- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.921
Ekledim cimcime bayanssulusmile
herşey inşallah gönlümüze göre olur.
maşallah kızlar, sohbet bugün ilerlemiş bugün baya yine
dün akşam beyaz eşyalarımıza karar verip imzaladık kızlar, artık bizim de çamaşır makinemiz, bulaşık makinemiz, buzdolabımız ve kurutma makinemiz var. ön ödemeli olarak Bosch dan aldık ve nişanlım bayiideki beyefendinin b.sayarını ve tarayıcısını tamir ettiği için adam bize dedi ki; evlendiğiniz zaman gelirsiniz hoşunuza giden başka bir ürün varsa başka bir ürün alırsınız yenisini de alabilirsiniz kaydirigubbakcemile5 sözleşmeye de bu ibareyi eklettim.çok mutluyum arkadaşlar. kol sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
evet hayırlısıyla inşallah. Belkide sen balayında olursun =) bu zamanlarda.
maşallah kızlar, sohbet bugün ilerlemiş bugün baya yine
dün akşam beyaz eşyalarımıza karar verip imzaladık kızlar, artık bizim de çamaşır makinemiz, bulaşık makinemiz, buzdolabımız ve kurutma makinemiz var. ön ödemeli olarak Bosch dan aldık ve nişanlım bayiideki beyefendinin b.sayarını ve tarayıcısını tamir ettiği için adam bize dedi ki; evlendiğiniz zaman gelirsiniz hoşunuza giden başka bir ürün varsa başka bir ürün alırsınız yenisini de alabilirsiniz kaydirigubbakcemile5 sözleşmeye de bu ibareyi eklettim.çok mutluyum arkadaşlar. kol sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
Ayy bu zamanlarda balayında olucam ama uzağa gitmenin üzüntüsüde olacak(
Hayırlı olsun canım
Ayy bu zamanlarda balayında olucam ama uzağa gitmenin üzüntüsüde olacak(
Hayırlı olsun canım
bende uzağa gidicem 4 saatlik mesafe olucak ve ilk ayrılışım olucak üniyi bile aynı şehirde okudum ben..bilmiyorumkismile
sonbahar bizim tahmini tarihler belli. henüz kesinleşen nikah günü falan alan yok aramızda. imam nikahı tanıdık bildik olursa aile cüzdanıda olmadan kıyar nikah. sonuçta ailelerin rızası falan var.
ama sende güzel düşünmüşsün. gönlüne göre olsun
canım öğretmen polis evlerinde yapman için öğretmen polis olmana gerek yok.
onlara biraz daha indirimli oluyor sadece.
inşallah.
Günaydın kızlar
ay bugün çok fenayım boğazım acıyo halsizim sanki yazın ortasında hastamı oluyorum yoksa
kahvaltı yapmadım daha
Ya buzdolabı alacak nişanlım vestel nasıldır acaba?
Ben arçelik ya da bosch diyorum ama...
:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:
04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün
23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün
13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün
20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün
04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
20.06.2011 - Cimcime eses - Nikah
24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün
Tahmini tarihleri belli olanlar varsa belirtin kızlar. Listeye ekleyelim.
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar gelinliğimin kollarını böyle düşünüyorum straplez sade istemiyorum ama çağla'nın çok ya benim 3 tane falan olsun istiyorum o taşlar
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar gelinliğimin kollarını böyle düşünüyorum straplez sade istemiyorum ama çağla'nın çok ya benim 3 tane falan olsun istiyorum o taşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?