- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.361
uzun bir aradan sonra merhaba kıslar nasılsınız nasıl gidiyor biz evlendik
walla darısı olmuyana artıkk birkaç gün sonra hep aranızda olcam hepiniiz çok özledimmm
evet kusum herşey güsel gidiyor ayşecigimede hayırlı olsun
evlilik güsel gidiyor evimize net aldık ama daha bağlanmadı bağlansıın size albüm yapcam birkaçtane yüklemiştim albüme sizde ne var ne yyok ben şimdi evime gidecem
yemek yapacam kociş gelecek öpüldünüzzz ailemi de çok özledim bayramda ordayım kısmetse byy
icim yaniyor hemde cok.........
öyle demek cok kolay patates....ama ya anlamakla okadar güc cekiyorum ki....
bir hafta önce güya eski sevgilisi ona mailler atmisti.....
megersem onuda yine uydurmus =((( dün mailine girdim bi bakim dedim...iki tane kiz yazmis yine güya biri eski sevgilisi digeri de eski bir arkadasi....
ikisi de tabi bulusmak istiyorlarmis güya bizimkide sey yazmis:
yapamam benim gönlüm onda baskasini sevemem bal bla bla bla
bunlari niye yapiyor anlamiyorum...
beni bukadar seviyorsa deger vermek niye bukadar zor geliyor, bana sahip cikmak niye bukadar zor geliyor bana niye sürekli yalan söylüyor aklim almiyor almiyor....
cok seviyorum ve paramparca oldum =(
beni seven bir adam var, bende onu deli gibi seviyorum....ama hasta....ve bu yüzden vazgecmek zorunda kaliyorum resmen =((((
cok zor cok...icim yaniyor kizlar =(
Ya ben Fransız kaldım, ne oldu ne yaşadın be canım.
Nereye yazdın?
Şimdi çatlayacağım, Tanyel daha geçen gün aşığım diye naralar atıyordu, hangi ara ayrıldı bunlar yaa...
nişanlılıktan çok farklı helede benim için uzak olunca ama güsel nebilim ,ya inş. hep böle gider
sevdiginle olmak güzel bir duygu allah herkesin başına versin ne diyim
saol hayatmm bende oyle dusundum sonucta kac defa tv degıstırebılrım kı :) darısı basıan ınsallah cnaım bu aradaBole seyler bı kere alınıyo canım cok ıyı yapmıssın gulegule kullan
hoşgeldin evli bayan :))
darısı başımıza
inş hep çok mutlu olursunuz cnm
walla baba evinde yemek yapmayan biri olarak gayet iyiyim yapabiliyorum
kocişte begeniyorr
hoşbuldukk canım allah herkesin başına versin ne diyim
güsel şeylerr yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-2663.html#post16098361
burda asli hepsini toplamisti sanirim... =(((
ordan okuyabilirsin...
patatesim ama seviyorum bütün hatalariyla seviyorum ben onu =(( sadece bana karsi yalan söylemesin bana karsi saygili olsun baska birsey istemiyorum...onu istiyorum ben :'(((
Tanyel o senin sevgini hak etmiyor sanırım. Tek taraflı sevgi bi yere kadar =()
tanyel ömür boyu üzülmektense şu an sancılı br dnem geçrmen en iisi senn yaşadığını hssettklerini acını bz blemeyz ancak tahmn edeblrz seni en iyi anlayan yne sensn ama emn ol çektiğin acı ömrn boyunca srmeyecek daha öncekler nasıl geçtyse bu da geçecek zaman geçtğinde arkana baktığında yaşamştım ve geçti dyceksn..
yasemncm bnde robot almk istemiorm blendr alıcm onn yerine bi başka şey alırm haklısınz
cnm tebrk ederm darısı hepimzn başına kocişlermz olsn yanlarında olalım onlara yemek yapalım onlarda afiyetle yesnler
[patatesim ama seviyorum bütün hatalariyla seviyorum ben onu =(( sadece bana karsi yalan söylemesin bana karsi saygili olsun baska birsey istemiyorum...onu istiyorum ben :'(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?