- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.661
ne aldsırcan zühoşşşşşşşşş
bende nişan alışverişine cıkmayanlardanım ama düğünden önce yapcam o işi gözümde kalmasın hiçbişee
züloş canımcım düğün cd'si konusunda uzamn oldum artık :))
her düğünde cd ve müzik işleriyle ben ilgilenirim...
Kendi düğünümde de hazırlıcam inşallah, önceden gelini ağlatacak en duygusal parçayı bulurdum, kendimde yüksek yüksek tepeleri çalıcam :))
biz hiç nişan alışverişine çıkmadım kaynanam doldurmuşş gelmişşş kısaaa paça almamış bir tek :95:
esra madem uzmansn bzede örnekler verrmsn bn düğün kına falan çk gtmem gttiklerm sayılıdır
Canım yöre yöre değişiyor, ben kına türküsünü ayrı bir cdye atıyorum, biz her yöreye uyarız o nedenle tüm yörelerin müzikleri vardır bende.
Halay, çiftetelli, roman, mezdeke, oryantal, şemame, lazca, ordu havası daha sayammı :))
Herkesin başka dorleocum serilmesi gerkirse seriliyor ben serdim bir odaya
zaten öyle iç çamaşırlar ön planda olmuyor
komşular merka edip bakmaya geliyorlar yakın akrabalar hayırlı olsuna gelen bakıyor
şimdi gözümüz iyice karaa mervoşşşş çuvall alıpp dolduralımm :86:
ipliii saplııı ne bulursammm mervoşşş.4 mevsim kapitoneli sett gibii aldırcamm her mevsimlikk. güllüü allıı dallıı şeylerdennn
allah bozmasınn selinBende alışverişe çıkmadım ama kayınvalidem herşeyimi almış bana gerek kalmadan kadın benim neleri beğendiğimi neysi sevdiğimi çok iyi biliyor sağolsun :))))
bende nişan alışverişine cıkamayanlardanım uzak şehirlerde oldugumuz için
kayınvalidem herseyi oradan beyenip almış
tabi bende o heyecanım yasamak isterdim
allah bozmasınn selin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?