- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.181
Anladım canım zor donemler dediğin gibiHerkes aynı şeyi söylüyor.
Ama üzülmemek elde değil ki.
Bizim için herşey çok hızlı gelişti.
Sevdiğim benim için istanbulda kaldı.Annesi orduda kaldı.
Babası 11 yaşındayken vefat etmiş.Bir ablası var evli batmanda eşiyle birlikte polis.
Annesi ilk zamanlar hiç destek olmadı.Düşüncesi sevdiğim orduya dönücek dayanamıcak yönündeydi.
Ama biz el ele verdik herşeyi birlikde atlattık.Tüm zorluklara gögüs gerdik.
Ve sonunda ailelere açıkladık.Askerden yeni gelmişdi zaten iş sorunu vs herşeyi çözdük.
Ve şimdi yanımızda olmayan annesi yanımızda olmaya karar verdi.
Ve tabiyki yine maddi ve manevi destek olmayarak.Sırf ben istedim diye annen de olsun dedim diye geldi.
Yoksa en büyük destekçisi teyzesi onunla istemeye gelceklerdi.
Şimdi yanlız olduğu için bizimle oturma gibi bir düşüncesi var biliyorum.
Sevdiğimle anlaşamadıkları içinde herkes benim üstüme geliyor.
Ve ben ne yapıcam hiç bilmiyorum.biraz olumsuz konuşsam hani acaba acelemi ediyoruz diye.
Sevdiğim üzülüyor.Sakın bana böyle söyleme kimse senden değerli değil diyor.
Ama inanın ben karma karışık durumdayım.Hepimiz farklı konularda zorluklar yaşıyoruz galiba.
allahım yardımcımız olsun.
kızlar hepinize çook teşkkr ederim..
kızlar doğum gnm dün yani pzar gnydü.. cumartesi buraya uğramıştım kayınwalideme gdicektm nişanlımn dedesi geldi köyden onu grmeye akşam üzeri 6 gbi erkek kardeşimle brlkte gttm meğer herşey çoook önceden planlıymş.. gittim kayınwalidem bn dedesi nişanlımn babası oturuorz erkek kardeşim bnmle brlkte grdi 5 dk içinde kayboldu ortadan nişanlım odaya grip çıkıo yanmzda oturmuo neyse yarım saat filan geçti nişanlım geldi hadi kalk gdelm dedi nereye gdioruz dedim çıkalım dolaşalım braz dedi neyse çıktık dışarı sahile gdelm dolaşırız ddi otobse bndk tarabyaya gttik orada arkadşnn bi cafesi var gdip bişeyler içelimmi hemde onu görürz dedi grdik bomboş cafe.. 5 dk filan oturdk nişanlm lavaboya dye kalktı ışıklar kapandı elnde pasta arkada bisürü kişi üniden arkadşm kardeşim nişanlımn kardeşleri amcam yengem filan toplamş btn gençleri (amcamla yengemde genç daha yeni evlendler) bn tabi şok ışıklar bi açıldı nişanlmn üzernde ikimzn resmnn olduğu tişört neyse pastamızı filan yedk hediyeleri aldım hadi sahile gdelm dediler kalabalıkla brlkte gttik sahilde yürüyoruz birden havai fişekler patladı nişanlım yanıma geldi elinde yüzük herkes bze bakıo benimle evlenir msn dedi (daha önce teklf etmemşti :)) ben bikez daha şok :) bnde "üçüncü yüzükte evet" dedim snra braz daha dolaşıp eve geldik çok gzeldi çok mutlu oldum :)
kızlar doğum gnm dün yani pzar gnydü.. cumartesi buraya uğramıştım kayınwalideme gdicektm nişanlımn dedesi geldi köyden onu grmeye akşam üzeri 6 gbi erkek kardeşimle brlkte gttm meğer herşey çoook önceden planlıymş.. gittim kayınwalidem bn dedesi nişanlımn babası oturuorz erkek kardeşim bnmle brlkte grdi 5 dk içinde kayboldu ortadan nişanlım odaya grip çıkıo yanmzda oturmuo neyse yarım saat filan geçti nişanlım geldi hadi kalk gdelm dedi nereye gdioruz dedim çıkalım dolaşalım braz dedi neyse çıktık dışarı sahile gdelm dolaşırız ddi otobse bndk tarabyaya gttik orada arkadşnn bi cafesi var gdip bişeyler içelimmi hemde onu görürz dedi grdik bomboş cafe.. 5 dk filan oturdk nişanlm lavaboya dye kalktı ışıklar kapandı elnde pasta arkada bisürü kişi üniden arkadşm kardeşim nişanlımn kardeşleri amcam yengem filan toplamş btn gençleri (amcamla yengemde genç daha yeni evlendler) bn tabi şok ışıklar bi açıldı nişanlmn üzernde ikimzn resmnn olduğu tişört neyse pastamızı filan yedk hediyeleri aldım hadi sahile gdelm dediler kalabalıkla brlkte gttik sahilde yürüyoruz birden havai fişekler patladı nişanlım yanıma geldi elinde yüzük herkes bze bakıo benimle evlenir msn dedi (daha önce teklf etmemşti :)) ben bikez daha şok :) bnde "üçüncü yüzükte evet" dedim snra braz daha dolaşıp eve geldik çok gzeldi çok mutlu oldum :)
Betüüş bayıldım, Rabbim nazarlardan korusun...
Ne kadar düşünceliymiş nişanlın, inşallah hep böyle devam eder...
Rabbim sizleri ve 2011 gelinlerini ayırmasın sevdiğinden...
Canım kampanyalı setler oluyor. Karacanın shafer filan. Tenceresi cezvesine kadar. Öle takım alınca uygun oluyor.
Ben bernardodan aldım ama. Çelik tencere ihtiyacım yoktu. Ayrıyeten teflon tencere seti aldım.
Anladım canım zor donemler dediğin gibi
herkesin farklı konularda sorunları oluyor
bizimde zor oldu bazı şeyler devam da etmiyor değil ama
hallolucak hepsi inanıyorum
betüşş ne şanslısın kızz şöyle bir süprizi hayatım boyunca görmeyeceğim herhaldee senin adına çok sevindim3. yüzük derken burayı anlayamadım :86:
Betül süperrrrrrrr ya.Rüya gibi bişey yapmış nişanlın
Size kocaman bi maşallah diyorum canım. En kötü gününüz öyle olsun inşallah.
Betüüş bayıldım, Rabbim nazarlardan korusun...
Ne kadar düşünceliymiş nişanlın, inşallah hep böyle devam eder...
Rabbim sizleri ve 2011 gelinlerini ayırmasın sevdiğinden...
Oy oyy ne güzel yaa okurken yüzümde bir gülümseme oluştu.
Çokda güzel anlatmışsın.Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
Sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu ol inşallah.
Süprize bayıldımmm:)
hayatım okudysan bnde almamştm bu zamana kadar ve hç düşünmediğim bi anda oldu belki sana da olur :))bencede çok şanslısın ben evlenme teklifi bile almamıştımen kötü günün böyle olsun
Ne kadar güzelll
Doğum günün kutlu olsun betüş sevdilerinle nişanlınla mutlu huzurlu yıllara
mrb kızlar 2011 gelin aday adayı olaraktan beni de alırmısınız aranızaa
inşallah canım gelir geçer hepsii değiştiremeyeciğim şeylr için kendimizi üzmeyelim yaşayrak öğreniyoruz bazı şeyleri ne yazıkki
amin amin amin ve daha biiiiirsürü amin esracım :)
çk teşekkr ederm canım inan bnde o kadar çk güldm ki bi ara ağladım fotoğraflarda filan gözlerm hep kapalı :)
hayatım okudysan bnde almamştm bu zamana kadar ve hç düşünmediğim bi anda oldu belki sana da olur :))
çk teşekkr ederm giz hepmz sewdklermzle hayırlı uzun ömürler yaşayalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?