2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebekkafa öncelikle hayırlı olsun canım nişanınız RABBİM tamamına erdirsin..anladım canım evet kışın düğün pek hoş olmuyo .nişanınız olmuşya işte neyi nasıl yapıcaz derdiryle eşya bakmakla falan geçeer zaman merak etme .belirsizlik en kötüsü bizede isteme bile yok daha yeni benim ailem öğrendi bir buçuk ay oldu ama bekletiyo babm malesef sanırım önce abim evlenicek biizmkide bi başlasa çok uzatmayı düşünmüyorum nişan nikah arasını RABBİM gönlümüze göre nasip eder inşallah

ne sen sor cnm ne ben sölim daha gideli 171 gün oldu dogal olara son 289 =(((((

amin canımm.
bazen çevremdekiler şaşıyor daha çok var bu kadar düşünme diye
ama elimde değil kii şu şöyle olsun bu böyle olsun.
inş. herşey istediğimiz gibi olur.

kızlar ben kaçıyrm iyi akşamlar hepinize görüşürüz

bizde senin gibi hep askimla ahhh bak yarisi gitti artik inislerdeyiz diye avutuyoruz kendimizii.. cok sukur ki bitirdik koca bi seneyi 4.5 ay kaldii gerideee 22 Aralikta kavusuyoruzzz sevdigimlee!! darisi senin basina yavrucummmm

,nş bizde hayırlısı ile bitiririz bi de biz teskere alcaz 2 ay bile sürmedeb düğünümüz var

hayır bebeğim fal mal meselesi değil tamamen duygusal.çok yoğun bir şekilde öyle hissediyorum.bu işler nasip işi hiç belli olmaz.evlenecek gözüyle baktığın adam ayrılır ortada hiçbir şeyi olmayan adam paldır küldür evlenir.ölüm günüyle düğün günü belli olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…