2011 gelin adayları buyrun sohbete

deniz benimde
bende izliyorum
birde öyle bir geçer zaman ki..

HERKES İZLİYOR ÖYLE BİR GÇER ZAMANKİYİ BEN BAKMADIM HİÇ
PZT SALI GERGÜN VAR AKŞAMALRI ÇEKİRDEK TV BAŞINA
PZT YER GÖK AŞK
SALI ÖMRE BEDEL
ÇARŞAMBA YAPRAK DÖKÜMÜ
PERŞEMBE FATMAGÜL
CUMA KAVAK YELLERİ
KANIT
UNUTULMAZ
KÜÇÜK SIRLAR KÜÇÜK KADINLAR
HEPSİNİ ARA ARA İZLİYORUM:roflol::roflol:

şimdiki favorim yer gök aşkkkkkkkkkkkkk

onu hic izlemedim. cocuklar duymasin, deli sarayli ikisini izliyorum. dun aksam lale devrine bakiyim dedim, oyunculuklar yerlerde,bide kimin eli kimin cebinde belli degil. ask-i memnu gibi entrikali bi senaryo yapmaya calismislar.olmamis. fatmagulude iki bolum izledim, icim kiyildi. habire aglama ve aci sahneleri, dedim yok buda benim ruh sagligima iyi degil. ben eglenceli ,kafami rahatlatacak seyler izlemeyi seviyorum.Kendimi su ara senaryosu agir dizi takip edecek kadar guclu gormuyorum. walla depresif olur cikarim anim Allah.kaydirigubbakcemile2

dizi izlemeyi sevmem ama rastladığım zaman kanıt, geniş aile gibi dizileri izlerim.
Diğerlerini görsemde izlemem...
Tek takip ettiğim sakarya fırat ve öyle bir geçer zamanki.
Gerçi öyle bir geçer zamankide bazı kızdığım noktalar var ama neyse...

küçük yosmalarda da (küçük kadınlar neyse:)) bekliyorum herhafta kötü yola düşecekler diye düşmediler gitti:)))

o dizide su BBGleri biz evleniyoruzlari sunan bi kadin vardiya,ismi aklima gelmedi simdi. o oynuo dimi? gicik oluyorum ben o kadinin yapmacik tavirlarina. Bi ara rastladim o diziye o kadini orda gorunce gectim.samimi gelmiyo bana,ne biliyim

o dizide su BBGleri biz evleniyoruzlari sunan bi kadin vardiya,ismi aklima gelmedi simdi. o oynuo dimi? gicik oluyorum ben o kadinin yapmacik tavirlarina. Bi ara rastladim o diziye o kadini orda gorunce gectim.samimi gelmiyo bana,ne biliyim

:roflol: yok kız güccükk karılarr değil güccük sırlarda o kadın anne rolünde.güccükler ortak olunca karıştırdın sen.

Ayyyy askerlikle ilgili görüşmeye başlamışlar
Kızlar bir çözüme kavussun ama
Bir ay kala bize vurmasın nolurrr yaa
Offf bir sıkıntı bastı..

Allah kavuştursun canım

kızlar doğru söylüyosunuz
herkes yaşamıştır mutlaka
ama insanın öz babası bu kadarını yapar mı sizce yaa
insan kızının mutluluğunu istemez mi
nasıl bir insan anlamadım ben

yorum yapmadan geçmek istemedim aynı durumları nişanlımın ailesi bana yaşattı
istemeye gelecekleri akşam vazgeçtim gitmiyorum istemiyorumlar, nişanlımı otobüse bindirip gerisin geriye yollamaya kalkmalar... sonra vazgeçti gelip istedi ... ayyy anlatırken k.pedere nefretim arttııı. Biz hep birbirimize destek olduk benim ailemde sorun çıkardı ama bu zamanlara gelmeyi başardık...onlara karşı sustuk vazgeçmeyeceğimizi anladılar. k.pederde mutluluğu hazmedemeyen bi insannn. Allah yardımcımız olsun canım

herkeşe selammmmmmmmmmm

selammmmmmmmmmm canım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in haftalık olağan görüşmesi başladı.

Heycan dorukta, inşallah herkes için hayırlısı olur.
Ben 2 döneminde kıslatılması taraftarıyım, ne şiş yansın ne kebap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…