- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.961
kızlar hepimiz aldıklarımızı güle güle ağız tadıyla kullanırız inşallah,
Ben daha bayramlık olayını sormayı çekiniyorum nişanlıma çünkü herşeyi önceden sorup araştırdığım için kızıyor bana senağlama. Bende kendi kendime öğrenmeye çalışıp ona bilgi veriyorum bak sizde böyle böylemiş diye:)
biz bayanlar daha planlı programlıyız galiba....
benim çeyizlerim kaba taslak tamamlanmak üzere; ama daha eksiklerim de var. Mesela; Clipso, blender seti, günlük çatal bıçak takımı, çaydanlık, ütü, elektrikli süpürge, bizim için yorgan&yastık gibi unsurları daha almam lazım:bbo:
bende bu hafta sonu bardak takımı,yatak örtüsü takımı,battaniye,tuzluk aldım zemuszemus
kızlar hepimiz aldıklarımızı güle güle ağız tadıyla kullanırız inşallah,
Ben daha bayramlık olayını sormayı çekiniyorum nişanlıma çünkü herşeyi önceden sorup araştırdığım için kızıyor bana senağlama. Bende kendi kendime öğrenmeye çalışıp ona bilgi veriyorum bak sizde böyle böylemiş diye:)
biz bayanlar daha planlı programlıyız galiba....
benim çeyizlerim kaba taslak tamamlanmak üzere; ama daha eksiklerim de var. Mesela; Clipso, blender seti, günlük çatal bıçak takımı, çaydanlık, ütü, elektrikli süpürge, bizim için yorgan&yastık gibi unsurları daha almam lazım:bbo:
bizde kıza kıyafet alınır erkeğede öyle harçllıkta verilir
ama nişanlı olarak ilk bayramımız birde biz uzaktayız birbirimize nasıl olur ki acaba bilmiyorumkismile
Vallahi benimkide öyle ne kadar rahatlar erkekler bazı konularda alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?