- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.741
hoşbulduk canım ne güzel takılırız burdahoşgeldin canım,
bugün iş yokya ben hala buralardayım...
:roflol: yok kız güccükk karılarr değil güccük sırlarda o kadın anne rolünde.güccükler ortak olunca karıştırdın sen.
:roflol::roflol::roflol:böyle giderse şu küçük kız büyüp direk düşecek sempatiksalakcinni
Allah kavuştursun canım
yorum yapmadan geçmek istemedim aynı durumları nişanlımın ailesi bana yaşattı
istemeye gelecekleri akşam vazgeçtim gitmiyorum istemiyorumlar, nişanlımı otobüse bindirip gerisin geriye yollamaya kalkmalar... sonra vazgeçti gelip istedi ... ayyy anlatırken k.pedere nefretim arttııı. Biz hep birbirimize destek olduk benim ailemde sorun çıkardı ama bu zamanlara gelmeyi başardık...onlara karşı sustuk vazgeçmeyeceğimizi anladılar. k.pederde mutluluğu hazmedemeyen bi insannn. Allah yardımcımız olsun canım
selammmmmmmmmmm canım
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in haftalık olağan görüşmesi başladı.
Heycan dorukta, inşallah herkes için hayırlısı olur.
Ben 2 döneminde kıslatılması taraftarıyım, ne şiş yansın ne kebap...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in haftalık olağan görüşmesi başladı.
Heycan dorukta, inşallah herkes için hayırlısı olur.
Ben 2 döneminde kıslatılması taraftarıyım, ne şiş yansın ne kebap...
aynen esroşşş aynen ya hepimizin lehine olsun askerlik kısalsınnnnnnn:Saruboceq::lepi::dance:
amin tatlım inşalahhhhhhh:Saruboceq:. hoşbuldummmmmmma.s.a.s.
off kızlar ya ne zaman çözülür ki bu mesele
herkesin lehine çıksa
mesela karar alınsa dahi 1 ayda yasaya girip herşey tam çözüme kavusurmu ki
eğer yılbaşına kalırsa zaten nişanlım asker oluyor
o zaman etkilemiyor
ne bilim ya kafam allak bullak...:bbo:
amin tatlım inşalahhhhhhh:Saruboceq:. hoşbuldummmmmmma.s.a.s.
nesrincim askerde olsa bile lehine olan durumdan yararlanır..
günaaaaydin kizlar =)))))
havalar nasil= nasil gidiyorrr?
aaaaaaaa aşağıda bir kedi gördüm galibaa evet gördümm:))) kız tanyel otobüse atladın gittin geri gelemdin aloooo:)))
sen neler yapıyosun canım düğün tarihin falan bellimi
Allah kavuştursun canım
yorum yapmadan geçmek istemedim aynı durumları nişanlımın ailesi bana yaşattı
istemeye gelecekleri akşam vazgeçtim gitmiyorum istemiyorumlar, nişanlımı otobüse bindirip gerisin geriye yollamaya kalkmalar... sonra vazgeçti gelip istedi ... ayyy anlatırken k.pedere nefretim arttııı. Biz hep birbirimize destek olduk benim ailemde sorun çıkardı ama bu zamanlara gelmeyi başardık...onlara karşı sustuk vazgeçmeyeceğimizi anladılar. k.pederde mutluluğu hazmedemeyen bi insannn. Allah yardımcımız olsun canım
selammmmmmmmmmm canım
slm kızlar
neler yapıyosunuz bakalım
Allah gönlünüzün istediğini verir inş
aaaaaaaa aşağıda bir kedi gördüm galibaa evet gördümm:))) kız tanyel otobüse atladın gittin geri gelemdin aloooo:)))
ya kizlar Allah askina su cocuklar duymasindaki koltuk takimi hangi firmadan bilen soylesin. Benimde su ara aklimda ucuk pembe,cok acik mavi,ve beyaz karisimi bir salon dekoru yapmak var. Oradaki koltuklari cok begendim.duyan bilen bana haber etsin,
off kızlar ya ne zaman çözülür ki bu mesele
herkesin lehine çıksa
mesela karar alınsa dahi 1 ayda yasaya girip herşey tam çözüme kavusurmu ki
eğer yılbaşına kalırsa zaten nişanlım asker oluyor
o zaman etkilemiyor
ne bilim ya kafam allak bullak...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?