A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.241
yok tatlim askerde olan benim.. egitim yuzunden yurt disindayimm daha kavusmamiza 140 gun varrr!!! offff. askim oyle diyor askere ben seni gonderdimm diyooorrr hehehe snein kac gun var tatlimm kavusmanaa.. Allahim insallah bir an evel kavusturur seni askerineee
ne sen sor cnm ne ben sölim daha gideli 171 gün oldu dogal olara son 289 =(((((
evet galiba o gun ben bi fotorafci ayarlicamm ve eger gunesli olursa kesinlikle dis cekim istiyorum Konak ta deniz kenarinda.. Zaten studyo cekimlerimizi nikah gunumuzde yaptiricaz Ankarada.. Izmirdede dis cekim istiyorum dugun gunumuz.. Aceleci degilsinn canimmmm kadinlara dugun dedilermii heyecanlaniyoruz herseyimiz hemen planlansin hemen olsun isitiyoruzz bende oyleyim inan ki.. daha 7 ay var dugune herseyi planliyorum ayrintisina kadarr heeheh Allahim insallah bu butun planladiklarimizi hayata gecirmeyi nasip eder..
inş cnm yhaaa 2 ay sora tam yarı olacak askerlik işte
bizde senin gibi hep askimla ahhh bak yarisi gitti artik inislerdeyiz diye avutuyoruz kendimizii.. cok sukur ki bitirdik koca bi seneyi 4.5 ay kaldii gerideee 22 Aralikta kavusuyoruzzz sevdigimlee!! darisi senin basina yavrucummmm
,nş bizde hayırlısı ile bitiririz bi de biz teskere alcaz 2 ay bile sürmedeb düğünümüz var
o kadar ayri kalicaksiniz hemen kavusmak istiyosunuz demiiiii heheheh
şuan hayatımda kimse yok ama şiddetle 2011 de evleneceğimi hissediyorum :))
amin canımm.
bazen çevremdekiler şaşıyor daha çok var bu kadar düşünme diye
ama elimde değil kii şu şöyle olsun bu böyle olsun.
inş. herşey istediğimiz gibi olur.
kızlar ben kaçıyrm iyi akşamlar hepinize görüşürüz
nie nerden bilion fal mı baktırdın delikafadulden
fala inanma falsiz da kalma.. icine bi his dogdu kizin belkiii.. gel canim aramiza.. biz herkeze acik bi topik iz hehehe :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?