ay okuyunca ben heyecanlandım. inşallah istediğin gibi olur. ben cesaret edemedim. hazır dikilmiş aldım. hop giydim denedim aldımSelam kızlaar, geçmişi okumadan dalıyorum
bugün gelinlik provama gittim, herşeyi hayalimdeki gibi ilerliyor , iğneyle tutturulmuş şekilde gördüm, şimdi o tutturulmuş yerler dikilecek, haftaya tekrar gideceğim , umarım bir sorun çıkmaz
iyi geceler kızlar herkezin hazırlıkları son hız devam ediyo ne güzel
tabi benimkiler sallantıda gelinlik kına elbiselerim bindallım düzenim ütüm eşyalarımın yıkanması evimin boyanması falan hep bayramdan sonra olacak gibi yada oruçta beni ordan oraya sürükliceklerdüğünüm 22 eylül etrafımdaki herkez ozamana hallerdilir diyo ama ben sitresten kuduruyorum benim düğnüm olacak ve kimsenin umrunda değil gibi hissediyorum yaa zaten nişanlımın ailesi bialem benden habersiz perde almaya kaltılar şimdi bir sorun çıkıcakmı diye dahada sitres yapıyorum
sadece kendi yapabileceğim hazırlıklar tamma gibi oda alının üç beş mutfak eşyası :44:
ağlamak istiyorum yaaa :84::84:
canım yaa ağlama bak benimde hala çoğu şeyim yok. düğün salonum tutuldu daha görmedim bileokadar bunaldımki bir ara ne haliniz varsa görün dedim. benimde iki ailede hiç düğün yapacak gibi değil. misafir gibi gelecekler. düğüne iki ay var. altınlarım bile alınmadı. alınacağınıda sanmıyorum. borç var diyip kenara çekiliyorlar. amannn eşyalarım cumartesi gelecek. herşeyim bayramdan sonraya kaldı. kına yapacağım yer bile yok daha. elbisem yok. işin kötüsü paramızda bitti ayh ben bile ne dertliymşim. aman ya herşey olacağına varır. takma kafana.
sonunda bizimde evimiz tutuldu kızlar çok şükür
Kızlar bugün halı işimide hallettimakşam iş çıkışı gittik nişanlımla bakalım diye pierre cardinmi royalmi diye arada kaldık ama royal halının desenleri gözümüze daha hoş geldi yeni çıkmaş modelinden aldık grili siyahlı beyazlı işte bu
Eki Görüntüle 231173
hayırlı olsun canım
canım cok guzelmıs halın bızde gırılı sıyahlı beyazlı bırsey ıstıyoruz koltuk takımımız o renklerde olucak cunku kısmetse.umarım gonlume gore bulabilirim
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar, dün akşam bütün stresimi attım çok şüküüüüüür. ooh daha mutluyum.
hayırlı olsun güle güle oturun canım..
hayırlı olsun jelooo, böyle kataloglarda modeli hiç belli olmuyor ama eminim güzeldir..
Evet belli olmuyor resmini çektim aslında telefonumda bir ara eklerim,ama diğer baktığım modellerden çok farklı çok cici haftasonu teslim istedim
bende grili bir halı baktım, gri siyah beyaz desenli halı düşünenler karmen halı diye bir marka var onada bi bakın, kabartmalı çok güzel bir halıydı fiyatı 320tl miş.. daha başka markalarada bakacam tabikii..
Herkes panik olmuş benim gibi. Bende çok panikledim, hiçbişey yok ortada. Gelinlik, kına elbisesi, bindallı, ayakkabı, gelin tacı falan hiçbişe yok ortada. Balayına nereye gideceğimizi bilmiyorum. Fotoğrafçı yok ortada, davetiye yok. Eşya zaten yok, evlenince bi süre ben uzakta olduğum için sadece yatak odası alcaz. Hadi ev derdim şimdilik yok onu geçtim ama, onun dışında hiç bişey yok. Bizim tek yaptığımız, kına nikah ve düğün salonu tutuldu. düğün salonunu ben görmedim. düğünüm 24 eylülde, hazırlıkların hiçbiri beni gelinlik kadar korkutmuyor. Sanki onu alsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Davetiye dediğin seç 2 günde çıkar, fotoğrafçıyı seçeceksin parasını verip randevunu alacaksın. Gelinlik ve kına elbisesi tek problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?