2011 gelin adayları buyrun sohbete

Slmm yeni geldim, sabahtan beri İzmir ve Ümraniye nikah salonlarını arıyorum...
Sonunda işi bağladık, ben İzmir'e gitmicem buradan izin belgesi göndericem, gereksiz yolculuk yapmayada gerek kalmadı...

Kızlar ben hala bişey hissetmiyorum yaa, sanki başkası evleniyor gibi...

ilk anda öyle oluo esracm bnde öyleydm garip bi boşlk wardı içimde hele ewe gdip annemler öğrennce dahada bi ffarklı hssetmştm yani bliosn ewt ewlenceksn inşallah ama gn belrlennce insan başta çk garip hssedio kendni
Şubatta alıcaz canım, henüz defterler açılmamış...

tmam cnm

yok zuzuş bakmadm hala warsa bgn ewe gderken uğrayayım gerçi önce lazere gdcem inşallah unutmaz uğrarım sen beğendnmi nasıl nevresmler kumaşı filan ne kadarmş

yok zuzuş bakmadm hala warsa bgn ewe gderken uğrayayım gerçi önce lazere gdcem inşallah unutmaz uğrarım sen beğendnmi nasıl nevresmler kumaşı filan ne kadarmş

gayet güzel bence orda bir kadın gördü ben hep bunlardan alırım taşş gibi hala kullanırım ne çekme ne renk kaybolması olmadı dedi 19 lira canım tek kişilik yastık yüzleride çifti 4,5 tl.ben turkuaz daireli olandan aldım ondan görürsen ondan al sende :86:

hmmm süpersn zuzu bakayım bnde bgn unutmamam lazm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…