- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.281
ailen neden böyle bişey dediki canım sen kendın kazanıp almısısn
Kızlar çeyizle ilgili harcamalarla ilgili konuşmussunuz harcamalar bitmiyor ki ufak tefegi zaten çok tutuyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
çelik tencere takımı+çatal bıçak seti+tefal düdüklü+kettle+günlük yemek takımı+mikro dalga fırın =2.000 tl verdim hepsini aynı yerden aldım
kızlar size bi sey sorucam ben böyle ufak tefek esyalarımı alıyorum ve ailem yatak odası takımımı ve bulaşık makinemi alıcak onlardan bir beklentim yok annem dediki kızkardesine verirsin bazı seylerini kızkardesim de ne nişanlı ne de sözlü ben de dedimki hayır neden veriyim ki sonuçta ben bütün gün çalışıyorum o da çeyiz yapmak istiyorsa çalışsın,kazansın alsın o yüzden hiç motivasyonum yok Allah'tan bana yaptıklarını kurtardım...
kıskançlık var canım o yüzden sanırım kızkardesin varmı bilmiorum ama mutlaka bir kıskançlık oluyor o da hiçbir zaman çalışmaz annem de bunu bildiği için öyle dedi neden veriyim ki ?
benimde ikiz kardeşim var ne alırsam onada aynılarını almaya çalışıyorum içim rahat etmiyorAllah izin verirsede 1 yıla kadar herşeyimizi alacağım.Bulaşık makinelerimizi aldım zaten diğerlerinide alıyorum çifter çifter.
kıskançlık var canım o yüzden sanırım kızkardesin varmı bilmiorum ama mutlaka bir kıskançlık oluyor o da hiçbir zaman çalışmaz annem de bunu bildiği için öyle dedi neden veriyim ki ?
Kardeşinin elinden gelip yapmıyorsa burada anneni hatalı buluyorum.
Ablam çalışmıyordu, düğün masraflarının çoğuna ben yardımcı oldum ama ablamın boğazında sorun olduğu için çalışamıyordu...
El emeklerini kendisi yaptı zaten...
Şuanda ise ondan beklentim yok, isterse yapar istemezse yapmaz, el elinde sonuçta ben zorlayamam onu...
benimde ikiz kardeşim var ne alırsam onada aynılarını almaya çalışıyorum içim rahat etmiyorAllah izin verirsede 1 yıla kadar herşeyimizi alacağım.Bulaşık makinelerimizi aldım zaten diğerlerinide alıyorum çifter çifter.
benim kardesim sabahları erken kalkamadıgı ve otobüsle işe gitmek zoruna gittiği için çalışmıyor :90:
benim kardesim sabahları erken kalkamadıgı ve otobüsle işe gitmek zoruna gittiği için çalışmıyor :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?