2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin canım,

bugün iş yokya ben hala buralardayım...
hoşbulduk canım ne güzel takılırız burda

:roflol: yok kız güccükk karılarr değil güccük sırlarda o kadın anne rolünde.güccükler ortak olunca karıştırdın sen.

böyle giderse şu küçük kız büyüp direk düşecek sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:

h.geldin didoş..üzüldüm inşallah bundan sonra sorun çıkmaz:Saruboceq:

aynen esroşşş aynen ya hepimizin lehine olsun askerlik kısalsınnnnnnn:Saruboceq::lepi::dance:

off kızlar ya ne zaman çözülür ki bu mesele

herkesin lehine çıksa
mesela karar alınsa dahi 1 ayda yasaya girip herşey tam çözüme kavusurmu ki
eğer yılbaşına kalırsa zaten nişanlım asker oluyor
o zaman etkilemiyor

ne bilim ya kafam allak bullak...:bbo:

aynen esroşşş aynen ya hepimizin lehine olsun askerlik kısalsınnnnnnn:Saruboceq::lepi::dance:

Allah gönlünüzün istediğini verir inş

aaaaaaaa aşağıda bir kedi gördüm galibaa evet gördümm:))) kız tanyel otobüse atladın gittin geri gelemdin aloooo:)))

aaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaha yaaa askim sormaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa stresse girdim yemin ederim =)))

bulustuk...dönerken aglaya aglaya döndüm....ondan sonra dügün mekani ayarlamalara girdim.....sonunda suna karar verdim:

koskocaman bir cadir tutacam, dekoratär tutacam sonra yuvarkak masalar sandalyeleri hepsini kendim kiralayip kendim organize edicem...cünki 700 kisilik bir yer cok oturdugu yerde..........yani stressli gecti kizlar birde evimizi planlatirmaya gittim iste =))))

öyle yaaaa...siz neler yaptiniz? canim sende havalar nasil? karabulutlar cekip gitti mi aklindan bariiii

özledim be yavlum =)

allah canini almasin emi =) yaaa evet yeni kalktim......buadar planlama stressin üzerine bugün ise gitmedim EVDE YATICAM dedmi vallahi =)

Son düzenleme:
ya kizlar Allah askina su cocuklar duymasindaki koltuk takimi hangi firmadan bilen soylesin. Benimde su ara aklimda ucuk pembe,cok acik mavi,ve beyaz karisimi bir salon dekoru yapmak var. Oradaki koltuklari cok begendim.duyan bilen bana haber etsin,

inşallah sende bundan sonra sorun yaşamazsın canım yaa
inşallah kimse sorun yaşamaz

ya kizlar Allah askina su cocuklar duymasindaki koltuk takimi hangi firmadan bilen soylesin. Benimde su ara aklimda ucuk pembe,cok acik mavi,ve beyaz karisimi bir salon dekoru yapmak var. Oradaki koltuklari cok begendim.duyan bilen bana haber etsin,

ay cocuklar duymasin deme bana hahaha yaaaa su duyguyu istiyorlar diye benim anam da paralel bi sekilde benimle endiselerini paylasiyor iste yok kizim cok gencsin, emin misin, ypaabilcekmisin carti curti =)))) aaahhh duygu aach

Canım silah altındaki herkes etkilenecek bu durumdan, yani teskere alacakların yerini bedellilerle dolduracaklar şimdilik.
nişanlın askerde bile olsa onun etkilenecek diye biliyorum...
Kardeşim izine çıkarken komutanı "gelip 40 gün sonra teskereyi alabilirsiniz" demiş.
Yani herkeste bir söylentidir gidiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…