2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aman bee ne detaylı işmiş bu :)) Şu bayramı biran önce atlatayımda, çünkü kayınvalidemle alışveriş nasıl olur bilemiyorum. Nişanlıma fikrimi söyleyip naz yapabiliyorum, ama ona zor olacak :))
Bizde de gelin bayram görmesine gittiği zaman, hediye verirler.
Çeyizleri bende alıyorum yavaş yavaş, mutfak eşyalarım bitti sayılır, sadece günlük kaşık+çatal ve kepçe takımı gerekiyor. Diğerleri çokta önemli değil. Banyo setimide aldım, lazım olabilecek kova, vileda bu tarz şeylerde bitti, ama gördükçe alıyorum zaten.
Çeyiz işi çok önemli aslında, önemli ihtiyaçlara öncelik vermek gerekiyor, kuzenimin bi dolu çeyizi vardı ama şöyle ele avuca gelip kullanabileceği bişey yoktu.
Çeyiz sermeye gittik, ne bıçak var, ne günlük çaydanlığı var, oysaki 4 adet yemek takımı vardı...

bende kova falan alacaktım ama ev tıkış tıkış olmaya başladı annem kızıyo artık
o da haklı bir evin üzerine bir ev eşyası daha konuluyor o da almıyo evden esyalar çıkınca bomboş kalıcak sanki ev =(

biz bana ne yapılıyosa aynısını nişanlıma da yapmaya çalışıyruz
bayramlık adet değil yani
ama o bana alıyo ee bende ona hediye alacağıma bayramlık almak işme geliyo

iboya dedim ramazan gelmedn çıkalım çarşıya halledelim işimizi diye
bakalım ne zaman çıkabilcez

siz ne almayı düşünüyosunuz bayram için

kızlar hepimiz aldıklarımızı güle güle ağız tadıyla kullanırız inşallah,
Ben daha bayramlık olayını sormayı çekiniyorum nişanlıma çünkü herşeyi önceden sorup araştırdığım için kızıyor bana senağlama. Bende kendi kendime öğrenmeye çalışıp ona bilgi veriyorum bak sizde böyle böylemiş diye:)
biz bayanlar daha planlı programlıyız galiba....
benim çeyizlerim kaba taslak tamamlanmak üzere; ama daha eksiklerim de var. Mesela; Clipso, blender seti, günlük çatal bıçak takımı, çaydanlık, ütü, elektrikli süpürge, bizim için yorgan&yastık gibi unsurları daha almam lazım:bbo:

bende tam karar vermedim ama
koyu renk keten pantalon pembe ceket
pembe ayakkabı çanta istiyorum
bakıcaz umarım bulurum gönlüme göre

bizde kıza kıyafet alınır erkeğede öyle harçllıkta verilir
ama nişanlı olarak ilk bayramımız birde biz uzaktayız birbirimize nasıl olur ki acaba bilmiyorumkismile

=)))
Geri kalanlarda sırayla hallolur latin. Daha zaman var. En çok elektrikli süpürge tutar burda galiba.

latinsugar bizde de ben hep sorarım önceden plan yaparım
birde bu ikinci bayram ya daha rahatım ne olacağını biliyorum bende nişanlımda o yüzden gerginlik yok

Ya erkekler bu konuda çok fazla bişey bilmezler, aslında kayınvalidelerin bilgili olması lazım.
Plan program konusunda haklısın, ama nişanlım ben bişey planlayınca çok acelecisin diyor, bende sinir oluyorum.
Bizde bazı şeyler imece usulü olur, mesela teyzem yorgan ve pike takımı yaptıracak, yengem elk. süpürgemi alacak.
Ablamın bulaşık makinasını amcam almıştı.

bizde kıza kıyafet alınır erkeğede öyle harçllıkta verilir
ama nişanlı olarak ilk bayramımız birde biz uzaktayız birbirimize nasıl olur ki acaba bilmiyorumkismile

Bizde uzağız canım, beni kıyafet konusu değilde, onun dayılarını görmeye nasıl gideceğim düşündürüyor. Çünkü nişanlım olmadan gitmek istemiyorum, tek başıma gitmekte doğru olmaz. Ama onlar çok istiyor gidip gelmemi, ben biraz mesafeliyim.

Vallahi benimkide öyle ne kadar rahatlar erkekler bazı konularda alsanaalsanasmile

bende nişanlımı rahat sanırdım ama herşeyi kafasında planlıyormuş meğer.
Bişey söyleyince o detayı ben düşündüm, sen telaşlanma diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…