- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.341
saoll betulumm.. Insallahh canımm darısı basına artıkınn.. :) ne var ne yok yaa gıremıyroum ısler bı yogun bı yogun anlatamamm.. :S konualrdan da uzak kaldımhoşgeldn yasemn nerelerdesn? hayırlı olsn hayatım telewizyonn çooook gzel gnlerde kullan inşallah
güle güle su perisi
hımm bnde öle düşünüorm eses anneme söledm yk cnm mutfak robotu gerekr dedi ama zaten blendr setinn içinde herşey war ayrıca bi robot hem yer kaybı hemde boşa para saol cnm bakarım şarjlı süpürgene
saoll betulumm.. Insallahh canımm darısı basına artıkınn.. :) ne var ne yok yaa gıremıyroum ısler bı yogun bı yogun anlatamamm.. :S konualrdan da uzak kaldım
Of ya Tanyel. Okadar üzüldüm ki. Bütün bu olanlara yemin ediyorum gözlerim doldu okurken. Senin gibi kıpır kıpır neşeli bi kız yaşamamalıydı bunları. Hiç kimse yaşamamalı.
Canım hakkında hayırlısı böyleymiş Allah onun yüzünü erkenden göstermiş sana. O yüzden sende üzülme tatlım. Kendini salma hiç boşver. O kaybetti.
Allah hepimizin karşısına hayırlı insanları çıkarsın inşallah.
Hem vakit fırsat buldukça gel canım. Kleopatranın dediği gbii biz burda her telden sohbet ediyoruz.
.
canım ıstanbul bılısımden aldık bız 40 inç samsungun 40c6200 modeli en guzel ozellıgı kendı ıcınde receverı warmsı hayatım yanı uydu alıcısıı takamaya gerek yok tek kumanda ben duvara astıracagım ıcın hem recever kablosu vs derdı kalmıycakk canım fıytıda 2300 sekerım :S aslında LG nın 42LE5300 modelını alacaktım:S o 1800 du bunun receverı kafamı karısıtrı bunu aldım ıyımı yaptım bılmıyorum ama cnaım:Syaskad , ne kdra aldnz lcd tv nızı bıde kac ekran?
uzun bir aradan sonra merhaba kıslar nasılsınız nasıl gidiyor biz evlendik
walla darısı olmuyana artıkk birkaç gün sonra hep aranızda olcam hepiniiz çok özledimmm
:) o zaman yıne bır suru kou atlamsı oluyorum betulum :) hımm bu arada bende robot alamdım cok cok yer kaplıo mıxer yeterlı yada blender cnaım:Samin hayatım.. haklısın yoğun olnca bakılmıo ama aklımda burda kalıo bnmde okuuyabliosan geçmşe bi koş gel yasemncm
ben ondan ayimi geri istedim...o ayimi ablam bana hastanedeyken hediye etmisti =(((( bunun üzerine oda dogum günüme canta almisti onu istedi....
bende deri canta bu ara, aldim hepsini kestim,bana hediye ettigi ayiyi kestim icini bosaltim , mektuplarini yirtim icine attim bir paketin icine, bir kagidada gururmu ezebilcek adam daha annasinin karnindan dogmadi diye yazdim yolladim....kac gündür hic görüsmüyoruz.
Biraz önce paket elline gecti...aradi beni simdi ama cikmadim =((((
cok kirginim ama cok seviyorum ama anlamiyorum =(((((
aslida gitti =(((
neyse bende geri kacim........
Ya ben Fransız kaldım, ne oldu ne yaşadın be canım.
Nereye yazdın?
hadı hayırlı olsun hayatımm darısı burda ben ve tum nısanlı ewlenmeyı bekleyen arkadaslaırmızınn basınaa.. :) ewlılıgının ılk gunlerı yemek olayları falan nasıl gecıyor haytaımuzun bir aradan sonra merhaba kıslar nasılsınız nasıl gidiyor biz evlendik
walla darısı olmuyana artıkk birkaç gün sonra hep aranızda olcam hepiniiz çok özledimmm
canım ıstanbul bılısımden aldık bız 40 inç samsungun 40c6200 modeli en guzel ozellıgı kendı ıcınde receverı warmsı hayatım yanı uydu alıcısıı takamaya gerek yok tek kumanda ben duvara astıracagım ıcın hem recever kablosu vs derdı kalmıycakk canım fıytıda 2300 sekerım :S aslında LG nın 42LE5300 modelını alacaktım:S o 1800 du bunun receverı kafamı karısıtrı bunu aldım ıyımı yaptım bılmıyorum ama cnaım:S
Elçiin hoşgeldin canım, nasıl geçti.
Oh sıkıntıyı atlattınız, kuş gibi rahatlamışsındır canımcım, Ayşe'de evlendi...
hoşgeldn tanyelcm üzme kendni zor bliorm ama düşünmemeye çalış şu an yaşadığın için çkk kötü hssediosn kendni ama zaman geçnce bu kadar acımycak canın üzülme
kız tanyelll kocayı boşamışsın aferin kızz o yaşta kocayla mı uğraşılır:)) kafanı dinle biraz.
tanyel üzülme desem üzüleceksin biliyorum..herşey olacağına varıyor buna engel olamıyoruz..gepimiz için hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun..her zaman hayrı istemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?