selam güzel gelinleeeeerrr...
nasılsınız bakalım?
kızlar doğum kontrol halkası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?
duyan veya bilen yok mu acaba?
yalnış anlamıyorsam spiral tarzında bişey ama onu kullanman mümkün değil.
spral bile doğumdan sonra ancak kullanılıyor öneriliyor :82:
bugün tam 3 yakınımı kaybettim birinci derce değillerdi ama can işte çok üzüldümm babamdan sonra kayıp vermeye dayanamıyorum artık
spiral gibi ama kendin kullanıyorsun sipidim zaten konulduğu anda etki gösterdiği için evlendikten hemen sonra kullanabiliniyo bana mantıklı geldi bide doktora gittiğimde sorucam doktora görüşmeye gidenler olursa sorabilirler mi acaba?
bugün tam 3 yakınımı kaybettim birinci derce değillerdi ama can işte çok üzüldümm babamdan sonra kayıp vermeye dayanamıyorum artık
duyan veya bilen yok mu acaba?
sağolun kızlar birsi büyük halam yaşlıydı zaten,diğeri annemim çok sevdiğim yıllardır ark olan bir teyzem var onun babası,hastalık ve en kötüsü en yaralayanda geçen 29 haziranda en yakın arkadaşımı kaybetmiştim kalp krizinden bugünde abisi ölmüş işte bu beni yıktıı genç ölüm sonuçda kimi ararsam açmıyor yada meşguler alıyor hatayda onlarda offffffff daha arkadaşımın yokluğuna alışamadım
şimdi öğrendim adanada suya dalmış başını kuma çarpmış boynu kırılmış
antakya haberde nebil kırbeci yazın çıkıyor arkadaşımdan da bahsetmişler offffffff
oooff dediğin kişiyi faceden aradım çıktı, hastanedeki bi fotosunu koymuş altında bir sürü yorum.... herkes geçmiş olsun diliyor, en son iki saat önceki bir yorumda nur içinde yat yazıyor çok kötü oldum.. Allah yakınlarına sabır versin..
nasılsınız bakalım?
kızlar doğum kontrol haklası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?
nasılsınız bakalım?
kızlar doğum kontrol haklası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?