2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya işte okuyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyor canım ya :1no2:
ama sohbet güzel burda katılmak istiyorum ben de
bi de ben uzaktan uzaktan okuyup hepinizi biraz bildiğim için çok ısındım size
düğün yaza diye düşünüyoruz ama aileler daha geç olsun diyor ekim kasım gibi
bakalım daha belli değil yani
senin nişanlın yurtdışındaydı değil mi sizin ne zamana düğün canım

Evett canımm benim nişanlım yurt dısında bizim düşüncemiz martta evlenip birlikte yurt dısına gitmekti ama o su anda oldugu yerde yapamadı ve geri dönecek su anda da 2 ayrı ülkeden iş teklifi almış bizim için ekim 28 dönüm noktası olacak sebeplerini açıklayım;
1-Mailinde eski kız arkadasından gelen bir mail yakaladım ve o kızın hala ne yapmaya calıstıgını anlayamadım bu konuyla ilgili kafamdaki soru işaretlerini gidermesi gerekiyor.
2-Eger farklı bir ülkeye giderse de 6 ay öncesinde türkiyeye giriş yapamaz o yüzden ya hemen evlenmemiz gerekir ya da marttan sonrasına kalır

Benim bunları netleştirmem gerekiyor işte o yüzden son 9 gün :)))

evet canım okudum bu mail olayını ama keyfini kaçırmamak için açmamıştım benneyaptımki
açıkçası ben de diğer arkadaşlar gibi bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum
yani kız asılıyordur eski kız arkadaşıdır öyle şeyler olabilir
yoksa neden senin şifresini bildiğin bi maile böyle şeyler yazılmasına izin versin ki
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

kız ne iş yapıyor senin nişanlın maşallah yurtdışından gelmiyor :1rolleyes:

Bacımm inan ki pazar gecesi kendimi çok kötü hissettim aldatıldıgımı düşündüm hepimiz insanız sonuçta pazartesi sabahı işe giderken yol boyunca agladım düşün o derecede kötüydüm bir de ben kendimden çok ödün verdim msn adresimi değiştirdim msnim de erkek yok face'im de erkek yok erkek arkadasım yok ben bunları yaparken o neden bana bunu yaptı die hep suçladım ama o kızın benimle ne derdi oldugunu bilmiyor çünkü kasıtlı yapılan bir sey ben mail attım cevap vermedi telefon numarasını da biliyorum ama arama geregi duymadımm o yüzden o geldiği zaman hersey çözülecek gerekirse o kızın yanına bile giderim ki kafamdaki soru işaretlerinin geçmesi gerekiyor...
Benim ki bilgisayar mühendisi onu oraya da ben gönderdim ...

ay kızlar nişan elbiselerinizi göstermişsiniz kaçırdım
incide çok şıktıı.gayet güzel seçim olmuş güle güle kullan cnm
bende abime aldırdım:) ama benimki düz arkadan klipsli.önde süslü olanlar hiç yakışmadı bana. nişanlımda söylendi durdu nie inci aldırıyorsun. yaşlı gözükcen die :):)
sonra taktım çok yakıştı dedi durdu

mademki tanıdığın bildiğin bi kız nişanlınla yüzyüze konuş bakalım neler diyecek
zaten sen gözlerinden anlarsın tavrından anlarsın
sonuçta evlenmeyi düşündüğün aşık olduğun insan
muhtemelen değmeyecek insanlar için üzülmeyin ikiniz de
inşallah güzel olur herşey sen içini ferah tut kızanım

aaa ne alakası var tatlım ya gelinlik ve inci çok güzel duruyor bence iyi günlerde kullan gerçek inciyse kesenin içerisinde sakla bozulma olmasın biliyorsun yumurtluyor :)
Nişan elbisemi değilll nişandan sonra arkadaslarla dısarıya cıktık oraya giderken giydiğim elbisemi paylastım ben :)

Son düzenleme:
bencede ya sen eğer güveniyorsan
yeteri kadar tanıdığına inanıyorsan
ne mailler msjlar geldiği hiç önemli değil

ama ben bu kadınlarıda anlamıyrm ya.
dikkat ediyrm bazı kadınlarda şu var özellikle bi erkeğin yanında sevgilisi nişanlısı ya da karısı varsa inadına erkeği tahrik ediyor. arkadaş çevremde de çok gördüm.
acaba egolarını mı tatmin ediyorlar anlamıyorum ki

Yanlış anlasılmak istemiyorum kızlar ilk önce lütfen sözlerimi yanlış anlamayın hepimiz nişanlıyız...
Kızlar parmagında yüzük takan erkeklere baylıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim ben ankdayım o istda keşke küçük bir yerde yasasaydık kalabalıktan etraftaki insanlardan da artık nefret ettim biraz huzur istiyorum o yüzden de yurt dısına gitmeyi çok istedim o kıza ben alıstım artık ya maille ya da facebookla rahatsız ediyor amacı beni kurtlandırmak ama onu basaramıyor artık :))

sağolun canlarım valla kuyumcudan aldık.
hatta araştırdık aldık. iyi tanıdığımız bi kuyumcumuz vardır ona da sorduk hiçbir kuyumcuda sahte inci satılmaz dedi.özelliklerini söyledi söylediği bütün özelliğe uygun aldık.valla koydukları kutunun içinde duruyor.bende gelinlikle yakıştırıyorum inciyi ama abim takı olarak takcak :) nişanlıma söylediğimde karşı çıktı inci almam ben sevmiorum fln die.sonra yakıştırdı. erkekler pek anlamıolar ya
fotolar içinde fiyonklu bi küpe aldım uyarsa onu takıcam

biz bazen haftada bir bazende 2 hafta görüşemiyrz sinir oluyorum
keşke aynı şehirlerde olsaydık.
evet nişanlı ve evli erkekler gözde egosunu tatmin etmek isteyen bayanlar tarafından
ayırır rahatlar.buda ruhsal bir bozukluk tabi

ama gelinliginin modelini gördüm inci çok güzel tamamlar :))erkekler anlamıyorlar bu işi :))
aysuncumm ben napımmm bacımm agustosdan beri görmüyorumm :)))
kızlar ben bi sey sorcam gelinligin üzerine kırmızı kusak takıcakmısınız?ben evden cıkarken takacagım arabaya binincede cıkartacagım :))

öle de kleo benim hiç bırakasım gelmio.çok seviyorum onu yaa
ben de gelinliğimle inci takıcam.kırmızı kuşak meselesine gelince hiç bir fikrim yok o konuda.ama tek bildiğim salona onunla çıkmayacağım

öle de kleo benim hiç bırakasım gelmio.çok seviyorum onu yaa
ben de gelinliğimle inci takıcam.kırmızı kuşak meselesine gelince hiç bir fikrim yok o konuda.ama tek bildiğim salona onunla çıkmayacağım

resimlerde çıkartmayı unutma kuzenimm unutmus resim çekilirken saolsun fotografcı da hiç uyarmamış :)))

ben de çook özledimm ama Allah sabrımı veriyor katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…