ya cnm ben almadım daha şişhaneye gitsem diyorumm
yalnız ben daha şişhane neresi onu bile bilmiyorum ki kaldı orada avizeileri bulcam :44::44:
hep diorumm sipidiiii akıllı kızsın vesselam 2 kişi olayı mantıklı
hemen bakıcam canım saollcanım gizem abajur diye bi yer canım. sitesi falan var bakarsıngitmek isteyen oraya gitsin
bak benim yatak odasındaki,mutfktakini hep onlar yaptı özel olarak
eee canım başımızdan geçti yoksa bende bilmezdim :78::78::78:
AYNEN Canım ailesine bişey dersen bu kez sonuçta ailesini atamaz ki bunu yapması bile çok kötü arada sen kötü kalırsın sen herkesle iyi ol eşin dengeyi korur. zaten anladığım kadarı ile yeterince koruyor
evlilik eğitimi bize öyle iyi geldi ki anlatamam bi çok söyleyeceğimize dikkat ediyoruz. ve söylerken daha yumuşak dili kullanıyorz
selam kızlarrrrrr
gelinlik 1000tl'ye tamamdırrr:103::103:
hemen bakıcam canım saoll
Kesinlikle atamaz ailesi sonuçta ben nasıl ailemi seviyorsam ellide kötü olsalar oda ailesini seviyorben kötü kalmak istemiyorum çok fazla lafa girmemeye çalışıyorum zaten kendi dengeyi koruyor ailesine çok fazla anlatmıyor ve karıştırmıyor nede ailesinin sorduklarını yada laflarını taşımıyor bu huyunu seviyorum,benim yaşım 30 onun yaşı 29 aramızda 1 yaş var ama biz bunu dert etmedik hiç gayet iyi anlaşıyoruz evliliğe hiç sıcak bakmadım taki o hayatıma girene kadar 3 senedir hayatımda en sonunda evlenmeye ikna etti beni ve geri kalan hayatımı ne olursa olsun onunla geçirmeyi istiyorum gerekirse bizde evlilik eğitimi alabiliriz çok faydalı olmuş size gördüğüm kadarıyla Allah ağız tadınızı bozmasın
Kızlar daha önce konuşuldu ama belki fikirler değişmiştir.Nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Ben hap kullanmayı düşünmüyorum ama en mantıklı yol da o gibime geliyor.Sizler araştırdınız mı?
Kızlar daha önce konuşuldu ama belki fikirler değişmiştir.Nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Ben hap kullanmayı düşünmüyorum ama en mantıklı yol da o gibime geliyor.Sizler araştırdınız mı?
ben bi kaç gun içinde ilaca başlıcam ve 8 ay fılan korunmayı dusunuorum.. canım peki seni ilaçtan vazgecıren nedir? çevrende ilaçtan kaynaklı olumsuzluk yaşayan oldu mu?
3 aydır falan hap ile korunuyorum bu ay bırakıyorum ama sıkıldım
bana göre bişey değil hapı içmeyi unutuyorum 2 gün içmiyorum falan filan en iyisi eşimin korunması
ama çok araştırdım mutlaka dr git o ayrıailede akciğer hastası yok ise genelde problem olmuyor..
bide her gün aynı saatte içmen falan lazım
çok sevindim canım hayırlısı olsun
tamam canım gidip modelini beğenebilirsin
kesinlikle canım yaş farkı falan önemli değil önemli olan mantık onlarda zaten uyuyor ki birliktesiniz Allah yolunuzdaki engelleri size göstermesin inşallah daima mutlu olun
evet canım isterseniz alabilirsiniz hem keyifli olyor hemde eğitici
sanırım nişanlım korunacak benim de.Hapın illa ki yan etkisi olur düşüncesinden kendimi kurtaramıyorum
sonucta doğurganlık özelliğin yok oluyor belli bi zaman diliminde
:18:tırstım şimdi.. ne yapiciiimm beeeeennnn:96::96::96::96::96::96:
canım ona kalsa kendı geri çekermiş ama işte arkadaşı war nişanlımın çocuk denemeye başladılar.. bızımkı ne gorse ıstıo ona bırakırsam ılk geceden şiş göbek.. gerçi bende çok istıorum bebiş.. ama bıraz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?