- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.481
Arkadaşım kullanıyodu o sarartıcı kremi. Kız birgün bıyıklarına sürmüş. Sap sarı bıyıklarla okula gelmişti. Okadar komik olmuştu ki Ay hatırlayınca bile gülmek geldi :kedi:
neyse sonradan ikna ettikte aldırmıştı bıyıklarını kötükedihüso
ben göğüs arası için bi denim sarartıcıyı. onun etkisi galiba en fazla 1 ay falan.
memnun kalmazsam yine lazer yaptırcam ilerde doktoru dinlemeyip.
kızlar sarartıcılarda kimyasal oluyor ve tüylenme yaptıgını duymustum..oksijen suyu kullansanız daha ii olmazmıki..
kızlar sarartıcılarda kimyasal oluyor ve tüylenme yaptıgını duymustum..oksijen suyu kullansanız daha ii olmazmıki..
evet oksijen suyu daha mantıklı olabilir.
ben yüzümdeki kılları ağda ile aldırıyorum reglemden sonraki hafta sonra da bioder yüz serumu sürüyorum, baya bir azalma oldu ama tekrar sıklaşır mı onu bilmiyorum.
Ben yüzümdeki kılları aldırmadım hiç. Cesaretimde yok aldırmaya =)bilmiyorumkismile zaten bi tek kulağımın olduğu kısımda çok azcık var. normalde hiç kıllı değilim ama kullandığım sivilce ilacı kıllanma yaptı bende.
zülüfleri diyosun dimi canım bendede var belirgin birazcık..aldırıp biodermi kullansam diyorum.
ben hiç düşünmedim aldırmayı. valla şimdi konuşurken acaba aldırsammı diyorum ama ya çoğalırsa sonradan =(
Çene altı dışında yüzümde belirgin tüy yok, çene altıda çoğalıyor ama bi kaç gündür limon tuz karışımı sürüyorum, sanırım o geciktiriyor...
ya bıyığımız çogaldımı en fazla oldugu kadar çıkar diye düşünüyorum bide bioder takviyesi kullanırsak..
Nezaman gelicek. Nekadar kaldı?
benim bıyığım çok az çoğaldı. ama dediğim gibi ilacın etkisinden büyük ihtimalle.
Şimdi ordaki kılları alınca yüzüm alışıcak öyle. çıkmaya başladımı rahatsız olucam =)
Bazen kaşımı bıyığımı aldırmaya bile üşeniyorum :2:
Benim yine bi arkadaşımın çenesinde ve yanağının biraz altında vardı tüy kıl. O lazer epilasyona gitti ama iğneli olana. Nerdeyse bir sene ama çıktıkça işte duruma göre 2 ayda 3 ay da bir gitti. Şimdi tamemen kurtuldu çenesindeki kıllardan. ilk başta iğneli olduğu için sivilce gibi iz yaptı ama sonradan geçti. şimdi ne iz var ne kıl.
105 gün kaldı cnm turkbayragi
3 ay 1 hafta 6gün turkbayragi
iyiyimiş bu. kalınmıydı canım arkadaşının kılları, benim kıllara ayva tüyü dediler almak istemediler
az kalmış ya maşallah...
Allah kavuştursun 3 ay su gibi akıp geçsin.
ay hiç kıl tüy demeyin
çok dertliyim
beyaz ten ve siyah kıl
iğğğğğ :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?