2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bütün yazılanları okuyayım dedikçe ay bitmedi bir türlü sayfalar.

Elektrik saatlerini falan bağlatmış ev sahibi sadece gittik üstümüze aldık iskan yok diye 255tl aldılar iskan alınınca paramızı geri iade edicekler sorun değil,avukatıyla görüşüyoruz biz avukatla yaptık kontratı zaten ev sahibi burada olmadığı için elektriğe bu kadar para ödediğimizi duyunca hemen bizi aradı ki hiç konuşmadık ev sahibimizle gelince hemen takdim ederim paranızı dedi,doğalgazıda halletmiş 350tl falan sözleşmesini aldık saat takılmasını istememiş oturucak kişi üstüne alınca saati takılsın demiş,biz 1 temmuzda tuttuk daireyi 9temmuzda daireyi temizlemeye gittik avukatın haberi vardı temizliğe başlanıcağının öğleden sonra kapı çaldı yiğenini göndermiş bir elinde bir kutu çikolata bir elinde çok güzel bi buket çiçekler amcam gönderdi ilk eviniz hayırlı olsun diyor dedi biz şoksizin binada elektrik ve su saatleri takılımı yada ev sahibiyle konuşun en kısa zamanda halletsin çok az birzaman kaldı ancak ev temizlemek uzun sürüyor,ve eşyaların gelicek anca yerleştir falan birde ramazan geldi zor olur

[[/QUOTE]

ne güzel ev sahibiymiş o öpesim geldi.

herkes korunmaktan konuşmuş. ya ben kesinlikle pre. kullanamam alerjim var. bende kist var üç kez doktora gittim. herbiri hiçbir test yapmadan hap verdi. kullandım ama hep yan etki yaptı. izmit te yada istanbul anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz varmı. artık iki ay kaldı gitmem lazım.

Bizde hafta sonu gelinliğimi kesin alacağız. Ben uzakta olduğum için dar vaktimiz var. Hafta sonu aldım aldım, 15 gün sonraya kalır yoksa. Davetiye ve fotoğrafçı işinide halledeceğiz bu hafta sonu. Bidahaki gittiğimdede 15 gün sonra yani yatak odası takımı, halı ve perdemizi alacağız. Vaktim kalırsa kına elbiseside bakmak istiyorum ama kafamda hiçbişey yok. Kınada nasıl bişey giysem, ne renk olsa, uzunmu kısamı olsa karar veremedim Abiye bakmaktan nefret ediyorum, nişandada bi ay dolanmıştım. Gelinlik bakmak daha zevkli bence.

Selam kızlaar, geçmişi okumadan dalıyorum
bugün gelinlik provama gittim, herşeyi hayalimdeki gibi ilerliyor , iğneyle tutturulmuş şekilde gördüm, şimdi o tutturulmuş yerler dikilecek, haftaya tekrar gideceğim , umarım bir sorun çıkmaz

ay okuyunca ben heyecanlandım. inşallah istediğin gibi olur. ben cesaret edemedim. hazır dikilmiş aldım. hop giydim denedim aldım

biliyo musunuz bazen enerji patlaması yaşıyorum
konuştukça konuşuyorum hiç durmadan
az önce de konuşmaktan tansiyonum düştü yine başım döndü
ay ne olcak benim bu halim

aslında bende öyleydim ama üç yıl bankada çalışıp bütün gün konuşmaktan artık yoruldum

iyi geceler kızlar herkezin hazırlıkları son hız devam ediyo ne güzel
tabi benimkiler sallantıda gelinlik kına elbiselerim bindallım düzenim ütüm eşyalarımın yıkanması evimin boyanması falan hep bayramdan sonra olacak gibi yada oruçta beni ordan oraya sürüklicekler düğünüm 22 eylül etrafımdaki herkez ozamana hallerdilir diyo ama ben sitresten kuduruyorum benim düğnüm olacak ve kimsenin umrunda değil gibi hissediyorum yaa zaten nişanlımın ailesi bialem benden habersiz perde almaya kaltılar şimdi bir sorun çıkıcakmı diye dahada sitres yapıyorum
sadece kendi yapabileceğim hazırlıklar tamma gibi oda alının üç beş mutfak eşyası :44:
ağlamak istiyorum yaaa :84::84:

bir ay önce ayrıldım. tekrar gireceğim. cuma günü kısmetse bir görüşmem olacak. yapamadım evde oturmaktan sıkıldım. borcumuzda var. biraz elimiz rahatlasın belki çocuk olunca çıkarım yine.

canım yaa ağlama bak benimde hala çoğu şeyim yok. düğün salonum tutuldu daha görmedim bile okadar bunaldımki bir ara ne haliniz varsa görün dedim. benimde iki ailede hiç düğün yapacak gibi değil. misafir gibi gelecekler. düğüne iki ay var. altınlarım bile alınmadı. alınacağınıda sanmıyorum. borç var diyip kenara çekiliyorlar. amannn eşyalarım cumartesi gelecek. herşeyim bayramdan sonraya kaldı. kına yapacağım yer bile yok daha. elbisem yok. işin kötüsü paramızda bitti ayh ben bile ne dertliymşim. aman ya herşey olacağına varır. takma kafana.

evimizden kiracı çıkacak ve evimizi temizlicez
tek tek beyaz eşyacımızı ve mobilyacılarımızı aricaz, aldıklarımızı getirticez
badana yapılacak
evde yapılması gereken bir kaç tadilat işi var
bunlar bittikten sonra evimizi yerleştiricez
kına malzemelerimden hiçbişeyim yok ortada, sadece taçlarmı yapmaya başladım
kına kıyafetim yok
bindallım yok
gelinliğim henüz tamamlanmadı
gelin çiçeğim yok
tüllerimiz ve perdelerimiz yok
halılarımız daha gelmedi
avizelerimiz yok
ayyy bunlar bir aya sığacak mı çok endişeliyim aaççıkcası

desteğin için tşk ederim sende benim gibi dertlisin inşallah seninde her işin hal olur en büyük sorun ve duymaktan nefret ettiğim kelime para yok ee para yok diye bizim düğünümüz olmıcakmı bişekilde borç harç yapılacak işte bizim stresimiz bize yeter aileler bizleri sakinleştireceğine daha da strese sokuyo

benimkilerde misafir gibi gelecekler düğüne şeytan diyo alma düğüne bana o kadar sitres yaşattılar
benimde salonum tutuldu görmedim ama tutulduğuna şükrediyorum düğünde görürüm artık
birtek mobilyalarım alındı altınlarım nişanda takılmıştı o konuda sorun yok çok şükür tabi düğünden sonra gitmezse

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar, dün akşam bütün stresimi attım çok şüküüüüüür. ooh daha mutluyum.

sonunda bizimde evimiz tutuldu kızlar çok şükür

hayırlı olsun güle güle oturun canım..

hayırlı olsun jelooo, böyle kataloglarda modeli hiç belli olmuyor ama eminim güzeldir..

hayırlı olsun canım

canım cok guzelmıs halın bızde gırılı sıyahlı beyazlı bırsey ıstıyoruz koltuk takımımız o renklerde olucak cunku kısmetse.umarım gonlume gore bulabilirim

bende grili bir halı baktım, gri siyah beyaz desenli halı düşünenler karmen halı diye bir marka var onada bi bakın, kabartmalı çok güzel bir halıydı fiyatı 320tl miş.. daha başka markalarada bakacam tabikii..

Bak araştır öyle al bu benim üçüncü halı bakışımdı ve sıkıldım daha fazla gezmiyim bu olsun dedim,ama sana tavsiyem bakman daha uygun fiyata bulursun yada daha güzel içine sinen modeller çıkar karşına

kızlar çok mutluyum çok mutluyum, dün bir sürü plan kurdum ve bu sefer evdeki hesabı çarşıya uyduracam dedim.. uydurdumda sonunda, nişanlımı sürükledim resmen ama birsürü işi hallettik

önce babamın bir hafta önce verdiği altın paraları vardı düşer düşer diye beklemekten alamamışım bitürlü, baktım düşeceği yok çıktıkça çıkıyor, iş çıkışı hemen kuyumcuya gittim altın işlerini hallettim..

sonra evimize koştum, ev sahibimiz çıkmış tlfla aradım, eve su bağlatmış geçici olarak temizlik falan yapılabilirmiş, bu cumartesi-pazar geleceğimizi söyledim tamam dedi..

sonra salon takımımızı ve yemek odası takımımızı aldığımız yere gittik, mobilyalarımız gelmiş depoda bizi bekliyorlarmış, haftaya cumartesi teslim tarihini belirledik, ordan birde cam orta sehpa almıştık, sonra düşünüp salonumda orta sehpa kullanmamaya karar verdim gereksiz diye iade etmek istedim tamam dediler.. bellonadan yatağımızı aldık, novadream modeli, yatağımıza yükseklik olarak uygun olan ve de bize rahat gelen bir yatak oldu... ödemelerin bir kısmını daha yaptık.

sonra yatak odası takımımızı aldığımız yere gidip haftaya cuma olarak teslim tarihini belirledik.. orda çok güzel abajurlar vardı onlara baktık nişanlımla beğendiklerimin fotosunu çektim..

sonra köşe koltuğumuzun rengini belirlemeye gittik, kargoda beklediğimiz renk gelmemiş yokmuş öyle bir renk.. bizde renk kartelasını alıp eve götürdük, evde annem babam nişanlım hepberaber koltuğumuzun rengine karar verdik. mor olacak

sonra bosch bayisine gidip, değiştireceğimiz bulaşık makinasının modelini belirledik, adam çok yardımcı oldu sağolsun, daha önce beyaz aldığımız bul. mak. mutfağa uymayınca çelik olanlardan daha üst model bir şey beğendik.. modelini yazdık bugün nişanlım beyaz eşyalarımızı aldığımız yere gönderecek, onunda siparişini vereceğiz.

eve geldik yemeimizi yedik, hemen vatan bilgisayara koştuk, neyseki mağaza kapanmadan yetiştik, tv modellerine falan baktık araştırdık beğendiklerimizi not aldık, eve geri geldik, beğendiğmiz tvleri nişanlım intden araştırdı onlarıda belirledik..

bu arada yolda oraya buraya giderken bir yandan da nişanlım evimizi temizletmeye bir kadın araştırdı, bugün haber gelecek birinden.. ama annemde ev o kadar pis değil gerek yok biz temizleriz dedi... nişanlım boşverin yorulmayın diyor ama bende düşündüm o paraya bir avize alırız dedim vazgeçtik...

bu kadar işi resmen koşa koşa yaptık, canımız çıktı ama eğer bunları yapmasaydık bugün yine stresten ölüyor olacaktım..demekki planlı programlı bir şekilde koşturunca oluyormuş..

Herkes panik olmuş benim gibi. Bende çok panikledim, hiçbişey yok ortada. Gelinlik, kına elbisesi, bindallı, ayakkabı, gelin tacı falan hiçbişe yok ortada. Balayına nereye gideceğimizi bilmiyorum. Fotoğrafçı yok ortada, davetiye yok. Eşya zaten yok, evlenince bi süre ben uzakta olduğum için sadece yatak odası alcaz. Hadi ev derdim şimdilik yok onu geçtim ama, onun dışında hiç bişey yok. Bizim tek yaptığımız, kına nikah ve düğün salonu tutuldu. düğün salonunu ben görmedim. düğünüm 24 eylülde, hazırlıkların hiçbiri beni gelinlik kadar korkutmuyor. Sanki onu alsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Davetiye dediğin seç 2 günde çıkar, fotoğrafçıyı seçeceksin parasını verip randevunu alacaksın. Gelinlik ve kına elbisesi tek problem.

canım dün bende stresten ölüyordum, düğünüme 1 ay kadar kalmıştı yapılacak birsürü iş vardı, en önemlisi ev problemiydi.. bak bir günde koşturmacayla neleri hallettik.. demek olabiliyormuş hiç üzülme.. ama mobilya beğenme işi uzun sürebiliyor, mağaza mağaza dolaşacaksınız, nişanlın yanında yoksa bile sen şimdiden en azından bilindik mobilyacılara falan gidip beğendiklerini belirle.. sonra seçmesi senin içinde çok kolay olur.. gelinlikte bak, bi arkadaşınla veya annenle akşamları çıkın bikaç gelinlikçi gezin dene bak sonradan alması bir günlük iş olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…