- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.281
nişanlımla birlikte nerde bir düğün duysak üzülüyoruz( nişanlım iyice takar oldu kafaya bi biz kaldık diyor geçen benimde moralimi bozdu baya umarım bugünlerde geçer.
opuyorumnanaktan
hele bu aralar tam düğün mevsimi evlenen evlenen maşallah..bende o da bi biz kaldık bizden sonra nişan yapanların bebişleri oldu vallaakannehir
yalnız değilsin o zaman canım kaydirigubbakcemile5 bizde varız.okul, askerlik, iş güç derken 7 yılı bitirmişiz ya kaydirigubbakcemile3Hayırlısı diyelim:Saruboceq:
Çok öpüyorum kızlar hepinizi.. Ben biraz kaçıp iş yapayım inanın sizinle konuşayım derken çayımı bile içmediğimi farkettim kaydirigubbakcemile3 İyi topikler olumunekankayizsmile
Şaka gibi yaa aynı durumdayım bende okul, iş şimdi birde askerlik bizimde tam 6,5 sene oldu şimdide askere gidiyor bende 7 yılı deviricem artık mafoldumben
Şaka gibi yaa aynı durumdayım bende okul, iş şimdi birde askerlik bizimde tam 6,5 sene oldu şimdide askere gidiyor bende 7 yılı deviricem artık mafoldumben
kolay gelsin canım..valla benide bekleyen evraklar var..çokta sıcak hiçbişey yapmak gelmiyor içimden..
yalnız değilsin o zaman canım kaydirigubbakcemile5 bizde varız.okul, askerlik, iş güç derken 7 yılı bitirmişiz ya kaydirigubbakcemile3Hayırlısı diyelim:Saruboceq:
Çok saol canım valla benimde hiç kolum kalkmıyor hem çok sıcak hemde beynim almıyor sanki kaydirigubbakcemile3 Sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan
off off askerlik hele ömrümü yedi yedi:gitme:
allah sabır versin kızlar biz 2 yıldır tanısıyoruz askerliğide beklersek 3 olcak bizimkide..biz tanıdıgımızda askere gitmiş olsalardı bu kadar da uzamazdı alında kızıyorum bazen onada..
nişanlımla birlikte nerde bir düğün duysak üzülüyoruz( nişanlım iyice takar oldu kafaya bi biz kaldık diyor geçen benimde moralimi bozdu baya umarım bugünlerde geçer.
bende tek bende var sanıyordum(
Bazı şeyler çok yoruyor ve iki aileyi idare etmekte kolay değil, iyikide uzaklar yoksa kayınvalidem sürekli küserdi bana, çok nazlıdır kendisi...
Dün nişanlıma "Iğdır'a gelme işini masaya yatırıcam, kızdırma beni" dedim.
Adam sanki "ayrılalım" demişim gibi trip attı bana :))
Telefon olunca insan mimikleri göremiyor bazı şeyler yanlış anlaşılıyor malesef, ben nişanlılığı rüya gibi çok güzel geçecek sanardım.
Ama şunu alsam, bunun borcunu ödesem diye diye geçecek heralde...
Tabi güzel günlerimizde var, hayatımın en güzel günlerini de yaşadım diyebilirim...
=(( sizin düğün tarihi filan ortalama bellimi deniz. Sonradan okudum 7 yıl olmuş maşallah diyeyim.
:sinifsinif:
Bende 87 doğumluyum =)) 23 =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?