2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah hepimize ilk önce hayırlı evlilik nasip etsin hayırlı eşler nasip etsin veee 2000.sayfamıza geçecegiz kızlar birazdan :)))zeynep siz erhanla ne kadardır birliktesiniz?ve nasıl tanıstınız?

iyi geceler seastar a.s.
sonbahar bence de yap canım ya
cidden böyle şeyler çok hoş
ayrıca ben inanıyorum da böyle şeylere
eskilerin bi bildiği vardır bence hihoyyyt

Allah hepimize ilk önce hayırlı evlilik nasip etsin hayırlı eşler nasip etsin veee 2000.sayfamıza geçecegiz kızlar birazdan :)))zeynep siz erhanla ne kadardır birliktesiniz?ve nasıl tanıstınız?

amin canım inşallah en önemlisi bu tabiki
biz eski iş yerimden tanıştık
3senedir beraberiz 4e dönüyoruz kaydirigubbakcemile3:hulya:

iyi geceler aysuncuğum.

cnmm geçen gecede yazdım fkt sayfa sonunda kaldı görülmedi sanırım
ama yazım yine 3 yıldır bereberiz.
nette meşhur bi sitede tavla oynarken tanıştık::)
5 el oynadık yendim sinirlendi fln baktım devam edelim dedi yencek ya:)
sonra muhabbete başladık.hoştu sohbet ertesi gece yine oynamaya karar verdik.
yine girdik nete oynadık msn fln derken. resmini gördüm ben şokk.
yıllardır tanıorum sanki ama hiç çaktırmadım ona.
sonraişte aradan zmn geçti beni görmek istediğini söyledi görüştük t.dağ geldi.
ama ilk gördüm çok beğendim ya o zaman yaşımda 21 fln buda baktım küpe takmış tam tarzım.
ama biz uzun süre ark. takıldık.
ben hoşlanıyrm tabide çaktırmıyrm.
bi sevgililer günüydü dedim hediye alırsa bana eğer benden hoşlanmış.yok almazsa aramazsa sormazsa bir daha görüşmicem. çünkü hoşlanıyrm ve birgün kalkar bana derse ark. muhabbeti yapıp işte hoşlandığım bi kız var fln die yıkılırım.baktım geldi bu elinde paket
nasıl sevindim nasıl mutlu oldum.
sonra anladım biz sevgilimişiz...

sizin peki cnm

bende inanıyrm böyle şeylere.
eskilerin mutlaka bildikleri vardır.yapmak lazım o yzüden
topicimize nazarlar değmesinn

kızlar maşşallah sizlerede
hepimiz hep böyle mutlu olalım inş.
Rabbim mutluluğumuzu huzurumuzu bozmasın
bizleri kem gözlerden korusun.

Son düzenleme:
allah hepimize hayırlısıyla kavuşmayı mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirmeyi nasip etsin kızlar a.s.
geçen bi arkadaş demişti burda yada başka bi topikte
buraya gelince cidden ben de nişanlıma olan sevgimi daha iyi hissediyorum
topiğe maşallah hepinize de teşekkürler kızlar a.s.

aaa cook romantikkk ne kadar güzell peki internette tanısmanız cevrenizdeki kişiler tarafından olumsuz algılanmadı mı?bu tür tabuları da yıkmak zordur...
Ben canım otelde çalısıyordum halka ilişkiler yardımcısı olarak yeni mezun olmuştum okuldan müdürem de ingilizdi nişanlım da o zaman yurt dısındaydı iş için ank'ya geldiği zaman bizim otelde konakladı müdüremin eşini tanıyormuş işte müdürem de beni tanıstırdı ikiniz aynı yaslardasınız arkadaslık yapın dedi o ingiliz oldugu için aaa kadına bak ya ne arkadaslıgı yapıcaksam falan demiştim ama yine de emir kuluyum ya çıktım yemege :))ilk yemegimizde zamanın nasıl geçtiğini hiç fark etmedim önümde sigara paketim duruyordu hiç sigara bile içmemiştim çok güzel anlastık dogum günlerimizin arasında sadece 1 gün varmış ortak özelliklerimiz aynıymış aynı seylerden hoşlanıyormusuz konustuk durduk sonra o istanbula gitti beni ordayken de aramış ama ben gizli no die açmamısım dio ki keşke açsaydın hersey daha erken olabilirdi dio şimdi bana ama kısmet nerden biliyim o da tekrar ing'ye geri dönmüş sonra 1 hafta da msnden konustuk 1 hafta sonra libyaya gitti iş için ben ondan 1 hafta hiç hbr alamadım çok üzüldüm 1 hafta sonra beni aradıgı zaman seni seviyorum ben die bagırmıştım ve şimdi bu günleri yasadıkça ne kadar çok sevdiğimi anladım zeynep çok zor günler yasadım ben ...

kleopatracım sizin de çok güzel olmuş maşallah
kader nasip işte ya
bi şekilde insanın karşısına çıkıyor bi vesile bulunuyor illa ki
allah hepinize güzel günler göstersin kızlar maşallah hepinize

Aminn bitanemm Allah herkese nasip etsin sonunu getirsin...
Bu gece çenem düştü benim bugün kız arkadasımla buluştuk ve kahve falı baktırdım anlatıyım size de:)
Bana ilk dediği şey kahve falı bakıyorsun sakın bakma faldan uzak dur dedi ve artık bakmamaya karar verdim
Nişanlımın tipini tarif etti yasadıgımız sorunları bildi böleee işteee ...

canımm ne güzel ama müdüren iyikide tanıştırmış sizi.
uzaktasınız ve biribirnizi seviyorusnuz bence çok güzel bişiy bu
çünkü insan uzakta olunca unutabilir zamanla. ama maşşallah sizde olmamış.
cnm biz nette tanıştık die hiç kimse tepki vermedi.
kimse olumsuz düşünmedi. ama komşularımız bilmior sadece akrabalar biliyor
ama buna rağmen cnm inan bende zor günler geçirdim
anlayabiliyrm seni.eğer anlatmak istersen dinlerim bi müsait zamanında

amin kızlar Allah sonunu getirsin inş.
ben hiç baktıramam fal.
korkuyrm kötü bişiy derse die.
ama kendim bakarım muhabbetine

bugece misafirimiz var kızlar...

Onun annesi tarafından yüzüme gülüyor ama arkamdan konusuyor ve ben de bunları duyuyorum bu tarzda durumlar ben o evin gelini olacaksam ailemden uzaga gelin gideceksem kimsem yanımda olmayacak bana saip çıkması gerekirken yoluma tas koymaya calısıyor ve o eskisini basıma saran da o oldu zaten neler neler ...nelerle ugrasıyorum görüyorsun işte o yüzden karar verdik zaten hiç bir yardım istemiyoruz onlardan ...

kızlar bizim bi tanıdık vardı kayınvaldesi çok yaşlıydı hep beraber yaşıyorlardı.
fal baktırmış
falcı cenaze var demiş. kadın kayınvaldem ölcek die beklerken kocası vefat etti
o yüzden fal baktırmam ben.olur olmadık bişiy derler yok hastalık var fln filan insan tedirgin olur
ama eğlenmek için bakmak başka tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…