- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.681
bende nişan alışverişine cıkamayanlardanım uzak şehirlerde oldugumuz için
kayınvalidem herseyi oradan beyenip almış
tabi bende o heyecanım yasamak isterdim
ipliii saplııı ne bulursammm mervoşşş.4 mevsim kapitoneli sett gibii aldırcamm her mevsimlikk. güllüü allıı dallıı şeylerdennn
Valla bende çıkmadım, kayınvalidem bir bavul getirmiş, ayriyetten bornoz takımı almış.
Fena değiller ama ben çıkıp beğenmek isterdim şahsen...
esra madem uzmansn bzede örnekler verrmsn bn düğün kına falan çk gtmem gttiklerm sayılıdır
Canım yöre yöre değişiyor, ben kına türküsünü ayrı bir cdye atıyorum, biz her yöreye uyarız o nedenle tüm yörelerin müzikleri vardır bende.
Halay, çiftetelli, roman, mezdeke, oryantal, şemame, lazca, ordu havası daha sayammı :))
ayy esra bnde istiorm bna yollayablrmsn onlardan bnde bi cd yapsam
Amin amin inşallah hepimizn kayınvalideleri böyle iyimser ve anlayışlı olur bugece ankarada olucam diye bana birsürü yemek hazırlamış
Valla bende çıkmadım, kayınvalidem bir bavul getirmiş, ayriyetten bornoz takımı almış.
Fena değiller ama ben çıkıp beğenmek isterdim şahsen...
ayy esra bnde istiorm bna yollayablrmsn onlardan bnde bi cd yapsam
Nasıl göndereyim canım, netten göndermek çok zor olur, çünkü 100'ün üzerinde parça var...
Nasıl göndereyim canım, netten göndermek çok zor olur, çünkü 100'ün üzerinde parça var...
bn o zmana kadar ayarlayamazsam bna kargo ile yollarmsn esra
bn o zmana kadar ayarlayamazsam bna kargo ile yollarmsn esra
Tabi canım nasip olursa yollarım...
Hatta sizin yöreyi söyle ona göre şarkı atarım, Ayşe'ye hazırlamıştım...
artık öyle yaparımnişanlım asker dönüşü gelecek evimiz için alışverişe çıkkarsak o zaman bol bol hevesimi alırım inş.
Tabi canım nasip olursa yollarım...
Hatta sizin yöreyi söyle ona göre şarkı atarım, Ayşe'ye hazırlamıştım...
HAYATIM BZ GAZİANTEPLİYİZ BLDİĞİM TEK ANTEP TRKÜSÜ ANTEBN HAMAMLARI DEDİĞİM GB, BN ÖLE ÇK KINA DÜĞÜN KATILMAM AMA NİŞANLIM SAMSNLU KARADENZLİ ONLAR ÇK OYNARLAR BN ASLNDA HER YREDEN OLSN İSTİORM AMA BKAÇ KINA AĞIDI WARDI O ZMN OLRSA SANA SÖLERM EKLERSN OLRMU
betüşşş sizin düğünlerde de zılgıtt var mıı :)) ben kaynana bi yapıyorrrr
hayırlı akşamlar ii tatiller:80:
hayırlı akşamlar ii tatiller:80:
Kızlaar Ajdar yeni albüm çıkarmış, bir şarkısı var adı hoppala aşkım hoppala :))
Yılın favori şarkısı
esra kız yapcanmı bna cd :)
Kızlaar Ajdar yeni albüm çıkarmış, bir şarkısı var adı hoppala aşkım hoppala :))
Yılın favori şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?