2011 gelin adayları buyrun sohbete

saoll betulumm.. Insallahh canımm darısı basına artıkınn.. :) ne var ne yok yaa gıremıyroum ısler bı yogun bı yogun anlatamamm.. :S konualrdan da uzak kaldım

uzun bir aradan sonra merhaba kıslar nasılsınız nasıl gidiyor biz evlendik
walla darısı olmuyana artıkk birkaç gün sonra hep aranızda olcam hepiniiz çok özledimmm

sagol aslicim =(((
cok kötüyüm cok :'(((

ama dediklerin icinde tsk ediyorum....

yaskad , ne kdra aldnz lcd tv nızı bıde kac ekran?
canım ıstanbul bılısımden aldık bız 40 inç samsungun 40c6200 modeli en guzel ozellıgı kendı ıcınde receverı warmsı hayatım yanı uydu alıcısıı takamaya gerek yok tek kumanda ben duvara astıracagım ıcın hem recever kablosu vs derdı kalmıycakk canım fıytıda 2300 sekerım :S aslında LG nın 42LE5300 modelını alacaktım:S o 1800 du bunun receverı kafamı karısıtrı bunu aldım ıyımı yaptım bılmıyorum ama cnaım:S

ben ondan ayimi geri istedim...o ayimi ablam bana hastanedeyken hediye etmisti =(((( bunun üzerine oda dogum günüme canta almisti onu istedi....

bende deri canta bu ara, aldim hepsini kestim,bana hediye ettigi ayiyi kestim icini bosaltim , mektuplarini yirtim icine attim bir paketin icine, bir kagidada gururmu ezebilcek adam daha annasinin karnindan dogmadi diye yazdim yolladim....kac gündür hic görüsmüyoruz.

Biraz önce paket elline gecti...aradi beni simdi ama cikmadim =((((

cok kirginim ama cok seviyorum ama anlamiyorum =(((((

aslida gitti =(((

neyse bende geri kacim........
hoscakalin kizlar

Son düzenleme:
hoşgeldn tanyelcm üzme kendni zor bliorm ama düşünmemeye çalış şu an yaşadığın için çkk kötü hssediosn kendni ama zaman geçnce bu kadar acımycak canın üzülme

uzun bir aradan sonra merhaba kıslar nasılsınız nasıl gidiyor biz evlendik
walla darısı olmuyana artıkk birkaç gün sonra hep aranızda olcam hepiniiz çok özledimmm
hadı hayırlı olsun hayatımm darısı burda ben ve tum nısanlı ewlenmeyı bekleyen arkadaslaırmızınn basınaa.. :) ewlılıgının ılk gunlerı yemek olayları falan nasıl gecıyor haytaım

tanyel üzülme desem üzüleceksin biliyorum..herşey olacağına varıyor buna engel olamıyoruz..gepimiz için hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun..her zaman hayrı istemek lazım

Bole seyler bı kere alınıyo canım cok ıyı yapmıssın gulegule kullan

Elçiin hoşgeldin canım, nasıl geçti.
Oh sıkıntıyı atlattınız, kuş gibi rahatlamışsındır canımcım, Ayşe'de evlendi...

evet kusum herşey güsel gidiyor ayşecigimede hayırlı olsun
evlilik güsel gidiyor evimize net aldık ama daha bağlanmadı bağlansıın size albüm yapcam birkaçtane yüklemiştim albüme sizde ne var ne yyok ben şimdi evime gidecem
yemek yapacam kociş gelecek öpüldünüzzz ailemi de çok özledim bayramda ordayım kısmetse byy

hoşgeldn tanyelcm üzme kendni zor bliorm ama düşünmemeye çalış şu an yaşadığın için çkk kötü hssediosn kendni ama zaman geçnce bu kadar acımycak canın üzülme

icim yaniyor hemde cok.........

kız tanyelll kocayı boşamışsın aferin kızz o yaşta kocayla mı uğraşılır:)) kafanı dinle biraz.

öyle demek cok kolay patates....ama ya anlamakla okadar güc cekiyorum ki....

bir hafta önce güya eski sevgilisi ona mailler atmisti.....
megersem onuda yine uydurmus =((( dün mailine girdim bi bakim dedim...iki tane kiz yazmis yine güya biri eski sevgilisi digeri de eski bir arkadasi....
ikisi de tabi bulusmak istiyorlarmis güya bizimkide sey yazmis:

yapamam benim gönlüm onda baskasini sevemem bal bla bla bla

bunlari niye yapiyor anlamiyorum...
beni bukadar seviyorsa deger vermek niye bukadar zor geliyor, bana sahip cikmak niye bukadar zor geliyor bana niye sürekli yalan söylüyor aklim almiyor almiyor....

cok seviyorum ve paramparca oldum =(
beni seven bir adam var, bende onu deli gibi seviyorum....ama hasta....ve bu yüzden vazgecmek zorunda kaliyorum resmen =((((

cok zor cok...icim yaniyor kizlar =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…