- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.021
pandomim kayınvaldenle aranız nsl cnm
ben hiç göze alamazdım birlikte oturmayı
canım kayınvalidemle aram iyi sayılır. Şeytan kulağına şimdiye kadar bi tartışmamız bişeyimiz olmadı. İnşallah ilerdede olmaz. Benim kayınvalidem ms hastası. Nişanlım tek çocuk ve kayınpederim vefat etmiş önceden. O yüzden biz birlikte oturmak zorunda olduğumuz için oturucaz.
cimcime annen nie yatak odası almak istemior ki vardır belki bi bildiği
konuş annenle bi almıcaklarsa eğer söyle nişanlına.yatak odası almıcaz die.
giz bende öyle dedim almayı bırak keşke para ayırsaydım.
hep kıyafet ayakkabı almaktan çeyize sıra gelmedi
sonbahar normal sağlıklı olsa, kayınpeder olsaydı. nişanlımın bir kaç kardeşi olsaydı. bende beraber oturmayı istemezdim kendi annemle bile. ama işte zorunluluk. Güle güle sonbahar.
sonbahar normal sağlıklı olsa, kayınpeder olsaydı. nişanlımın bir kaç kardeşi olsaydı. bende beraber oturmayı istemezdim kendi annemle bile. ama işte zorunluluk. Güle güle sonbahar.
canım hasta bir insana bakmak ve onun duasını almak çok önemli insanı manevi anlamda cok şey katıyor. Iki kişilik hayata alışmak zorken üç kişi olmak biraz daha zor olabilir ama iyi taraflarını da görebilirsin, mesela para biriktirmen daha kolay olur, eğer çalışmayı düşünüyorsan ve kayınvaliden kendi başına iş yapabiliyorsa yemeklerin hazır olur.
Her ne olursa olsun mutlu olursun inşallah canım
Aslında kayınvalidenin olmasının sana çok sorun olacağını zannetmiyorum.
Evde rahat dolaşabilirsin, ayaklarını uzatıp yatabilirsin, ama kayınpeder olsa saygı diyip rahat olamayacaksın. Eşinde o dengeyi kurarsa sorun olacağını zannetmiyorum.
Allah mutluluk versin...
:sm_cool:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:sm_cool:
04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün
23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün
13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün
20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün
04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
20.06.2011 - Cimcime eses - Nikah
24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün
kızlar galiba benim düğünüm biraz daha erken olacak, Nisan - Mayıs deniyor bu aralar. Biz de bizim icin uygun olur dedik hem sezon öncesi mekanlar da daha uygun olur. O yüzden benim tarih ne değil henüz :sinifsinif:
Konuşucam zaten, uzak olduğu için bana biraz trip yapıyor oysaki biliyordu uzakta olacağımızı, sonra batıya gelicez büyük ihtimal.
Alacak ama kızıyor işte( Bende arada kalıyorum, sonuçta ablama alınıyrsa bana da alınması lazım...
Benim de kayınpederim vefat etmiş, ilk görüştüğümüzde annemi yanıma almamı istermisin? demişti. Ama şuan aynı apartmanda oturursak mutsuz oluruz diyor. Gerçi ben o zaman kabul etmemiştim.
Neyseki kayınvalidemin evi var, otursun evinde aynı binada kayınlarımda var, geçinip gitsinler :))
merhaba arkadaşlar ben de mayıs 2011 gelini olucam kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?