2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hani alıntı yapın yanında bi yer var ya "NO" yazıyo. Alıntı etmek istediğin yazıları almak için ona basıyosun. En son msjda da Alıntı yapa basıyon. oluyo canım.

işte onu da biriktirmek lazım. Mesela ben kendimi tutuyorum artık. önceden biriktiremezdim hiç. şimdi artık biriktirmem lazım diyorum kendime engel oluyorum.
benimde giyim konusunda bi aç gözlülüğüm var ama artık tutucam kendimi en ufak bi parada ayakkabı,elbise alırdım ama artık yok tutuyorum yani,çok eğlenceli gelmeye başladı kendi evim için bişeyler alıyorum :)

Hani alıntı yapın yanında bi yer var ya "NO" yazıyo. Alıntı etmek istediğin yazıları almak için ona basıyosun. En son msjda da Alıntı yapa basıyon. oluyo canım.

sanırım yaptım canım kolaymış :)

Yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı daha yok nasıl olucak nerden alıcam ve nasıl alıcam bilmiyorumkismilemafoldumbenohaoldumsmile

bende bu hafta sonu bardak takımı,yatak örtüsü takımı,battaniye,tuzluk aldım zemuszemus

güle güle kullan canım, bardak takımını nereden kaça aldın?

latinsugar bizde de ben hep sorarım önceden plan yaparım
birde bu ikinci bayram ya daha rahatım ne olacağını biliyorum bende nişanlımda o yüzden gerginlik yok

ben mesela gelin arabası şöyle olsa ne güzel olur dediğim zaman bile; an'ın tadını çıkar, böyle plan program yaparak kendini yıpratıyorsun istediğin gibi olmayınca üzülüyorsun diyor. Aslında haklı ama ben yinede önceden hazırlığımı yapıp önlemimi alma taraftarıyım boshayallersmile

Yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı daha yok nasıl olucak nerden alıcam ve nasıl alıcam bilmiyorumkismilemafoldumbenohaoldumsmile

vereliniortak

Bende de yok onlar. hepsini bir ocakta alıcam. biraz daha para koyayımda kenara. peşin almayı düşünüyorum hepsini bir. hani kampanyalarda oluyo ya. karacanın shafer ın falan. hepsi bir. ölede alabilirim. ama ben kare yemek takımı istiyorum. bu kampanyalılarda varsa öle alcam. yoksa konuşucam. hani biraz fark verip istediğim tabağı almayı falan.

canım ben Bernado'dan almıştım, süper bir kampanyları vardı, yemek takımı & çatal bıçak takımı toplam tutarın yarısı kadar hediye çeki verdiler. Bende günlük yemek takımı, tencere takımı, baharatlık, bıçak bloğu, çay fincanları (yemek takımına uygun) pasta takımı, kahvaltı takımı, kupalar, suplalar ve galiba bir de sosluk aldım bayanssulusmile
Üstelik 10 taksitle ödedim, tavsiye edebilirim

aynen benim nişanlımda öyle demekki tek benimki değilmiş

2010 dan gectık bızde 2011 e kaldık sanırım ((

herşeyin hayırlısı canım herşeyde vardır bi hayır hoşgeldin sende

klasik pazartesi sendromu sıkıcı geçiyor.

ben daha alışmadayım pek ses eden yok bana o sendromu yaşamıyorum daha

[COLOR="Blue[COLOR="Red"]"]giz09 [/COLOR]canım bunların hepsini bi yerden alırsan genelde daha ucuza geliyor yada takip et kampanya oluyor yemek takımı alana yanında hediye veriyorlar falan[/COLOR]

benimkine göre ben biraz daha boşvermişim.
yada şöyle diyeyim o daha ince ayrıntıları düşünüyor =))

hayırlısı olsun canım ya. 2011 e ne kaldı şunun şurasında -tatlicadiarzu-

Aynen keşke hemen cuma olsa yaa. zaten akşam sivrisineklerden hiç uyuyamadım. kötükedihüso

[COLOR="Blue[COLOR="Red"]"]giz09 [/COLOR]canım bunların hepsini bi yerden alırsan genelde daha ucuza geliyor yada takip et kampanya oluyor yemek takımı alana yanında hediye veriyorlar falan[/COLOR]

doğru söylüyorsunuz kızlar hepsini bir almak en iyisi pandomim bende senin gibi düşünüyorum birikim yapıp alıcam hepsini bi yerden en iyisi daha çok var nasılsa halledilir diye düşünüyorumohaoldumsmile

herşeyin hayırlısı olsun, positif tarafından bak; hazırlanmak icin daha vaktin var kaydirigubbakcemile5

Ahhhhh bu pazartesiler yok muuuu
bende genelde isyan olayı salı akşamına kadar oluyor, çarşamba ortalarda oluyorum
perşembe cuma motivasyon hat safada şakkıdı

ben birikim falan yapamadığım için genelde alıyorum taksitle ödüyorum. eee böyle olunca da ödeniyor diğer türlü olmuyoe denemek istedim ama malesef. biriken başka bi yere gidiyor.

Ahhhhh bu pazartesiler yok muuuu
bende genelde isyan olayı salı akşamına kadar oluyor, çarşamba ortalarda oluyorum
perşembe cuma motivasyon hat safada şakkıdı

benimde öyle oluyor sıkıcı geçiyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…