2011 gelin adayları buyrun sohbete

Cimcime biz o konulara girmedik . Sen şunu al ben bunu alayım diye.
Ben kurulu eve gidicem. Kayınvalidemle oturucam.
Az çok biliyorum evde ne olduğunu neyin eski yeni olduğunu. Bende ona göre şeyler alıcam.
Mesela ütüsünü bir kaç ay önce kutusundan ben çıkardım kullanmaya başladık. Ütü masası eski ama. Bende ütü değil ütü masası alıcam. Böyle yani =)

Bizde geçen gün konuştuk daha doğrusu ben açtım konuyu, çünkü annem yatak odasını almak pek düşünmüyor, onlarda bize güvenip almazsa ortada kalırız, o nedenle konuşmak zorunda kaldım.
Ayrıca yüklenmek istemiyorum ona, o da yeni işe başladı sonuçta, ama annem benimle ilgili konularda biraz sıkıntılı nedense ablamda bir çok şeyi biz aldık, ama sorun olmamıştı.
Bende yatak odasında sıkıntı yapıyor (
Hayırlısıyla şu günleri atlatıp evlenmek istiyorum, nişanlım değilde eşim diyip aynı evde yaşamak güzel olacak...
Uzak olduğu için nişanlılıktanda bişey anlamıyorum zaten...

pandomim kayınvaldenle aranız nsl cnm
ben hiç göze alamazdım birlikte oturmayı

canım kayınvalidemle aram iyi sayılır. Şeytan kulağına şimdiye kadar bi tartışmamız bişeyimiz olmadı. İnşallah ilerdede olmaz. Benim kayınvalidem ms hastası. Nişanlım tek çocuk ve kayınpederim vefat etmiş önceden. O yüzden biz birlikte oturmak zorunda olduğumuz için oturucaz.

cimcime annen nie yatak odası almak istemior ki vardır belki bi bildiği
konuş annenle bi almıcaklarsa eğer söyle nişanlına.yatak odası almıcaz die.
giz bende öyle dedim almayı bırak keşke para ayırsaydım.
hep kıyafet ayakkabı almaktan çeyize sıra gelmedi

anladım cnm geçmiş olsunn kayınvaldenede
normalde nişanlım banada baştan bi teklif etti
birlikte oturalım
büyük ev alıp die
benimki tek çocuk değil abisi var
oda evleniyor
insan dior bu sefer nie ona ayrı ev açılcakta bana açılmıyor die kabul etmedim
ztn aramızda pek iyi olduğu söylenemez kayınvaldemle

kızlar kaçıyrm ben
görüşürzz

sonbahar normal sağlıklı olsa, kayınpeder olsaydı. nişanlımın bir kaç kardeşi olsaydı. bende beraber oturmayı istemezdim kendi annemle bile. ama işte zorunluluk. Güle güle sonbahar.

Konuşucam zaten, uzak olduğu için bana biraz trip yapıyor oysaki biliyordu uzakta olacağımızı, sonra batıya gelicez büyük ihtimal.
Alacak ama kızıyor işte ( Bende arada kalıyorum, sonuçta ablama alınıyrsa bana da alınması lazım...

sonbahar normal sağlıklı olsa, kayınpeder olsaydı. nişanlımın bir kaç kardeşi olsaydı. bende beraber oturmayı istemezdim kendi annemle bile. ama işte zorunluluk. Güle güle sonbahar.

Benim de kayınpederim vefat etmiş, ilk görüştüğümüzde annemi yanıma almamı istermisin? demişti. Ama şuan aynı apartmanda oturursak mutsuz oluruz diyor. Gerçi ben o zaman kabul etmemiştim.
Neyseki kayınvalidemin evi var, otursun evinde aynı binada kayınlarımda var, geçinip gitsinler :))

canım hasta bir insana bakmak ve onun duasını almak çok önemli insanı manevi anlamda cok şey katıyor. Iki kişilik hayata alışmak zorken üç kişi olmak biraz daha zor olabilir ama iyi taraflarını da görebilirsin, mesela para biriktirmen daha kolay olur, eğer çalışmayı düşünüyorsan ve kayınvaliden kendi başına iş yapabiliyorsa yemeklerin hazır olur.
Her ne olursa olsun mutlu olursun inşallah canım

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz mutlu oluruz latinciğim.
Bende o taraflarını düşünüyorum özellikle maneviyatını düşünüyorum. Bizimde ne olacağımız belli değil ilerde diyorum. Allah geçim versin inşallah hepimize. Yemekleri filan yapamaz zannetmiyorum ayakta zor duruyor çünkü. Allah daha çok muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesinde napalım yemeklerimide akşamdah yaparım diyorum. yerimseniben Dediğin gibi çalışırsam para biriktirmem daha kolay olur. İki ev değil bir ev geçindiririz öle olursa. Allah herkesin gönlüne göre versin inşalah.

Aslında kayınvalidenin olmasının sana çok sorun olacağını zannetmiyorum.
Evde rahat dolaşabilirsin, ayaklarını uzatıp yatabilirsin, ama kayınpeder olsa saygı diyip rahat olamayacaksın. Eşinde o dengeyi kurarsa sorun olacağını zannetmiyorum.
Allah mutluluk versin...

:sm_cool:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:sm_cool:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
20.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

Amin cimcime cümlemize. Evet yalnız kayınpeder olsa daha zor olabilirdi.
Bizim oralarda büyüklerimizin bi lafı vardır.
Kadın heryere sığarda erkek sığamaz derler böyle durumlar için.
O yüzden de erkekler eşleri ölünce evleniyorlar sanırım birazda.

kızlar galiba benim düğünüm biraz daha erken olacak, Nisan - Mayıs deniyor bu aralar. Biz de bizim icin uygun olur dedik hem sezon öncesi mekanlar da daha uygun olur. O yüzden benim tarih ne değil henüz :sinifsinif:

kızlar galiba benim düğünüm biraz daha erken olacak, Nisan - Mayıs deniyor bu aralar. Biz de bizim icin uygun olur dedik hem sezon öncesi mekanlar da daha uygun olur. O yüzden benim tarih ne değil henüz :sinifsinif:

Tarihin kesinleşirse tarihi düzeltiriz latinciğim. Ama nisan mayısta olmasıda güzel olur sizin için uygunsada. havalarda çok ısınmamış oluyor. Dediğin gibi ücretler biraz daha düşük oluyor.

ayy seninde aynı benim gibi
nişanlım ilk tanıştığımızda dedi bana da kabul etmedim

merhaba arkadaşlar ben de mayıs 2011 gelini olucam kısmetse:)

hg. karbeyaz.ocean hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…