2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle tabiikide ben nişanlıyım zaten ama sevgilim biraz hamuruna kereste karışmış heralde. karambole geldi bizim teklif uctu gitti :)

:):)

Benim bir arkadaşım nişanına iki gün kala demiş ki sevdiğine.
Evlenme teklifini almazsam yüzüğü parmağıma takmam.
Çocukda nişan davetiyelerinin üzerine benimle evlenir misin yazmış?
O şekilde bir süpriz yapmıştı.

Ben ilk evlenme teklifimi 2. buluşmamızda artık görüşmeyelim dediğimde sözlü olarak almıştım.
Cevapda verememiştim şok olmuştum çünkü.Cümlesi aynen şöyleydi.Evlenmeme 2 yıl mı var demiştin.
Tamam o zaman iki yıl sonra evleniriz.Hafta sonu düşün hiç arıyıp rahatsız etmicem pazartesi tekrar buluşalım.
Bir ay dolmadan ikinci evlenme teklifini almıştım.
Ve aynı gün yüzüğü kaybetmiştim
Ne kadar ağlamıştım yahu.Kimse görmicek diye parmağımdan çıkartayaım derken nerde düştü onu bile bilmiyorum cebimde sanıyorum.
Sonra söz yüzüklere bakmaya giderken ben tek taş beğenmiştim kuyumcunun birinde.
Sonra ordan çıktık.Sevdiğim hayatım biraz bekler misin bir işim var dedi.
Beni oturttu bankta.Sonra gitti 10 dk içinde geldi.
Elinde bir kutu benim aklıma hiç gelmedi.
Anam birde baktım ki benim beğendiğim yüzük parmağıma takdı ve üçüncü kez evlenme teklifi etti.

Ve biliyor musunuz?Ben hiç şüphe duymadan kabul ettim.
2.buluşmamızda duygularımın yoğunluğundan korktum.Karşılıklı olduğundan haberim yoktu.
Ama o sözleri ve bunu ben gitmiyim diye önüme geçip gözlerimin içine bakarak söylemesi.
Şok olmuştum resmen.O gün gözleri benimle ilk kez konuşmuştu.
Kalbimde hissettim samimiyetini ve şükür ki yanıltmadı.

immm bendee nasıl olimmm cnm yaaa kk dayım bende boş olduğum her anda
şeffaf odada oylama varrrrr bende önerilmişimmmm oy verenleri takip ediorum teşekkür etmek içinnn eee bide bende muhasebeciyimmm

neks ve betüşş maşallah ya ne güzel süprizler yapmış nişanlılarınız helal olsun valla darısı basıma
yeni gelen tüm arkadaslara merhaba:80:

darsı daha gzelleri başına inşallah merwecm sende hoşgeldn

kızlar yaa aldklarımı eklycem albme ama kart okuyucuyu blgsayara taktığmda yeniden başlatıo kendni açamıorm fotoğrafları atamadm yani albme

Son düzenleme:
yok canlarım yaa söz yok ben size özendim ondan alın dedim beni aranıza
abimin askerden dönmesini bekliyoruz söz için:2:

oyy kuzummm heycanlanmıştım senin adına..en kısa zamanda işallahh beklioz haberin olsun:))
abinede hayırlı tezkereler tatlışko..

zuzucm havlu ev ayakkabısı sarımsak ezeceği filanda aldım bde ciciler aldm ama onların resmni ekleyemedm en yakın zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…