2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah kızlar, sohbet bugün ilerlemiş bugün baya yine
dün akşam beyaz eşyalarımıza karar verip imzaladık kızlar, artık bizim de çamaşır makinemiz, bulaşık makinemiz, buzdolabımız ve kurutma makinemiz var. ön ödemeli olarak Bosch dan aldık ve nişanlım bayiideki beyefendinin b.sayarını ve tarayıcısını tamir ettiği için adam bize dedi ki; evlendiğiniz zaman gelirsiniz hoşunuza giden başka bir ürün varsa başka bir ürün alırsınız yenisini de alabilirsiniz kaydirigubbakcemile5 sözleşmeye de bu ibareyi eklettim.çok mutluyum arkadaşlar. kol sıkışmayınca hızır yetişmezmiş

Hoşgeldin canım. Kaça aldınız hepsini. Beyaz mı metal rengimi tercih ettin.
Güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun.

evet hayırlısıyla inşallah. Belkide sen balayında olursun =) bu zamanlarda.

Ayy bu zamanlarda balayında olucam ama uzağa gitmenin üzüntüsüde olacak (

Hayırlı olsun canım

yine geldim kızlar
eve geldim dinlendim biraz çorba yaptım biraz iyiyim

@latinusugar hayırlı olsun canım bbeyaz mı metal mi rengi güle güle kullanın

Ayy bu zamanlarda balayında olucam ama uzağa gitmenin üzüntüsüde olacak (

Hayırlı olsun canım

uzağa gitmek çok zor yaw. Ben öle bişeyi göze alamam heralde ne bileyim =(
hangi ile gidicektin sen cimcime

bende uzağa gidicem 4 saatlik mesafe olucak ve ilk ayrılışım olucak üniyi bile aynı şehirde okudum ben..bilmiyorumkismile

sen nereye gidicen giz.

Bende sade straplez istemiyorum. Böyle kollar güzel. Bi kaç gelinde de yakından görmüştüm ama mesela birinde hiç güzel durmamıştı. dikimi falan önemli.

çok teşekkür ederim kızlar, eşyaları inox aldık (gri up parmak izi bırakmayanlardan) toplam hepsine önce 5800 dedi sonra düz 5000 yaptı. 10 taksitle ödeyeceğız Allah kısmet ederse. Ocak+fırın+davlumbaz almadık çünkü almayı/kiralamayı düşündüğünüz evlerde ocak+fırın ve davlumbaz var. olmaz ise alırız.

aa çok güzel o zaman. bizim burda öğretmen tanıdık fln olmadan olmuyor.
ee süper o zaman söyleyeyim bi nişanlıma barii
hangisi güzel demiştiniz ben hiç bilmiyrm mekanı hoş olsun yaa.

Günaydın kızlar

ay bugün çok fenayım boğazım acıyo halsizim sanki yazın ortasında hastamı oluyorum yoksa
kahvaltı yapmadım daha

diikkat et canım ya artık havalar da yavaş yavaş bozar. daha da dikkatli olmak lazım.
benimde bugün burnum fln akıo bütün gün vantiratör karşısındayım

Ya buzdolabı alacak nişanlım vestel nasıldır acaba?
Ben arçelik ya da bosch diyorum ama...

biz vestel aldık kampanya vardı
tvleri biliyrm zaten çok iyimiş. baya kullanandan duydum vestel iyi dediler.

anammm liste bile hazırr.
benimde nisanın ilk haftası olabilirde bişiy demicem ya kesin eylülde belli olcak o zaman yazarız

bu arada herkese selamlar kızlarr

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar gelinliğimin kollarını böyle düşünüyorum straplez sade istemiyorum ama çağla'nın çok ya benim 3 tane falan olsun istiyorum o taşlar

bunlar çok güzel oluyor.
ama ben gelinlikçiye gittim beğendim straplezdi yani bakıp beğenmekle olmuyor aslında
orda başka bişiy görüp beğeniyorsun.
birde benim kollarım çok ince hoş durmayabilir die düşünmüştüm

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar gelinliğimin kollarını böyle düşünüyorum straplez sade istemiyorum ama çağla'nın çok ya benim 3 tane falan olsun istiyorum o taşlar

ben fotoyu açamıyorum ofiste yasak bizim maalesef ama KK da bir arkadaş eklemiş La Sposa modelli benim cok hoşuma gidiyor.
ama daha düğüne cok var, gelinlik hayallerime biraz daha kilo verdikten sonra devam edeceğim boshayallersmile

İnş.gönlümüzdeki olur kızlar çağlanın kolu çok yoğunben öyle istemiyorum ya hiç belli olmaz fikrim değişebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…