2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemölem sen neden ihmal ediyosun onu ya
belki de geçmiştir kistin ki çoğunlukla geçmiş oluyo
en kısa zamanda git lütfen
ihmal edlilecek bişey değil bu

lemölem sen neden ihmal ediyosun onu ya
belki de geçmiştir kistin ki çoğunlukla geçmiş oluyo
en kısa zamanda git lütfen
ihmal edlilecek bişey değil bu

canım eğer geçmişse zaten gitmeme gerek yok, geçmemişse ameliyat edecekler kiiii, düğün öncesinde ameliyat falan olamam hele ki bu kadar işin içinde mümkün değil, daha çok stres olurum, hem her iş kalır hem o streste ameliyat sonrası iyileşmemde çok geç olur.. sancım ağrım yok.. gidipte öğrenmek istemiyorum ama evlendikten sonra gidecem mutlaka.. o zaman kafamda rahat olur, gider muayenemi olurum rahat rahat, ameliyat gerekiyorsa onuda olurum..

Sıra sizde kızlar, şimdiden ömürboyu mutluluklar dilerim Temmuz gelini olaraktan

Sıra sizde kızlar, şimdiden ömürboyu mutluluklar dilerim Temmuz gelini olaraktan

teşekkürler hevin, sanada bir ömür boyu mutluluklar dilerim,, hayırlı olsun yeni yuvan, resminde gelinliğin çok güzel görünüyor,
hazır konumuz korunma mevzusu iken, sanada soralım neyle korunuyorsunuz? hapsa eğer ne kadar önce başlamıştın?

teşekkürler canım sağol, darısı tez zaman sizin başınıza inşallah,
ben hapla korunuyorum ama fazla kullanmayacağım, düğünden 2 hafta önce başladım almaya, şu ana kadarda bir sorun olmadı şükürler olsun.
çok kararsız kaldığım için çok geç başladım almaya ama bir yan etki falan görmedim.

teşekkürler canım:)

anladım canım
umarım geçmiştir
evlemdikten sonra git ama

slm kızlar izmirliler bişi sormak istiyorum buca yıldız koop taki evler nasıl çok mu uzak orası

Selam Eylül ayının güzel gelinleri

selam güzel gelinleeeeerrr...

nasılsınız bakalım?

kızlar doğum kontrol haklası diye bişey var hiç araştırdınız mı ?

Korunma yöntemleri konuşulmuş. Biz de 2-3 sene bebiş düşünmüyoruz. Nişanlımla konuşmadan önce annem hap iç diye diretiyordu. Etrafımdaki yeni evli kuzen ve arkadaşlarım hap kullandıktan sonra kilo almaya ve selülitlenmeye başladılar. Korktum açıkçası :26: Ardından annemin doktoruna sordum. Kadının söylediklerini aynen yazıyorum: "Biz öncelikli olarak erkeğin korunması yani prezervatif kullanılması taraftarıyız. Ancak erkeğin kullanmayı istememesi durumunda en düşük dozlu doğum kontrol haplarını öneriyoruz. Doğum kontrol hapı illa kilo yapacak diye bir şey yok. Boğazını tutmayı bilirsen kilo yapmaz. Selülit eğer genetikse, hap kullanmasan da selülitin oluşacaktır"

Ben doğum kontrol hapına ikna olmuştum ki nişanlım karşı çıktı. Vücuduma hormon yüklememi istemiyormuş. Prezervatif kullanabilirmiş. Ama şöyle de bir durum vardı, geçen sene mantardan çok çektim. Prezervatifin tahrişinden korktum bu sefer de :26: Geçen yıl beni mantardan kurtaran canım doktoruma gittim bu sefer. Her şeyi konuştuk. Prezervatifin bana bir zararının olmayacağını, korkmamam gerektiğini, ilk geceyi zor geçirmeme neden olacak bir durum olmadığını anlattı

Şimdilik prezervatif. Ama ilerleyen zamanda prezervatifin alternatifi halka. Halkanın avantajları dezavantajlarından daha fazla gibi, en azından benim için.

ben bu halka olayını hala anlamadım ya neyse :97:

ocwmays, bu halka silikon gibi bir maddeden düşük hormon içeren bir şey. 5.4cm çapında . Takılıp çıkarılabilen spiral gibi. Adetin ilk günü yerleştiriyormuşsun, 21 gün kalıyormuş, 7 gün takmayacakmışsın. O 7 günde de adet oluyormuşsun. İnternette daha fazla bilgi mevcut.

Tabi bunu evlenmeden önce kullanabilmek mümkün değil. Evlendikten sonraki ilk adette başlanabilir.

Son düzenleme:
Kızlar bugün halı işimide hallettim akşam iş çıkışı gittik nişanlımla bakalım diye pierre cardinmi royalmi diye arada kaldık ama royal halının desenleri gözümüze daha hoş geldi yeni çıkmaş modelinden aldık grili siyahlı beyazlı işte bu

Son düzenleme:
sonunda bizimde evimiz tutuldu kızlar çok şükür

hayırlı olsun canım

canım cok guzelmıs halın bızde gırılı sıyahlı beyazlı bırsey ıstıyoruz koltuk takımımız o renklerde olucak cunku kısmetse.umarım gonlume gore bulabilirim

slm kızlar izmirliler bişi sormak istiyorum buca yıldız koop taki evler nasıl çok mu uzak orası

merhaba canım ben izmirliyim ve 4 yıl buca eğitim fakültesinde okudum.Bazı arkadaşlarımız yıldız mahallesinde kalıyorlardı ama okula eshotla geliyorlardı.Yani yürüyerek merkeze inemessin o konutlarda oturacaksan.Ama arabayla 5 dakikaydı mesafesi.Senin tercihine kalmış yani.Ama ev kiraları ucuz değildir.Malum üniversiteye yakın bir yer

Canım ben de hapların ne kadar faydası varsa o kadar da zararı olduğunu düşünüyorum.Düşünsene üreme yani kadınlık hormonumuzun salgılanması duruyor.Bu hangi doktor aksini iddia ederse etsin doğaya ters bi durum.Ki haplar direk karaciğer ve böbreklerimizi etkileyen unsurlar.Ama siz bana bakmayın ben hastalandığımda bbile kendimi bitki çaylarıyla tedavi etmeye çalışan biriyim Halkayı hiç duymamıştım.Bu konuyu ben de araştırayım bi

sonunda bizimde evimiz tutuldu kızlar çok şükür

Evin hayırlı olsun tatlım,içinden huzurunuz eksik olmasın

Güle güle kullan ohh eksiklerden biri daha bitmiş

hayırlı olsun canım

canım cok guzelmıs halın bızde gırılı sıyahlı beyazlı bırsey ıstıyoruz koltuk takımımız o renklerde olucak cunku kısmetse.umarım gonlume gore bulabilirim

Çok araştırdım bende çoğu uymadı hoşuma gitmedi en son royalde karar verdim çok hoşuma gitti farklı bir koleksiyon yapmışlar, bakmanı tavsiye ederim inşallah gönlüne göre bir halı bulursun sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…