2011 gelin adayları buyrun sohbete

Denizde kum bende tüy :)) hatta kıl...
Nasıl çözücem bilmiyorum, doktor ultrason istedi bi bakalım dedi, ama hastane işini halletmek için en az 2 gün gerekiyor, izin sorun oluyor (

Ben yüzümdeki kılları aldırmadım hiç. Cesaretimde yok aldırmaya =)bilmiyorumkismile zaten bi tek kulağımın olduğu kısımda çok azcık var. normalde hiç kıllı değilim ama kullandığım sivilce ilacı kıllanma yaptı bende.

zülüfleri diyosun dimi canım bendede var belirgin birazcık..aldırıp biodermi kullansam diyorum.

Çene altı dışında yüzümde belirgin tüy yok, çene altıda çoğalıyor ama bi kaç gündür limon tuz karışımı sürüyorum, sanırım o geciktiriyor...

Benim yine bi arkadaşımın çenesinde ve yanağının biraz altında vardı tüy kıl. O lazer epilasyona gitti ama iğneli olana. Nerdeyse bir sene ama çıktıkça işte duruma göre 2 ayda 3 ay da bir gitti. Şimdi tamemen kurtuldu çenesindeki kıllardan. ilk başta iğneli olduğu için sivilce gibi iz yaptı ama sonradan geçti. şimdi ne iz var ne kıl.

ya bıyığımız çogaldımı en fazla oldugu kadar çıkar diye düşünüyorum bide bioder takviyesi kullanırsak..

benim bıyığım çok az çoğaldı. ama dediğim gibi ilacın etkisinden büyük ihtimalle.
Şimdi ordaki kılları alınca yüzüm alışıcak öyle. çıkmaya başladımı rahatsız olucam =)
Bazen kaşımı bıyığımı aldırmaya bile üşeniyorum :2:

bende üşeniyorum..bayagıdır düşünüyorumda gözüm kesmiyor.

iyiyimiş bu. kalınmıydı canım arkadaşının kılları, benim kıllara ayva tüyü dediler almak istemediler

ay hiç kıl tüy demeyin
çok dertliyim
beyaz ten ve siyah kıl
iğğğğğ :sinifsinif:

ayynen öyleyim.
Bazen pko olmaktan ve çocuğum olmamasından korkuyorum ama kuzenim, teyzem falanda aynı benim gibiler...
Doktora gitmek çok zor geliyor, yok ultrason yok adetin 3. günü gel falan filan.
Çalıştığım için çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…