2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kız kociş falan içim gi garip oldu hee, bende görebilecekmiyim acaba?

nişanlılıktan çok farklı helede benim için uzak olunca ama güsel nebilim ,ya inş. hep böle gider
sevdiginle olmak güzel bir duygu allah herkesin başına versin ne diyim

Canım zor olsada en iyisini yapıyorsun, gördüğüm kadarıyla seninki şizofren gibi birşey, böyle bir insanla bile bile hayatı nasıl paylaşabilirsinki...
İnan bu acı zamanla azalır, ama böyle biri ile evlendiğin takdirde hayat boyu sende izi kalır...

cimcime görrüsün kıs göremezsem ben hörmezdim bizim beraberligimizn 7 yılı
hiç evlenmicekmişiz gibi gelirdi ama oluyor emin ol

Ya ben Fransız kaldım, ne oldu ne yaşadın be canım.
Nereye yazdın?

Şimdi çatlayacağım, Tanyel daha geçen gün aşığım diye naralar atıyordu, hangi ara ayrıldı bunlar yaa...

benim profilimden statistikerere gir ordan bütün mesajlara ordan görürsün ücüncü yazdigim mesaj heralde...simdi hepsini tekrar yazamicagim canim kusura bakma....
bana simdi mesaj atti yaaa bu nasil bir dünya nasil bir dünya :'(((

nişanlılıktan çok farklı helede benim için uzak olunca ama güsel nebilim ,ya inş. hep böle gider
sevdiginle olmak güzel bir duygu allah herkesin başına versin ne diyim

Amin canım...
Seneye bu zamanlar belkide muhabbetlerimiz çok farklı olacak...
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ama uzaklık çok zor olacak bu kesin (

tanyel ömür boyu üzülmektense şu an sancılı br dnem geçrmen en iisi senn yaşadığını hssettklerini acını bz blemeyz ancak tahmn edeblrz seni en iyi anlayan yne sensn ama emn ol çektiğin acı ömrn boyunca srmeyecek daha öncekler nasıl geçtyse bu da geçecek zaman geçtğinde arkana baktığında yaşamştım ve geçti dyceksn..

yasemncm bnde robot almk istemiorm blendr alıcm onn yerine bi başka şey alırm haklısınz

walla baba evinde yemek yapmayan biri olarak gayet iyiyim yapabiliyorum
kocişte begeniyorr

cnm tebrk ederm darısı hepimzn başına kocişlermz olsn yanlarında olalım onlara yemek yapalım onlarda afiyetle yesnler

[patatesim ama seviyorum bütün hatalariyla seviyorum ben onu =(( sadece bana karsi yalan söylemesin bana karsi saygili olsun baska birsey istemiyorum...onu istiyorum ben :'((([/QUOTE]

Sevgin bunların hepsinin üstesinden gelebilecekse devam et...
Yorumlara bakılırsa aileni çok üzmüşsün, böyle tipler için aileni bu kadar üzmeye değermi?
Üzgünüm tanyelcim ama bu sevginin üzerine bir çizgi çekmelisin, belki zor diyeceksin ama bu zorun üstesinden gelmelisin. Bu konuda tecrübe sahibi olmasam kensinlikle bu öneriyi sunmam sana...

Tanyel o senin sevgini hak etmiyor sanırım. Tek taraflı sevgi bi yere kadar =()

[patatesim ama seviyorum bütün hatalariyla seviyorum ben onu =(( sadece bana karsi yalan söylemesin bana karsi saygili olsun baska birsey istemiyorum...onu istiyorum ben :'(((

Sevgin bunların hepsinin üstesinden gelebilecekse devam et...
Yorumlara bakılırsa aileni çok üzmüşsün, böyle tipler için aileni bu kadar üzmeye değermi?
Üzgünüm tanyelcim ama bu sevginin üzerine bir çizgi çekmelisin, belki zor diyeceksin ama bu zorun üstesinden gelmelisin. Bu konuda tecrübe sahibi olmasam kensinlikle bu öneriyi sunmam sana...
[/QUOTE]

postakutusuna attigim yüzügü yeni görmüs ve attigi mesaj su:

Senin yaptigin cok ayip. Bu yapmis oldugun hareketi sana yakistiramadim...neyse cnm senin gölünü alan vardir, ondan atmissindir postakutusuna...benim kadar seni sevende olmaz bunuda sen unutma!!! kendine iyi bak.....

sevmeyen adam bunu yazarmi??? iki kisilik arasinda gelip gidiyor sanki...kendi dediklerini unutup benim yaptiklarima ayip diyor ya kafayi yicem =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…