Bugün hiç giremedim kızlaar , anca okudum yazdıklarınızı
mavi superisi nişanın hayırlı olsun tatlım
Ebru mobilyalarını almışsın, hayırlı olsun, Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım
Ben de bugün mobilyacımızı aradım, bazamın kenarları beyaz deri olsun dedim, tamam dedi, bi dee yatak başımı mobilyadan değil de kumaş ya da deri istiyorum dedim ona da olur dedi, haftasonu gidip kumaşını seçicem
yarın da gelinlik provasına gidiyorum , inşallah güzel geçer
canım yatagının kenarları deri olduğuna göre
yatak başlığı da deri olmalı görünüm açısından
sen gelinliğini ne zaman teslim alacaksın bu arada?
canım yatagının kenarları deri olduğuna göre
yatak başlığı da deri olmalı görünüm açısından
sen gelinliğini ne zaman teslim alacaksın bu arada?
Bugün hiç giremedim kızlaar , anca okudum yazdıklarınızı
mavi superisi nişanın hayırlı olsun tatlım
Ebru mobilyalarını almışsın, hayırlı olsun, Allah güle güle mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım
Ben de bugün mobilyacımızı aradım, bazamın kenarları beyaz deri olsun dedim, tamam dedi, bi dee yatak başımı mobilyadan değil de kumaş ya da deri istiyorum dedim ona da olur dedi, haftasonu gidip kumaşını seçicem
yarın da gelinlik provasına gidiyorum , inşallah güzel geçer
benim için artık geçay evet ya topluca vaz mı geçsek bugün
sen yine iyisin canım bizim yataklarımız yataşın ayrılıp birleşen yatklarındandı. hani bir zamanlar çocuklar duymasında kızınca ayırıyorlardı yatakları. kardeşim sen gittin artık diye yatakları birleştirdi. ben salonda kanepede yatıyorum. yağaım gelse evimde uyumak istiyorumkızlar ben kışlıkları yolladım kitapların sadece kullanacağım kısmı gitti,bazı özel eşyalarım gitti,birde benim şifonyerim çok eskiydi,çalışma masamında üstü çıkıyordu çok bir işe yaramıyorduda ,ben işteyken ablamla annem sen bir fakire verin,ya ahyra geçtiğine sevindimde bu kadar çabuk gözden çıkardılar mobilyalarımı bile yooladılar tamam gereksiz kalabalıktı ama çoook üzüldümm çoooooooook bizimkilerde düşünemedik üzüleceğini dediler sanki biran evvel gideyim diye uğraşıyorlar,tabi öle niyetleri yok ama insan alınıyor ister istemez
biz balayını iptal ettirdik malesef. işten ayrıldım yeniden işe girme durumum var. izin alamayacağım için hiç riske atmadık. seneye gideceğiz inşallah. kocişim iki hafta yan gelip yatacak ben işe gideceğim galiba :Sdüğünden sonra evine gidenlere hayranım yaaaa
Eki Görüntüle 230520 Eki Görüntüle 230521 Eki Görüntüle 230522 Eki Görüntüle 230523
kızlar uzun uğraşlar sonucu mobilyalarımızı aldık...kırmızı olan takımın sadece iki büyük olanı aldıık oturma odası için, o yemek odası olanında masa sandelye ve tv sehpasını aldık sadece nasıl sizce?
hayırlı sabahllar...
lemlem, adam iskan konusunda tahmini bir zaman söyledi mi size?
Günaydın kızlaar, off bugün hava acayip sıcak, sabah böyleyse öğlene doğru ne olur bilemiyorum
yaa biz dün köşemizin rengini seçmeye gidecektik ama kumaş örneği gelmemiş hala, bugün gelecekmiş hevesim kursağımda kaldı resmenneyse bugün inşallah gelir.. yarında halı bakmayı planladık, inşallah bu sefer evdeki hesap çarşıya uyar
nişanlım ev sahibimizi aramış hala iskan alınamamış, çok stres oldum ne zaman yetişecek o kadar şey diye :18: bu hafta sonu evi temizlemeye gitmek istiyorum ramazandan önce bitsin.. iskan olmadığı için evde elektrik su yok ama şantiyeninkini kulllanabiliriz belki adama söyleyecem..
mobilyaların çok güzel canım güle güle kullan.. ben bu koltuk takımını görmüştüm hatta bizimde hoşumuza gitmişti, seçeneklerimiz arasında vardı.
Bizim tuttuğumuz evinde iskanı yok ama 6 ay olmuş daha yeni bina bürokrasiye takılmış iskan işi bugün yarın hallolurmuş,ama gittik elektriği açtırdık sadece abonmanlık 255tl ödedik iskan olmadığı için,doğalgazı ev sahibi abonmanlığı falan ödemiş saat takılmamış gidip üstümüze alıcaz bu kadar,su şantiye suyu kullanılıyo ama herşey bağlı tek fatura geliyo paylaşılıyomuş iskan alınınca saatler bağlanıcak ama bi problem yaşamadık öyle şimdi ev sahibini bekliyoruz almanyada ağustos 15de gelicek toplantı yapılıcakmış herşeyi halledicekmiş
oohh çok rahat bi apartmanda oturacaksın demekki canım
şaka maka kınana 1 ay kaldı, bir an önce işe koyulman lazım
yardım edecek başka kimse yok mu?
valla laf olsun diye söylemiyorum, orda olsaydm gelirdim
günaydın kızlar,
dün akşam ne güzel huzurla oturmuş plan program yapıyor netten bişiler bakınıyordum. evimde de o sırada tadilat vardı... nişanlım işten çıkıp gidip ilgilenecekti.... kayınvalidem bi aradı akşam bizimki daha gitmemiş... kalktım gittim eve koşa koşa... sonra o da benimle aynı anda girdi eve biz kapıda didişirken içerde bişi oluyodu bi gittik banyoya şampuanlığı takarken matkap su borusuna denk gelmiş boruyu patlattı ypan çocuk((( çok moralim bozuk.... içerde çamaşır makinesi tuvaletler herşey yepyeni yapılı ve yerleşmiş vaziyette... şimdi bugün fayanslar kırılıcak bir sıra boruyu yeniliemek için yeniden yapılıcak... o kadar canım sıkıldı ki anlatamam...
aa ciddi miii? ama iskan almadan elektriği nasıl açtırdınız? birde çok fazla ödemişsiniz yaa, adam bize yeni evlerde ilk defa abonelik alınacağında çok alırlar, önce ben alırım sonra siz benim üstümden alırsınız demişti, vayyy bey ne iyi adammış o zaman.. iskan alınmadanda yapılabiliyorsa o iş bizde yaptıralım bir an önce, çünkü 1 ay kaldı ve beni iyice stres basmış durumda :18::18:
Elektrik saatlerini falan bağlatmış ev sahibi sadece gittik üstümüze aldık iskan yok diye 255tl aldılar iskan alınınca paramızı geri iade edicekler sorun değil,avukatıyla görüşüyoruz biz avukatla yaptık kontratı zaten ev sahibi burada olmadığı için elektriğe bu kadar para ödediğimizi duyunca hemen bizi aradı ki hiç konuşmadık ev sahibimizle gelince hemen takdim ederim paranızı dedi,doğalgazıda halletmiş 350tl falan sözleşmesini aldık saat takılmasını istememiş oturucak kişi üstüne alınca saati takılsın demiş,biz 1 temmuzda tuttuk daireyi 9temmuzda daireyi temizlemeye gittik avukatın haberi vardı temizliğe başlanıcağının öğleden sonra kapı çaldı yiğenini göndermiş bir elinde bir kutu çikolata bir elinde çok güzel bi buket çiçekler amcam gönderdi ilk eviniz hayırlı olsun diyor dedi biz şoksizin binada elektrik ve su saatleri takılımı yada ev sahibiyle konuşun en kısa zamanda halletsin çok az birzaman kaldı ancak ev temizlemek uzun sürüyor,ve eşyaların gelicek anca yerleştir falan birde ramazan geldi zor olur
[
cnm bizim bina da yeni evlenen ve evleneklerle dolmuş..ama ben en son gelen gelin olucam bizim katta biri 4 aylık evli biri geçen hafta evlendi ..her gittiğimizde girişte bi dügün davetiyesi oluyo:)yok canım söylemedi ama uğraşıyormuş almak için.. resmi yerlerde bir sorun çıkmadıkça benden yana eksik hiç birşey yok dedi, bekliyoruz işte. ama alsada almasada bu cmt-pazar evi temizlemeye gitmem gerekiyor, yardım edecek de hiç kimse yok zaten, annem nişanlım ben temizleriz artık..
birde bizim apt 12 daire, 1 tanesinde ev sahibi 1 tanesinde oğlu oturacakmış, kalan dairelerin 8 tanesini eylül- ekimde düğünleri olacak çiftlere vermiş adamaptnımız yeni evlilerle dolu olacak yani çok ilginç çok merak ediyorum.. hatta düşündüm şu an onlarda evlilik düğün telaşında acaba kk'ya gireni varmıdır aralarında diye
geçmiş olsun canım, oda evinizin nazarı olsun sıkma canını.. eviniz annenlerin evine yakın mı ne güzel.. bizim aramızda da 8 km var
çok geçmiş olsun canım allah can sağlığı versin gerisi hikayeeee hallolur sıkma tatlı canınıgünaydın kızlar,
dün akşam ne güzel huzurla oturmuş plan program yapıyor netten bişiler bakınıyordum. evimde de o sırada tadilat vardı... nişanlım işten çıkıp gidip ilgilenecekti.... kayınvalidem bi aradı akşam bizimki daha gitmemiş... kalktım gittim eve koşa koşa... sonra o da benimle aynı anda girdi eve biz kapıda didişirken içerde bişi oluyodu bi gittik banyoya şampuanlığı takarken matkap su borusuna denk gelmiş boruyu patlattı ypan çocuk((( çok moralim bozuk.... içerde çamaşır makinesi tuvaletler herşey yepyeni yapılı ve yerleşmiş vaziyette... şimdi bugün fayanslar kırılıcak bir sıra boruyu yeniliemek için yeniden yapılıcak... o kadar canım sıkıldı ki anlatamam...
Elektrik saatlerini falan bağlatmış ev sahibi sadece gittik üstümüze aldık iskan yok diye 255tl aldılar iskan alınınca paramızı geri iade edicekler sorun değil,avukatıyla görüşüyoruz biz avukatla yaptık kontratı zaten ev sahibi burada olmadığı için elektriğe bu kadar para ödediğimizi duyunca hemen bizi aradı ki hiç konuşmadık ev sahibimizle gelince hemen takdim ederim paranızı dedi,doğalgazıda halletmiş 350tl falan sözleşmesini aldık saat takılmasını istememiş oturucak kişi üstüne alınca saati takılsın demiş,biz 1 temmuzda tuttuk daireyi 9temmuzda daireyi temizlemeye gittik avukatın haberi vardı temizliğe başlanıcağının öğleden sonra kapı çaldı yiğenini göndermiş bir elinde bir kutu çikolata bir elinde çok güzel bi buket çiçekler amcam gönderdi ilk eviniz hayırlı olsun diyor dedi biz şoksizin binada elektrik ve su saatleri takılımı yada ev sahibiyle konuşun en kısa zamanda halletsin çok az birzaman kaldı ancak ev temizlemek uzun sürüyor,ve eşyaların gelicek anca yerleştir falan birde ramazan geldi zor olur
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?