- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.381
Sevgin bunların hepsinin üstesinden gelebilecekse devam et...
Yorumlara bakılırsa aileni çok üzmüşsün, böyle tipler için aileni bu kadar üzmeye değermi?
Üzgünüm tanyelcim ama bu sevginin üzerine bir çizgi çekmelisin, belki zor diyeceksin ama bu zorun üstesinden gelmelisin. Bu konuda tecrübe sahibi olmasam kensinlikle bu öneriyi sunmam sana...[
postakutusuna attigim yüzügü yeni görmüs ve attigi mesaj su:
Senin yaptigin cok ayip. Bu yapmis oldugun hareketi sana yakistiramadim...neyse cnm senin gölünü alan vardir, ondan atmissindir postakutusuna...benim kadar seni sevende olmaz bunuda sen unutma!!! kendine iyi bak.....
sevmeyen adam bunu yazarmi??? iki kisilik arasinda gelip gidiyor sanki...kendi dediklerini unutup benim yaptiklarima ayip diyor ya kafayi yicem =(((
kıslar ben kaçarrrrrr
Tanyel bak sen yazmışsın. Kendi dediği hakaretleri unutup üste çıkmaya çalışıyor başka bişey değil yaptığı... Canım hayat senin hayatın. Bizler üçüncü kişiler olarak sana gördüğümüzü söyleriz tabiki seçim senin seçimin. Ama sana Kocamı yok tabiri caizse.
Önün açık. Evde kalmışta değilsin. Ki bu devirde evde kalma diye bişey yok.
Şimdiden bu adam böle küfürler eder saygısızlaşırsa ilerde ne beklersin.
Sevgi herşeye yetmez. Saygıda olmalı kesinlikle.
hosbuldumm eftelyamm nasılsınnnnnnnnn:82:hoşgeldin yaskad
Yanması çok doğal, tabiki bir anda söküp atamazsın yaşadıklarını ama bak imkanında varmış, kariyer yapma şansında var, neden değerlendirmiyorsun?
Bi müddet sonra daha az yanar.
Bi müddet sonra sızlar.
Bi müddet izi kalır.
Bi müddet sonra bakmışın yara iyileşmiş. Yeri bile kaybolmuş.
ben bunu aslinda istemiyorum cünki.....
Söyle söylim:
Benim babam bir is adami, ve bizim ailemiz isten, paradan bozuldu...ben parayi lanetliyorum nefret ediyorum...hayatim boyunca hayat bu olamaz dedim...
Cok cektim hayattan...
Elbette, her aci gecer, bu güne kadar nasil gectiyse...yasadiklarimin nasil sadece bir izi bir anisi kaldiysa buda öyle kalicaktir.
Ama hayatim boyunca bir savas verdim, mutlulugum ıcın....
Herzaman dedigim bir laf vardir mesela....türkiyede yasarim, paramda olmazsa simit satarim ama mutlu olurum...
Bu bunun gibi birsey.....ben onunla cok mutluydum...hayatta aradigim sey oydu....
Ve ben bütün varliklara ragmen herseyden vazgecip onunla 25 metre karede bile mutlu olurdum....
Cünki allaha sükür evet herseyim var...kocaman bir evimiz var, arabam var istesem ingilterede okurum kariyer de yaparim hersey....ama ben bunu istemiyorum...
Hic de istemedim, bugünden sonrada istemem de aramam da hic bir zaman...ufak seylerlede yetinirim yeterki mutlu olayim..
Para ve kariyer beni mutlu etmez, öyle bir hayatin benim icin bir anlami yok....bos bos yasayamam....bu ben degilim....
Bu yüzdende istemedigim bir seyi yapmak istemiyorum =((((
ben sadece mutlulugu istiyorum....fazla birsey degil....sadece bir tebesümle yatip bir tebesümle uyanmak istiyorum =(((
@ betül...23 yasindayim.....ama yasadiklarimla bir 30 sayarim heralde..
hosbuldumm eftelyamm nasılsınnnnnnnnn:82:
ben bunu aslinda istemiyorum cünki.....
söyle söylim:
benim babam bir is adami, ve bizim ailemiz isten, paradan bozuldu...ben parayi lanetliyorum nefret ediyorum...hayatim boyunca hayat bu olamaz dedim...
cok cektim hayattan...
elbette, her aci gecer, bu güne kadar nasil gectiyse...yasadiklarimin nasil sadece bir izi bir anisi kaldiysa buda öyle kalicaktir.
Ama hayatim boyunca bir savas verdim, MUTLULUGUM ICIN....
herzaman dedigim bir laf vardir mesela....türkiyede yasarim, paramda olmazsa simit satarim ama mutlu olurum...
bu bunun gibi birsey.....ben onunla cok mutluydum...hayatta aradigim sey oydu....
ve ben bütün varliklara ragmen herseyden vazgecip onunla 25 metre karede bile mutlu olurdum....
cünki allaha sükür evet herseyim var...kocaman bir evimiz var, arabam var istesem ingilterede okurum kariyer de yaparim hersey....ama ben bunu istemiyorum...
hic de istemedim, bugünden sonrada istemem de aramam da hic bir zaman...ufak seylerlede yetinirim yeterki mutlu olayim..
para ve kariyer beni mutlu etmez, öyle bir hayatin benim icin bir anlami yok....bos bos yasayamam....bu ben degilim....
bu yüzdende istemedigim bir seyi yapmak istemiyorum =((((
ben sadece mutlulugu istiyorum....fazla birsey degil....sadece bir tebesümle yatip bir tebesümle uyanmak istiyorum =(((
@ betül...23 yasindayim.....ama yasadiklarimla bir 30 sayarim heralde..
Seni bir arakdaşıma çok benzettim yazdıklarından, arkadaşım şuan 27 yaşında ve ben 24 yaşında olmama rağmen ona çok nasihat verdim ama dinlemedi, ne oldu eşi onu aldattı ve boşanma aşamasına geldiler, ayrıca dövdü, evden attı, geldi bana sığındı. Sonra ne oldu yine döndü koca evine, abisinin onun için yaptıklarını hiçe sayarak, ama hala mutlu olamıyor. Çünkü onunki artık sevgi değil saplantı olmuş, kendini bu 4 duvar arasından çıkarsa çok mutsuz olacakmış gibi hissediyor. Benim en çok korktuğum sevgi türü budur, Rabbim kimseyi ondan fazla sevmek nasip etmesin, böyle insan hayat boyu mutlu olamaz, artık ona nasihat vermiyorum çünkü çok dikkafalı, annesi bile bana yalvarıyor kızımı ikna et diye, ama o dinlememekte ısrar ediyor. Her görüşmemizde dünyanın en dertli insanı gibi anlatıyor bana derdini, ama onun tek sorunu şu saplantıdan kurtulamamak.
Yazdıklarımı yanlış anlama sen onun gibisin demiyorum ama, devam ettiğin takdirde öyle olacaksın gibi geliyor bana...Sen kendi kararlarını verebilecek yaştasın canım, duygularına yenik düşme derim...Bunları yapan biri normal bir insan olamaz, gerçekten o bir hasta, Allah muhafaza nişanlım argo kelime bile kullansa kendimi kötü hissederimki, seninkinin söylediği laflar laf değil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?