2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzucum sende mi hasta oldun caım geçmiş olsun
denizcim bizde de boy farkı var canım yaa
resimlerde de görmüşsündür
bizim aile bıdık onlar da dev maşallah

KRADESE İN HAVLU VE İĞNELİĞİ:)))
Nişan Havlusu diye birşey var mı bilmiyorum.
Biz bu havluları toptan aldık.
Kurdela,renkli tül,nazar boncuğu,çengelli iğne ve bilgisayardan çıktısını aldığım isimlerimizin yazılı olduğu kağıtla birlikte kendimiz tasarladık.
Erkeklere mavi,kadınlara mor olanını verdik.
Böyle bir adetimiz yok aslında,davetlilere anı olsun diye düşündük.
Çok şaşırdılar,çok mutlu oldular.Özellikle de nişanlımın tarafı
Belki sizin için de fikir olur?

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/22/767.bmp
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/22/779.bmp

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

iğneliği bu tarz düşünmüştüm cumartesi günü alacağım malzemelerden bende yapmayı düşünüyorumm:)) yapınca koyarım kızlar bende fotosunu.. kradese bacım zuhalcimm sağolasınn yardımın için :)

sorarmısın canım il dışına gidiyomuymuşş

soriyim canim ama boyle fotorafcilar il disina bi sartla gidiyor o da masraflarini karsilaman lazim.. ben email atiyim geri yazinca sana yazarim.. istersen sende email atabilirsin canim. info@perimasalindan. com email adresi. Peki fiyatina ne diyorsun 1 milyar iyi bi fiyatmi sundugu hizmetler icin?

zaten çarşıya gidince inci boncukçu daha çok çeşit var insan en güzeini almak yapmak istiyor zevk işi olabilir

dış çekim için harika

zuhalcim cok güzel olmus

bende nişandaki uğur böceğimi ekleyim size ekleyebilirsem

minik boyutta resmi nasıl ekliyosun canım

yanlız havlu dağıtamadım canım 500 kişi olunca salonda baş edemezsin dediler
eğerki dağıtsaydın böyle hazırlayacaktım iğneliğimde buna benzerdi bu çok kokoş tu ben elbisemin rengide yaptım kırmızı güllerle yani fikir olsun diye

KUZUMMMM benimkide 1,80
ama ben 1,63
sana 3cm far attım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…