2011 gelin adayları buyrun sohbete

Annen fazla olanlardanmı bahsetti acaba, mesela ablama extra baharat takımı falan gelmişti bana bıraktı. Ama ihtiyacı olan herşeyi aldı...

benimde ikiz kardeşim var ne alırsam onada aynılarını almaya çalışıyorum içim rahat etmiyor Allah izin verirsede 1 yıla kadar herşeyimizi alacağım.Bulaşık makinelerimizi aldım zaten diğerlerinide alıyorum çifter çifter.

kıskançlık var canım o yüzden sanırım kızkardesin varmı bilmiorum ama mutlaka bir kıskançlık oluyor o da hiçbir zaman çalışmaz annem de bunu bildiği için öyle dedi neden veriyim ki ?

Kardeşinin elinden gelip yapmıyorsa burada anneni hatalı buluyorum.
Ablam çalışmıyordu, düğün masraflarının çoğuna ben yardımcı oldum ama ablamın boğazında sorun olduğu için çalışamıyordu...
El emeklerini kendisi yaptı zaten...
Şuanda ise ondan beklentim yok, isterse yapar istemezse yapmaz, el elinde sonuçta ben zorlayamam onu...

fazla bir seyim yokki canım siz de gördünüz işte neler aldıgımı ..eger fazla olursa düğüne kadar tabiki bırakırım ama ben de sonuçta hem kredi borcu ödüyorum hem de bir seyler yapmaya calısıyorum kendi çabamla ...

evet Esra bu konuda çok haklısın sonuçta hastalık hali olur Allah korusun tabiki yaparım ya da evlendikten sonra da elimden geldiğince yardım ederim ama hiçbir sey yapmıyor ev işi yapmıyor,el işi yapmıyor,çalışmıyor biraz agrasif oldugu için herkesi susturuyor annem ona bir sey diyemiyor o yüzden zaten canım sıkkın o cadılıkla da herseyini aldırır ..

kıskançlık var canım o yüzden sanırım kızkardesin varmı bilmiorum ama mutlaka bir kıskançlık oluyor o da hiçbir zaman çalışmaz annem de bunu bildiği için öyle dedi neden veriyim ki ?

yani fazlalık varsa mesela bişeyden iki tane varsa verirsin tabi ama
ihtiyacın kadarıysa neden vericeksin
o da çalışıp yapsın yapanlar enayi mi allah allah ya
haksızlığa hiç tahammülüm yok benim valla

senin kardeşin neden çalışmıyo canım
neden sen yapıyosun herşeyi

Ablama kurba olurum vallahi canımı istesin bir dakika düşünmeden veririm
ben ona hiç bişey yapaamdım alamadım öğrenciydim. Nede destek oldum
ama o benim için benimle birlikte göz yaşı döktü çabaladı.
şuan bunları yazarken bile gözerim doluyor o hep benim için uğraşıyor sanki annem babam evlendi çocuku bile var kenarı atıyor paraları gidiyor anlaşıyor alıyor getiriyor canım ya kendi kullanmadıkalrı taşıyor bana havlu setlerini neler neler elim kolum kanadım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…