2011 gelin adayları buyrun sohbete

ece iyim tatlım napim misafir gelmişti
gitti o kapıdan ben bacadan dışarı çıkcam şimdi.
giz cnm dikkat et dün bende hastalandım ateşim fln çıktı.
havalardan sanırım ceyranda kalıp çarpılıyrz

günaydın kızlarr

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün...
Beni sorarsan haftaya yorgun başladım giz...
Ben bişey merak ediyorum, sizlerde bayramda geline kıyafet alnıyormu?

canım biz geçen bayram ben ona aldım o da bana aldı böle heyet halinde çıkmıştık hatta çarşıya
bu senede aynı şeyi yapıcaz bayram hediyesi yerine bayramlığı almak daha iyi oluyo bence ama yalnızca ikimiz gitcez bu sene

Bayramda nişanlım olmayacak, muhtemelen kayınvalidemle çıkıcaz, ay ilkez kayınvalidemle alışverişe çıkıcaz, tedirgin oluyorum ben yaa...
Alışmışım nişanlıma aldırmaya :))

aman hiç olma canım
biz çıktık ben pantalon gömlek almayı düşünüyodum gezdik gezdik bişey bulamayınca
ben elbise alıcam dedim
burasını çarşısı ufak aslında ama saatlerce gezmiştim
sonunda ilk gördüğüm yerdekini almıştım

hepinize iyi haftalar kızlar,
bu hafta sonu çift kişilik yorgan, çift kişilik battaniye, ikeadan peçetelik ve plastik kaşık&karıştırıcı seti aldık evimize. Siz alışverişler yapıyormusunuz? ben mi cok hızlı davranıyorum?

aynen canım bi sürü şey aldım bende aldığımız herşey yanımıza kar kalıcak çünkü gün geldiğinde sıkışmıcaz

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım

günaydın hoşgeldin giz.

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün...
Beni sorarsan haftaya yorgun başladım giz...
Ben bişey merak ediyorum, sizlerde bayramda geline kıyafet alnıyormu?

Günaydın cimcime. bizde bayramlarda kıza kıyafet hediye alınır. hariceden harçlıkta verirler =) Ama ben harçlık almıyorum çalışıyorum zaten lmaz: Ama her bayramda kıyafet alıyolar bana kayınvalidemler sağolsunlar.
bende Nişanlıma alıyorum bi tşört bi gömlek falan.

aldıklarını güle güle kullan latin. ben para atıyorum kenara her ay. biraz daha biriktereyim de gidip toptan alıcam bişiler.

birde bizde şey var
kız tarafı tatlı yapar arife günü götürür kaynanaya birde bohça yapılır onada damadın bayramlığı konur
bayramdan sonra da o tepsi geri gelir bi bohça yaparlar çamaşır terlik falan konulur birde altın koyarlar :jeyyar:
tepsiyede tatlı ya da tuzlu yapıp getirirler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…