2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bugün tam 3 yakınımı kaybettim birinci derce değillerdi ama can işte çok üzüldümm babamdan sonra kayıp vermeye dayanamıyorum artık

yalnış anlamıyorsam spiral tarzında bişey ama onu kullanman mümkün değil.
spral bile doğumdan sonra ancak kullanılıyor öneriliyor :82:

spiral gibi ama kendin kullanıyorsun sipidim zaten konulduğu anda etki gösterdiği için evlendikten hemen sonra kullanabiliniyo bana mantıklı geldi bide doktora gittiğimde sorucam doktora görüşmeye gidenler olursa sorabilirler mi acaba?

anladım canım öyle yapacağını erkeğin korunması daha iyi.
aynı şey en azından giden yine de sorsun tabi :76:

sağolun kızlar birsi büyük halam yaşlıydı zaten,diğeri annemim çok sevdiğim yıllardır ark olan bir teyzem var onun babası,hastalık ve en kötüsü en yaralayanda geçen 29 haziranda en yakın arkadaşımı kaybetmiştim kalp krizinden bugünde abisi ölmüş işte bu beni yıktıı genç ölüm sonuçda kimi ararsam açmıyor yada meşguler alıyor hatayda onlarda offffffff daha arkadaşımın yokluğuna alışamadım
şimdi öğrendim adanada suya dalmış başını kuma çarpmış boynu kırılmış
antakya haberde nebil kırbeci yazın çıkıyor arkadaşımdan da bahsetmişler offffffff

Son düzenleme:

oooff dediğin kişiyi faceden aradım çıktı, hastanedeki bi fotosunu koymuş altında bir sürü yorum.... herkes geçmiş olsun diliyor, en son iki saat önceki bir yorumda nur içinde yat yazıyor çok kötü oldum.. Allah yakınlarına sabır versin..

üzüntüler geldimmi üstüste gelir zaten

selam güzel gelinleeeeerrr...

nasılsınız bakalım?

kızlar doğum kontrol haklası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?

evet tatlım duydum 21 gun içinde kalıo sonra çıkarıosun.. içinden farkında olmadan çıkabılmesı ve korunmasız kalman dısında olumusz bıse yazılmamıs tabii birde 21 gun sonunda bunu nası bulup çıkarcas:97::44::97::44::97::44:

selam güzel gelinleeeeerrr...

nasılsınız bakalım?

kızlar doğum kontrol haklası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?

evet tatlım duydum 21 gun içinde kalıo sonra çıkarıosun.. içinden farkında olmadan çıkabılmesı ve korunmasız kalman dısında olumusz bıse yazılmamıs tabii birde 21 gun sonunda bunu nası bulup çıkarcas:97::44::97::44::97::44:

ilk defa duyuyorum biraz okudum, ne bilim, eczanelerde falan bulunur mu acaba, eğer koruyuculuğu söylendiği gibiyse diğer bütün yöntemlerden daha kolay, pratik ve daha sağlıklı... birde aylıkmış bunlar, acaba denize girdiğimizde çıkar mı

* Doğum kontrol halkası nasıl bir gebelikten korunma yöntemi?
Her gün hap almak kolaydır ancak çalışan kadınlar bunu çok sık unutur. Doğum kontrolünde kullanılan ve en güncel tercih olan aylık doğum kontrol halkası, düşük doz hormon içeriği ve kullanım kolaylığı sayesinde modern bir doğum kontrol yöntemidir. 10 kadından 9’unun hemcinslerine önerdiği halka, 8 yıldır 5.5 milyon kadın tarafından kullanılıyordu.

Doğum kontrol halkasının ne gibi avantajları var?
Aylık doğum kontrol halkası, piyasadaki en düşük doz hormon içeriğine sahip üründür. Ayrıca her gün hatırlamak da gerekmiyor. Bu yüzden Avrupa’da kullanımı çok yaygın... Kadınların günlük temposu, çalışsa da çalışmasa da yoğun olduğu için doğum kontrolünde pratik bir yöntem istemeleri çok normal.

kızlar doğum kontrol haplarını okudum da baya bir tırstım, bir sürü yan etkileri varmış yaaa, aslında ben şu kisitim için bi süre kullansam mı diye düşündümde, önce bir doktora sormam gerekiyor tabiki.. gerçi son hastane maceramdan sonra bende hastane doktor fobisi oldu, rüyalarıma bile giriyor nasıl gidecem bilmiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…