2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tanyel bak sen yazmışsın. Kendi dediği hakaretleri unutup üste çıkmaya çalışıyor başka bişey değil yaptığı... Canım hayat senin hayatın. Bizler üçüncü kişiler olarak sana gördüğümüzü söyleriz tabiki seçim senin seçimin. Ama sana Kocamı yok tabiri caizse.
Önün açık. Evde kalmışta değilsin. Ki bu devirde evde kalma diye bişey yok.
Şimdiden bu adam böle küfürler eder saygısızlaşırsa ilerde ne beklersin.
Sevgi herşeye yetmez. Saygıda olmalı kesinlikle.

Tanyel hakkında hayırlısı ayrılmak zor ne bakarsan onu göryürsun bende bir kaç ay ayrı kaldım onsuz eksizdim.. Benim için hatalıydı onunn içinde ben hatalıydım. Güçsüzdüm dayanamadım duygularıma yenildim
çok sevdiğim için bu zaman zarfında tarttık ölçtük biçtik nerede hata yaptık anladık bir kere daha yenilendik hep dua ettim allahım hakkımda hayırlsıın ver diye eğerki hayırlıysa olsun yoksa uzak olsun diye..

Senin içinde hayırlısı ne ise o olsun hızlı bir geçmişin ve yaşantın var en iyi tanıyan sensin en doğru kararı yine sen vereceksin..

hepiniz haklisiniz =(( zaten bu yüzden cvp bile atmiyorum.....
kendim de biliyorum ona geri dönmenin dogru olmadigini =(((

ama iste....gönül bu =(( yaniyor böyle =(((((

deniz abla =( cok sagol ya güc verdi bu sözlerin =((
kizlar ya hepinize sagolun vallahi =(( iki gündür yemiyom icmiyorum =((((

bana iyi geldiniz.....allah hepinize hayirlisini nasip etsin...hepiniz mutlu olun ya....hepiniz kavusun su sevdiklerinize..........

Son düzenleme:
aslı çk gzel yazmş öyle de olacak zaten tanyel ama sen yanlş oldğunu ble ble bn onu istiyorum dersen hayatın boyunca pişmanlığını dyacağın bi karar wermş olblrsn.. hakkında en güzeli neyse o olsn.. kaç yaşındasn tanyel

Yanması çok doğal, tabiki bir anda söküp atamazsın yaşadıklarını ama bak imkanında varmış, kariyer yapma şansında var, neden değerlendirmiyorsun?

ben bunu aslinda istemiyorum cünki.....

söyle söylim:

benim babam bir is adami, ve bizim ailemiz isten, paradan bozuldu...ben parayi lanetliyorum nefret ediyorum...hayatim boyunca hayat bu olamaz dedim...
cok cektim hayattan...

Bi müddet sonra daha az yanar.
Bi müddet sonra sızlar.
Bi müddet izi kalır.
Bi müddet sonra bakmışın yara iyileşmiş. Yeri bile kaybolmuş.

elbette, her aci gecer, bu güne kadar nasil gectiyse...yasadiklarimin nasil sadece bir izi bir anisi kaldiysa buda öyle kalicaktir.

Ama hayatim boyunca bir savas verdim, MUTLULUGUM ICIN....
herzaman dedigim bir laf vardir mesela....türkiyede yasarim, paramda olmazsa simit satarim ama mutlu olurum...

bu bunun gibi birsey.....ben onunla cok mutluydum...hayatta aradigim sey oydu....
ve ben bütün varliklara ragmen herseyden vazgecip onunla 25 metre karede bile mutlu olurdum....
cünki allaha sükür evet herseyim var...kocaman bir evimiz var, arabam var istesem ingilterede okurum kariyer de yaparim hersey....ama ben bunu istemiyorum...
hic de istemedim, bugünden sonrada istemem de aramam da hic bir zaman...ufak seylerlede yetinirim yeterki mutlu olayim..

para ve kariyer beni mutlu etmez, öyle bir hayatin benim icin bir anlami yok....bos bos yasayamam....bu ben degilim....
bu yüzdende istemedigim bir seyi yapmak istemiyorum =((((

ben sadece mutlulugu istiyorum....fazla birsey degil....sadece bir tebesümle yatip bir tebesümle uyanmak istiyorum =(((

@ betül...23 yasindayim.....ama yasadiklarimla bir 30 sayarim heralde..

Son düzenleme:

sabırlı olmak lazım bu kadar zorluklardan geçmişşin güçlü olman gerekir tanyelcim

nasıl gzel anlatmışsn emin ol sabırlı olup isyan etmezsen Allah sana bu istedklernn daha fazlasını verecektir tanyel sen sadece kalbni temz tut ve hep dua et

cok ümit ediyorum =(((

akli basina gelipde belki bir gün...bir sene sonra...yine gelip ellimi tutup özür dilecegini cok bekliyorum =(((

beklicem......

insallah betül (abla) insallah.....kendi dogrularimdan hic vazgecmedim...ne kadar zorduysa da sectigim yol...herzaman kafa tuttum hayatla...öylede devam edecegim...

ama insan korkularinida yenemiyorki....ya bu mutlulugu gitmesine göz yumarsam belki hic bir daha yakalayamicam ?

sonucta ögrenilmis bir tecrübe var....ve insanlara gercekten güvenim kalmadi artik....allah sonumu hayir etsin diyorum....
hepinizinkini de......

achhh accccccccch

Son düzenleme:
Seni bir arakdaşıma çok benzettim yazdıklarından, arkadaşım şuan 27 yaşında ve ben 24 yaşında olmama rağmen ona çok nasihat verdim ama dinlemedi, ne oldu eşi onu aldattı ve boşanma aşamasına geldiler, ayrıca dövdü, evden attı, geldi bana sığındı. Sonra ne oldu yine döndü koca evine, abisinin onun için yaptıklarını hiçe sayarak, ama hala mutlu olamıyor. Çünkü onunki artık sevgi değil saplantı olmuş, kendini bu 4 duvar arasından çıkarsa çok mutsuz olacakmış gibi hissediyor. Benim en çok korktuğum sevgi türü budur, Rabbim kimseyi ondan fazla sevmek nasip etmesin, böyle insan hayat boyu mutlu olamaz, artık ona nasihat vermiyorum çünkü çok dikkafalı, annesi bile bana yalvarıyor kızımı ikna et diye, ama o dinlememekte ısrar ediyor. Her görüşmemizde dünyanın en dertli insanı gibi anlatıyor bana derdini, ama onun tek sorunu şu saplantıdan kurtulamamak.

Yazdıklarımı yanlış anlama sen onun gibisin demiyorum ama, devam ettiğin takdirde öyle olacaksın gibi geliyor bana...Sen kendi kararlarını verebilecek yaştasın canım, duygularına yenik düşme derim...Bunları yapan biri normal bir insan olamaz, gerçekten o bir hasta, Allah muhafaza nişanlım argo kelime bile kullansa kendimi kötü hissederimki, seninkinin söylediği laflar laf değil yani...

bende varim ama nasil olacak bilmiyorum
belcikada yasiyorum
yazin trde dugunum olacak ne bir hazirlaik var nede baska birsey
1 ay icinde nasil yetisecek bilmiyorum cok uzuluyorum

yanlis anlamiyorum canim, bir arkadas olarak beni korumayi calistigini görüyorum...size söyle söylim:

ben hayatta öyle seylerden üstün geldim ki, kafa yapim, karakterim cok sabit....yerinden oynamiyor...ve beni artik psikolojik olarak birsey sarsamaz....cok güclüyüm, güclendim...

yani su an acimi sizinle paylasiyorum ama bu aciyi konusarak yok ediyorum zaten....yani attigim her adimi düsünüyorum...bana fazla zarar vermeden ilerliyorum hayatta artik...cünki cok zarar gördüm bundanda akillandim ve güclendim....

bu iliskiyi tasiyabilcegimden ben zaten göz yumdum. Baska bir kadin olsaydi emin ol ki, bukadar psjikolojik oyun üzerine ya timarhanelik olurdu ya canini alirdi...

ama ben artik bunlari tasiyorum...su an son noktaya izin vermemin nedeni mantiksal.

Ben bir anne olmak istiyorum, bunu hep allahtan cok diledim cok hayirli evlatlar nasip etsin bana diye....ve cok iyi bir anne olacagimdanda eminim.....
Bunu bir kocayla mi yoksa kocasiz mi büyütürüm orasini bilemem ama ben böyle bir insanla cocuk büyütmem. Nekadar sevsemde nekadar herseyi unutup silebilsemde....

ama iste ozaman sevginin anlami yoktur benim icin.....
tek basima büyütürüm cocuklarimi ama mutlu ve sorunsuz büyütürüm....bu yüzden ben noktayi koydum....

kalbimden akan kan damlalari gecer...kalbimi alamaz ancak zedeleye bilir...
bu yüzden benim icin korkmayin.......
ama mutlu olabilmem icin dua edin =( mutlu olmamam icin yeterince insan beddua ediyor zaten =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…