2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy canım teşekkür ederim gerçekten.. bizim mütahitimizde ev sahibimizde aynı kişi.. yani arsa sahibi evi kendi yaptırmış arada mütahit falan yok, o yüzdende iskan alması kolay olur dediler, birde babamda şantiye elektrik suyu iki kat gelir diye söylemişti.. aman olsun temizlensin yerleşsinde ev iki katı üç katı walla razıyım ben..

cnm bizim bina da yeni evlenen ve evleneklerle dolmuş..ama ben en son gelen gelin olucam bizim katta biri 4 aylık evli biri geçen hafta evlendi ..her gittiğimizde girişte bi dügün davetiyesi oluyo:)

hadi yaa seninkide iyimiş ne güzel, aslında son gitmek daha iyidir galiba, biz boş apt da oturacaz ilk zamanlar :18: , davetiyeyi iyiki aklıma getirdin bizde asarız girişe ev sahibimize de verecez zaten

Siz biran önce hızlandırın işlerinizi ev sahibinizi sıkıştırın temizlik yapılıcak diye,bizim su şantiye suyu saat bağlanmamış tek fatura geliyo 250tl yi geçmemiş şimdiye kadar 10 daire var yani 25tl ödüycez suya ve bu ay inanılmaz su harcandı temizlikte bizim katta 4daire var hepsi yeni evleniyor hepimiz temizlikteydik bu ay bakalım ne kadar gelicekinanki 3 hafta sonu uğraştım temizlik için dahada yapılıcak temizlik yeni ev tozu gitmedi bir türlü,sadece digiturkte anlaşamadık ben digisiz yapamam geliyim konuşalım birkaç kişi daha katılım olursa çağırırız digiyi binaya komple bağlanır dedi binanın görüntüsünü bozucak bişeye izin veremem biraz titizim dedi, anlayışlı birine benziyor çok şükür sende biran önce başla temizliğine ama kadın tut camlar için benim camlar büyük cam bir günde cifledim sildim çok yordu beni,sen yerleri ve mutfak banyo temizlesen yeter sana

ya evet nişanlımda kadın tutalım diyor, annemde bel fıtığı var çok iş yapamaz zaten.. kayınvalidemi çağıramam gel evimi temizle demeye ayıp olur ama o gelir belki bilmiyorum.. bizim evde öyle çok fazla cam yok, zaten 2+1 ama balkon kapıları ve balkon korkulukları hep cam onlardan korkuyorum zaten.. kadın tutarız galiba.. en azından önce o temizler sonra ben tekrar detaylı bir temizlik yaparım. bizim evin çatısında da çanaklar var ama acaba ev sahibi her eve birer tane taktırmış mı bilmiyorum.. zaten onların acelesi yok tv izlemeyiveririz ilk ay bişey olmaz, benim tek derdim eşyaların falan yetişmesi, son 5 haftasonum kaldı çünkü.. hatta son hafta sonunu saymayayım çünkü iki gün sonrasında kına olacak, kaldı bu haftasonuyla birlikte 4 haftasonu :18::18::18: ve benim daha evim temizlenmemiş eşyalarım gelmemiş, halı ve perde hiç bakılmamış kalpten gidecem yaaa ne çabuk geçti onca zamannnnn...

Günaydın kızlar..
Bende temizlik için kadın tutmak istedim ama detaylı temizlermi diye tereddüt ettim. Çünkü benim ewimin çok işi wardı ya. dün yine işten sonra gittim. 3 saat daha temizlik yaptım. Daha mutfak dolaplarım silinicek. Camların hakkından gelemiyorum kızlar ya. Kaç senelik kir varsa artık üstünde... sırf salonda 3 tane koca pencere var ufff...
Bian önce eşyalarımı yerleştirip ewimi görmek istiyorum. İçim içimi yiyor ya. Sürekli kafamda ewimi yerleştiriyorum Ne çok işimiz var daha ohooo bütün işler ramazana kaldı mecburen..

ne güzel çoğunuz yeni ewlilerle aynı apartmanda olucaksınız kızlar arkadaş olursunuz. Bizim apartman 4 katlı. 4 daireyiz sadece. Alt katım ve üst katımda yaşlılar var. SOn kattada soğuk bi abla varmış daha kendisini görmedim. Birde bizden önceki kiracıyla alt kattaki problemler yaşamış. İşallah ben öle bi problem yaşamam. doğduğumdan beri müstekil ewde yaşadım ben nişanlım da öyle. Şimdi apartman bize çok tuhaf geliyo.

kızlar küçük bir odası olupta köşe koltuk almak isteyen varsa bakın şu koltuk çok hoşuma gitti benim.. kırmızısınıda mağazada görmüştüm.. değişik bi yatak olma şekli var..

kolay gelsin canım sana, bak sen böyle anlatınca iyice gözüm korktu en iyisi kadın tutmak galiba, ben zaten kansızım hemen yoruluyorum, birde bütün evi temizlersem bir hafta falan kendime gelemem heralde, birde ben temizlik yaparken dünyayı unuturum, dinlenmek nedir bilmeden canım çıkana kadar yaparım.. o eve bir girişirsem ertesi sabaha kadar falan çıkmayabilirm..

kızlar avize almayanlar var ise mutlaka şişhaneye gidin hatta direk adres bile verebilirim isteyene.
yatak odasını falan hep orada yaptırdık özel yapıyorlar abajur imalatçıları

Kızlar Selam,

Dün perde ve avize işini hallettik. 6 avize 320lira, perdeler de 1000 lira tuttu. Kaç metre olduğunu unuttum ama her taraf cam maşşallah

valla canım benim annem bi yandan nişanlım bi yandan bıdı bıdı tutturmadılar bana kadın sinir ettiler. Şimdi canımız çıkıyo. Tutsaydık o kabayı hiç deilse bitirseydi ben arkadan yapsaydım yine süper olucaktı. Annemle ikimiz yapıyoruz biz sadece. c.tesi günü kardeşim,arkadaşı,kuzenimi götürmüştük. Bütün gün 3 odanın camını sildiler kakara kikiri hiç bi iş yapmadılar. Yine yorulan annemle biz olduk. Camlarıda zaten düzgün silememişler tekrar geçicem üstünden. En iyisi iş çıkışı gidip sakin kafayla yapmak böyle napiim. Bencede mutlaka tut birini. Kendini mahwetme bu sıcaklarda canım.

Telaş yapma yetişir hepsi diycem ama ramazan giriyor araya belimiz bükülüyor telaşa gerek yok panik yap önce ev sahibinizle elektrik ve en önemlisi su bunu halledin bugün yarın halledin bir kadın tutun camları komple temizlesin bu hafta birde mutfak dolaplarını sildir ben çok uğraştım dolapla sen hemen odalardan başla temizliğe banyo ve tuvalet en sona kalsın malum su alınıyor falan bu hafta baya bir temizliğini bitirmiş olursun kalanlarınada haftaiçi devam edersin biraz temizliğin kolaylaşınca önce perde bak ancak dikiliyor benimki bir hafta sürmüştü dikilmesi ama öncelik verildi diye çok yoğun olabilirler halıyı en sona bırak perdelerin dikilip gelsin takılsın bu arada çeyiz götürün bir odaya koyun çeyizleri sen yavaş yavaş mutfak eşyalarını yerleştir sonra beyaz eşyan mobilyan girdimi tamamdır sonra dönüp bakarsın evine eksiğin aksesuar falan işte nereye ne alabilirsin göz kararı gidip alırsın anlatması kolay ama bunu uygulamak baya bi zaman alıyor merkezi sistem çanak vardır sanırım bunu sorun mutlaka,bende yetişmiycek diye düşünüyorum çünkü araya ramazan giriyor annemde bu kadar işin olucak gel bu sene tutma diyor bilmiyorum kafam karışık

kızlar ev temizlemekten korkmayın size yardım edecek 2*3 kişi çağırın hemen oluyor biz öyle yaptık 3+1 evi ve resimleri falan vardı
camlar yağ içindeydi evin içine su koymşlar berbat kokuyordu 4 yada 5 saatte bitti dert edilecek şey değil yani

Kadın tut tecrübe ettim annem nişanlım kadın tutalım dedi dinlemedim kendi evim ben temizlerim arkasından ben bi daha niye temizliyim falan ki ben ailemin evinde temizlik yapan biri değildim arada eserler dolabı topla odamı temizlerdim ama çok arada komple eve girişince 3 haftasonum gitti 3 kere manikür pedikür yaptırdım tırnaklarım hala düzelmedi ki evde bi bardak yıkıycak olsam annem elimden alır aman kızım manikürün bozulmasın ellerin bozulmasın diye ev temizlemek çok zormuş birde ev temizdi görünüşte küçük küçük boyalar olmuş camda yerlerde dış kapıda bunları temizlemek bitirdi beni neyse çok şükür büyük temizliği atlattım şimdi üstünden geçicem perdelerim takıldı mutfağımı yerleştirdim avizelerim takıldı ama yinede çok işim var

kızlar avize almayanlar var ise mutlaka şişhaneye gidin hatta direk adres bile verebilirim isteyene.
yatak odasını falan hep orada yaptırdık özel yapıyorlar abajur imalatçıları

hee bu kadar az zamanım kalmış ben bi koşu istanbul yapıp geleyim heheheeee... burda da uygun biyer bulsam süper olacak, aslında istanbulda halam var, 24ünde gelecek istediğin bişi varsa burdan alınacak söyle demişti ama avizede siparişle olmazki işte, önce görsem belki olurda bu seferde onları uçakla nasıl getirecek bide o var..

Kızlar Selam,

Dün perde ve avize işini hallettik. 6 avize 320lira, perdeler de 1000 lira tuttu. Kaç metre olduğunu unuttum ama her taraf cam maşşallah

6 avize 320 lira mıııı? yav sizde çok uygun almışsınız, hayırlı olsun canım, güle güle aydınlanın perdelerde çok iyi uygun olmuş... biz 3 sene önce sadece salonun perde ve tülünü 1500e yaptırmıştık bayaa bi kazık yemişiz yani..

tamam telaş yapmıyorum panik yapayım ben
bende en önce camlar ve mutfak dolapları sonra odaların yerleri en son banyo ve wc düşünmüştüm zaten, kafamda bunu planlarını yapıyorum, akşam iş çıkışı ev sahibiyle konuşmaya gittiğimizde adam evde su ve elektrik var gelin temizleyin falan derse, ben koltuk rengini seçmekten vazgeçip paçaları sıvayıp hemen başlayabilirim

evet çeyizide temizlik yapmaya gittikçe taksit taksit arabaya atar götürürüz.. en azından mutfak dolaplarını yerleştirmek lazım.. :18:

elbette canım senin gidip beğenmen lazım artık istanbulda olanlar diyelim öyle yapsın.
ama mesela eminönünden bişeyler isteyebilirsin canım ne biliyim kına malzemelerinden beğendiklerin olabilir..
çok güzel şeyler var resmi beğenip halanın kızı falan var ise ona yolla benzerini alsınlar daha uyguna gelebilir çünkü

işte sorun orda canım bana yardım edecek iki üç kişiyi geçtim bir kişi bile yok, benim bütün akrabalarım ve arkadaşlarım hep başka şehirde biz bu şehire taşınalı 3 yıl oluyor, kızkardeşim yok, kuzenim yok, nişanlımında yok.. işten eve evden işe ve nişanlımla takılmaktan arkadaşım falan da yok

Speedy sana gelenler temizliğe gelmiş bize gelenler bi bez ellerinde bi camı iki saatte siliyolar sonra yorulduk kahve beni daha çok yordular artık aradıklarında temizliğe gelelim diye ben size haber veririm diyorum gidip gidip yapıyorum sen şanslıymışsın gelip yardım etmişler cidden

anladım canım bitek siz varsınız demek orada.
ozaman sende 1 kişi tut 2 günde beraber yapın gitsin canım

çok şükür evet canım bi çok kişi söyledi ama ben lak lak yapanları istemedim kaba temizliği eşim yaptı evimizde inanılmaz toz vardı öyle böyle değil resmen 3-4 kilo kum yıkardı yani.
sonra kayınvalidem her gittiğinde ufak ufak yaptı en sonda annem,kayınvalidem,eşimin halası,kız kardeşi ananem falan gittik
ondan sonraki hafta da çeyiz gittik ananem,annem,teyzem,amcamın kızı,yengem,diğer teyzem, kayınvalidem,görümcem hepimiz vardık işte. sağolsunlar yalnız bırakmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…