2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım yatagının kenarları deri olduğuna göre
yatak başlığı da deri olmalı görünüm açısından
sen gelinliğini ne zaman teslim alacaksın bu arada?

evet canım haklısın deri başlık güzel durur yatak odamda

Tatlım yarın gelinliğimin detay provası var, şekli şemali ortaya çıkmış olacak, tabi hepsi iğneli şekilde tutturulmuş olarak, beğenmediğim yer olursa tekrar yapılacak, ama hepsini beğenirsem 1-2 hafta içinde bitmiş olacak, yarın akşam gelişmeleri yazarım yine

kızlaaaarrrrrrrrrrrr
nerelerdesinizzz

ay evet ya topluca vaz mı geçsek bugün
benim için artık geç

sen yine iyisin canım bizim yataklarımız yataşın ayrılıp birleşen yatklarındandı. hani bir zamanlar çocuklar duymasında kızınca ayırıyorlardı yatakları. kardeşim sen gittin artık diye yatakları birleştirdi. ben salonda kanepede yatıyorum. yağaım gelse evimde uyumak istiyorum ben birkaç eşyam dışında hiçbirşey bırakmadım. annem taşındı bana ait oda yok malesef.

düğünden sonra evine gidenlere hayranım yaaaa
biz balayını iptal ettirdik malesef. işten ayrıldım yeniden işe girme durumum var. izin alamayacağım için hiç riske atmadık. seneye gideceğiz inşallah. kocişim iki hafta yan gelip yatacak ben işe gideceğim galiba :S

okuyabildiğim kadarıyla maşallah yine birsürü iş halletmiş herkes. beyaz eşyalar için servis geldi. diyordum ki şükür sorunsuz yaptılar. çamaşır makinesini mutfaga koydum. bi baktım musluk su akıtıyor. geri çağırdım. bir sürü onunla uğraştılar. buzdolabının kapı yönünü değiştirin dedim. lastiği oturtamadılar. hava kaçırıyor galiba her evde ille bir aksilik olacak. allahtan mutfak eşyalarımı yıkadım kuruladım. oh is yerleştirdim. eşya alırken çok eksik var almadığım birşey varmı diye çok düşündüm ama şükür. herşeyim tastamam. birde ramazan girmeden şu mobilyalar gelseydi. susuzluğa dayanamıyorum. öyle bırakırım valla eşyayı evde artık

ne güzel canım ya benim daha bir evim bile yok mecbur ramazana kalacağız artık ramazandan önce herkes evini barkını tuttu heryer satılık öyle kızıyorum ki kayınbababama soğudum resmen artık

iyi geceler kızlarrr. biz ailecek kayınvalideme gittik yeni geldik.büyük görümcem ordaydı tatile gelmiş iki gelinde ordaydı valla bi güzel hizmet ettilerrr bana bişey kalmadı perşembede yaylaya çıkacaz sabahtann planlar yapıldı... ay maşşallahhh çok iyi vakit geçirdikk... perde işinide konuştuk ankaradan yaptırmaya karar verdik tüm evin perdelerini.. kızlar geçmişi pek okuyamadım çok yorgunumm... hepinizi çokkk öpüyommmm

Günaydın kızlaar, off bugün hava acayip sıcak, sabah böyleyse öğlene doğru ne olur bilemiyorum

yaa biz dün köşemizin rengini seçmeye gidecektik ama kumaş örneği gelmemiş hala, bugün gelecekmiş hevesim kursağımda kaldı resmen neyse bugün inşallah gelir.. yarında halı bakmayı planladık, inşallah bu sefer evdeki hesap çarşıya uyar

nişanlım ev sahibimizi aramış hala iskan alınamamış, çok stres oldum ne zaman yetişecek o kadar şey diye :18: bu hafta sonu evi temizlemeye gitmek istiyorum ramazandan önce bitsin.. iskan olmadığı için evde elektrik su yok ama şantiyeninkini kulllanabiliriz belki adama söyleyecem..

mobilyaların çok güzel canım güle güle kullan.. ben bu koltuk takımını görmüştüm hatta bizimde hoşumuza gitmişti, seçeneklerimiz arasında vardı.

hayırlı sabahllar...

lemlem, adam iskan konusunda tahmini bir zaman söyledi mi size?

yok canım söylemedi ama uğraşıyormuş almak için.. resmi yerlerde bir sorun çıkmadıkça benden yana eksik hiç birşey yok dedi, bekliyoruz işte. ama alsada almasada bu cmt-pazar evi temizlemeye gitmem gerekiyor, yardım edecek de hiç kimse yok zaten, annem nişanlım ben temizleriz artık..

birde bizim apt 12 daire, 1 tanesinde ev sahibi 1 tanesinde oğlu oturacakmış, kalan dairelerin 8 tanesini eylül- ekimde düğünleri olacak çiftlere vermiş adam aptnımız yeni evlilerle dolu olacak yani çok ilginç çok merak ediyorum.. hatta düşündüm şu an onlarda evlilik düğün telaşında acaba kk'ya gireni varmıdır aralarında diye

Bizim tuttuğumuz evinde iskanı yok ama 6 ay olmuş daha yeni bina bürokrasiye takılmış iskan işi bugün yarın hallolurmuş,ama gittik elektriği açtırdık sadece abonmanlık 255tl ödedik iskan olmadığı için,doğalgazı ev sahibi abonmanlığı falan ödemiş saat takılmamış gidip üstümüze alıcaz bu kadar,su şantiye suyu kullanılıyo ama herşey bağlı tek fatura geliyo paylaşılıyomuş iskan alınınca saatler bağlanıcak ama bi problem yaşamadık öyle şimdi ev sahibini bekliyoruz almanyada ağustos 15de gelicek toplantı yapılıcakmış herşeyi halledicekmiş

oohh çok rahat bi apartmanda oturacaksın demekki canım
şaka maka kınana 1 ay kaldı, bir an önce işe koyulman lazım
yardım edecek başka kimse yok mu?
valla laf olsun diye söylemiyorum, orda olsaydm gelirdim

aa ciddi miii? ama iskan almadan elektriği nasıl açtırdınız? birde çok fazla ödemişsiniz yaa, adam bize yeni evlerde ilk defa abonelik alınacağında çok alırlar, önce ben alırım sonra siz benim üstümden alırsınız demişti, vayyy bey ne iyi adammış o zaman.. iskan alınmadanda yapılabiliyorsa o iş bizde yaptıralım bir an önce, çünkü 1 ay kaldı ve beni iyice stres basmış durumda :18::18:

oohh çok rahat bi apartmanda oturacaksın demekki canım
şaka maka kınana 1 ay kaldı, bir an önce işe koyulman lazım
yardım edecek başka kimse yok mu?
valla laf olsun diye söylemiyorum, orda olsaydm gelirdim

yaa evet yeni evli olacak herkes nasıl bir apt olur acaba? büyük ihtimalle de ramazandan hemen sonra ilk benimki olacağı için diğerlerinin ev yerleştirme işlerini falanda görürüm, ayyy çay demler kek börek yapar giderim ziyaretlerine, ev temizliği yaparlarken iyi olur hem
ahh canım teşekkür ederim, ev yeni ama öyle inşaat pisliği falan yok, tek başımada yapabilrim sanırım.. hafta içide akşam iş çıkışlarında giderim.. yada bi kadın tutarım belki camları kapıları silmesi zor olacak çünkü..

günaydın kızlar,

dün akşam ne güzel huzurla oturmuş plan program yapıyor netten bişiler bakınıyordum. evimde de o sırada tadilat vardı... nişanlım işten çıkıp gidip ilgilenecekti.... kayınvalidem bi aradı akşam bizimki daha gitmemiş... kalktım gittim eve koşa koşa... sonra o da benimle aynı anda girdi eve biz kapıda didişirken içerde bişi oluyodu bi gittik banyoya şampuanlığı takarken matkap su borusuna denk gelmiş boruyu patlattı ypan çocuk ((( çok moralim bozuk.... içerde çamaşır makinesi tuvaletler herşey yepyeni yapılı ve yerleşmiş vaziyette... şimdi bugün fayanslar kırılıcak bir sıra boruyu yeniliemek için yeniden yapılıcak... o kadar canım sıkıldı ki anlatamam...

geçmiş olsun canım, oda evinizin nazarı olsun sıkma canını.. eviniz annenlerin evine yakın mı ne güzel.. bizim aramızda da 8 km var

cnm bizim bina da yeni evlenen ve evleneklerle dolmuş..ama ben en son gelen gelin olucam bizim katta biri 4 aylık evli biri geçen hafta evlendi ..her gittiğimizde girişte bi dügün davetiyesi oluyo:)

geçmiş olsun canım, oda evinizin nazarı olsun sıkma canını.. eviniz annenlerin evine yakın mı ne güzel.. bizim aramızda da 8 km var

sağol canım o kadar çok nazarlık oldu ki evde artık asla nazar değmez... evet anneme çok yakın canım 2 durak var yani 15 dk falan yürüme mesafesinde...

günaydın dostlar yeni birgün daha,galiba ay başında işten çıkıkyorum hala sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum offff gıcık bişi yaa ama yerime hala birini bulamadılar hahahahah
çok geçmiş olsun canım allah can sağlığı versin gerisi hikayeeee hallolur sıkma tatlı canını

lemlem canım ben inşaat firmasında çalışıyorum acık sana bilgi toplicam ama birazdan bu arar iskan alınmadıkça benim bildiğim şantiye suyu ve elektriği ödersiniz oda 2 katı gelir faturanız ben hepsini bir araştırayımm

hııımm o zaman biz bugün nişanlımla önce bi eve gidip bakalım ev sahibiyle görüşelim hafta sonu temizliğe gelecez falan diyelim bari o kadar çok stres yaptımki korkuyorum yetişmeyecek diye zaten.. eğer iskansız alınabiliyorsada hemen alalım bari.

vayy bee sizin ev sahibinizde çok iyiymiş ya, kim düşünür ki çiçek çukulata göndermeyi.. aman nazar değmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…