap kullanmayı düşünmüyorum ama en mantıklı yol da o gibime geliyor.Sizler araştırdınız mı?

selam kızlarrrrrr
gelinlik 1000tl'ye tamamdırrr
:103::103:

çok sevindim canım hayırlısı olsun

hemen bakıcam canım saoll

tamam canım gidip modelini beğenebilirsin

kesinlikle canım yaş farkı falan önemli değil önemli olan mantık onlarda zaten uyuyor ki birliktesiniz Allah yolunuzdaki engelleri size göstermesin inşallah daima mutlu olun
evet canım isterseniz alabilirsiniz hem keyifli olyor hemde eğitici

3 aydır falan hap ile korunuyorum bu ay bırakıyorum ama sıkıldım
bana göre bişey değil hapı içmeyi unutuyorum 2 gün içmiyorum falan filan en iyisi eşimin korunması
ama çok araştırdım mutlaka dr git o ayrı ailede akciğer hastası yok ise genelde problem olmuyor..
bide her gün aynı saatte içmen falan lazım

ben bi kaç gun içinde ilaca başlıcam ve 8 ay fılan korunmayı dusunuorum.. canım peki seni ilaçtan vazgecıren nedir? çevrende ilaçtan kaynaklı olumsuzluk yaşayan oldu mu?

Speedy cim bu terapiyi İstanbulun neresinde aldınız.Bazen bizim de problemlerimiz oluyor ufak tefek
Mesela bnm nişanlım manisanın bir köyünden.Öğretmen olduğumuzdan tatilimiz uzun.yazları tatile gittiğimizde belli bir zaman da orada kalmamız gerekiyor.Ben İzmirliyim.Bazen o sınırlı sürede de olsa köy hayatına uyum sağlayamazmışım gibi geliyor.Bu durum üzüyor tabii ki nişanlımı

ben bi kaç gun içinde ilaca başlıcam ve 8 ay fılan korunmayı dusunuorum.. canım peki seni ilaçtan vazgecıren nedir? çevrende ilaçtan kaynaklı olumsuzluk yaşayan oldu mu?

evet canım yengem ilaç kullandı 4 yıl bebekleri olmadı.Ki doktor kontrolünde kullandı.Bu 4 yıl içinde doktorlara gittiler ama 2sinde de hiçbir problem bulunmadı.Sonra oldu bebişimiz sorunsuzca ama yemgem uzun bir süre üzüldü çok

sanırım nişanlım korunacak benim de.Hapın illa ki yan etkisi olur düşüncesinden kendimi kurtaramıyorum
sonucta doğurganlık özelliğin yok oluyor belli bi zaman diliminde

Kesinlikle önemli değil yaş farkı annem hep 30 unda evlen biraz hayatını yaşa tadını çıkar gez eğlen sonra evlenince ikinici kez eşinle hayatın tadını çıkar derdi dediğide oluyoramin canım hep mutlu ve huzurlu olalım,eminim keyifli oluyordur bunu yapıcaklarımın listesine ekliyim evlilik eğitimi alınıcak

Ben ağustosta başlıycam ilaca balayımda hastalanıp keyfim kaçsın istemem,birkaç ay kullanırım sonra bakarız durum neyi gösterirse iki veya üç yıl kadar çocuk istemiyoruz çünkü biraz evliliğin tadını çıkaralım evimizi alalım çocuğa hazır olalım

canım ona kalsa kendı geri çekermiş ama işte arkadaşı war nişanlımın çocuk denemeye başladılar.. bızımkı ne gorse ıstıo ona bırakırsam ılk geceden şiş göbek.. gerçi bende çok istıorum bebiş.. ama bıraz zaman

canım biz de 2 yıl yapmayı düşünmüyoruz Ama zamanı geldiğinde,istediğim zaman da olsun istiyorum
bakalım nasıl olacak,eğer hapa da karar verildiyse 1 ay kala falan baslanmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…