2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sen bizden hızlı çıktın bu kadar işi nasıl hallettin bravo sana valla planlı programlı olunca herşey halloluyor çok sevindim adına bu hafta gidip evini temizlersin misler gibi kokar evin sonrada gelsin eşyalar tamamdır

canım gördüğün gibi bi çok işiniz halloşmuş

canım gördüğün gibi bi çok işiniz halloşmuş

evet gerçekten bir sürü işi hallettik.. kafam rahatladı, cumartesi temizlik var beklerim. :82: dün 10da eve geldik 12ye kadarda int de tv araştırması ve koltuk rengi seçimi yaptık..

ama dün beni bir görmeliydiniz resmen koşuyordum, nişanlımda canım hiç sesini çıkarmadan koştu benimle... yarın evleniyomuyuz aşkım? bugün bunları bitirmek zorundamıyız? diye diye geldi, arada da tabi köşe koltuğumuzu alacağımız mobilyacıyla kavga ettim, bizi oyaladığı ve istediğimiz renk olmamasına rağmen kargodan geldi dediği için.. tüm sinirimi adama kustum resmen nefes almadan konuşarak.. adamıda paniklettim napacağını şaşırdı

lemlem okurken bile basım döndü:) darısı basıma artık bende hallederim sırtımdan şu yükleri atarım insallah

Lemlemcim maşallah sana kız üstünden büyük bi yük kalkmıştır ohh.. Bizde avize işlerimizi hallettik. Hepsini farklı yerlerden aldık. Toplamda 8 avize 220 tl ye halloldu Çok lüks şeyler değil tabi ama hepsini de beğendim. Pahalıya patlıcak diye korkuyodum ama çok şükür araştırarak uygununu bulduk. Bugünde şohbenim takılıcak ewime. Öğle arası çamaşır mak. bulaşık mak. alınacak. İş çıkışındada yine temizlik
Kızlar buzdolabımı profilo aldım şu derindondurucusu aşağıda olanlardan. çamaşır mak bulaşık mak ne alayım sizce?? Çok pahalı olmıycak ama. Çamaşır mak. 6 kg 800 devir alayım diyorum. bulaşık mak. 3 programlı. Sizce vestel nasıl bir marka??

lemlem okurken bile basım döndü:) darısı basıma artık bende hallederim sırtımdan şu yükleri atarım insallah

inşallah canım darısı başına, hepimiz hayırlısıyla bütün işlerin hakkından gelecez... işler bizden korksun bee

bugünde gidip temizlik için vileda, kova, tas ve biraz daha cam silme bezi gibi bişiler almam gerekiyor.. deterjan falanda almam lazım hatta... ayyy kendi evime deterjan alacam elektrikli süpürgede götürmek gerekir mi acaba

:44: speeeedy boş ev neyle tamizleniiiiiiir?

günaydın kızlar bugün panik içindeyiz hepimiz.
.benimde salon koltuklarımı aldık ama 3 hafta sonra gelecekmiş..
gelinlik desen baktım ama nişanlımı ikna edemedim yarın onla bakıcaz ..
kına elbisesi bi tane bulmuştum çok ta sevinmişyim ama satılmışbide onun için gezmem lazım..
halılar ortada hiç yok
avizem yok
damatlık falan daha halledilmedi ..ama digerleri tamam sayılır salonlar tutuldu..
kına hazırlıklarımı hiç yapmadım daha yarın onun için biraz alışveriş yapıcaz..
bide akrabalar merak etmiş eve gitcez yarın görüceklermiş...
sürekli çalışıyorum.. dügüne kadar 5 gün iznim var yetişir mi acaba...
bide araya ramazan giriyo bayramda giymeye hoş bi kıyafette almak lazım:)

bu arada lemlemcim halletmene sevindim işlerini daha tv derdi de var bizim gidiyoruz adamlar bi sürü özellik soruyo afallayıp kalıyorum

cnm çamaşır makinasını ben 8 kiloluk aldım içine büyük şeylerde atarsam diye ama bulaşık makinem 2 programlı yeter diye düşündüm..ben arçelik aldım ikisinide..
vestel evde 2 programlı var çok kötü çıkarmaya başladı 8 ay falan olmuştu alalı ablamdada 3 programlı var o memnun..

günaydın herkese
canım karışmak gibi olmasın ama vestel çok iyi değil diye biliyorum yine de sen bilirsin beyaz eşya biraz da şans işi aslında

Bizim evdeki tüm beyaz eşyalarımız hatta tv miz bile Vestel.
buzdolabımız dijital 1 kez servis ayarladı hala aynı ayardayız mükemmel soğutuyr sebzeler 1 hafta biöe kalsa hiç bişey olmuyor.
bulaşık mak. iç haznesi bize biraz küçük geliyor daha büyük olsa daha rahat olabilir 3 programlı zaten genelkde 2 tanesini kullanıyorum. ondan da memnunum..
çamaşır mak. 8 kg ve 12 dk yıkama özelliği var mükemmel ötesi diyebilirim.
Tv dünde söylemiştim 100 Hz+Ful HD 42inç kocaman ve gayette güzel

ama beyaz eşya işi şans işi canım.

lemlemcim dün bizim ev temizlendi işlerim yoğun ve tadilat olduğu için kadın tuttuk. Benim unuttuğum şeyleri yazayım sana tuz ruhu, tel (yerlerde boya falan varsa onları temizlemek için) bi de kadın elektrik süpürgesi olsa daha iyi olur demişti ama onu unuttuk artık

lemlemcim dün bizim ev temizlendi işlerim yoğun ve tadilat olduğu için kadın tuttuk. Benim unuttuğum şeyleri yazayım sana tuz ruhu, tel (yerlerde boya falan varsa onları temizlemek için) bi de kadın elektrik süpürgesi olsa daha iyi olur demişti ama onu unuttuk artık

saf çamaşır suyu ve normal deterjan en güzeli.
yanında çalı süpürgesi götür bide faraş öylece temizlersin.
camlar içinde pril alabilirsin. önce kaba temizliğini yapın sonra evden eski vileda götürürsün yerler zaten devamlı siliniyor

Son düzenleme:
Ya ewet tamamen şans işi. Aslında bosch almak istiyoruz ama fiyatlar pahalı. En uygun vestel ama çewremde çok şikayet duyuyorum onunla ilgili. Speedy ne güzel sen şanslıymışsın maşallah. beko yada profilo alıcaz heralde.

bende çok duydum ama bu markalarda da çok var memnun olmayan. en yakınım annem zaten uzaktan duysam umursamam
ianşallah sende şanslı olursun

süpersin canım :) bizde hızlı hızlı hallerdenız ki nişan olalı 4 hafta oldu 5 hafta sonrada evlenıyoruz işte bi şekilde işlerin hızla halledilmesi gerekıodu.ev tutuldu nişanlım tek yaşadığı için 3 hafta once oraya taşındı gelınlık dikilio 10 gun sonra teslım ev esyalarımız bellonadan 9,000 e hallettık hepsını bı de hedıyesı olan tv yı fırınla deiştirdikdüğün yeri nikah yeri kına davetiyeler yemek takımları bardak tencere seti uyku setleri battaniyeler hazır hepsi ,çok yorulduk, özellıkle be çok halsızleştim bi de demir eksikliği filan çıkınca şimdi dinlenıyorum. biraz gucumu toplayayım, bulaşık çamaşır mak halı perde avize damatlık birde otobüs tutma işi kaldı.. eksıklerım olursada umrumda deil, sonucta neden evlenıyoruz bi şekilde beraber de halledılır... hepimize bol bol mutluluk aşk huzur dayanışma :)

Benim deterjanları 1 saatte aldık annem aldı saolsun çok masraflı oldum ona ama napıyım,domestos kiloluk bidonda aldık bi tanede normal boy aldık kiloluktan doldurmak için,cif normal olandan birde çamaşır suyu etkili olandan aldık(buda kiloluk) normal zeminlere marc aldık,parke zeminlere pronto aldık, pril aldık hem camlara hem bulaşık için,bu arada deterjanları yumuşatıcıları ve leke çıkarıcılarıda aldık,birde tuvalet kağıdı kağıt havlu çoklu olanlardan aldık,mikrofiber bez bir dolu almıştı annem,iki tane vileda aldık, daha bir dolu şey temizlik için ama bunlar az para tutmuyor ve çoğu yarılanıyor temizlikte bolca gidiyor ama ev mis gibi oluyor

canım boschta kampanya var, biz dün gittiğimizde gördüm, mutlaka bi bosch bayisine gidip incelemeni tavsiye ederim, 3lü setler yapmışlar..

çamaşır makinasının devir sayısı sadece çamaşırı en son ne kadar sıktığı ile alakalı birşey, eğer doğuda veya karlı kışlı çamaşırların geç kuruyacağı bir şehirde yaşıyorsanız devir sayısını yüksek alın, ama izmir istanbul antalya gibi yerler için 800-1000 devir gayet de yeterli.. devir sayısı ne kadar fazla olursa çamaşırlarınızı o kadar yıpratır.. ben 1000 devir 6kg luk aldım..
bulaşık makinesinde 4 proramlı aldım, aslında programların hiç bir anlamı yok zaten hep aynı sıcaklıkta yıkıyorsun.. ama benim aldığımda iki kişiyiz bulaşık mak. de baya bekleyecek, ıslatma diye bir özelliği vardı sırf o yüzden onu aldım. birde az bulaşık olduğunda hızlı yıkama özelliği olduğu için, işimi görecek programlar... ama 2 ve 3 programlılar arasında hiç bir fark yok, bize bölge müdürü anlattı bunları ve bizim evdekide 2 programlı çok da memnunuz.. eğer çok fazla bir özellik istemiyorsan 2 prog lı almanı tavsiye ederim...

Son düzenleme:
İŞALLAH speedy yaa senin şansından bulaşsın azcık bizede maşallah sen eşyalarının hepsinde şanslısın. Herşeyi uygun fiyata hallettin

canım benim inşallah
benim şansım inan çok araştırdım bide hep kendim aldım.
herşeyin uygununa kaçtım. önce ihtiyacım olanı aldım gereksiz dediklerimi hep en sonra bıraktım halada öyleyim

benimde annem aldı. bizde mutfak eşyasını erkek tarafı alır yarısını kız yarısını erkek kuru bakliyatı falan filan hep biz aldık ama.
onlarda dedi siz balayından gelmeden alırız bozulmasın eve bi geldik full dolmuş hala da kahvaltılıklarını yiyorz diyorum diğerlerini alamadık diye fena abarmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…