- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.981
bende öyle canım para biriktirmem lazım beğendiğim çok şey var para birikimi en iyisi
benimde giyim konusunda bi aç gözlülüğüm var ama artık tutucam kendimi en ufak bi parada ayakkabı,elbise alırdım ama artık yok tutuyorum yani,çok eğlenceli gelmeye başladı kendi evim için bişeyler alıyorum :)işte onu da biriktirmek lazım. Mesela ben kendimi tutuyorum artık. önceden biriktiremezdim hiç. şimdi artık biriktirmem lazım diyorum kendime engel oluyorum.
Hani alıntı yapın yanında bi yer var ya "NO" yazıyo. Alıntı etmek istediğin yazıları almak için ona basıyosun. En son msjda da Alıntı yapa basıyon. oluyo canım.
bende bu hafta sonu bardak takımı,yatak örtüsü takımı,battaniye,tuzluk aldım zemuszemus
latinsugar bizde de ben hep sorarım önceden plan yaparım
birde bu ikinci bayram ya daha rahatım ne olacağını biliyorum bende nişanlımda o yüzden gerginlik yok
benimde giyim konusunda bi aç gözlülüğüm var ama artık tutucam kendimi en ufak bi parada ayakkabı,elbise alırdım ama artık yok tutuyorum yani,çok eğlenceli gelmeye başladı kendi evim için bişeyler alıyorum :)
sanırım yaptım canım kolaymış :)
Yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı daha yok nasıl olucak nerden alıcam ve nasıl alıcam bilmiyorumkismilemafoldumbenohaoldumsmile
Yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı daha yok nasıl olucak nerden alıcam ve nasıl alıcam bilmiyorumkismilemafoldumbenohaoldumsmile
aynen benim nişanlımda öyle demekki tek benimki değilmişgüle güle kullan canım, bardak takımını nereden kaça aldın?
canım bardak takımını 6'lı herhangi bi yerden aldım hani şu renkli renkli varya onlardan
ben mesela gelin arabası şöyle olsa ne güzel olur dediğim zaman bile; an'ın tadını çıkar, böyle plan program yaparak kendini yıpratıyorsun istediğin gibi olmayınca üzülüyorsun diyor. Aslında haklı ama ben yinede önceden hazırlığımı yapıp önlemimi alma taraftarıyım boshayallersmile
2010 dan gectık bızde 2011 e kaldık sanırım((
klasik pazartesi sendromu sıkıcı geçiyor.
güle güle kullan canım, bardak takımını nereden kaça aldın?
ben mesela gelin arabası şöyle olsa ne güzel olur dediğim zaman bile; an'ın tadını çıkar, böyle plan program yaparak kendini yıpratıyorsun istediğin gibi olmayınca üzülüyorsun diyor. Aslında haklı ama ben yinede önceden hazırlığımı yapıp önlemimi alma taraftarıyım boshayallersmile
vereliniortak
Bende de yok onlar. hepsini bir ocakta alıcam. biraz daha para koyayımda kenara. peşin almayı düşünüyorum hepsini bir. hani kampanyalarda oluyo ya. karacanın shafer ın falan. hepsi bir. ölede alabilirim. ama ben kare yemek takımı istiyorum. bu kampanyalılarda varsa öle alcam. yoksa konuşucam. hani biraz fark verip istediğim tabağı almayı falan.
canım ben Bernado'dan almıştım, süper bir kampanyları vardı, yemek takımı & çatal bıçak takımı toplam tutarın yarısı kadar hediye çeki verdiler. Bende günlük yemek takımı, tencere takımı, baharatlık, bıçak bloğu, çay fincanları (yemek takımına uygun) pasta takımı, kahvaltı takımı, kupalar, suplalar ve galiba bir de sosluk aldım bayanssulusmile
Üstelik 10 taksitle ödedim, tavsiye edebilirim
[COLOR="Blue[COLOR="Red"]"]giz09 [/COLOR]canım bunların hepsini bi yerden alırsan genelde daha ucuza geliyor yada takip et kampanya oluyor yemek takımı alana yanında hediye veriyorlar falan[/COLOR]
Ahhhhh bu pazartesiler yok muuuu
bende genelde isyan olayı salı akşamına kadar oluyor, çarşamba ortalarda oluyorum
perşembe cuma motivasyon hat safada şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?