2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı
ece bitmiş seninde canım büyük kısmını halletmişsin.
benim birtek dolap içlerine yapılcak örtülerim kaldı onlarda dolaplara göre olacağı için
beklemedeyiz.birçok şeyi bende english homeden aldım çok güzel şeyler varr

evet benimde ultrason çektirmem lazım...ama gidemiyorumki bir türlü..:1no2:

internet üzerinden mi mağzasından mı

para her zaman kazanılır ama sağlık Allah korusun gittiği zaman geri gelmiyor. o yüzden sağlığınıza önem vermeye çalışın.
Gerçi bende doktor konusunda cok kötüyüm, sigorta şirketimiz beni cok seviyordur 4 yılda 2 kere doktora gitmiş biri olarakdan:)

sağol canım sende gülegüle kullan..englısh home ürünleri benimde hosuma gidiyor %100 pamuk dokununcada kalitesini belli ediyor..

aminn canım benim.
inş. sabrediyrm herşey güzel olucak umuduyla bekliyrm.

cimcime geriye gidemedim pek
nie çocuğun olmamasından korkuosun adetinde düzensizlik fln mı var cnm anlamadım.

adet düzensizliği yok canım, daha doğrusu 2-3 aydır bi düzensizlik var, doktor bana hamilelik testi yaptı :))
Oysaki ben öyle birşeyin mümkün olmayacağını söyledim ona, ama aşırı tüylenme var vücudum beyaz olduğu için çok belli oluyor (
Pko olmasından korkuyorum, gerçi kilomda yok hani kilo yapar diyorlarya, tek tesellim teyzem ve kuzenim onların çocuğu oldu...

Haklısın ama izin konusu zor yaa (
Bir tahlil yaptırdım 2 günümü aldı ve işimi halledemedim malesef[/B

elcin her zaman beklerik tecrübelerinden yararlanırız kuşumm

ay burası çok renkli ben 2010 ama arada gelebilirmiyim yanınıza

canım çok geçmiş olsun.
bişiy yoktur içini ferah tut.güzel düşün
ay bu kadınların hep aynı derdi
bende de çok ağrı oluyor ondan korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…